banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 13:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 17:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
1. poluvreme Borac-Zvezda 0:4(Trajkovic,Djokic,Ailton 2 komada)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
dobro nam došla zvezdo.
ovdje nisi gost, ovo je tvoj grad, a ti si naš voljeni klub. najveći srpski klub. šampion.
lijep dan, prepun stadion, dobra tekma. već je 4-0 za zvezdu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 18:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
acrobatico je napisao:
dobro nam došla zvezdo.
ovdje nisi gost, ovo je tvoj grad, a ti si naš voljeni klub. najveći srpski klub. šampion.

slusaj druze pricaj ti u svoje ime. OVO NIJE ZVEZDIN GRAD!!!!!!!!!!!!!!
zvezda ima svoj grad a ovaj grad ima svoj klub, a sve one koji se ne slazu sa time treba streljat i objesiti! U q***c i zvezda i partizan ljudi dodjite malo sebi i pogledajte oko sebe i shvatite stanje.
a sto se tice danasnje utakmice obicna smotra seljaka i shabana iz knezeva,josavke i manjace. Navijanja organizovanog nema to se znalo vodje vulturesa su skontale ovu smotru cobana i bojkotovali je. Nema smisla dati 5 maraka da bi gledao cigane kako se sprdaju sa borcem!!!
Neka me gaze neka me tuku, ja volim Borac i Banja luku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 18:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
Potpisujem predhodnika :laughing3:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
chova iz kingstona je napisao:
Potpisujem predhodnika :laughing3:

predpredhodnika*

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Malo poštovanja prema klubu koji je došao na proslavu 80-godišnjice kluba nije bilo naodmet... Stoga je i ono "Ciganske pi.ke" i slične prozivke bilo nepotrebno, jer se radilo o prijateljskoj utakmici...

A to za koga će ko da navija je stvar ličnog izbora, pa nešto kontam...

Citiraj:
zvezda ima svoj grad a ovaj grad ima svoj klub,

Ovaj grad ima nekoliko svojih klubova...

Citiraj:
Nema smisla dati 5 maraka da bi gledao cigane kako se sprdaju sa borcem!!!

Vidim stalo ti je do Borca puno, a posebno do njegovih 80 godina postojanja. Izgleda da tvoja ljubav prema Borcu vrijedi otprilike 4 km, pošto 5 km ne želiš da daš...
Da ste svi vi bar upola navijači kako za sebe tvrdite, lijepo bi se organizovali, napravili dobru atmosferu na stadionu, prijateljski dočekali veliki klub koji je došao da odigra revijalnu utakmicu i uljepša proslavu vašeg kluba, a ne bi se busali u prsa navijačkim entuzijazmom i ispirali usta ljudima koji simpatišu neki drugi klub.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 21:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2006, 22:06
Loki je napisao:
acrobatico je napisao:
dobro nam došla zvezdo.

slusaj druze pricaj ti u svoje ime. OVO NIJE ZVEZDIN GRAD!!!!!!!!!!!!!!
zvezda ima svoj grad a ovaj grad ima svoj klub, a sve one koji se ne slazu sa time treba streljat i objesiti! U q***c i zvezda i partizan ljudi dodjite malo sebi i pogledajte oko sebe i shvatite stanje.
a sto se tice danasnje utakmice obicna smotra seljaka i shabana iz knezeva,josavke i manjace. Navijanja organizovanog nema to se znalo vodje vulturesa su skontale ovu smotru cobana i bojkotovali je. Nema smisla dati 5 maraka da bi gledao cigane kako se sprdaju sa borcem!!!
Neka me gaze neka me tuku, ja volim Borac i Banja luku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A vrlo vjerovatno si i veliki Srbin, ides u crkvu, prvi si na pricescu, a pobio bi one koji drugacije misle i osjecaju... Bravo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 21:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Avg 2006, 15:07
Nitro je napisao:
Malo poštovanja prema klubu koji je došao na proslavu 80-godišnjice kluba nije bilo naodmet... Stoga je i ono "Ciganske pi.ke" i slične prozivke bilo nepotrebno, jer se radilo o prijateljskoj utakmici...

A to za koga će ko da navija je stvar ličnog izbora, pa nešto kontam...

Citiraj:
zvezda ima svoj grad a ovaj grad ima svoj klub,

Ovaj grad ima nekoliko svojih klubova...

Citiraj:
Nema smisla dati 5 maraka da bi gledao cigane kako se sprdaju sa borcem!!!

Vidim stalo ti je do Borca puno, a posebno do njegovih 80 godina postojanja. Izgleda da tvoja ljubav prema Borcu vrijedi otprilike 4 km, pošto 5 km ne želiš da daš...
Da ste svi vi bar upola navijači kako za sebe tvrdite, lijepo bi se organizovali, napravili dobru atmosferu na stadionu, prijateljski dočekali veliki klub koji je došao da odigra revijalnu utakmicu i uljepša proslavu vašeg kluba, a ne bi se busali u prsa navijačkim entuzijazmom i ispirali usta ljudima koji simpatišu neki drugi klub.

Tacno tako Banjaluka ima nekoliko klubova !
Pa sto onda ne navijas za jedan od tih klubova!!
Sto navijas za klub 320 km od kuce!!!!!!

