banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Dec 2006, 15:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 14:24
http://www.evenstar-tech.com/Site%20Bod ... istory.htm

Izvor problema je frekvencija oscilacije i vibracije zdravih ili zarazenih zivih celija koje trebaju biti izlijecene.
Kada bakterija ili virus ili strano tijelo napadne zdravu celiju ono u stvari napada svojom frkvencijom na kojoj oscilira odnosno vibrira. Tada nastupa borba razlicitih elektromagnetnih frekvencija celija na kojima one vibriraju. Ako nadjaca negativna celija virus ili sl. recimo celije i tkivo raka onda oscilacija frekvencije pozitivne celije opada i ona biva imunoloski slabija te podlozna promjenama njene odbrane (celijska membrana propustljivija i slabija) nakon cega dolazi do gangrene ili urusavanja celijskog zida ili propadanja celije. Rezultat u raka je najcesce smrt ako se ne lijeci na vrijeme.
Dokazano je da je rezonantna frekvencija covjekovih celija ili covjeka izmedju 6 i 22 Hz .
Unutar tog raspona nalazi se citav niz decimala po kojima je svaka osoba drugacija i ni jedan nema istu magnetno rezonantnu oscilaciju. Dakle ne mozemo znati na kojim frekvencijama necije celije osciliraju.
Medjutim Evenstarov ElMagnetni frekventni osciloskop emituje citav spektar frekvencija u duboko finom i detaljnom rasponu od 6 do 22 Hz gdje kad se aplicira na oboljelu osobu, zdrave celije prepoznaju svoju frekvenciju i automatski se prilagode njoj. Prilagodjavanje celije svojoj frekvenciji vrsi se tako sto osciloskop obzirom da emituje talase na tako niskim frekvencijama nema prijemnika osim onoga ko sam emituje takve frekvencije a takav prijemnik je JEDINO covjek...
Obzirom na pocetku navedeno nije tesko zakljuciti da zarazene celije na taj nacin dobijaju vibratornu frekvenciju izvana koju primaju i uspostavljaju svoj pun ritam i nivo frekvencije koja je prisutna kad je celija najmladja i najzdravija...
Samim tim celije raka bivaju nadjacane pojacanjem prirodnog imunoloskog sistema organizma te odumiru i nestaju.

VAZNO je napomenuti da navedeni metodi lijecenja sa ElMagnetnim osciloskopima su bili prisutni od 1927 godine od naucnika Dr. Georges Lakhovsky Rusa koji je ideju dobio od Nikole Tesle s kojim je kasnije postao dobar prijatelj.
U bolnici u Njujorku je experiment odrzan i vidljiv je 1940 godine...
http://www.evenstar-tech.com/Site%20Bod ... _1940s.htm
Nakon cega je divnim cudom prestao svaki znam i glas o Osciloskopu a Dr. Lakhovsky je nesrecnim slucajem pregazen kad je isao u posjetu u Njujorker hotel Nikoli Tesli.
Nakon mjesec dana pukim slicajem je auto udario velikog svjetskog naucnika srpskog porijekla Nikolu Teslu i odmaglio u nepoznato...
Licno misljenje je da ja isti automobil udario i jednog i drugog.
Opstepoznato je da je taj razlog automobilske nesrece onaj koji je Nikoli Tesli prekratio zivot i nakon nekoliko godina je preminuo.
Sto se tice osciloskopa dosta pokusaja je bilo poslije toga do 89te da se isto obznani medjutim zaustavljeno je.

Od 2001 godine masovno je krenulo promovisanje ovog uredjaja sirom svijeta zahvaljujuci jednom najboljem NEPREMOSTIVOM informativnom sredstvu, INTERNETU.
Prodano je oko 7000 uredjaja i vozac iz 1940 godine ovaj put ne moze da sjedne u auto namjenjem za istu svrhu jer je informacija vec vani, sto je najveci neprijatelj Novom svjetskom poretku koji se nadamo da nece nikad da zazivi.

http://www.evenstar-tech.com/Site%20Bod ... meAlt.html

"The cell is immortal...as far as we know the
pulsation of life can go on forever."

Nobel Prize winner, Dr. Alexis Carrell, Rockefeller Institute.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2006, 19:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Nov 2006, 16:44
Zestok blef!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2006, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Čitao sam ranije o radovima Lakhovskog i o Multi-Talasnom Oscilatoru (MTO). On je posmatrao svaku ćeliju, tačnije njen DNK kompleks, kao minijaturno oscilujuće kolo, koje posjeduje kapacitet te sposobnost indukcije i oscilovanja na određenoj frekvenciji. Unutar određenog spektra frekvencija svaka ćelija može pronaći svoju rezonantnu frekvenciju... MTO je zasnovan na emisiji frekvencija određenih talasnih dužina i to od audio spektra do mikrotalasa, tako da svaka ćelija nađe 'nešto za sebe'. :D
Originalni uređaj bio je glomazan, ali uspješan, jedno vrijeme je korišćen u bolnicama. Zašto je napušten, ne znam, ne bih sad da razrađujem teorije zavjere... Uglavnom, jedan sačuvani originalni uređaj je pronađen osamdesetih i na osnovu njega je uz pomoć tadašnje tehnologije napravljena modernija, mnogo kompaktnija varijanta (tekst koji sam čitao je iz tog vremena). A sad kako vidim napravljen je uređaj još manjih dimenzija... Svaka čast.

(zanimljivo je da na našem tržištu može da se nabavi nekakav 'Vitafon'. Nisam mogao a da ne primjetim sličnost u principu rada, iako Vitafon emituje samo zvučne talase i koristi se za liječenje manjih poremećaja)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2006, 22:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Nov 2006, 16:44
Svako tijelo na ovoj planeti ima svoju rezonanciju. Pocevsi od elektrona, pa preko zica za gitaru do mostova i zgrada...

Pitanje se postvlja kako sa magnetnim poljima ili raznim "frekvencijama" lijeciti rak??? Ja smatram da je svaka tvrdnja tog tipa cisti blef, jer kako promijeniti tu frekvenciju celije raka i da li bi to u stvari moglo da je zaustavi ili cak pojaca njeno dejstvo. Studirao sam nesto biohemije i znam da proces stvaranja tih celija ima biolosku pozadinu i zavisi od niza hemijskih i fizikalnih faktora u kojima sudjeluju materije koje se sastoje od miliona elemenata. Kako onda djelovati na sve te procese i njihove frekvencije?

Sa druge strane pokusajte promijeniti frekvenciju zice na gitari sa magnetima ili oscilatorom, pa cete vidjeti sta se desava...

Zica ce reagovati samo pri njenoj frekvenciji na kojoj je nastimana (mislim da je ton A na 420 Hz), sve ostale frekvencije nece imati uticaja.

Eksperimenti za koje sam ja cuo pri kojima su se koristili magneti su bili kombinovani sa ubrizgavanjem materija koje su u sebi sadrzavale sa jedne strane cestice koje se "odazivaju" na magnete a sa druge one koje se vezu za celije raka/tumora. Na taj nacin se moglo dokazati gdje se nalazi tumor (ali ne i lijeciti). Ta tehnika je medjutim danas nepotrebna kada se to moze vidjeti drugim fluorescentnim rastvorima i mikroskopima.. rentgenima...

Savjet: ako vam neko nudi takve produkte posaljite ga u neku stvar, sacuvajte novac.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2006, 08:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Citiraj:
Pitanje se postvlja kako sa magnetnim poljima ili raznim "frekvencijama" lijeciti rak??? Ja smatram da je svaka tvrdnja tog tipa cisti blef, jer kako promijeniti tu frekvenciju celije raka i da li bi to u stvari moglo da je zaustavi ili cak pojaca njeno dejstvo. Studirao sam nesto biohemije i znam da proces stvaranja tih celija ima biolosku pozadinu i zavisi od niza hemijskih i fizikalnih faktora u kojima sudjeluju materije koje se sastoje od miliona elemenata. Kako onda djelovati na sve te procese i njihove frekvencije?

Ako prihvatimo da je hipoteza Lakhovskog tačna, tj. da DNK-RNK kompleks svake ćelije ima određenu rezonantnu frekvenciju, onda je princip potpuno ostvariv. Upravo zato što nemaju sve ćelije istu rezonantnu frekvenciju (budući da su oscilatorna kola ustvari nukleinske kiseline, pretpostavljam da razliku uslovljava razlika u količini i tipu RNK), potrebno je djelovati određenim spektrom frekvencija kako bi svaka ćelija pronašla svoju rezonantnu frekvenciju. Lakhovski je odredio taj spektar i eksperimentisao sa raznim vrstama zračenja, da bi na kraju konstruisao multitalasni oscilator, koji proizvodi zračenja različita po kvalitetu ali i po kvantitetu. 8)
To da ćelije raka nastaju zbog niza bioloških, hemijskih i fizičkih faktora je istina, ali je isto tako činjenica da je mnogo stvari u sve tri navedene discipline koje zvanična nauka ne može da otkrije ili, što je vjerovatnije, ne želi da prizna. A stanje u zvaničnoj medicini je odraz stanja u nauci... :cry: Zbog toga su otkrića kao MTO Lakhovskog, Orgonski generator Vilhelma Rajha i mnoga druga prepuštena zaboravu i mutnim vodama alternativne medicine, gdje prevare ima isto koliko i istine...
Ja vjerujem da je Lakhovski pronašao nešto, a ako potoje rezultati da je pomoću toga liječen rak, nemam razloga da ne vjerujem... A da li je proizvod firme Evenstar prevara ili pravi, moderni MTO, to samo oni znaju.. :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]