banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 13:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
Vec sam ti rekao, ne znam ni sam zasto sam pricao na ekavici, tako je bilo i na probi dan prije svirke, jednostavno sam poceo tako da pricam :lol: :lol: :lol: 8) , a inace koristim i ijekavicu i ekavicu, kako mi je lakse!

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 13:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
hm, znate kako se posleratnih godina "furala" ekavica, srbija...itd.?e od tada ja imam naviku da pisem ekavicu, a kamoli covek koji konstantno slusa i dolazi u dodir sa ljudima(medijima) koji kriste ekavicu.
dalje....ako nista,napisala je nefali....ja nemam nista protiv, mozete vi pisati i nanas, nemogu, ne bitno, i tako dalje, i tako blize, ja cu vas razumjeti,a necu kritikovati .
p.s. sta tebi grozinume ima tol'ko da smeta da bilo ko pise ekavicom(jer i sama cesto mijesam ekavicu i ijekavicu) kad ti sam vise pricas hrvatski nego srpski?to ti isto dodje...valjda :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Temple_of_the_king je napisao:
kad ti sam vise pricas hrvatski nego srpski?to ti isto dodje...valjda :wink:
To mu dodje nekako gore, ali sta da se radi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 15:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
All 2 Human je napisao:
Ovde Groznium plus neke zene, Monstrum svoje vreme gubi dokazujuci da su se Leb i Sol oformili ponovo samo da nama ogule kozu sa ledja, jadnicima koji to ne vidimo, ali je zato on tu da nas prosveti... zar nemate jednostavno sta pametnije u zivotu da radite, umesto sto se petljate tamo gde vam nije mesto? Nikad nisam video metalce ovde da gube vreme dokazujuci vam da je punk los i sl. ali vi se zato iz dna duse trudite da dokazete da sve ostalo ne valja. Eh.

Sustina punka, iznad same muzike je da negira sve sto mu ne odgovara i ne svidja mu se (tu se ubrajaju politika, profit, mediji, vojska i druge stvari), pa makar to bilo ne znam kako dobro za druge (a svi ovi populisticki bendovi, zabava miliona i nisu neko narocito dobro). Pankeri su nihilisti, i slovo N u krugu je jedan od simbola punk ikonografije [to je isto ono slovo koje Litar Nerada upotrebljava (zloupotrebljava) kao svoj logo, uz neznatne modifikacije].

Poslednji put menjao HR dana 05 Dec 2006, 15:33, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 15:26 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Dec 2006, 15:22
[quote="groznium"]

metal je sranje - hard rock jos vece :D :wink: odgovor ljutih pankera :D :wink:

KAZE CO'EK KOJI SLUSA METAL!!!C C C

...najgore je kad covek nece sebi da prizna neke stvari!!!:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 16:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
A teme u picku materinu!

:
Citiraj:
a narcisa ocigledno ima sta da kaze i nije neka -ulickana- pa joj se ne da obazirati na takve sitnice kao sto je pravopis , licno ja sam -ulickana- po tom pitanju, ali kontam te koji nisu- i gotivniji su mi od -koncertnih ogranizatora- koji, kako vidim, znaju kako je to -kopati kanale-, pa sta onda da ocekujemo

:laughing4: :laughing4: :laughing4: :laughing1: :laughing1: :laughing1:
Eh, moj Boze! Samo da je mislila kad je ovo pisala....i da jos to mnogi rade- ova tema ne bi bila ovako smijesna!

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 16:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
AntiDope je napisao:
@2HUMAN, kakve veze ima sto radis 7 godina za medije u Srbiji, jel ti zabranjeno da pises ijekavicom?

Naravno da mi nije zabranjeno, objasnjavao sam ovo stotinu puta, ne znam ni sam zasto, ali ocigledno da ovde mnogi vise postuju nego sto citaju odgovore onih sa kojima razgovaraju.

Pre 7 godina bio sam jedini novinar iz RS koji je radio u rock i metal medijima u Srbiji. U to vreme, vrsena je ispravka tekstova na ekavski, i vremenom sam poceo da pisem tako. Ne vidim kome to moze biti trn u oku, meni je veci trn u oku ova glupost i izjednacavanje srpskog i hrvatskog jezika, a mi svi znamo ko smo, sta smo i koji jezik govorimo. Ekavica, ijekavica, manje su bitne stvari, jer je jezik isti.

Za Ogija znam da se zajebavao, zato sto je verovatno slusao mnogo M.A.D:Goya, ciji koncerti su otprilike nesto kako bi Degenek trebao da radi, a smesne najave na ekavskom su samo vid zajebancije.

