banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 05:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jul 2006, 13:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
http://veleswebvideos.blogspot.com/2006 ... -ever.html

Ovaj dokumentarac traje 40-ak min.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2006, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Evo ja pogledao... i opet sve kako je i bilo. More bit bidne, more bit da ne bidne... al i da jeste, sto bi se mi zamarali sa tim? Kad nas likovi samo gledaju. Ma sta ja znam....ne znam vise nista. e u kurac.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2006, 23:49 
Veteran
Veteran

Pa ja nesto kontam (pod pretpostavkom da postoji vanzemaljski oblik zivota)... a spominje se da su nadjeni neki crtezi NLO-a stari nekoliko hiljada godina po nekim pecinama i sl., te da su nasi preci jos u svoje vrijeme uocavali takve objekte... Pa ako je to tacno, zar ti vanzemljci za ovih par hiljada godina nisu nasli za shodno da nesto ucine, ako su imali bilo kakve namjere prema nama? Prije par stotina i hiljada godina nisu mogle postojiti urote Vlade SAD i sl.
Nije valjda da ti vanzemaljci procuavaju ljudsku vrstu par hiljada godina i da niko od njih nema nikakvih namjera prema nama, osim da nas posmatraju i tako u nedogled...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2006, 00:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Macro je napisao:
Nije valjda da ti vanzemaljci procuavaju ljudsku vrstu par hiljada godina i da niko od njih nema nikakvih namjera prema nama, osim da nas posmatraju i tako u nedogled...

Moguće je da nas samo posmatraju. Ali ne u nedogled.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2006, 00:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
možda čekaju da se opametimo :lol: ili, što je još verovatnije, međusobno poubijamo?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2006, 06:59 
Veteran
Veteran

Vader je napisao:
Macro je napisao:

Moguće je da nas samo posmatraju. Ali ne u nedogled.

Ali, po nekim tvrdnjama to vec traje nekoliko hiljada godina. Da su nesto mislili, imali su dovoljno vremena...
Ili mozda cekaju da ljudska vrsta jos vise evoluira i bude spremna za taj novi kontakt. Ako je tako, to ce nazalost potrajati jos par hiljada godina, a oni, izad svega, imaju gomilu zivaca. A po svemu tome se ne bi reklo da imaju lose namjere prema nama.

Poslednji put menjao Macr0 dana 01 Avg 2006, 13:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2006, 10:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Macro je napisao:
Ili mozda cekaju da ljudska vrsta jos vise evoluira i bude spremna za taj novi kontakt.

Najvjerovatnije je tako nešto u pitanju. Ali se neće čekati u nedogled. Postoje neki rokovi. Kad oni isteknu biće ono što će biti, bez obzira koliko su ljudi do tada postigli. A evolucija ide i na individualnom planu, ko bude spreman biće spreman.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2006, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Јасан си као Црквена у подне, друже Вједеру...
Што толико мистификујеш ствари, жив био? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2006, 21:44 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 23 Jun 2001, 02:20
Daljac je napisao:
Јасан си као Црквена у подне, друже Вједеру...
Што толико мистификујеш ствари, жив био? :)

