banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 11:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 16:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
Otkako je poceo nositi havajke(kosulje) nije normalan

Nemoj biti neozbiljan,ja ti ozbiljno govorim sta je u pitanju

:roll: ma zabole me za Jesica Privatni problem svako ima al se kod kuce ili u za to predvidenim ustanovama resava. Dabogda vam jesa osto jos 4/5 godina

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Dabogda vam jesa osto jos 4/5 godina

Вуче, ти њих БАШ мрзиш... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
SIJUKS je napisao:
Otkako je poceo nositi havajke(kosulje) nije normalan

Nemoj biti neozbiljan,ja ti ozbiljno govorim sta je u pitanju

:roll: ma zabole me za Jesica Privatni problem svako ima al se kod kuce ili u za to predvidenim ustanovama resava. Dabogda vam jesa osto jos 4/5 godina

Glupane smrtni slucaj je u pitanju,nedo bog nikome

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 08:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
O cemu je rijec?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 09:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Glupane smrtni slucaj je u pitanju,nedo bog nikome

Jel to neka nova pojava. Nek tuguje u kuci sta se sramoti i pravi budalu od sebe u medijima. :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 14:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
Dejan "Rambo" Petković u Vojvodini!? Ovu pomalo nestvarnu vest plasirao je u sredu "Sportski žurnal", navodeći da postoji mogućnost da doskorašnji igrač brazilskog Fluminensea obuče crveno-beli dres, ali novosadskih crveno-belih.

Novosadjani su bili u kontaktu sa Petkovićem i letos kada su mu takodje nudili da se vrati u srpski fudbal, ali je ta mogućnost tada otpala, jer se "Rambo" ponovo vratio u brazilski fudbal.

Sportski direktor Vovjodine Radisav Rabrenović potvrdio je da je klub letos nudio Petkoviću saradnju, ali da mu sada nije poznato kakvi su planovi bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

"Imam Petkovićev broj telefona, čuvam ga od letos kada smo se poslednji put čuli. Videćemo, to je tema za ozbiljan razgovor", rekao je sportski direktor Vojvodine.
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
"Nekadašnji kapiten OFK Beograda i fudbaler ruskog Torpeda Đorđe Jokić pregovara sa čelnicima Crvene zvezde oko transfera u naš najtrofejniji klub, nezvanično saznaje B92.

25-godišnji odbrambeni igrač je već dve sezone član moskovskog Torpeda, a 2004. nastupao je i za olimpijski tim SCG u Grčkoj.

Pored Jokića, lider prvog dela prvenstva zainteresovan je i za Igora Burzanovića i Ognjena Koromana, dok su pregovori sa Mariom Đurovskim propali. "

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 16:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Đurovski je pič.a

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

DOŠAO BIH U SRBIJU
Bivši igrač Zvezde Dejan - Rambo Petković posle decenije provedene u Brazilu najavljuje skori povratak u domovinu
Doskorašnji fudbaler brazilskog Fluminensea Dejan - Rambo Petković mogao bi da već u zimskom prelaznom roku potpiše ugovor sa jednim od srpskih klubova. Bivši fudbaler niškog Radničkog i Crvene zvezde kaže u razgovoru za Kurir da je još letos uprava Vojvodine želela da ga dovede u klub iz Novog Sada, ali je ta mogućnost otpala, jer je dobio ponudu Fluminensea da nastavi karijeru u Brazilu.

- Ljudi iz Vojvodine su letos kontaktirali sa mnom, ali sam tada odlučio da ostanem u Brazilu još jednu sezonu. Ugovor sa Flumineseom mi ističe 15. januara i nije nemoguće da se, ukoliko dobijem adekvatnu ponudu nekog našeg dobro organizovanog kluba, vratim u Srbiju. Ne znam da li će to biti baš Vojvodina, ali iz iskustva mogu da kažem da je sve moguće - kaže Petković.

Kad kažete da u obzir dolaze dobro organizovani srpski klubovi, da li to znači da biste prihvatili i eventualnu ponudu Partizana?
- Moj uslov je da je to klub koji ima neki nivo, što znači da u obzir dolaze i Partizan i Crvena zvezda. Da moj Majdanpek, u kojem sam počeo karijeru ispunjava taj uslov, vratio bih se u taj klub.