Sumnjam da o ovome ljudi van novinarske profesije znaju, ali svaki novinarski tekst koji se salje iz RS/BiH u inostranstvo (za Nemacku imam tacne podatke) u dopisnistvo tamo, ako je pisan na ijekavici, ide automatski pod hrvatske tekstove. Bez obzira da je pisan cirilicom ili latinicom. A zadnje sto bih hteo je da me neko tamo stavlja u isti kos sa Hrvatima, i ako je i to cena pisanja ekavskog, evo me, dobrovoljno se javljam :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 16:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

HR je napisao:
Sustina punka, iznad same muzike je da negira sve sto mu ne odgovara i ne svidja mu se (tu se ubrajaju politika, profit, mediji, vojska i druge stvari).

Bolje bi im bilo umesto provociranja ljudi sa drugim muzickim ukusima, da vezbaju instrumente. Ako hoce politikom da se bave, neka osnivaju politicke partije. Kad sviras, treba da sviras najbolje sto znas i da tezis napretku. A primetio sam da su ovde najaktivniji na prici upravo oni koji ni instrumente kako treba ne znaju da sviraju / nastimaju. A zovu sebe valjda muzicarima?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 17:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
naylon je napisao:
groznium je napisao:

metal je sranje - hard rock jos vece :D :wink: odgovor ljutih pankera :D :wink:

KAZE CO'EK KOJI SLUSA METAL!!!C C C

...najgore je kad covek nece sebi da prizna neke stvari!!!:)

nemam sta da priznam jer u sustini skoro da ne slusam metal (izuzetak je novi celtic frost , ali ko je slusao Amebix , Nausea , Misery , zna zasto mi se dopada ) :fist: nego u sustini crust punk i hc punk ,
kakve su provokacije 0X , otkud ti znas sta "co'ek 'slusa dakle ne rise !
Citiraj:
Pankeri su nihilisti, i slovo N u krugu je jedan od simbola punk ikonografije

to je isto simbol kultnog @punk benda Conflict
Slika

Citiraj:
A primetio sam da su ovde najaktivniji na prici upravo oni koji ni instrumente kako treba ne znaju da sviraju / nastimaju. A zovu sebe valjda muzicarima?

, bitno je da si ti imao sta pokazati :lol: keca jos uvijek ne znas svirati pa prema tome suti , nek bilo koj metalac(iskljucivo oni sto metal slusaju , a ne oni koji slusaju hc/crust bendovi tipa skitsystem , tragedy , HHIG dkle u stvari prikreveni pankeri :D ) odsvira ono sto danas sviram pa nek se onda javi vazi i za gitaristu , a vala i za bubnjara , pa prema tome metalci 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 20:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hahaha. Srecom, pa si ti merodavan za sve te stvari :D Da znas svirati to sto sviras, sumnjam da bi u postavi benda imao Zuleta koji i sam priznaje da ne zna drzati instrument u rukama kako treba (da ne pominjem dalje ko ti je sve prolazio i prolazi kroz postavu u bendovima) 8)

Slabo svirate, slabo pijete... cudna neka scena :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 20:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
All 2 Human je napisao:
HR je napisao:
Sustina punka, iznad same muzike je da negira sve sto mu ne odgovara i ne svidja mu se (tu se ubrajaju politika, profit, mediji, vojska i druge stvari).

Bolje bi im bilo umesto provociranja ljudi sa drugim muzickim ukusima, da vezbaju instrumente. Ako hoce politikom da se bave, neka osnivaju politicke partije. Kad sviras, treba da sviras najbolje sto znas i da tezis napretku. A primetio sam da su ovde najaktivniji na prici upravo oni koji ni instrumente kako treba ne znaju da sviraju / nastimaju. A zovu sebe valjda muzicarima?

Dokle vise sa tim predrasudama da punxi ne znaju svirati? Jesi li cuo NoMeansNo, Minutemen, Dicks, Big Boys, All, Descendents, Peter and the Test Tube Babies, Black Flag, Blood,Toy Dolls i more drugih? Nisi. Nije u redu naprazno pljuvati likove koji rasturaju u znanju sa instrumentima i fenomenalno su uvjezbani. Pored toga, svojim tekstovima kritikuju sve sto ne valja u drustvu (ovo sa tekstovima ne vazi za NoMeansNo :)), od svakodnevnih dogadjaja, do globalnih problema.

