banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 08:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Podforum politika?
UKINUTI!!!! 27%  27%  [ 7 ]
neka ga.. 73%  73%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 26
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 13:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Sep 2006, 12:07
Frieda je napisao:
NACIONALNI STROJ je napisao:
Bik je napisao:
Ma listam ja novine, volim pricati o situacji u zemlji, ali sa ljudima sa kojim mogu da pricam. Sa ljudima koji zele razvoj i napredovanje u svakom smislu. A na politici su non stop prepucavanja oko toga ko je iza sebe ostavio vise masovnih grobnica i ko je vise crkava/dzamija porusio. Cemu to moze da koristi i posluzi??? Rat je gotov! Zrtve se mogu pamtiti ali ne i koristiti u kojekakvim prepucavanjima i dokazivanjima. To vecina ne shvata vec pokusava da pokaze ko je za sta krivlji, ko je poceo rat, ko je bolji od koga, ko je sad jaci, ko ce koga bolje zaklati, cija ce majka crnu vunu da prede za par godina i tako dalje. Dje je tu politika???

pa tako se svi ponasaju i o tome svi razglabaju,pogledaj novine iz federcije,pogledaj dnevnik bhtv1 neprode ni jedan dan a da oni negde neotkopavaju neku masovnu grobnicu,pogledaj o cemu pricaju politicke partije ,intelektualici ,ta se prica prenosi i u narod..jos nesto da ti kazem nebih se slozio da je rat gotov,gotova je oruzana borba,rat se nastavlja politickim i drugim metodama,strane koje su ratovale jos su tu i nastoje na sve nacine sprovesti ratne ciljeve.....

Sta mislis, kakve ciljeve imaju ti sto se prepucavaju u novinama, osim da nas ostave zavadene, pa da se tamo iza kulisa dogovaraju kako ce nas jos opljackati. Ne stede oni ljudsko dostojanstvo. A mi im samo pomazemo u tome time sto usvajamo njihov nacin komunikacije. Moramo biti pametniji od njih i ne dozvoliti im da nama upravljaju. (Mislim na politicare)
:wink:

Kako si samo lijepo napisala Nobelova ti ne gine.Nije se teško zatvoriti u neki svoj virtuelni život ali je teško pogledati istini u oči.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 13:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
a po chemu si ti mjerodavan da procjenish da se ona zatvorila u 'neki svoj virtuelni zivot'...??? mozda je bash to shto ona misli realno... mozda je bash to istina... zashto ne bi to na taj nachin posmatrao? i ti i NACIONALNI i bilo ko??? zashto dozvoliti da bilo ko manipulishe tobom???
pokushaj pogledati i sa druge strani i shvatiti da ni ti definitivno ne zelish(opet) da ostanesh bez oca, brata, najboljeg prijatelja...
mislim na kraju krajeva? shta si dobio ratujuci za to neshto?
nishta...
i chemu su ljudi poginuli????????? i chemu ce i ubuduce da ginu?????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 13:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

bolje umjesto shto postujete gluposti na toj politici... i prepucavate se vjechito... dignite si Kosu i uzivajte...
rat je sra*e!!! zheshce!!!
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 13:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Sep 2006, 12:07
naya je napisao:
a po chemu si ti mjerodavan da procjenish da se ona zatvorila u 'neki svoj virtuelni zivot'...??? mozda je bash to shto ona misli realno... mozda je bash to istina... zashto ne bi to na taj nachin posmatrao? i ti i NACIONALNI i bilo ko??? zashto dozvoliti da bilo ko manipulishe tobom???
pokushaj pogledati i sa druge strani i shvatiti da ni ti definitivno ne zelish(opet) da ostanesh bez oca, brata, najboljeg prijatelja...
mislim na kraju krajeva? shta si dobio ratujuci za to neshto?
nishta...
i chemu su ljudi poginuli????????? i chemu ce i ubuduce da ginu?????

Kad manipulacija zahvati ogromnu masu ljudi onda pojedinac ne igra nikakvu ulogu nego je primoran da se podredi pravilima igre a u suprotnom on ostaje sam i jedina mogućnost je da prekine učešće ali onda ostavlja sve svoje iza sebe.Ko može tako živjeti neka mu je sa srećom ali sloboda cijene nema.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 19:21 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Avg 2006, 12:24
Pozdrav.

Podforum politiku ne treba ukidati. To je van pameti. Potrebno je samo uvesti strožiju kontrolu i stvari će doći na svoje mjesto. Tada će svaki korisnik, uključujući i moju malenkost, više obraćati pažnju na to šta će napisati. A neće se pojavljivati ni ovakve teme koje se po načinu komunikacije ne razlikuju od pomenutog "ozloglašenog" podforuma.

Politika je dio našeg života, htjeli mi to ili ne. Jednako kao i nauka, zabava, ljubav... Niti se može niti treba izbjegavati.

Lično bih više volio da učestvujemu na forumima gdje se izražavaju neke druge, "uzvišenije emocije" ali mi to godine ne dozvoljavaju. Besmisleno je da čovjek od 40+ godina razmjenjuje svoja razmišljanja sa dvadesetogodišnjacima o ljubavi i sl.

Osim toga, krajnje je vrijeme da administrator sam donese odluku o tome da li će podforum politika nastaviti sa radom ili ne. Ako će nastaviti, onda zajedno sa moderatorima mora početi da ga uređuje na normalan način, te da više ne dozvoli virtuelni rat.

Otvaranje ovakvih tema samo pokazuje da, na žalost, veliki broj učesnika foruma smatra sebe boljim od drugih i da se ne razlikuje od prozvanih sa "politike". Netolerancija nije manje zlo ukoliko se izražava na podforumu koji nema politički predznak.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 20:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa gdje bi onda moderatoru bio kraj? morao bi chovjek po chitav dan visiti na netu i samo chitati te jedno... te isto... te jedno... te isto
a ko kaze da covjek od 40+ godina ne moze da razmjenjuje razmishljanja o recimo ljubavi sa 20-godishnjacima?!?! to je bash fina razmjena iskustava...
i da se razumijemo ja volim politiku kao nauku... samo mi se ne svidja kako ljudi ovdje o svemu tome prichaju... sve se svodi na... rekla sam vec shta... tako da... mislim nema smisla.. ne vodi nichemu... bolje otvoriti temu recimo koji pol.sistem vam se najvishe svidja?!?! pa nek ljudi pishu i iznose svoje misljenja i prepiru se... i obrazlazu... :D ali sa smislom i bez okretanja svega tog na neke nacionalne nesuglasice...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 22:20 
DELETED

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]