banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 00:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 23:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Ponavljam:
Jebes ljeba jebes sola daj mi alkohola! :drinking:

p.s. molim moderatora da ne brise moje postove. Kao nisu uracunljivi?

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2006, 00:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
Blackmore je napisao:
Citiraj:
Takav pristup muzici je ''nadri'' a ne profesionalni. Onaj ko je profesionalni muzičar mora i živjeti od svoje muzike.
.

@Blackmore onda ispade samo da su tezgarosi profesinalni muzicari :lol: :lol: ali oni nemaju veze sa stvaralckim radom i kreativnoscu bez obzira kolkio su mozda dobri tehnucari ili ne nego im se svirka svodi na besciljno skidanje hitova koji ce prezentirati pacenicima .
ono sto ti nazivas nadri egzistira kao subkultura vec 30 ak godina diljem svijeta pa ti vidi kolkio je to "profesionalno " ili ne . , muzika je umjetnost odnosno zabava odnosno poruka = hobi znaci nesto sto nema cijenu , a ti budi jebeni potrosac i divi se svojim kvazi zvjezdama koji na tvoj racun zgrce milione dok ostatak svijeta u rat i ropstvo tone :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2006, 14:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
groznium je napisao:
Blackmore je napisao:
Citiraj:
Takav pristup muzici je ''nadri'' a ne profesionalni. Onaj ko je profesionalni muzičar mora i živjeti od svoje muzike.

@Blackmore onda ispade samo da su tezgarosi profesinalni muzicari :lol: :lol: ali oni nemaju veze sa stvaralckim radom i kreativnoscu bez obzira kolkio su mozda dobri tehnucari ili ne nego im se svirka svodi na besciljno skidanje hitova koji ce prezentirati pacenicima .

Nisi razumio moju rečenicu. Rekao sam da profesionalni muzičar mora da živi od svoje muzike, znači od svog umjetničkog stvaralaštva i svojih pjesama i djela.

groznium je napisao:
ti budi jebeni potrosac i divi se svojim kvazi zvjezdama koji na tvoj racun zgrce milione dok ostatak svijeta u rat i ropstvo tone :D

Ja sam to, ti si nešto drugo. Lično bih rintao godinu dana da platim put i kartu na koncert Pink Floyd-a. Ti bi pretpostavljam prije dao donaciju nekom porobljenom narodu da kupe si oružje i oslobode se tiranina. Neko će reći da sam ja bolje uložio pare, a neko da si ti. Ne možemo biti svi isti i imati isti pogled na svijet. To sto neko zgrce pare a ostali gladuju je uvijek bilo i biće.
I kakve veze s tim što pričaš(te) ima koncert Leb i Sol-a. Grdnu su paru zgrnuli u Banjaluci dok sirotinja jadna nema krua da jede? Ako ste toliki pravednici dajte 15KM u dobrotvorne svrhe i nemojte nabijati drugima na nos što su otišli na koncert a nisu postupili kao vi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2006, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Evo upravo sada na Hrvatskom radiju 1. i 2. program ima uzivo prenos koncerta iz Zagreba... Ko voli nek izvoli... Ko misli da su se prodali jer ima uzivo besplatan prenos preko radija neka ne prebacuje na 97.7 ni na 99.7...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2006, 02:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Lično bih rintao godinu dana da platim put i kartu na koncert Pink Floyd-a.

savtko ima soje zadovoljstvo , samo da nije malo to zadovoljstvo preskupo , pitao bi te da zivis na svojoj grbaci da li bi pare dao za 3 satni dozivljaj necega a ostatak godine da krpis kraj sa krajem , jer lako je biti konzument dok imas dobru zaledjinu .

Citiraj:
Ti bi pretpostavljam prije dao donaciju nekom porobljenom narodu da kupe si oružje i oslobode se tiranina.

naravno , samo sto su svi ljudi manje vise porobljeni i zive pod presijom konformistickog drustva u kojem se covikov zivot svodi na : kupi , upotrebi , baci .

Citiraj:
I kakve veze s tim što pričaš(te) ima koncert Leb i Sol-a. Grdnu su paru zgrnuli u Banjaluci dok sirotinja jadna nema krua da jede?

pa pitaj ih kolkio su dobili , nisu sigurno dosli za putne troskove :D , a oni da su "face " dali bi zaradu nekoj humanitarnoj organizaciji .