@groznium : imam i jedan koncert Conflicta, ali je mala rezolucija. Ima jos jedan Conflict iz USA, polu-zenski old skul hc, ali ovaj iz UK je svakako poznatiji i diskografski obimniji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 23:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

to i je neajcrnje sto metalci kojima je punk pistolsi i exploited (uzgred watie je metalac :D ) seru za punk a culi su0000,1%

Citiraj:
Da znas svirati to sto sviras, sumnjam da bi u postavi benda imao Zuleta koji i sam priznaje da ne zna drzati instrument u rukama kako treba (da ne pominjem dalje ko ti je sve prolazio i prolazi kroz postavu u bendovima)

nisko e sad me jebi zbog sine ritam masin e :lol: :lol:
istina da su kroz rahelu meni prolsli svakakvi likovi kroz bendove: ali jebiga i sam znas zasto prvo nijedan bubnjar do straleta nije slusao slicnu muziku koja ja slusam i pravim , niti mi je koji bio bas ekipa nego kad god bend stane na nog bubnjar nas zajebe bend bi bio daleko vise napravio al ebiga ionako je prvi poslje ratni emo crust bend u bl .usput pored tih likova, imao sam probe i sa nekim metalcima za koje se uspostavilo da su im komplikovani punk ritmovi :lol: :lol:
Zuleta imam zato sto mi je drug a osim toga na danasnjoj probi te je totalno dementovao 8) i zasto su pojedini metalci nasjeli na to od naseg snimka da je black metal :lol: , sto je najcrnje nitko od nas ni ne slusa isto , znam svirati to sto sviram jer na kraju krajeva sviram 10 godina i napravio 60 pjesama i taman da sam hendikepiran naucio bi svirati, usput pogledaj sa cim sviram
Slika

Citiraj:
Slabo svirate, slabo pijete... cudna neka scena

za ovo cemo morati ukrstiti macheve tj. boce :drinking: :drinking: :drinking: pa da vidimo ko moze vise :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 23:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

HR je napisao:
Dokle vise sa tim predrasudama da punxi ne znaju svirati?

Niko nije pominjao stranu scenu, mislio sam na lokalne...

Citiraj:
za ovo cemo morati ukrstiti macheve tj. boce pa da vidimo ko moze vise

Ovo je prva pametna sa tvoje strane na ovoj temi. Provericemo, provericemo... I alkohol, i fudbal ako treba :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 23:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Niko nije pominjao stranu scenu, mislio sam na lokalne...

pa zpd ce te definitvno demantovati , ali od tom potom kad snimimo i slicno ,

Citiraj:
Ovo je prva pametna sa tvoje strane na ovoj temi. Provericemo, provericemo... I alkohol, i fudbal ako treba

naravno za fudbal :) , pa da sljedece godine uzmemoartisitov turnir 8) jer gledajuci onaj kvalitet igre bl bendova ladno bi mogli , oko nagrade bis e dogovorili

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 23:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
groznium je napisao:
Citiraj:
@All 2 human
Hvala Bogu te se moze i naci normalan komentar u moru ostalih

ti izuj cipele kad se vec uvlacis u pakasu .

Aj mi molim te objasni sta sam rekao pogresno?samo sam se zacudio da ima neko ko nece kao ti i jos pola foruma popljuvati sve sto dodje u ovoj prokletoj banjaluci koja zbog takvih kao sto ste vi nije zasluzila da dodje niko.Ne valja Leb I Sol,ne valja KA,pa sta koji kurac valja?
Zar ako popljujes sve sto dodje u Banjaluke pokusavas ispasti pametan ili sta? ne kontam

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 00:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

:D :lol: :lol: pa bas cudno je sto organizator koncerta nece popljuvati koncert :D , sa druge strane ne vidim da sam gdje popljuvao koncert , ali vala ni ne dam da metalci seru o panku o kojem gotovu nista ne znaju , niti da nepotrebo vredjaju ili omalovazavaju osobe koje su poklonici/e istog , pa ne trubi bezveze , odrasti i dorasti :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 00:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Pa onaj koji je rekao da je punk sranje,onda njemu pricaj da se uvlaci u supak i sl.A meni ,koji se razumijem jako malo u punk i ne slusam ga i KOJI GA NE VREDJAM,nemoj trubiti bezveze.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 00:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
pa.... zasigurno znam da sam bila na svirci apartmana prosli put kad su bili u bl i da sam se smorila maksimalno a posto je i ovoga puta desavanje odrzano u istom podrumu da ne kazem prostoru sa vjerujem istim ozvucenjem ubjedjena sam da je bilo isto dakle ,,preterani,,smor bre:lol:

ljudi koji su bili tamo kao sto i oni kazu nesrecnim slucajem vele da je bilo teski zasau!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 03:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
All 2 Human je napisao:

Slabo svirate, slabo pijete... cudna neka scena :wink:

Rece covjek koji je prvo pivo popio u 22-23-oj godini zivota.........

BTW, ako vam to ista znaci na sintaksickom nivou ne postoji razlika izmedju hrvatskog i srpskog jezika...
Rijec "fali" je sasvim validna rijec danasnjeg srpskog jezika, osim ako se ne provaljujete govoreci "Hvali"

Poslednji put menjao Draco_O'Reily dana 06 Dec 2006, 14:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Narcisa_Zumbulic je napisao:
vele da je bilo teski zasau!!!

ne znam, meni je bilo bas ono klin, mrak, haos...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]