banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 353 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 20:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
...co reshse, nisi ni bio na koncertu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 22:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Avg 2006, 16:43
a pa ne moj te se svadjati, izmedju litre i bacve je bilo, priznajem :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 13:36 
Da pozelim srecu kolegama iz Cajevca na vecerasnjem koncertu.
POzdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2006, 16:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
hvala na podrsci, koncert je bio recimo 7/10
a pijanka 10/10 :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2006, 22:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

...koncert je bio 2/10 a zurka, zurka je bila solidna sa shit muzikom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2006, 12:28 
Početnik
Početnik

..koncert je bio 2/10 a zurka, zurka je bila solidna sa shit muzikom...

bez ikakve ljutnje slazem se sa tobom, znate vi to i mnogo bolje. Usput sto vam nisu igrali neki stari clanovi 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2006, 14:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2004, 14:49
nisu igrali zato sto na mladjima svijet ostaje :)

a i vas koncetr je bio dobar, jedino je za*ebavao malo onaj visoki sa velikim stomakom sto ne zna da igra, pa mu cak i pozli dok igra :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2006, 20:37 
Početnik
Početnik

daj stojko ne seri, nije on toliko debeo, :D usput koji si sad pa ti :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 08:07 
Znam ja ko mene brani.Hvala.Sta cu za stomak.MOram malo.Dosta je bilo i mene.Trazio sam od Mile da mi da da lupam bubanj.Ne da.:( Kaze da jos nisam odigrao svoje.A sto se tice toga da mi nije bilo dobro,taj dan nista nisam jeo. Ono vino nije bas pomoglo,vrucina,reflektori i eto ti...A sve to u cilju da skinem koju kilu,tj. da na koncertu izgledam sto mrsavije.
Sto se tice koncerta CajavEca (k'o sto bi rek'o Andric) nije bilo lose.Mada ja nisam bas pobornik onih prela ali dobro,svako svoje.I sta vam bi sa onim djavolima na pocetku.Je li to ACO postavio? Ocigledno je gledao neki od koncerata KOLA pa malo prepisivao od Radojice,ali to nije ni blizu onog sto bi trebalo.A mogu ti reci da si se i ti Jovice udebljao,i ti i ja na dijetu,sto prije.:)
pozdrav
Kad je koncert Sehera,tj. Srpskih Vitezova.E to nemojte propustiti.kakva smijurija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 17:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

...nije da branim tog covjeka, ali Aco (jadnik) nema nikakve veze sa postavkom programa...seljo radi ono sto mu Shomo naredi...kvalitet je pao totalno, forsiraju se neke budjave i neuigrane koreografije...ali nadam se, da se nece jos dugo zadrzati...svi znamo da je Maslesa napravio BUM kada se njega otarasio...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 18:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2004, 14:49
sa samo gledam i sugerisem ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 18:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
marcus_aurelius je napisao:
...koncert je bio 2/10 a zurka, zurka je bila solidna sa shit muzikom...

to si ti malo vise popio pa se nesjecas :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 13:48 
veceras kod Kace necu da cujem izvlacenja.Dodjite pjeske,a ne autom pa da cugamo kao ljudi.:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 23:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2005, 01:39
marcus_aurelius je napisao:
...nije da branim tog covjeka, ali Aco (jadnik) nema nikakve veze sa postavkom programa...seljo radi ono sto mu Shomo naredi...kvalitet je pao totalno, forsiraju se neke budjave i neuigrane koreografije...ali nadam se, da se nece jos dugo zadrzati...svi znamo da je Maslesa napravio BUM kada se njega otarasio...

Ako mislimo na istog Acu (Bodirožu), mojne tako - Aco je dobar momak koji zna svoj posao. A i po pitanju "buma", volio bih da je Masleša napravila bum poslije bilo čijeg odlaska, ali na žalost obično je bivalo suprotno - počevši sa legendarnim (i na žalost) pokojnim Vasom pa nadalje...

Mojne da se ovo pogrešno shvati - nije u pitanju kritika na račun novih kolača, nego više nostalgija za nekim ranijim vremenima :-) - maslešovci su poput svih ostalih KUD-ova u BL imali neki svoj šmek...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2006, 21:01 
Početnik
Početnik

dragi druze Daja! Evo nas kod Kovca slavimo Bozic i spominjemo raju iz Pelagica. Puno pozdrava od raje iz Banja Luke.Pozdravi roditelje i Bambija. :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2006, 17:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
profesor je napisao:
dragi druze Daja! Evo nas kod Kovca slavimo Bozic i spominjemo raju iz Pelagica. Puno pozdrava od raje iz Banja Luke.Pozdravi roditelje i Bambija. :drinking: :drinking: :drinking:

E g..profesore vidim da se još držite skupa i to mii je drago...Ako nije problem pa mi se javi na pp,pretpostavljam ko si,ali želio bi biti 100% siguran...Vidim na forumu da i ovi mlađi naraštaji nastavljaju staru tradiciju Pelagića i to je pozitivno jer neke stvari se nikad ne mijenjaju,što sam se uvjerio čitajući Armandove postove..Vidim da vas još Mile vodi,čovjek je neuništiv...Pozdrav svima članovima Pelagića a posebno staroj predratnoj ekipi od bivšeg člana iz Rijeke.... :D

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2006, 23:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

milapm je napisao:
Zar je trebalo toliko godina da prođe pa da te nađem na forumu,a ti ni da pokušaš pronaći način da se javiš i meni(piksi).Eto sticajem okolnosti bio sam kod Kovča na Božiću, a njegov buraz mali Dačo na forumu nađe galeba sa Kvarnera pa odlučih da ti napišem ovih par riječi.pozdravi roditelje ako me se sjećaju! ćao!

=D> :thumbright: :thumbleft: :occasion5:

E legendo,bolje ikada nego nikada...da ne bi Armanda koji je otvorio temu ne bi se mi još čuli,zato Armando :thumbright: ..Vidiš ja sam mislio za profesora da si ti,kad ono Kovčev brat...Stari ja ga pamtim ko dijete,jebote kako vrijeme prolazi...Nadam se da si ti i tvoji dobro,a ako ti nije problem javi se na pp da razmjenimo mail pa da se ispričamo...Toliko ovaj put od mene,javi se... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2006, 23:34 
Početnik
Početnik

pa dobro šupci kakvi su to razgovori bez mene (naj galeba)Daja stari pozdrav i od mene a pošto si rekao da dolaziš sledeće godine javi se da popijemo koju Dobro si se sjetio za ono otvaranje Voćarprometa koliko se samo tada popilo =G= ovako je izgledao znak galebova, ako se nevaram

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2006, 15:01 
Evo zasto je ovaj forum dobra stvar.POzdrav za DRUSTVO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2006, 21:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

profesor je napisao:
pa dobro šupci kakvi su to razgovori bez mene (naj galeba)Daja stari pozdrav i od mene a pošto si rekao da dolaziš sledeće godine javi se da popijemo koju Dobro si se sjetio za ono otvaranje Voćarprometa koliko se samo tada popilo =G= ovako je izgledao znak galebova, ako se nevaram

nevaraš se,nimalo..Pozdrav legendo i tebi...Ako Bog da vidimo se ove nove 2007 god.ja se nadam 5 ili 6 mjesec...Da li još prosipaš znoj u Pelagiću ili si se povukao u mirovinu??? :D Pozdravi i ti svoje... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 353 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]