Tommy Vercetti je napisao:
A evo upravo sam citao o tome malo, pa naletih na to i ovdje. Klasicna novinarska prenapucana prica, zeljna publiciteta. Citao sam par komentara sarajevskih 'racera' koji su i clanovi nekih street race klubova, i kazu da nikad ni culi za to. A taj momak koji je i kao dao izjavu o tome, niko ga i ne zna, bar ne od sarajalija. Dalje, price o tim momcima koji dolaze i ZGa i BGa, takodje se valjda prenapucane, jer nisu vidjani po SA.
Sad sam gledao i snimak onih tulana iz ZGa za koje su rekli da prolaze kroz crveno. Znate kako prolaze kroz crveno? Prodju par metara jer ne uspiju ukocit, a auta koja su vozili su neki golf2, calibra, p206, sve od 150-200 konja, i trkaju se od semafora do semafora, standarno.
Jedino sto sam gledao, je prije koju godinu, je snimak srpkog ruleta (al' tajno je sve snimano), gdje momci voze suprotnom trakom, i ne mora se vozit po autoputu, vec su vozali po Bg, u blizini Arene (bar na tom snimku)
Prije par minuta sam vidio i snimak kao momak vozit brabusa 320kmh po autoput u cro, a drugom rukom snima. Uglavnom, vozi doooosta brzo, al da je 320kmh nije, a ide jos na 4500 obrtaja. Uporedio sam sa drugom snimkom gdje covjek vozi 303 kmh, autoput, i izgleda dosta brze neg ovaj hrvat. Al' novinari su i to prenapucali
Uglavnom, u ovih dana nema neka aktuelna prica, pa sad svi novirari potenciraju fazon tih ulicnih trka, al svaka budala ima svoje veselje, pa pustite ih. Jedino sto mogu tako lose uticat na neke mladje vozace, da i oni sami ucestvuju u tim 'trkama' , pa samo gore moze bit.
citao sam bas tu temu i imam bas taj snimak golf,calibra i ostali
a prolazak kroz crveno je kada BMW 325 ne uspje zakociti i zaustavi se na pjesackom
inace napucana prica