banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 08:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2006, 15:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 22:10
Planiram ici na Marakanu, gledati revans!!! Da li ko jos misli ici gledati uzivo revans na Marakani???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2006, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
sikman je napisao:
Hoce li neko samnom u Milano?

Koliko će koštati karta za utakmicu u Milanu?

malteras je napisao:
Uostalom tu je i novcana satisfakcija, nesto manjeod 4 000 000 evra za svakog ucesnika grupne faze LS.

4, 5 miliona samo za učešće, bez obzira na rezultate. Svako pobjeda donosi jos 500 000, a nerješen rezultat mislim duplo manje... Čak se i od prava na TV prenose može ostavriti određena dobit, bez obzira na rejting kluba. Od TV prenosa najveći dio profita odlazi najmoćnijim klubovima, ali i manji klubovi mogu da se ogrebu. Onda prihod od ulaznica za domaće mečeve LŠ, gdje bi na svakoj utakmici stadion bio rasprodat, a cijena karte za te utakmice bi vjerovatno bila oko 20 - 25 eura. Pomnožimo sa 40 000 dobijemo oko još 1 mil. eura po utakmici. Sponzore da ne spominjem. Naravno da će sponzori da više ulože u klub koji je učesnik LŠ, a i da reklamiranje na utakmicama LŠima veću cijenu. Što znači da bi samo učešće u LŠ, sa izgubljenih svih 6 utakmica donijelo finansijsku dobit od nekih 8 - 10 mil. eura. To bi bilo otprilike za Zvezdu. Jedan klub iz samog vrha može mirne duše da računa na nekih 40-ak mil. eura dobiti od LŠ, pa nije ni čudo što je Milan ostao u takmičenju. Lobisti su sigurno odradili svoj posao na najvišem nivou, a ni UEFA nije imuna na marketinšku inekciju koju donosi Milanovo igranje u LŠ. Sve se vrti oko novca, pa ta LŠmože komotno da se nazove liga evropskih bogataša, kao što su neki analitičari već predviđali, par godina unazad...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2006, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
4.000 karate ste dobili za Milano, premalo ja bih rek'o ?

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2006, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Dovoljno da nadglasamo ostatak tribina...:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2006, 12:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2006, 16:02
Jeste da navijam za Partizan, ali zelim Zvezdi puno srece protiv Milana.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2006, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

malteras je napisao:

na Histeama kod BSK-a jeste :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2006, 12:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
The Godfather je napisao:
malteras je napisao:

na Histeama kod BSK-a jeste :lol:

Samo vi nafurani grobarcici pljujte, tako ste i prosle godine pa ste sebi na kraju pljunuli u lice ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2006, 00:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ma jeste li vi skontali ko njima uvali tri komada????
Jos bih se vise iznenadio, ali zna se da su kante i onako vec tri sezone...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2006, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ljudi batalite grobare. Njaviše što mogu je da laprdaju, pošto i od Bežanije primaju tri gola, kao i protiv Voždovca prošle sezone. Spasio ih je Odita, jedini napadač u tom timu koji zna da postigne gol iz igre, a koga je pametno rukovodstvo prošle sezone posudilo Javoru ili kome već... Toliko o Partizanu i legendarnom tandemu Bjeković - Zečević...

Tema je utakmica Zvezda - Milan. Da nije u pitanju Zvezda, ja bih odavno objektivno sagledao stvari i rekao da enma šanse, ovako podgrijavam nadu nekim stinicama, kao što su pojedini momenti Zvezdine igre. Evidentno je da još ne igraju kako Bajević želi, ali je i evidentno šta taj čovjek želi da postigne u igri i jasno se u pojedinim trenucima utakmice sa Ircima vidjelo kako to treba da izgleda. Brz protok lopte, utrčavanja, ukrštanja i korištenja praznog prostora. Dosta centaršuteva na Žigića, ali ne onih bunarenja kako je često bilo prošle sezone, već ubacivanja sa bočnih pozicija nakon dobrih prodora ili izrađenih pozicija. Djeluju puno brže nego prošle sezone i konačno imaju pravog plejmejkera. kad su naši igrači kilavi i nesposobni da se nametnu onda neka završne pasove dijeli Gerogiev. Igra kao zmaj. Zna sa loptom sve, ima osjećaj za igru i za razliku od nekih igrača osjeća kad da krene u prodor, kad da odigra pas, ali vidjećemo ga protiv Gatuza, protiv koga se i Zidan namučio
Milan može da dobije na suv kvalitet, ali su van takmičarske forme. Koliko mogu tako vidjeće se, jer su kvalitetniji i tu nema spora. Doduše, bio je i PSV pretprošle sezone eksta jak, pa je pao na Marakani, a taj isti PSV je očitao Milanu lekciju u polufinalu LŠte iste sezone...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2006, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cinjenica je da mora da se trci, puno da se trci...
I dalje ne mogu da vjerujem da nema mjesta za Milijasa u timu.
Ajde da vidimo idealnu postavu za mec?
Basta, Milijas, Jankovic, Kovacevic, Georgiev - sredina?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ranđelović - Pantić, Perović, Biševac, Gaj (Joksimović), Basta, Milovanović (Milijaš) , Kovačević, Georgiev - Đokić, Žigić.