Da li to znači da ste definitivno odlučili da karijeru nastavite u Srbiji?
- Svi mi koji igramo u inostranstvu želimo da se vratimo kući. Ja sam Srbin, najbolje se osećam u Beogradu i koristim svaki slobodan trenutak da dođem u zemlju. Ne znam da li će se to dogoditi u januaru, jer trenutno pregovaram sa tri brazilska kluba, ali nije nemoguće da ukoliko dobijem dobru ponudu, karijeru nastavim u nekom srpskom klubu - kaže Petković za Kurir.

Radovao se porazu Barse

Dejan Petković kaže da ga je veoma obradovala pobeda Internasionala nad Barselonom u finalu klupskog Svetskog prvenstva.
- Za trijumf Internasionala najzaslužniji je moj veliki prijatelj, trener kluba iz Porto Alegrea Abel Braga. Taktički je nadigrao Rajkarda i zaslužio da bude prvak sveta. Navijao sam za Inter i zbog činjenice da sam igrao u Realu i da sam "madridista".
Internasional je relativno nepoznat u evropskoj fudbalskoj javnosti. Koliko klubova u brazilskoj ligi ima kvalitet poput novog prvaka sveta?
- Najmanje deset, a možda i više. Takođe, svet je u Tokiju upoznao Patoa i sada svi pričaju o njemu, a tvrdim da takvih talenata u Brazilu ima na kilo, samo što retko ko dobije šansu da tako rano bude nosilac igre svog tima - tvrdi Rambo.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

IDE BJEKA!
Sportski direktor Partizana Nenad Bjeković kaže da je spreman da napusti klub ukoliko skupština donese takvu odluku 26. 12.
Nenad Bjeković, sportski direktor Partizana, najavio je da bi uskoro mogao da napusti klub. On je minulu sezonu ocenio kao neuspešnu i rekao da se u klubu očekuju promene. Prva je imenovanje novog predsednika, a potom i rekonstrukcija čelnih funkcija u klubu. Bjeković je naglasio da zaostatak za Crvenom zvezdom od 14 bodova, kao i loša izdanja u Evropi nikako ne mogu da zadovolje klub takve tradicije.

On je istakao da će se na skupštini kluba 26. decembra napraviti analiza sezone, da će biti korenitih promena, kao i da će on prihvatiti svaku odluku kluba, pa čak i onu da napusti funkciju sportskog direktora.

- U klubu sam poslednjih 16-17 godina i normalno je da razmišljam o nasledniku. Da li će se ta smena dogoditi sada, u junu ili nešto kasnije zavisi od kluba, jer ću prihvatiti svaku odluku. Prilikom povratka starijih igrača poput Bate Mirkovića, Alberta Nađa, Ivana Tomića i ostalih u klub, rekao sam im da treba da ostanu u Humskoj - nagovestio je Bjeković svoj odlazak.

Boja na probi u Njukaslu

Partizan i Njukasl postigli su dogovor da Pjer Boja narednih nedelju dana provede na probi u ovom engleskom klubu. Na nedavnom gostovanju ekipe iz Humske u Glazgovu, čelnici dva kluba ostvarili su kontakte i dogovor je vrlo brzo pao. Kamerunski reprezentativac će tako nakon neuspelog pokušaja da karijeru nastavi u poljskoj Legiji, dobiti novu priliku da napusti Humsku, u kojoj u poslednje vreme nije dobijao šansu.

Kada je sezona u pitanju, sportski direktor Partizana ne krije nezadovoljstvo.
- Ne smemo da zaboravimo koje smo ciljeve postavili pred početak sezone. Uspeli smo da ispunimo samo dva, dok smo u onom prioritetnom, a to je domaće prvenstvo, ostvarili najlošiji rezultat. Jesmo se plasirali u ligaški deo Kupa UEFA, ali ni tamo nismo ostvarili zapažene rezultate.

- Prilikom žrebanja za grupe, svi smo bili optimisti, jer smo dobili relativno laku grupu. Nažalost, nismo uspeli da ostvarimo zapažen rezultat. Priliku su dobili neki mlađi igrači, a problem je bio što Stevan Jovetić nije imao pravo da bude licenciran za Kup UEFA.

