banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 15:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Da li je moguce ovako nesto u normalnoj zemlji
Da 54%  54%  [ 20 ]
Ne 46%  46%  [ 17 ]
Ukupno glasova : 37
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 00:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
I kad tačno nestaje vode? U ponoć petak na subotu? I nema je do prvih sati ponedeljka, znači tačno 2 dana otprilike, cijelu subotu i nedelju? Tako sam čuo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 07:54 
Ma ljudi se previshe frkaju.... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 08:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Znate sta, najbolje ce biti da raspravu nastavimo u ponedeljak poslije tusiranja.
:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 09:22 
AntiDope je napisao:
Znate sta, najbolje ce biti da raspravu nastavimo u ponedeljak poslije tusiranja.

Ja se tushiram u subotu naveche prije izlaska....netje cijeli grad biti bez vode...

Poslednji put menjao Milan dana 10 Nov 2006, 12:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 12:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Smrditis kolektivitis :lol:
u drustvu je sve lakse, brzo cemo se navici na smrad :lol:

Razumijem te Antidope (ne mogu da vjerujem :o ), lako cu ja sa sobom ali kad je dijete u pitanju.. :-? pa kad u**ki i sefa i stanicu i skretnicara, samo tus pomaze. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
upravo nestade. ljudi cuvajte sve sto imate u crijevima do ponedeljka :lol: :lol:

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 10 Nov 2006, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ajme! Nadam se da će nestati kako su rekli, u subotu u 1. Ako nestane danas, pečen sam.
A inače, potpuno je isto tri dana, mjesec dana ili dvije godine. Čovjek je stoka i brzo se na sve navikne. Ali brate, ova prva dva dana su najgora :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 12:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2006, 21:13
@ Veliki: Kako misliš "upravo nestade" ?!?! Nije valjda stvarno već nestalo vode? :angryfire: pa rekli su noćas! Ja sa posla neću doći do 5 - 6, a nisam još ostavila ni kapi. :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 12:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Vode nece biti od 1 po ponoci veceras do ponedeljka u 3 ujutro, tj. maksimalno 50 sati. Mislim da je podnosljivo s obzirom na cinjenicu da se ovim sistemom rjesava problem snabdjevanja Banjaluke vodom do 2020.

Vjerujem da ce voda krenuti i prije ponedeljka u tri ujutro...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 12:58 
E jebo mater onima koji ne mogu izdrzati dva dana bez vode......zar nikad niste izdrzali da se ne okupate je'an dan??

Jedino razumijem ove sa djecom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 14:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2006, 21:13
I meni je glupo čemu tolika frka. (takođe se ne odnosi na ljude koji imaju malu djecu). Pa dešavalo se na vode nestane po cijeli dan bez najave... Ovaj put su makar na vrijeme najavili...
Meni uopšte nije frka što neće biti vode, jedino da ne nestane prije nego što su rekli, da stignem napuniti kadu ...:)
A ako sam dobro shvatila, voda će doći u noći nedelju na ponedeljak, tako da se svi stignemo lijepo istuširati u ponedeljak ujutro prije posla / faxa / škole :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
bice veselo u subotu navece u klubovima :D

"ponekad je sranje pravo uzivanje" :D :lol: :lol:

PIK Radnja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
aaa tek sam mi pade na pamet... kako ce veselo biti u wc-ima clubova... aaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahaha bit ce slicno kao kad sam jednom prilikom busom putovao pa se neki lik (mozda se prepozna u ovoj prici) posro u wc busa, koji je namjenjen iskljucivo za obavljanje male nuzde. poslije je bila katastrofa u cijlom busu kad bi se nekome pripisalo pa pokusao da ode u wc. kad bi ga zapljusnuo onaj smrad iz wc brzo bi se vratio na svoje mjesto i trpio. a mi drugi smo trpili smrad koji je ispusten otvaranjem vrata! gadno iskustvo... pogotovo kad sjedis iza vozaca, znas ko je napravio sranje i boga molis da vozac ne skonta! :lol: i za divno cudo nisu skontali iako smo mi umirali od smrada..... valjda od ventilacije za shajbu.

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 15:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Realno, šta kukate. Zamislite da nikada ništa nisu popravljali (tj. da smo imali konstantno vodu) - još bismo izlazili pred kuće do bunara (u najboljem slučaju), ili do studenca :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 15:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
stvarno dug period za ostati bez vode
bez struje se nekako i moze, bez vode tesko
ono sto je najgore od svega, sto i nakon ovog prespajanja i sl. kvalitet vode u BL se nece nista popraviti
voda ce i dalje da smrdi, da ima bljutav ukus, al` nek` su se opet malo pare okrenule

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
BSE - ne znas koliko grijesis. Voda u BL je "ljekovita" naspram vode recimo u Evropi. Mozda nije extra super, ali je odlicna kad uporedim sa vodom koju imam u Austriji.
Izdrzavalo se 45 dana bez struje (bilo je i tad male djece), danima bez vode (i tad su djeca kakila i to ne u Pampersice nego pamucne pelene koje treba odmah oprati) pa smo prezivjeli....Tad nije bilo vode ni za kupiti, nego kanister, flashe pa u red kraj izvora....prezivjelo se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Helena je napisao:
BSE - ne znas koliko grijesis. Voda u BL je "ljekovita" naspram vode recimo u Evropi. Mozda nije extra super, ali je odlicna kad uporedim sa vodom koju imam u Austriji.
Izdrzavalo se 45 dana bez struje (bilo je i tad male djece), danima bez vode (i tad su djeca kakila i to ne u Pampersice nego pamucne pelene koje treba odmah oprati) pa smo prezivjeli....Tad nije bilo vode ni za kupiti, nego kanister, flashe pa u red kraj izvora....prezivjelo se.

Do kada cemo se vracati na taj prokleti rat. Ne zelim vise da se sjecam i razmisljam kako je tada bilo, ne ponovilo se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 17:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Poenta nije bila spominjanje rata...
Ljudi nisu u mogucnosti drugacije da urade popravku vec moraju da iskljuce vodu. Nije kraj svijeta....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 17:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Helena je napisao:
Poenta nije bila spominjanje rata...
Ljudi nisu u mogucnosti drugacije da urade popravku vec moraju da iskljuce vodu. Nije kraj svijeta....

Poenta price je sta bi se desilo kad bi u Becu ili Beogradu ili Pragu ili Londonu ili Moskvi ili Amsterdamu ili Stokholmu nestalo vode od subote do ponedeljka....kako ce ko da prezivi to, ima li gdje kupiti jeftino buradi i kanistera ima li kakva pipa skrivena gdje uvijek tece, kad je ko bio zadnji put na studencu. To je poenta price, a ne kako nije kraj svijeta i kako je bilo i uvijek moze biti gore i kako ce tehnicki oni to da rijese i sl.

Ja sad odoh kuci za vikend i vidimo se u ponedeljak masni i smrdljivi i usafunjali od slojeva safta vlaznih maramica i smrdljive kose od kafana i sl...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mozda "Bec ili Beograd ili Prag ili London ili Moskva ili Amsterdam ili Stokholm" imaju razvijeniji vodovodni sistem od Banjaluke pa postoji mogucnost popravki bez iskljucenja.....Kao sto rekoh..mogucnosti i razvijenost necega nije svugdje u svijetu ista....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]