Ako se Bajević odluči za jednog napadača, onda Basta, Milovanović, Kovačević u vezni red, malo ispred njih Janković i Georgiev i Žigić naprijed.

Uz Božju pomoć...

Dok srce kuca u nama
ti Zvezdo nisi sama
i krv teče moja
crveno - belih boja!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eto, i nje toliko lose. Sa pravom mozemo ocekivati i nadati se revansu.
Milovanovic je totalno podbacio, kao i Perovic, a Georgiev je morao bolje.

Jankovic je bio solidan, kao i Basta, mada se i od njih ocekivalo vise.

Kovacevic je odlican, ulazi u duele, siguran je, drzi loptu, imao malo gresaka.

Odbrana jos treba da se uigra, a Gaj i Bisevac stvarno mogu biti dobar Tandem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dobro je dobro... Kako je moglo biti ovo je odlično...

Nema se puno filozofirati. Ranđelović je izvukao pozitivan rezultat. SKinuo je par dobrih šansi Milanu. Štoperi su odlično funkcionisali (Biševac je bio odličan, a onaj Gaj bi trebao da bude odlično pojačanje, samo dok se malo uigra). Pantić je takođe bio dobar, ali je Perović bio kriminalan. Jednostavano ne može ili neće da igra lijevog beka. Moj buraz pred utakmicu reče, da ako Perović bude imao problema protiv Kafua koji je bliže 40-im godinama, može komotno da se ubije... I može. Svaka opasnost iz prvog i dobrog dijela drugog poluvremena stizala je sa te lijeve strane. Varijanta iz drugog poluvremena sa Pantićem na lijevom beku i Bastom na desnom je daleko bolja, ako već Anđelković nije dovoljno dobar za poziciju lijevog beka, pošto je Perović kriminalan... Kovačević je bio odličan, samo što nije ujeo nekog, a malo je iskontrolisao tu svoju agrsivnost, pa se više ne zalijeće u igrače k'o mutav... Milovanović se ne vidi na terenu, za najbolje ocijenjenog igrača iz prošle sezone, mora bolje. Georgiev je igrao koliko je mogao. I Anćelotiju je bilo jasno da je to jedina prava opasnost iz veznog reda i pobrinuo se da ga neutrališe. Žigić ništa, ali nije dobio ni nešto upotrebljivih lopti. I za kraj Janković. Ja nisam iznenanđen, ja sam preneražen činjenicom da se on tako popravlja. Krvavo koljeno je dovoljna dokaz da je bio požrtvovan. Ima još nekih bubica u galvi, ali rapidno se popravlja. Igra iz prve. Koristi brzinu i centaršut i najvažnije ne glumata i ne valja se po terenu bez potrebe...
U globalu gledano djelovali su malo sporo, ali na momente su pokazali da mogu puno bolje. Odigravali su iz prve i brzo prenosili loptu tačnim pasovima, ali se i brzo gubili u svemu tome.

Sve u svemu dobro je. Revanš? Biće gadno. Milan će biti jači za par igrača, ali što je važnije, biće jači za dvije sedmice priprema. Podićiće fizičku spremu i formu sigurno, ali imaće i Bajević vremena da bolje uigra zadnju liniju i malo razbudi Bastu i Milovanovića. Imamo čemu da se nadamo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
svaka casta za zvezdu, igra je morala biti bolja, ali dobro, mozda su se malo i prepali, igrali su u odredjenim periodima sporo, ali dobro, ostala je nada za Bg.

