Vader je napisao:
Ja sam napisao ono do čega se može doći iz ovih ili onih izvora, i ono što mi najviše ima smisla. A drugi neka vjeruju ili znaju šta im se hoće

Daljac je napisao:
Проблем је у томе што си написао нешто, а у томе нешто је садржано ништа. Ако ме разумијеш...

Pretpostavljam i nadam se da je Vader mislio na Decembar 22. 2012 kako govori i Majanski kalendar koji je uradjen jos prije 300 godina...
Kako su oni mogli znati sta ce biti i koji ce datum biti kljucan za ljudsku vrstu...
Not now, John! je napisao:
Bivši šef britanske NLO službe: Vanzemaljci često slijeću na ZemljuBivši šef službe zadužene za NLO-e britanskog ministarstva obrane
Nick Pope izjavio je kako se napad vanzemaljaca može očekivati bilo kad. Pope je od 1991. do 1994. bio na čelu spomenute službe, i priznao je kako je u početku bio skeptik, međutim nakon što je raspolagao dokaznim materijalom i upoznao stotine ljudi, mahom policajaca i vojnog osoblja koji su svjedočili vanzemaljskim kontaktima, tvrdi su vanzemaljska slijetanja na Zemlji, a posebice u Britaniju, vrlo česta. Tvrdi i da ne postoje dokazi o neprijateljskim napadima vanzemaljaca, ali da se oni ne mogu ni ignorirati.
"Da prijavite kako ste vidjeli NLO, siguran sam da biste dobili standardno pismo u kojem piše da se ne brinete", izjavio je Pope koji je odlučio progovoriti u javnosti zabrinut činjenicom da se odjel za NLO-e u Britaniji gasi.
Iscrpnije...
Sto se tice ovoga evo jedan info.
Agent MI6 sluzne James Casbolt je proganjan od strane iste sluzbe nakon sto je saznao informacije o globalnom raslojavanju droge i svrhama u koje se koristi novac koji se na taj nacin dobije.
Svrhe su Crni projekti i izgradnja tzv. D.U.M.B.S iliti Deep underground Secret millitary Bases...
Koje opet sluze za "ZAJEDNICKE" projekte...
Nakon sto su ga ganjali on odluci da digne sajt i da obznani okolo, nakon cega su ga pustili jer ce sad njegova SMRT da bude dokaz njegovoj tvrdnji.
http://www.jamescasbolt.com/
Medjutim, nakon toga on pocne dobijati mailove od te iste grupe koja zeli da ga regrutuje u svoje redove i kad vidi da ne ide, sad zele da ga ubiju. sto on sve od dana do dana obznanjuje na svom sajtu vec pola godine.
Info sam dobio sa truthseekera
http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=4744
Inace narode, to vam je tvrda i zestoka isitna, pa ko uzima za shodno spageta westerne neka ih gleda...
Ovo je realno stanje drustva i po fuckin NLO-vima koje spominju toliko i po nasoj djeci koja se drogiraju i po neocekivanim pobjedama LOSIH na svim svjetskim izborima okolo...
Inace iz sve stoji 33 Stepen Masonske loze Vatikan Washinton,
ciji je nivo znanja i pripremanja NWO (novog svjetskog poretka) vedc pri kraju i spreman za ostvarenje 22.12.2012.
Isus je rekao da ce Lucifer doci u obliku ponovnog Hrista i zaludice ljude svojim magijama, (koje su nista drugo nego napredna vanzemaljska tehnologija) za koju mi jos ne znamo. I bice dosta Domacih Izdjanika koji ce se iz strahopostovanja prikloniti NWO i njima, ali balgoslovljeni ce biti ne ONI, vec ONI koji vjerno ostanu cekati NJEGA, pravog istinitog i jedinog TVORCA, oca svih naroda...
Jer 23 Psalm kaze i obistinice se ...
The Lord is my shepherd, I shall not be in want.
He guides me in paths of righteousness for his name's sake.
Even though I walk through the valley of the shadow of death
I will fear no evil, for you are with me; your rod and your staff, they comfort me.
Surely goodness and love will follow me all the days of my life,
and I will dwell in the house of the Lord forever.
http://www.rwf2000.com/2000/23pslm.htm
Par slika tzv S.A.A.L.M ili Secret Annunaki Assembly of Lord Marduk.
Ko je citao 12tu planetu i Sithina znace o cemu govorim.
Ovih par slika predstavljaju sefove 33ce loze Masonskog drustva u kojima su svi predsjnici Evro atlantske integracije kao i dva kljucna covjeka koja stoje iza sledecih ratova i politickih raspodjela
Zbignev Bzezinski i Henry Kissinger...
- kraj drugog sv. rata potpis Bzezinski i Kissinger
- fitilj, Jugoslavija SSSR i Njemacka Ceska Slovacka
- Otvaranje mase podzemnih baza
- rat u Iraku ....
Iace slike glavnih sefova, odnosno nadredjenih ljudi Bzezinskom i Kissingeru su na S.A.A.L.M. sajtu i neodoljivo podsjecaju da, Ovi Likovi, "NISU ODAVDE" ...
http://www.freewebs.com/saalm/Pics.htm
Najmanje receno, ja sam friknuo...