zah je napisao:
Rekao sam ja da ti ne znas logicki misliti. Izveo si sve pogresne zakljuce. A sta drugo ocerkivati od mladica koji misli da je jako dobro obrazovan, a poznaje samo opste istorijeske tvrdnje, koje mogu ali i ne moraju biti tacne.
Ali evo nekoliko pitanja za tebe vezano za Karadjordjevice.
1. Kako gledas na to sto je ubio svog oca, i objesio brat.Kako ne znas logicki misliti, da ti pomogne. Da li je to visokomoralni cin, cin kojim se treba ponositi jedna porodica, ili je to pak cin, koga se treba sramiti?
2. Da li je visokomoralni cin ubiti covjeka na prevaru kao sto je Karadjordje ubijen, otsjeci mu glavu i poslati na dar sultanu u Istambol?
Da ne bi izveo pogresan logicki zakljucak, jer logicki ne znas misliti ,da li to smatras srpskom hrabroscu, kukaviclukom, krajnjom poniznoscu, odanoscu prema, sultanu i turskoj vlasti uopste. Napominjem, da je to dozivio covjek koji je prvi podigaio Srbe protiv Turaka.
3. Da li poznajes jos neki narod koji je ovako sramno postupio prema svome prvom i jedinom pravom vodji?
Prelistaj istoriju za VIII raz. OS, ali tamo neces nista naci. Dakle, moras upregniuti svoje ramisljanje, svoju inteligenciju, moras pokusati logicki misliti, koristeci dosadasnje znanje. Molim konkretne odgovore na postavljena pitanja. Ne pricaj mi o Albancima,ili nekim drugim narodima. Trazim konkretan odgovor na postavljena pistanja, bez zaobilazenja istine.
Ovu temu si poceo sa pricom kako su Karadjordjevici albanci...ako nisam upravu ispravi me....
Nakon toga pocinje prica kako je Djordje ubio svog oca(sto moze ali nemora biti tacno,ali ako je on htio da izda zbjeg,a poznato da je Djordje bio hajduk i da bi zbog toga najebao i on i cijeli zbjeg neka je ga ubio...)
A onda pocinje prica kako su ubili Djordja...
To je sasvim tacno,a dali je to zbog toga sto su njegovi preci albanci?
Ne naravno...
Ubijen je da bio Milos mogao da preuzme vlast jel drugacije nije bilo moguce...
Onda se nadovezujes kako su Srbi izdali vodju....
Kad je Djordje ubijen,Milos je preuzeo vlast i bio omiljen medju Turcima
zbog ubistva velikog vozda(izmedju tvojih redova citam kako su srbi zivotnije je postupaju tako sa tako velikim covjekom koji je toliko uradio za njih)njega nije ubio narod vec Milos i njegovi ljudi...
Takvih je primjera hiljadu kod svih naroda...
Od Starog Rima pa do danasnjih dogadjaja,ako neznas(

)to se zove DRZAVNI UDAR...