Da li neko planira ici na revans, gledao sam danas tamo u onoj agenciji u centru, nema jos plakata, a ja kontam ici. Ajd ako neko sazna cijenu i broj telefona na koji se moze rezervisati, nek javi ovde. Hvala!

Dok srce kuca u nama
ti Zvezdo nisi sama
i krv teče moja
crveno - belih boja!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 00:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Ma alo, ljudi ajd budimo realni - BILO koji napadac na svijetu, da je usamljen u napadu, protiv Milana, cak i ovako bez Neste, tesko da moze nesto napraviti. U BG ako ne bude napadackog tandema, a trenutno je izgleda najbolji Zigic-Djokic, nema nista od nadanja... Jedino mi je krivo sto nam Inzagi dade gol - to je ubjedljivo jedan od najlosijih napadaca vrhunskih klubova u zadnjih 15ak godina (ako ne racunamo Mijatovica :))

Onaj crnac me isfuro u prvom poluvremenu, al' je dobro odigrao drugo. Basta isto tako - ne znam sta ga je Bajevic stavljao na pocetku na lijevu stranu kad je lik prakticno odrastao uz desnu aut liniju...

Bice tesko u svakom slucaju - tesko je povjerovati da Milan nece dati gol u BG, sto bi znacilo da Zvezdi trebaju 3 za prolaz, al' vid'cemo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 10:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

[quote="Tommy Vercetti"]
Da li neko planira ici na revans, gledao sam danas tamo u onoj agenciji u centru, nema jos plakata, a ja kontam ici. Ajd ako neko sazna cijenu i broj telefona na koji se moze rezervisati, nek javi ovde.

Planiram ici na revans, ali mi je isto problem kako nabaviti karte! Ako neko nadje nacin, br telefona ili rezervacija nek, nek javi!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 10:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

U svakom slucaju Zvezda je osigurala povoljan rezultat za revans! Najbolji igrac utakmice je ubedljivo Randjelovic, Milan je naravno bio bolji, ali mislim da u Beogradu mozemo da ih pobjedimo!!! Da li ce ta pobjeda biti dovoljna za prolazak, ima jos da se vidi!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

joj *ebem ti drzavu sad neces ziv ostati 15 dana.....o supljoj prici ''imamo sanse''...

jalovo je to do bola.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 10:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
rezultat je dobar ali igra je bila ocanja! Toliko rupa po lijevoj strani da je to bilo za nepovjerovati.Kafu kako je stariji igra sve bolje i bolje i onom malom perovicu je ocitao lekciju!Perovic ga je poslije utakmice u svlacionici zvao Tata Tata :lol: Milovanovica nigdje na teretnu.Mislim da je glavna greska bajevica sto je zgusnuo vezni red onako.U par navrata u veznom redu ih je bilo sestorica.Kao sto je ivica osim rekao jednom da igraci sa balkana ne mogu trcati i nemaju snage da se nose sa igracima iz drugih krajeva kao i da niakd nece nauciti stopati loptu sto se i pokazalo.Kao od klada se lopta odbija i to nikad u zivotu necu shvatiti.Toliko treniraju i igraju a opet nista :roll: Najvise ne nervira sto ni jedan igrac sem kovacevica ne smije uci u duel sa milanezima!Svi drze rastojenja od njih bar par metara i ne moze se tako igrati!Kad mi primimo loptu tu su bar dvojica njih i fala bogu da ce je izgubiti.Jebote pa oni se nisu ni trudili!Moramo biti svjesni toga da nisu ni 30% moguicnosti pokazali.Niko se od njih ni oznojio nije.Igrali su trening utakmicu dok u zvezdi nisam vidio ni zara ni srcanosti!To ne mogu da vjerujem.Pa svi znaju da ih gleda pola menadzera iz svijeta kao i klemente i niko da zaigra kako zna.Ili mozda jednostavno ne znaju? :)Ne znam ali poslije ovakve igre ja uopste nisam optimista za revans u beogradu.mogu mozda bolje odigrati ali da ne prime gol i da dadnu 2 to je vec u domenu nemoguceg

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 17:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Apr 2004, 06:20
2-0 u BG!!! :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]