Možda zato što o tome stvarno zna koliko i svi ostali, tj. ništa. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2006, 01:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ja sam napisao ono do čega se može doći iz ovih ili onih izvora, i ono što mi najviše ima smisla. A drugi neka vjeruju ili znaju šta im se hoće :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2006, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Проблем је у томе што си написао нешто, а у томе нешто је садржано ништа. Ако ме разумијеш... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2006, 12:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Jun 2003, 01:17
Pa mozda je njima nasih 100 godina kao njihov jedan dan pa oni u stvari zure (gledajuci iz njihove perspektive) ali ne smiju da urade nesto konkretno. Mozda nas se boje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2006, 01:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Kako (Britansko?) Ministarstvo odbrane prikriva svoja ostraživanja UFO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 15:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Bivši šef britanske NLO službe: Vanzemaljci često slijeću na Zemlju
Bivši šef službe zadužene za NLO-e britanskog ministarstva obrane Nick Pope izjavio je kako se napad vanzemaljaca može očekivati bilo kad. Pope je od 1991. do 1994. bio na čelu spomenute službe, i priznao je kako je u početku bio skeptik, međutim nakon što je raspolagao dokaznim materijalom i upoznao stotine ljudi, mahom policajaca i vojnog osoblja koji su svjedočili vanzemaljskim kontaktima, tvrdi su vanzemaljska slijetanja na Zemlji, a posebice u Britaniju, vrlo česta. Tvrdi i da ne postoje dokazi o neprijateljskim napadima vanzemaljaca, ali da se oni ne mogu ni ignorirati. "Da prijavite kako ste vidjeli NLO, siguran sam da biste dobili standardno pismo u kojem piše da se ne brinete", izjavio je Pope koji je odlučio progovoriti u javnosti zabrinut činjenicom da se odjel za NLO-e u Britaniji gasi. Iscrpnije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2006, 01:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 14:24
Vader je napisao:
Ja sam napisao ono do čega se može doći iz ovih ili onih izvora, i ono što mi najviše ima smisla. A drugi neka vjeruju ili znaju šta im se hoće :)

Daljac je napisao:
Проблем је у томе што си написао нешто, а у томе нешто је садржано ништа. Ако ме разумијеш... :)

Pretpostavljam i nadam se da je Vader mislio na Decembar 22. 2012 kako govori i Majanski kalendar koji je uradjen jos prije 300 godina...
Kako su oni mogli znati sta ce biti i koji ce datum biti kljucan za ljudsku vrstu...

Not now, John! je napisao:
Bivši šef britanske NLO službe: Vanzemaljci često slijeću na Zemlju
Bivši šef službe zadužene za NLO-e britanskog ministarstva obrane Nick Pope izjavio je kako se napad vanzemaljaca može očekivati bilo kad. Pope je od 1991. do 1994. bio na čelu spomenute službe, i priznao je kako je u početku bio skeptik, međutim nakon što je raspolagao dokaznim materijalom i upoznao stotine ljudi, mahom policajaca i vojnog osoblja koji su svjedočili vanzemaljskim kontaktima, tvrdi su vanzemaljska slijetanja na Zemlji, a posebice u Britaniju, vrlo česta. Tvrdi i da ne postoje dokazi o neprijateljskim napadima vanzemaljaca, ali da se oni ne mogu ni ignorirati. "Da prijavite kako ste vidjeli NLO, siguran sam da biste dobili standardno pismo u kojem piše da se ne brinete", izjavio je Pope koji je odlučio progovoriti u javnosti zabrinut činjenicom da se odjel za NLO-e u Britaniji gasi. Iscrpnije...

Sto se tice ovoga evo jedan info.

Agent MI6 sluzne James Casbolt je proganjan od strane iste sluzbe nakon sto je saznao informacije o globalnom raslojavanju droge i svrhama u koje se koristi novac koji se na taj nacin dobije.
Svrhe su Crni projekti i izgradnja tzv. D.U.M.B.S iliti Deep underground Secret millitary Bases...
Koje opet sluze za "ZAJEDNICKE" projekte...
Nakon sto su ga ganjali on odluci da digne sajt i da obznani okolo, nakon cega su ga pustili jer ce sad njegova SMRT da bude dokaz njegovoj tvrdnji.
http://www.jamescasbolt.com/
Medjutim, nakon toga on pocne dobijati mailove od te iste grupe koja zeli da ga regrutuje u svoje redove i kad vidi da ne ide, sad zele da ga ubiju. sto on sve od dana do dana obznanjuje na svom sajtu vec pola godine.
Info sam dobio sa truthseekera
http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=4744
Inace narode, to vam je tvrda i zestoka isitna, pa ko uzima za shodno spageta westerne neka ih gleda...
Ovo je realno stanje drustva i po fuckin NLO-vima koje spominju toliko i po nasoj djeci koja se drogiraju i po neocekivanim pobjedama LOSIH na svim svjetskim izborima okolo...

