haj redom, ne znam sto se sa tobom raspravljam, eto zanimljivo mi, zato sluze i forumi
Citiraj:
O prijateljima u dresovima nisam pričao ja. Prvo malo bolje čitati postove, pa onda lupetati gluposti... Odvaliti ih od batina je li? E pa prijatelju sjedio sam na istoku i aplaudirao Zvezdi i njenim igračim isto kao što sam aplaudirao i Borcu, jer je u pitanju PRIJATELJSKA utakmica... Ispred mene su sjedili neki nafurani idioti poput tebe, kvazi navijači Borca i nekakvi polu - huligani. Svi dižu srednji prst, imitiraju majmunske urlike, viču:"Šta je pi.ke ciganske, duvajte ga i slično" i retardirano mlataraju prema zapadnoj tribini gdje su Zvezdini navijači. Ja iza njih aplaudiram i Zvezdi i Borcu, kao i većina ljudi oko mene. Ima takvih degenreika još po tribini, a mene niko ni da pogleda i da mi eventualno prigovori, a pogotovo da me razbije, "odvali" ili da me izbaci...
bezze si se uzbudio, na ovo cu ti reci da ti tvoji zvezdasi koji su bili su prave seljacine, i jedva cekaju da im Borac gostuje u njihovim selendrama pa da mogu Banjalucanima jebati mater, i gadjati kamenjem i tako dalje...prema tome one koje branis mrzi Banjaluku mnogo vise nego sto ti volis zvezdu...
eto vidis sada paradoksa, vi veliki navijaci zvezde cekate da vam dodje Borac u grad (npr. Bijeljina, Teslic itd...),a mi Banjalucani puca nam kurac kada nam zvezda dolazi u goste, makar kada u ovakvim okolnistima dolazi...(makar dok jos nismo jedna drzava)
Citiraj:
Zvog takvih stavova vas iskompleksiranih ultrasa, mi i ne možemo da pobjegnemo od epiteta iskompleksirane provincije. Zašto navijači Borca nisu došli na utakmicu? Furate se da ste opasna navijačka grupa pa snagu dokazujete iživljavajući se na prijateljskim utakmicama. Misliš da takve stvari popravljaju imidžkluba?
Navijaci Borca nisi bili na utakmici jer ovo nema veze sa proslavom nase godisnjice i nasim klubom, vec je ovo predizborna kampanja, a ipak zvezda DS sve jasno ako nije onda su panglu, jbg ipak su izbori svake cetiri godine...
Citiraj:
U Banja Luci ima još klubova, pa zašto onda navijate za onaj najbolji i sa najvećom istorijom. Otkad se o Banja Luka poistovjećuje samo sa Borcem? A ja da volim svoj grad, ne moram to da dokazujume navijajući za Borac ili odlaskom na utakmice. Prilično je ograničen onaj kome su takve stvari mjera ljubavi prema svom gradu...
Banjalkuka se poistovjecuje samo sa Borcem, a otkada pa ti kazes da si neki kao stariji

trebao bi da znas, a normalno je da se poistovjecuje ljubav prema gradu tvojim odnosom prema klubu iz tvoga grada...
Citiraj:
Inače kad je Zvezda toliko neprijateljski i nebratski klub, zašto je onda 70% navijačkih pjesama Vulturesa prepjevano sa Zvezdinog severa? Može biti da zato niste došli na utakmicu, jer vas je bilo sramota da pred Zvezdom pjevate njene prepjevane pjesme...
a jesi me nasmijao, ko kaze da nije bilo ljudi na utakmici, na utakmici se moze biti i van stadiona
Haj jos malo...neko rece sta ce nam Vosa zadnja na tabeli...Nije stvar ko je prvi a ko zadnji na tabeli...Za proslavu godisnjice nije nam niko trebao, trebali su napraviti recimo neki revijalni susret danasnje ekipe i ekipe igraca koji su prije igrali, ili recimo generacije koja je uzela kup marsala tita, bio bi pun stadion raje koja voli Borac,a ne nekih cobana i izroda ...
Ako su vec htjeli pozvati nekoga onda kazem da je to Vosa trebala biti, i to bi bila ekstra tekma a stadion bi 100% pun samo uz malo medijske paznje...
Inace ova nasa jadna televizija prenosi ovaj vasar, a kada treba prvenstvenu utkamicu, onda stave izvjestaju sportu od 30 sekundi...