Вамећа je napisao:
Pričice u stilu "pogledao sam kroz prozor i na krovu susjedne kuće vidio Isusa kako mi veselo maše" izmišljali su oni koji misle da je prosječan čitalac debil koji se "pali" na te gluposti. Takve prizemne "storije" za raspamećivanje narodnih masa šire Jehovini svjedoci, adventisti, a izgleda da je takvo pomodarstvo zavladalo i u pravoslavlju.
Ја сам геееееније, ја сам геееееније, ма ја сам гееееније ... пертпостављам да ово пјеваш свако јутро када се пробудиш. Мене су у ОСНОВНОЈ школи учили да не коментаришем текст нити књигу пошто је претходно не прочитам (a можда зато што сам геније

). Чак је постојала и провјера да ли сам прочитао нпр. лектиру. Мислио сам да си из Шипова или Купреса али по коментарима сигурно ниси. Сигурно си однекуд из онијех брда средње Босне (Шипово је за њих Вашингтон).
Вамећа je napisao:
A možda je svima bilo dosadno?
Зато си ти ту.
Вамећа je napisao:
Ti nezanimljivi tekstovi o spasenju samo kroz "ovu" ili "onu" crkvu su zamarajući i guše svaku želju za diskutovanjem.
Прочитај како гласи тема геније, хе, а теби треба поновити шта пише на почетку:
Citiraj:
Желим да вам говорим о томе, како то достиже Православље, на који начин се овде открива духовна стварност.