Dj0leBN je napisao:
Сјебао вас је ваш клуб,РТРС,политичари,ваши суграђани...
Прије свега сулудо је играти пријатељску утакмицу са оваквим клубом као што је Звезда (режимско-комунистички клуб).Овакви клубови су сјебали читав српски фудбал,а режим који их је створио и Србе и државу српску.Према томе с њима не би смјело бити приче уопште.
Све је изгледало као да Звезда нешто прославља (неку купљену титулу или нешто друго њима слично).
Све у свему јад и туга се на овим просторима по том питању наставља...
Zvezda je oduvijek bila gost i to samo moze da bude u Banjaluci, nazalost rat je ucinio svoje pa se doselilo nekih puno novih ljudi u Bl koji navijaju za zvezdu i partizan, jedine prave srpske klubove

, pa misle da zvezda nije gost u Banjaluci. Ucite se dok je vrijeme, da slijedeci put opet ne bude nisam znao pa u zvezdinom ili partizanovom dresu kroz grad...
Nitro ja navijam za Borac bukvalno otkad znam za sebe! Da me stari vodio na tekme Bska kao mali ili da zivim na cairama moglo se desiti i da sam bskovac ali eto ispalo drugacije...Najvise mi ispaljuju likovi poput tebe, kao bio sam Borcevac ili Lesinar stajao na kisi, po snijegu, a ovde si najveci cigan, prestani srati i taj tvoj seljacki mentalitet prosipaj negdje drugdje...Znam lika koji je bio Lesinar sada je Grobar, stariji lik, ali postao Grobar jer mu se raja razisla on se isfurao i tako dalje, ali VOLI SE BORAC...
Citiraj:
Da bi za nekoga rekao da je čoban, seljak ili malograđanin, moraš sam da živiš u metropoli ili da bar pokažeš nivo kulture karakteristične za gradska okruženja, a vi samo pokazujete malograđanštinu i hroničnu ksenofobiju. Da bi bio Banjalučanin potrebno je da znaš da se ponašaš i da pokažeš nivo kulture proporcionalan tome, kako na ulici tako i na stadionu...
I opet ponavljam.. Da je u pitanju bila takmičarska utakmica, tenzije bi mi bile razumljive i sve što ide uz to... Ali na prijateljskoj utakmici iskazati neprijateljstvo prema gostujućem klubu... Da kažem gostujućem, jer kad kažem da se Zvezda u Banja Luci osjeća kao kod kuće mislim to simbolično, ali ste vi svi definitivno pobrkali lončiće.
Sto je Novi Sad za Srbiju, Banjaluka je za Bosnu i Hercegovinu, pametnome dosta!!!
Po stoti put, puca ljudima kurac, je li bila prijateljska ili nije, jednostavno ovo je nas rodjendan trebao da bude, a ne ciganski vasar! Mi smo ga htjeli proslaviti kako nama dolikuje, a ne da skupljamo cobane, politicare i tebi slicnim na stadion...U sve to jos politika je tu...
Reprezentacija se ovdje moze osjecati kao kod kuce, ali zvezda ne!!!
Citiraj:
Malteras
iskreno boli me kurac za svakom politickom pozadinom ovog duela, samo kazem da borcevi "navijaci" il koji su kurac vec ne zasluzuju da se zovu navijacima borca, nit bilo kojeg srpskog kluba, divljaci obicni. Mozda sa onakvim antisrpskim ponasanjem hoce da vrate borcu status muslimanskog kluba? Zvezdu je trebalo postovati, trebalo je biti cast sto nam je najveci srpski klub dosao u grad, a ne primiti je kao najveceg nerijatelja. sad su valjda ti navijaci hteli napraviti neki rivalitet izmedju Zvezde i Borca, il tako nesto. ne znam sta se motalo po njihovim nadrogiranim glavama...
Idiote retardirani zvezda nije najveci srpski klub, ali nisi ti kriv priroda je kriva sto te takvoga napravila...
Sve ove cobane koji su dosli u Banjaluku pa prosipaju svoju politiku treba poslati u tri....Alo kada negdje dodjes , prilagodis se tamo gdje si dosao, ako ti se ne svidja produzi dalje...
COBANE!!!