Zamisli situaciju izbije tuca izmedju cigana iz Beograda i Lesinara koje ti poznajes!!!

Na ciju ces ti stranu stat!

I molim te nemoj okolisat previse!!!!!1

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Moji prijatelji su napadnuti od strane kretena koji se nazivaju navijachoima!!! Trazili su kreteni od njih da skinu Zvezdine dresove! Sto je najgore moji prijatelji su i veliki navijaci borca i stalno su na utakmicama... SRAMOTA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Matjaz je napisao:
A vrlo vjerovatno si i veliki Srbin, ides u crkvu, prvi si na pricescu, a pobio bi one koji drugacije misle i osjecaju... Bravo

koji q.ac sad mjesas nacionalnost i vjeru u sport :-?

ono sto mi je smetalo danas na istoku, je da je onih 100-200 delija nadlasalo cijeli stadion. na istoku je bila sramota, sve 'penzioneri' niko glasa da otvori.

to "ubi cigana" je bilo, al i na istoku se pozdravljala zvezda i njeni golovi, medju tim 'navijacima' je bio velik broj 'delija'

samo mi nije jasno zasto nije bilo organizovanih vulturesa, pa ne moraju sad nedolazit zbog nekih ljudi koji su dosli sa strane, trebali su doc' i bodriti svoj klub.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 23:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Koji rezultat na kraju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Tacno tako Banjaluka ima nekoliko klubova !
Pa sto onda ne navijas za jedan od tih klubova!!
Sto navijas za klub 320 km od kuce!!!!!!

Hm... Ne bih da zvučim neprijatno, ali šta nekoga boli uvo za koga ja navijam. Moje je pravo da simpatišem i bodrim klub koji ja hoću... Zvezdu volim od malih nogu i tu neće ništa da se promijeni. Borac volim i poštujem jer je klub iz mog grada. Kraj priče...

Citiraj:
Zamisli situaciju izbije tuca izmedju cigana iz Beograda i Lesinara koje ti poznajes!!!

Na ciju ces ti stranu stat!

Ni na čiju. U takve stvari se ne miješam dok se ne tiču lično mene. Da se tučem sa nekim zato što nosi šal nekog drugog kluba? Vrlo zanimljivo i idiotski, kad moram tako da se izrazim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2006, 23:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2004, 15:03
Kao prvo hvala Zvezdi sto je svojim gostovanjem uvecala proslavu 80-et godisnjice Borca, kao drugo danas se vidjelo da je Zvezda jedan veliki klub. Hvala delijama na iskazanom patriotizmu kroz skandiranje "Srpska Srbija nikad federacija". Delije su pokazale danas kako se navija i to i kad su u malom broju, a ne mali vulturescici koji su dvaput uzviknuli "borac" i to je to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 07:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Avg 2002, 16:27
Sramota, nijednog transparenta Vulturesa, navijanje nula i sad dobro gledajte ko su Vulturesi, jel ovi sto kad dodje zvezda idu navijat za njih pa se onda vrate medju Vulturese kad je prvenstvo. Takve treba iskljuciti iz kluba navijaca Borca. Nemoze se navijati za dva tima, onda ili ne navijas ni za koga ili nemas pojma sta znaci biti navijac jednog kluba. Opet sramota kao na kosarci u sred BL se vise navija za druge nego za Banjalucki klub!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 07:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Колико знам, Лешинара није било јер нису хтјели да присуствују предизборној кампањи SNSD-а, што је ова утакмица и представљала.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 08:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2005, 20:02
Alo primitivci, jel' vi razlikujete prijateljsku od takmicarske utakmice!? Ako je Zvezda dosla u punom sastavu da uvelica vasu proslavu onda nema mesta sranju o tome ciji je grad i ostale gluposti. Jel vi vidite da su se balije infiltrirale i da pokusavaju da unesu animozitet izmedju Beograda i Banjaluke. Ne mogu da verujem da se neko usudio da uopste zvizdi a kamo li skandira kakve skaradnosti protiv Zvezde. Pa nismo mi Partizan pa da idemo u Sarajevo ili Zenicu, ili sledeci put i mi tamo da idemo, mozda cemo biti bolje primljeni...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 09:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Vader je napisao:
Koji rezultat na kraju?

5:1
Niko da kaze krajnji rezultat. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa lesinara uopste nije bilo, kakve onda transpsarente i navijanje ocekujete? pa nece se penzioneri nadvikivati sa delijama sa zapada :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 10:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Moji prijatelji su napadnuti od strane kretena koji se nazivaju navijachoima!!! Trazili su kreteni od njih da skinu Zvezdine dresove! Sto je najgore moji prijatelji su i veliki navijaci borca i stalno su na utakmicama... SRAMOTA

:( :( :( јадни су ти пријатељи !

јадна и звезда кад је додик и јелић доведу на своју предизборну кампању, све уз помоћ коштунице...... толико о "европском" и "свјетском" ""шампиону""

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 10:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
ДЕЛИЈЕ Демократска странка(ДС),
Slika

УПРАВА КЛУБА Демократска странка Србије(ДСС)

:)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]