Inace iz sve stoji 33 Stepen Masonske loze Vatikan Washinton,
ciji je nivo znanja i pripremanja NWO (novog svjetskog poretka) vedc pri kraju i spreman za ostvarenje 22.12.2012.

Isus je rekao da ce Lucifer doci u obliku ponovnog Hrista i zaludice ljude svojim magijama, (koje su nista drugo nego napredna vanzemaljska tehnologija) za koju mi jos ne znamo. I bice dosta Domacih Izdjanika koji ce se iz strahopostovanja prikloniti NWO i njima, ali balgoslovljeni ce biti ne ONI, vec ONI koji vjerno ostanu cekati NJEGA, pravog istinitog i jedinog TVORCA, oca svih naroda...
Jer 23 Psalm kaze i obistinice se ...

The Lord is my shepherd, I shall not be in want.
He guides me in paths of righteousness for his name's sake.
Even though I walk through the valley of the shadow of death
I will fear no evil, for you are with me; your rod and your staff, they comfort me.
Surely goodness and love will follow me all the days of my life,
and I will dwell in the house of the Lord forever.

http://www.rwf2000.com/2000/23pslm.htm

Par slika tzv S.A.A.L.M ili Secret Annunaki Assembly of Lord Marduk.
Ko je citao 12tu planetu i Sithina znace o cemu govorim.
Ovih par slika predstavljaju sefove 33ce loze Masonskog drustva u kojima su svi predsjnici Evro atlantske integracije kao i dva kljucna covjeka koja stoje iza sledecih ratova i politickih raspodjela
Zbignev Bzezinski i Henry Kissinger...
- kraj drugog sv. rata potpis Bzezinski i Kissinger
- fitilj, Jugoslavija SSSR i Njemacka Ceska Slovacka
- Otvaranje mase podzemnih baza
- rat u Iraku ....
Iace slike glavnih sefova, odnosno nadredjenih ljudi Bzezinskom i Kissingeru su na S.A.A.L.M. sajtu i neodoljivo podsjecaju da, Ovi Likovi, "NISU ODAVDE" ...

http://www.freewebs.com/saalm/Pics.htm
Najmanje receno, ja sam friknuo... :roll: :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2006, 02:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Citiraj:
Pretpostavljam i nadam se da je Vader mislio na Decembar 22. 2012 kako govori i Majanski kalendar koji je uradjen jos prije 300 godina...

Mislim da je malo stariji :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2006, 12:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 14:24
Kad su konquistadori pobili maje i asteke prije Kolumba, da jeste stariji je onda za 200 godina ili 300 sto se tice otkrica kalendara.

A kad je napisan... eee to je vec druga prica. Rekao bih iz drevnih naroda ili mozda cak civilizacija posto postoje spekulacije da Maje nisu uradile taj kalendar na prvom mjestu, vec da je naslijedjivan sa koljena na koljeno.
Sto se mene tice, ja vjerujem da je iz perioda graditelja piramida koje se, opet receno, nalaze po citavoj planeti tako da, neko ko je imao toliko znanja da tako i toliko gradi i posmatra sve iz "takve" perspektive mogao je i da uradi taj kalendar koji je neprikosnoven.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2006, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Ma to što sam napisao malo je bilo namjerno izvrtanje... :D
Naravno da je mnogo stariji. Moguće da je iz perioda koji pominješ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 08:19 
Veteran
Veteran

Prestanite mjesati babe i zabe. Pricamo o dokazima, a ne o predanjima, legendama i vjecnoj borbi dobra i zla.
Nekima je u zivotu bas dosadno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 12:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Sep 2006, 12:07
http://youtube.com/watch?v=kFzZ38cE8Hw

NLO na freskama u manastiru Dečani.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća