banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 18:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 17:39
I ne bilo ti mrak poslje votke :drinking: :drinking: :D , mogao si i u studenac :D .

Poslednji put menjao @nihilist dana 07 Dec 2006, 00:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 18:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Draco_O'Reily je napisao:
Rece covjek koji je prvo pivo popio u 22-23-oj godini zivota.........

Postoji li neki poseban razlog tvog obracanja? Nas dvojica smo davno zavrsili svaku pricu, nema potrebe da pametujes i na ovom polju (kao sto si pametovao na onom o Dream Theater).

Sto se punk-a tice, jasno je da ovo nije mesto za raspravu. Kao sto tebe Groznium nervira kad drugi pricaju o njemu, tako i npr. mene nervira kad ti i deo punk druzine ovde pricate o stvarima o kojima takodje nemate pojma (tipa Leb i Sol, Kraljevski Apartman... ni ti nisi bio prisutan, stoga tisina :D).

Za fudbal - dogovoreno. Za alkohol - prvom prilikom.

Ajd :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 18:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ok pozdrav , :drinking: prvom prilikom :D.

Poslednji put menjao @nihilist dana 07 Dec 2006, 00:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Narcisa_Zumbulic je napisao:

ljudi koji su bili tamo kao sto i oni kazu nesrecnim slucajem vele da je bilo teski zasau!!!

O koga si pitala sunce ti??Da ne slusaju i ti likovi isto punk,ili sl.Ja koga sam god pitao svi su rekli da je bilo odlicno,a sve koje sam pitao slusaju ili rock ili metal.
zasau :lol: :lol: :lol: ,o Boze(velikim slovom specijalno za jednu osobu :P ) ,prvo nefali(glagol i negacija zajedno),pa onda ovo...nema veze necu donositi prerane zakljucke,ali ovo upucuje na nesto...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 23:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
O koga si pitala sunce ti??Da ne slusaju i ti likovi isto punk,ili sl.Ja koga sam god pitao svi su rekli da je bilo odlicno,a sve koje sam pitao slusaju ili rock ili metal.

Sunce , meni su pojedini metalci ukazali da je KA smorio tj. , da je mogao jedno sat vremena manje pa je njima bilo :roll: :

Citiraj:
,prvo nefali(glagol i negacija zajedno),pa onda ovo...nema veze necu donositi prerane zakljucke,ali ovo upucuje na nesto...

Na to da ni ti ne znas gramatiku , uzmi pa procitaj Vujakliju, a Narcisu ostavi na miru .

Citiraj:
ni ti nisi bio prisutan, stoga tisina ).

Nisam bio u holu , ali sam bio ispred na plazi u prolazu , nisam imao neku zelju da udjem :D :wink:

Citiraj:
Ovo je prva pametna sa tvoje strane na ovoj temi. Provericemo, provericemo... I alkohol,

Poceo sam da treniram , pa da budem u formi :D :drinking: .

Poslednji put menjao @nihilist dana 07 Dec 2006, 00:22, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 23:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
@nihilist je napisao:
na to da ni ti ne znas gramatiku uzmi pa procitaj Vujakliju

Kakve veze ima riječnik nepoznatih riječi i izraza Vujaklija sa gramatikom?
O gramatici priča čovjek koji čitav post piše u jednoj rečenici, odnosno kod koga se ne zna ni gdje je početak a gdje kraj rečenice. Morao sam da se istuširam kada sam pročitao ovu glupost.
Potpuno je ispravno pisati ekavicom, ako se pri tome ne miješa ijekavica. Ne znam zašto kritikujete All 2 Human-a zbog toga.
Jezik je nevina stvar i najveći je primitivizam miješati ga u ovakve i slične rasprave koje nemaju veze sa jezikom i pravopisom.

Poslednji put menjao Blackmore dana 07 Dec 2006, 00:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 23:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
O gramatici priča čovjek koji čitav post piše u jednoj rečenici, odnosno kod koga se ne zna ni gdje je početak a gdje kraj rečenice.
Ako nisi primijetio na kraju svake recenicu u mojim postovima je tacka . tvoja stvar ako neznas sta predstvalja :D :wink: , na veliko slovo mi se ne da obracati paznja . :wink:

Mislio sam na gramtiku , a ne Vujakliju :D . :wink:
A , o gramitici prica covijek , koji ispred a ne stavlja zarez . :D i koji pise .
Citiraj:
mješa
jer je opste poznato da dugo e ekavici = ije u ijekavici kratko e = je ,

Citiraj:
Jezik je nevina stvar i najveći je primitivizam miješati ga u ovakve i slične rasprave koje nemaju veze sa jezikom i pravopisom.