Bjeković nije hteo konkretno da priča o svom delu krivice, već je pokušao uopšteno da objasni da su greške relativna stvar.
- Nema predsednika ili direktora nekog kluba koji u svojim redovima ne bi video Ševčenka. Međutim, pokazalo se da i u tom slučaju može da se pogreši. U ovom poslu najbitnija je procena, koja je ponekad i loša. U prelaznom roku sam se širio koliko sam mogao, a da sam mogao više, sigurno bih to uradio - rekao je Bjeković.

Vukićević blizu klupe

Iako sportski direktor Partizana nije želeo da priča o smeni trenera, juče se moglo čuti da je odlazak Miodraga Ješića i dolazak Dejana Vukićevića gotova stvar. Informacija o kojoj je Kurir pisao još pre dve nedelje nije mogla zvanično da se proveri, ali pojedini članovi odlazećeg upravnog odbora su u neformalnom razgovoru potvrdili da je stvar završena. Ipak, odluku će doneti novi UO, koji će biti konstituisan 26. decembra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 16:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Boravak u Madridu Boško Đurovski iskoristio je da na delu vidi i igrače iz B pogona Reala iz Madrida, jer postoji velika verovatnoća da se neki od fudbalera iz Španije narednog leta presele na Marakanu.
- Predsednik Stojković će o pojačanjima iz Reala razgovarati sa Mijatovićem i Vekićem. Meni je za oko zapao igrač Adrijan Gonzales Mičel, koji ima 18 godina. Kod nas bi sigurno imao mesta. Video sam i još nekoliko fudbalera koji bi Zvezdi bili veoma dobrodošli - poručio je Đurovski.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 16:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tomo nam se ne hvali da je Dinamo doveo 2 extra pojacanja :)
Nikola Pokrivac i Darijo Jertec :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 17:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

PETAR VELIKI je napisao:
Tomo nam se ne hvali da je Dinamo doveo 2 extra pojacanja :)
Nikola Pokrivac i Darijo Jertec :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
garant ga sramota

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 19:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Hvaliće se ako dođe Biloš

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izgleda da Zecevic najavljuje ostavku

Porucuje Zarko Zevevic sledece.

„U poslednjih dvadesetak godina kroz FK ”Partizan„ je prošlo petnaestak kontrola. Poslovanje su proveravale razne institucije, od Poreske uprave i policije do Devizne inspekcije. Napravljeni su zapisnici. Upravo ti papiri potvrđuju da u klubu ništa nije bilo protivzakonito”, ističe njegov dugogodišnji generalni sekretar

Navijači „Partizana” koji sebe zovu „grobari sa Juga”, izašli su nedavno na beogradske ulice i, demonstrirajući nezadovoljstvo situacijom u klubu, direktoru Uprave za sport Ministarstva prosvete i sporta Srbije Aleksandru Šoštaru, uručili pismo kojim od najviših državnih funkcionera traže smenu vodećih ljudi u klubu. Najuvredljivije i najgrublje reči su upućene generalnom sekretaru „Partizana” Žarku Zečeviću. Navijači su čak nosili drveni krst sa njegovim imenom i prezimenom, godinom rođenja (1950) i godinom smrti (2006).

- Moja porodica je to teško doživela - kaže Žarko Zečević (56) smireno. - Samo čovek jakih živaca i velikog iskustva može da izdrži takav pritisak. Neki su mi rekli: „Pa šta, to je samo simbolika”, a ja im na to kažem: „Batina po tuđem dupetu nikad ne boli.” Nisam video da je iko osudio iznošenje krsta sa mojim imenom i taj javni poziv na linč. Ali, ja se ne plašim. Ko se plaši vukova, taj u šumu ne ulazi. Nisam od onih koji neće ući u šumu.

Čime ste im se zamerili?

- U FK „Partizan” sam došao 1985. godine. Već tada su me osporavali stariji igrači, pretendenti na mesto generalnog sekretara kluba, zato što sam bio košarkaš, a ne fudbaler. Od tog vremena sam stožer oko koga se sve vrtelo u klubu, pa i saradnja s navijačima. U vreme dok je između navijača i nas cvetala ljubav, ja sam bio taj koji je ispred fudbalskog kluba sve organizovao, pa i privilegije koje su uživali. Kad su odlukom kluba te privilegije izgubili, mene su za to okrivili. Postao sam im trn u oku i najomraženija ličnost.

