banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 08:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
nije bitno ko koliko seta po kastelu i ko koliko voli kastel. PARE LJUDI MOJI. naravno da ce davidovic uzeti neciju ponudu za neke puste milione ta obnovi kastel. kao i park sto je napravio (cijena mu se i dalje ne zna). mi nemamo strucnjaka? hm, cek da razmislim. DA IMAMO STRUCNJAKA. imamo ljudi koji rade na ocuvanju kulturno-istorijskih spomenika. njihove prostorije se nalaze na kastelu, u kurac. da imamo arhitekte. i da imamo BRUKU gradjevinara/baustelaca. i cisto sumnjam da bi projekat takve ekipe ljudi kostala jedva milion. ali naravno da ce se uzeti nekakav slovenacki ili urugvajski projekat. zasto? zato! jednostavno je, njihov ce puuuuuuuno vise kostati, dakle davidovic ce vise pekmeza pojesti, i dobice puuuuuuuuuuuuuno cokolada od tog ponudjaca da se izabere bas njegova ponuda za restauraciju i renoviranje kastela. kazu park ne donosi pare? donosi, kako ne donosi. koncerti ovi i oni, okupljalista politickih stranaka, kafic u dnu onog staklenog kurca, razmisljajte malo ljudi moji, mi smo KAPITALISTI jebeni...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 11:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
valja cerkici platiti studije u italiji...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
PARK DONOSI PARE???
:laughing3:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Helena je napisao:
...da li ljudi idu jer im se park svidja ili zato sto je jedini u gradu...nevermind

Искрено Helena, једино мјесто гдје нешто могу чути (прочитати) против парка, трга, поплочавања ужег центра града, нове зграде владе, сређивања алеја и осталих актуелних ствари јесте овај форум.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Mozda (kazem mozda) zato jer je forum jedino mjesto gdje mozes iznijeti svoje misljenje (iskreno i otvoreno), a da neko drugi procita (svjesno ili nesvjesno).

Meni park ne izgleda lose, ali za te pare moglo se napraviti 2.

btw. sto se tice Kastela..ne bi me chudilo da sruse i naprave jos stariji...kao sto su "unistili" sat ispred Boske...ne znam kome je smetao ravni stub sata (orginalni), pa je napravio ekstravagantni....no dobro...ko jos pita "obicne smrtnike".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 12:45 
Pripravnik
Pripravnik

medi je napisao:
Helena je napisao:
...da li ljudi idu jer im se park svidja ili zato sto je jedini u gradu...nevermind

Искрено Helena, једино мјесто гдје нешто могу чути (прочитати) против парка, трга, поплочавања ужег центра града, нове зграде владе, сређивања алеја и осталих актуелних ствари јесте овај форум.

to ti mislish drushkane....ako ne yebem majku barem 5 puta davidovitju kad izadjem to je kao da nisam ni izashao..i tako cijela druzina..na svakih 5 minuta..sjetimo se davidovitju familije..narochito zenske...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 12:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
mozda zvuci otrcano, ali izadjite ljudi na izbore i ne kukajte vise. ja hocu i to po prvi put, zbog parka, zbog grada, zbog svega...vidite kako nasa vlast podstice mlade na akciju 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
ratnik666 je napisao:
valja cerkici platiti studije u italiji...

Pa bar studira....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Herena ne uzrujavaj se sada ce izbori pa ce mozda i za tvoje gradjevince biti posla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mo'o sam malo...
:lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
kume, ako ako .... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
A sta vi kazete na jedan strajk gladju? Naravno, prvo po sendvic, pa onda u strajk. Nekih sat, sat i po, pa onda piva, pa onda strajk necuganjem, nekih minut, minut i po, pa onda tako u krug sa strajkom pive. Nicemu ne sluzi, uz to jos i ne radi, al je bar strajk.

:o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 15:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2006, 17:02
DIAB10 je napisao:
mozda zvuci otrcano, ali izadjite ljudi na izbore i ne kukajte vise. ja hocu i to po prvi put, zbog parka, zbog grada, zbog svega...vidite kako nasa vlast podstice mlade na akciju 8)

Dobro, de.... izađemo na izbore i šta onda? I ako dođe do smjene vlasti, kao da opet neće biti ista meta, isto odstojanje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 20:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
Uf sto pretjerujete......zavratice se onaj sto nas je kritikovao da samo pljujemo.Elem,draga omladino,buduci da su u Kastelu jedinu vrijednost pronasli narkomani,pederi i skineri,ekonomska logika nas dovodi do zakljucka da eventualna zarada moze doci iz tog pravca.Tako bi trebalo na Kastelu napraviti Trznicu Narkotika(mali veseli grad u kamenu u bubregu naseg grada) i Kik boks klub Skiner(gdje bi sparing partneri bili gorepomenuti pederi).Vjerujem da bi sve ovo prije donijelo pare nego Davidovic ili Turisticka organizacija.Pa da ne kaze neko da samo kritikujemo ,a ne dajemo konstruktivne prijedloge.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
bravo rodni troteru! pravi biznis njuh, na brata si, nema sta :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2006, 09:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
ratnik666 je napisao:
to ti mislish drushkane....ako ne yebem majku barem 5 puta davidovitju kad izadjem to je kao da nisam ni izashao..i tako cijela druzina..na svakih 5 minuta..sjetimo se davidovitju familije..narochito zenske...

Get a life!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2006, 16:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2005, 03:59
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Tebi crkve smetaju...to je tebi problem. Priznaj.

Ne. Sanjaj i dalje...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2006, 16:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2005, 03:59
ultras1 je napisao:
Tebi smeta sto se ljudi Bogu mole!!
Aj zapitaj se kolko se djamija izgradilo!!!!!
Ima vise djamija nego balija!

Mislio sam ti odgovoriti nesto pametno ali nisi to zasluzio... Budi i dalje kakav jesi. Bice tako najbolje...

A za ostale: Meni bi jednostavno zao Kastela.. nista vise, nista manje... Helena je dobro to rekla...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 06:17 
Pripravnik
Pripravnik

bigman je napisao:
ratnik666 je napisao:

Get a life!

bi ja al nemam gdje..u parkovima postaje hladno a nema ni jednog kluba sa pristojnom muzikom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2006, 10:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
ratnik666 je napisao:
bigman je napisao:
ratnik666 je napisao:

Get a life!

bi ja al nemam gdje..u parkovima postaje hladno a nema ni jednog kluba sa pristojnom muzikom...

Pa kad ti toliko volis Davidovica reci mi bi li radije da je i dalje Predrag Radis gradonacelnik ili on? :drinking:
Kakav je - takav je, bolji je od proslog....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2006, 03:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
VeLiKi je napisao:
u sustini kastel ovom gradu predstavlja kurcinu, zasto? zato! kastel ne donosi pare. park donosi pare. crkva donosi pare. dzamija donosi pare. kastel a-a. okupljaliste narkomana i pedera. kome jos puca kurac za istorijom i kulturom. ljudi probudite se, dobro dosli u kapitalizam! zivjelo drustvo u tranziciji!

Bas si im rekao....... u zapadnom kapitalizmu neko bi od toga davno napravio atrakciju i zaradio pare ali na malom duze staze. Tu "kapitalisti" gledaju da zarade preko noci, nazalost.
Svugdje u svijetu se starine cijene i odrzavaju, samo u nasem " modernom" drustvu ljudi bi to rusili ... i tako nam srusise drzavu.
Nekada kastel je bio okupljaliste djece koja bi izivala u ljuljama i vrteskama, bilo je cvijece,klupe............

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]