Nita na ovom svijetu nije nevino pa ni jezik :D ., naravno zezam se . , glupo je kad netko ne zna sta bi drugom prigovorio nego ode debelo u oftopic koji nema veze sa temom . :roll:

Poslednji put menjao @nihilist dana 07 Dec 2006, 00:31, izmenjena 3 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 00:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

@nihilist je napisao:
A o gramitici prica covijek , koji ispred a nestavlja zarez . :D i koji pise .
Citiraj:
mješa
jer je opste poznato da dugo e ekavici = ije u ijekavici kratko e = je ,

Nita na ovom svijetu nije nevino pa ni jezik :D ., naravno zezam se . , glupo je kad netko ne zna sta bi drugom prigovorio nego ode debelo u oftopic koji nema veze sa temom . :roll:

Tako pojedinci idu u offtopic i napadaju čovjeka zato što piše ekavskim naglaskom. Kakve to ima veze s temom?
Ja mogu pročitati šta si napisao, a to što si mislio ne mogu saznati.

Ja sam svoj topic popravio, odnosno tu jednu riječ, a sad popravi i ti svoj, da se ja ne bi morao tuširati po drugi put :D. I nisam prvi otišao u ovaj offtopic o gramatici.
Ma živio ti meni :drinking: , bitno je da se mi razumijemo, kako god pisali i kojim god jezikom se izražavali.

Popiješ mnogo piva :drinking: . Onda se istuširaš i kao da nisi ni pio. Potom, popiješ još jedno pivo i kao da se nisi ni tuširao :drinking:.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 00:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Popravio sam i ja svoje :D , popravio bi i one od prije , ali mi je banovan prijasnji nick :roll: :D :drinking: :drinking: Piva nikad dosta :drinking: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 00:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

@nihilist je napisao:
:drinking: :drinking: Piva nikad dosta :drinking: :wink:

Pivo k'o pivo care :drinking:, živio. Kao što si rekao nikada ga dosta. Ima li iko meda od pčele, da pojedem pa da crknem ''nama'' :headbang:.
Malo sam :drinking: pa se izvinjavam moderatorima. Ako nešto nije po PS-u brišite.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 02:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
:sad3:

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 03:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
All 2 Human je napisao:
Draco_O'Reily je napisao:
Rece covjek koji je prvo pivo popio u 22-23-oj godini zivota.........

Postoji li neki poseban razlog tvog obracanja? Nas dvojica smo davno zavrsili svaku pricu, nema potrebe da pametujes i na ovom polju (kao sto si pametovao na onom o Dream Theater).

Sto se punk-a tice, jasno je da ovo nije mesto za raspravu. Kao sto tebe Groznium nervira kad drugi pricaju o njemu, tako i npr. mene nervira kad ti i deo punk druzine ovde pricate o stvarima o kojima takodje nemate pojma (tipa Leb i Sol, Kraljevski Apartman... ni ti nisi bio prisutan, stoga tisina :D).

Za fudbal - dogovoreno. Za alkohol - prvom prilikom.

Ajd :drinking:

Madjarija ostaje madjarija... Al' ako nekom prebacujes sto lose pije, valjda je i red da se zna otkad ti "pijes". Pod navodnicima je zato sto si u tome zaista pocetnik ;)
A sto se tice teme - Kraljevski Apartman, hm kome bi se dalo ici slusati nekog lika koji ima glas standardnog banjaluckog pijanca, slicno ponasanje i poprilicno seljast imidz... Drugim rijecima, jos ni madjar nije postao, i vi ste za to dali 6km, umrecu od smijeha :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 04:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
A ti kao znas nesto o meni, kao i od kad "pijem", mi se kao "druzimo"? :lol:

Sa druge strane, ne iznenadjujes postovima, ostao si lokalna seljacina prve vrste, trudis se, i uspeva ti. Kako su nekako uvek svi glupi, a ti pametan, pa i onih 7000 "budala" sto su znali sve pesme Apartmana na Whitesnake koncertu, sve neki idioti, a? Madjari, jeste.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
fajront! :evil:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]