Koje privilegije su imali navijači „Partizana”?

- Imali su svoje prostorije na stadionu. Fudbalski klub je plaćao i telefonske račune, putovanja po zemlji i inostranstvu. Zavisno od toga gde su igrane utakmice, angažovali smo autobuse i avione. Dobijali su novac i za koreografije koje su osmišljavali pred velike utakmice. Račune koje su donosili, nismo proveravali. Imali su čak mesečnu apanažu na nivou Sportskog društva, za podršku i košarkaškom, i fudbalskom i rukometnom klubu. Tolerisana su sva njihova ponašanja, čak i vandalizam na stadionima, zbog čega smo posle Uefi plaćali velike kazne. U ovih pet-šest godina, sigurno smo za kazne dali više od 250.000 švajcarskih franaka.

Kad su navijači izgubili te privilegije?

- Pre dve, dve i po godine, kad smo igrali u Ligi šampiona. I tada su izražavali nezadovoljstvo i pored vrhunskog rezultata koji smo postigli. Bili su nezadovoljni i pretprošle godine kad smo osvojili prvo mesto bez ijednog poraza u nacionalnom šampionatu i igrali u osmini finala Kupa Uefa. A onda, kad su nam se rezultati poljuljali - prošle godine se nismo kvalifikovali za Ligu šampiona i na neslavan način ispali iz lige Kupa Uefa - to su iskoristili da pojačaju organizovani rad i ostalim, pravim, navijačima koji su hteli da dođu u Beograd da daju podršku svom klubu, zapretili da se neće dobro provesti ako se ovde pojave. Imaju i sponzore za svoje akcije.

Ko su ti njihovi sponzori koje pominjete?

- Nisam istražni organ i neću nikoga da pominjem. To oni najbolje znaju. U jednoj izjavi su rekli da ako Vlada Srbije ne bude reagovala, „onda ćemo reći ko stoji iza nas i ko nam je šta obećavao”. Ta rečenica jasno pokazuju da oni imaju mentore. Masu, pogotovo, nezadovoljnu, lako je povući.

Koliko ima tih „organizovanih” navijača?

- Uglavnom je reč o grupi od petnaest do dvadeset ljudi koji sve to osmišljavaju i održavaju kontakte sa interesnim sferama o kojima pričaju.

Je li normalno da navijači imaju sve one privilegije koje ste pomenuli?

- Nije normalno. Ta praksa je počela krajem devedesetih godina. Ako drugi klubovi to rade, onda i vi morate da pratite trend. Navijanje je potrebno igračima i zato smo im izlazili u susret, da bismo koliko-toliko kontrolisali njihovo ponašanje na stadionima. Grupa privilegovanih vođa je dolazila kod nas na dogovore. Izgleda da su oni to shvatili kao neku vodeću ulogu u toj navijačkoj masi. Ne želim nikog da optužujem, ali u drugim klubovima su navijačima davali i stanove i dopuštali im da učestvuju u radu organa kluba. Cela ta povika i hajka „Partizanovih” navijača, posebno na mene, donekle je i zbog toga što znaju da, dok god sam ja generalni sekretar „Partizana”, neću dozvoliti da ulica vodi klub.

Navijači pominju „lopovluk” i „mahinacije”, „Partizan” nazivaju „mafijaškim klubom”?

- U ovoj zemlji možete da kažete za bilo koga šta god hoćete, da upotrebljavate artiljeriju najtežih reči, a da za to niko ne odgovara. Ja sam u svojoj glavu to pretumbao. Ako može za predsednika države ili za predsednika Vlade svašta da se priča, šta je onda u odnosu na njih generalni sekretar jednog fudbalskog kluba? S druge strane, u ovih dvadesetak godina imali smo petnaestak kontrola. Naše poslovanje su proveravale razne institucije, od Poreske uprave i policije do Devizne inspekcije. Napravljeni su zapisnici, brdo papira i, evo, mogu da budem ponosan na taj period. Ti papiri potvđuju da u FK „Partizan” ništa nije bilo protivzakonito.