Citiraj:
Ako ste toliki pravednici dajte 15KM u dobrotvorne svrhe i nemojte nabijati drugima na nos što su otišli na koncert a nisu postupili kao vi.

otkud ti znas cime se bavi svatko od nas i kako doprinosi zajednici u kojoj zivimo . pa ti uziviaj u svijetu spektakla

Citiraj:
Nisi razumio moju rečenicu. Rekao sam da profesionalni muzičar mora da živi od svoje muzike, znači od svog umjetničkog stvaralaštva i svojih pjesama i djela.

Ajde sad reci da li su najveci umovi muzike , ne znam Mocart, Bach ili bilo koji klasik zivjeli od svoje muzike ? jesu ali u k.....
neko kao sto ti nazoves profesiolnalni muzicar meni zvuci kao bezdusna masina jer
Citiraj:
muzika je umjetnost odnosno zabava odnosno poruka = hobi znaci nesto sto nema cijenu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2006, 10:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2002, 01:00
Ko su ti likovi? Prvi put cujem za njih!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2006, 10:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
grozniume,cime se ti ozbiljno bavis u zivotu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2006, 14:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

odosmo u of topic pitanje ko iz miljunasa al neka dakle http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=17824&start=0 ,

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2006, 15:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
groznium je napisao:
Citiraj:
Lično bih rintao godinu dana da platim put i kartu na koncert Pink Floyd-a.

savtko ima soje zadovoljstvo , samo da nije malo to zadovoljstvo preskupo , pitao bi te da zivis na svojoj grbaci da li bi pare dao za 3 satni dozivljaj necega a ostatak godine da krpis kraj sa krajem , jer lako je biti konzument dok imas dobru zaledjinu .

Kada ja ne znam čime se vi bavite otkud ti znaš da li ja živim na tuđoj grbači :) ? Zbog honorarnog posla sam propustio koncert Leb i Sol i dok su se drugi provodili ja sam čitavu noć crtao u glupom AutoCAD-u. Ne bih napisao ovo što sam citirao da ne znam kako je zaraditi novce. Reći ćeš da sam budala, neko će reći da nisam, a to je ono o čemu sam govorio u mojoj prošloj poruci.
Leb i Sol su zaradili pare, ali nisu nikoga opljačkali i odštetili. Odlazak na njihov koncert je bio na dobrovoljnoj bazi, i ako treba pljuvati po nekome onda treba po narodu koji je otišao da ih gleda, a ne po njima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2006, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
ne pljuje ovde niko po leb i sol-u. da je koncert bio ekstra - jeste. da znaju svirati - znaju. da vredi 15 km - vredi. da je moglo biti jeftinije - moglo je. verovatno bi i bilo da imamo poštene političare. ali ovi su i pošteni na neki način. fino piše na ulaznici kome idu pare. leb i sol i gospodin tamonekipolitičar. jedino ne piše u kom omeru dele zaradu. pretpostavljam 50:50. što jest jest pošteno je.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2006, 11:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2006, 16:34
Poste se sve svodi na pare a ne zelimo da uopse postoje tamo neki kapitalisti kao sto su Leb i Sol i da zaradjuju pare preko nase grbace iako nas niko nije tjerao da dodjemo na koncert i dadnemo ogromnih 15 KM za 2 sata vrhunskog performansa, bilo bi najbolje da niko ne prima platu za svoj rad. Ni vi , ni ja, radicemo besplatno, bendovi ce svirat besplatno i nestace potrosackog drustva. Raj na zemlji!

Pa vi niste normalni!
Ja sam mogla dobiti novinarsku akreditaciju za koncert ali nisam htjela, vec sam platila svoju kartu jer smatram da talenat i znanje koje oni muzicari posjeduju vrijedi, pa zasto im ne bih dodala svojih 15 KM na racun. I treba da zarade, zasluzili su!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2006, 11:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Ma, pusti ih. Lako je pričati kad se lova žica od staraca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2006, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
ma nije ni sve u starcima....sve zavisi koliko neki bend gotivis.....ja bi za maiden i judas i bodom prodao gitraru da moram.....posto mi stara nebi dala pare nikad....;) :) :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2006, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Slike iz Rijeke :

http://orbit.dynalias.org/leb-i-sol/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]