Citiraj:
nije problem sa mjenjacem nego sa pumpom za gorivo
Jel' i na treningu isto bio problem sa pumpom? Koliko sam ja cuo na treningu je bio mjenjac u pitanju, a u toku trke je pumpa za gorivo pravila probleme.
Trka je bila fenomenalna, kao i citava sezona. Sumaher je sinoc bio 'napaljen' po rijecima Blazicka sa HRTa, sto i nije toliko daleko od istine. Vozio je sjajno (navodno je oborio jos jedan rekord - po broju preticanja u toku jedne trke), ali je to bilo nedovoljno. Alonsu svaka cast, definitivno je zasluzio titulu. Sve one price o njegovoj sreci i tome da se 'prepadne' kada je pod pritiskom su pale u vodu.
Sta mislite ko ce biti glavni pretedenti na titulu sledece godine? Kimi i Alonso sigurno, a uz njih bi se vrlo lako mogli umjesati i Massa, Fisiko, Button (ko zna, mozda i njega konacno krene). Mozda cak i BMWov dvojac, Kubica je pokazao da je izuzetan talenat, Heidfeld je standardno dobar (iako je juce imao nesretan zavrsetak), a sam BMW tim je najavio znacajna poboljsanja na bolidu. S obzirom da su u svojoj debitantskoj sezoni postigli sasvim solidan rezultat, ja vjerujem da to nije daleko od istine.