Kažu da je klub u organizacionoj i rezultatskoj krizi. Zamera vam se i da niste mnogo ulagali u igrače?

- U ovih dvadeset godina, koliko sam generalni sekretar kluba, „Partizan” je osvojio više titula prvaka i više kupova nego u protekle četiri decenije. Ako je „Partizan” u tom periodu igrao u Ligi šampiona i u Kupu Uefa, u poslednje četiri godine tri puta učestvovao u završnim takmičenjima evropskih kupova i to kao jedini klub sa prostora i bivše Jugoslavije i sadašnje Srbije, onda ja ne mogu da se stidim onoga što smo uradili. Trenutno jesmo u rezultatskoj, ali nikako i u organizacionoj krizi. Što se finansija tiče, zbog slabih rezultata, nema tih velikih transfera igrača od čega je klub pretežno ostvarivao prihode.

Do sada ste prodali oko 170 igrača?

- Nisam vodio preciznu evidenciju. Moguće je da ste u pravu.

Za Kežmana ste svojevremeno dobili rekordnih 28 miliona maraka?

- Kad sam došao u fudbalski klub, 65 odsto celokupnog prihoda je bilo od gledalaca. Sad je prihod od gledalaca svega dva odsto, prihodi od transfera igrača 50 odsto, dok je ostatak prihoda od zavisnih preduzeća, propagande, reklame, marketinga. Inače, za prvi transfer koji sam napravio kad sam došao u fudbalski klub, dobio sam obeštećenje od 15.000 dolara.

Koliko se isplatilo dovođenje Lotara Mateusa i Tariba Vesta u „Partizan”?

- Plasman u Ligu šampiona dokazuje da je to bila dobra investicija. U sportu su merila vrlo precizna. Imate uspeh i neuspeh. I ništa se unapred ne može odrediti. Rezultati se menjaju u poslednjoj sekundi. Podsetiću vas da su košarkaši „Partizana” osvojili titulu prvaka Evrope tako što je Đorđević dao koš u poslednjoj sekundi. Jedna sekunda ih je delila od radosti i tuge.

Koliko vredi Partizan?

- Procena s kraja devedesetih godina se kreće između 50 i 60 miliona evra. Bilo je to u vreme kad smo prodali Kežmana. Ta vrednost sada nije tolika, ali sigurno vredi oko 40 miliona evra. Što se tiče privatizacije i nekih insinuacija koje se pojavljuju u javnosti, moram svima da kažem: zakon o privatizaciji u sportu ne postoji i niko ne zna kako i na koji način će se privatizovati sportski kolektivi.

Ipak, kad bude donet taj zakon o privatizaciji, ko bi mogao da bude većinski vlasnik „Partizana”? Firma ili pojedinac? Hoćemo li imati našeg Abramoviča ili Berluskonija?

- To opet zavisi od osnovnih postavki koje će taj zakon da donese. Mislim da niko u sportskom kolektivu ne bi smeo u toj prvoj fazi privatizacije da ima više od 15 odsto udela. Kad se posle bude razvilo to tržište, kad klubovi budu izašli na berzu kao u Engleskoj, onda može da se govori o jednom vlasniku. To je daleka budućnost koju sigurno ni vi, ni ja, nećemo doživeti.

Više puta ste rekli da bi kruna vaše karijere bila izgradnja novog stadiona?

- Liga šampiona ne može da se igra na poljančetu. Postoje evropska merila koja se moraju poštovati. To nije lak posao, pogotovo što mi nemamo sredstava za to, nego moramo da nađemo investitora spremnog da uđe u takav projekat i u njemu nađe interes. Mi pokušavamo da napravimo stadion po evropskim standardima koji će da zadovolje kriterijume Uefe i Fife, a, s druge strane, i neke osnovne zahteve tih investitora. Pregovori s jednim stranim investitorom su daleko odmakli. Nadam se da će se to finalizovati tokom sledeće godine.

Je li gotov projekat? Kad počinje izgradnja?

- Idejni projekat je gotov. Za razliku od starog koji je imao 30.000 mesta, novi stadion će moći da primi 38.000 gledalaca. Biće pokriven, sa luksuznim VIP ložama kakve postoje u Evropi - da mogu da se dovedu poslovni partneri na ručak pre utakmice i da onda odgledaju utakmicu. U okviru kompleksa bi bio i šoping mol, hotel i drugi sadržaji zanimljivi za potencijalnog investitora.

