Citiraj:
Кажете да мислите својом главом и да због тога хоће да вас затворе.
Када сам ја лично једном приликом био у том гету видио сам чиме се тамо мисли. Марихуаном, екстазијем и прекомјерним алкохолом, а не својом главом.
Chobane na osnovu cega si to zakljucio ? , da li je neko pred tvojom nakazom od osobe uzeo pomenutu opojnu supstancu ? Bio sam na 99% desavanja koje je geto organizvao niti sam vidio tako nesto ,niti sam konzument istoga .
Citiraj:
Ето ја ћу ставити руку на пањ да дроге нема у КУД "Младен Стојановић" и да се до дроге тамо ни на који начин не може доћи, а ви сами признајете да у гету има дроге а овде се као ишчуђавате што неко хоће да вас затвори...
Nemoj biti tako siguran da u tvojim chobanskim organizacijama nema narkotika i da pripadnici/e isto ne konzumiraju isto , jer vrlo dobro znam da ti ruku mogu slobodno zapaliti.
Citiraj:
Али не, то је за вас "кул" и "ин"...
То је дио тог вашег "алтернативног" приступа животу у којем су марихуана, екстази и слично, незаобилазан дио ваше "алтернативе"...
T ni ne znas sta je to alter pristup zivotu niti sta je to subkultura, sto se tice opojnih sredstava to jedino seljacina poput tebe i i vide necega boji ,i na osnovu svojih predrasuda donosi debilne zakljucke kao u tvom slucaju.
Citiraj:
Ви са спрдњом пишете о природи, о селу, о фолклору.
Prirodu volim i cesto se zaputim u nju , samo ne znam gdje ti vidis da je
netko sa sprdnjom govorio o prirodi ,za razliku od tebe i tebi slicnih micilijus svoja smeca ne ostavaljamo u prirodi koju ti tebei slicni najvise "obozavete" kad nataknete neku zivotinju na razanj i tamo se nakrmacite i sve to ostavite kao dokaz vase "svetkovine".
Sto se tice folklora - to je kichasto preseravanje kje pokazuje svojevremenu seosku "idilu" u kojoj zena se tretira otprilike kao govece sve pod plastom idiotskog plitkog patrijahalnog "morala".
Citiraj:
Сами својим ријечима и својим ставом најбоље показујете ко сте, шта сте, на чему стојите, као и то да апсолутно немате права да се буните против власти зато што вас затварају.
Svojim si rijecima si ti pokazao ko si i sta si ! Ti da imas imalo mozga ne bi laprdo da nema niko pravo da se buni protiv vlasti,
da najbolje je da budemo ovce kao sto si i ti idemo po "folklorima" , da budemo " pozeljni" .
Druze micelijuse nabij si taj svoj foklor znas gdje , zivi i pusti druge da zive .
Usput ovo je bila tema kako pomoci getu , i stvarno ne znam sto se ti javljas i ko te sta pita jer takvima kao sto si ti nije ni mjesto u Bl , pa ni na ovom podforumu .