Novi stadion bi bio na mestu ovog starog?

- Jeste. Utakmice bismo, dok se gradi novi, igrali u našem sportskom centru u Zemunu. Tamo bismo glavni teren prilagodili uslovima potrebnim za domaće prvenstvo, dok bismo međunarodne utakmice igrali u Novom Sadu, u Smederevu ili na nekom drugom stadionu koji ispunjava kriterijume Uefe.

Novine su ovih dana objavile da ste nudili ostavku?

- Ne mislim da sam nezamenljiv. Svaka karijera ima svoj završni čin. Možda je došao trenutak da odem. To ne predstavlja nikakav problem, ali neću da me smenjuje ulica.

Po nekim anketama, našli ste se na 17. mestu najmoćnijih ljudi u Srbiji? Kako vi sebe procenjujete?

- Prvo, ako pričamo samo o sportu u kojem trajem 28 godina, a iza mene stoji gigant kao što je „Partizan”, onda je sigurno da imam određenog uticaja. A ako me pitate koliko imam uticaja u društvu ili koliko mogu da utičem na neke prilike, onda su to priče za malu decu.

Kako vidite saradnju između vas i navijača u budućnosti?

- Kad 26. decembra bude izabran novi predsednik kluba i formira se nova uprava, to će biti jedan od zadataka kojim će se baviti. Da ja sad govorim kako i na koji način treba rešavati problem između nas i navijača, verovatno bih bio subjektivan i nedovoljno kritičan. Doći će novi ljudi, nova uprava…

Šta to znači? Da posle 26. decembra nećete biti u „Partizanu”?

- Nisam ja taj koji vlada „Partizanom”. Postoji Skupština, predsednik, pa Upravni odbor kluba, a u okviru svega toga imate generalnog sekretara koji treba da izvršava odluke Skupštine i Upravnog odbora. Formiranje neke nove politike prema navijačima zavisiće, znači, od novih ljudi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 23:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma ko ce to toliko citati.Ovaj rekao ovo,onaj rekao ono... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 23:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

PETAR VELIKI je napisao:
Ma ko ce to toliko citati.Ovaj rekao ovo,onaj rekao ono... :lol:

Ma šupljak priča

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2006, 08:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Komentar prelaznog roka od 01.01.2007.Tako UEFA kaze.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2006, 17:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Burzanović od januara na "Marakani"

Napadač Budućnosti Igor Burzanović biće prvo pojačanje FK Crvena zvezda u zimskom prelaznom roku, prenosi "Sportski žurnal".

21-godišnji Burzanović potpisaće četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima prvog dana prelaznog roka koji počinje 8. januara, pošto se sportski direktor Stevan Stojanović u četvrtak dogovorio o svim detaljima ovog transfera sa upravom Budućnosti.

21-godišnji ofanzivni vezni igrač Budućnosti, jedan je od najtalentovanijih igrača na ovim prostorima, a na meti crveno-belih nalazi se već od prošle sezone.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2006, 18:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tomić novi direktor Partizana ?

Naslednik Nenada Bjekovića na mestu direktora FK Partizan biće dugogodišnji fudbaler crno-belih Ivan Tomić.

Kako prenosi beogradska sportska štampa, dogovor je već sklopljen u petak, na sastanku u Humskoj, a svi detalji o promeni na poziciji sportskog direktora Partizana trebalo bi da budu poznati nakon skupštine kluba, koja će se održati 26. decembra.

Tomić je postao kandidat za tu poziciju upravo na predlog Bjekovića. Vezni igrač Partizana najavio je prekid igračke karijere na kraju sezone, kada bi trebalo i da preuzme poziciju sportskog direktora kluba iz Humske.

"Igraću fudbal još šest meseci, koliko imam ugovor sa Partizanom, a posle toga bih voleo da ostanem u klubu da radim, jer Humsku doživljavam kao drugu kuću. Imam velike ambicije, ali da li će i šta to da bude, zavisi od rukovodstva", izjavio je Tomić za Sport.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]