banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 14:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 10:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
Matjaz je napisao:
Coreman je napisao:
U redu je to Matjaz al postavlja se pitanje kome to odgovara... :D
Dosta naroda se navilko da cusne 10 maraka policiji i aj zdrao... 8)

Da, to je ta poenta :drinking: :D :lol:

Pa meni se licno desavalo da mrtav pijan idem iz neke diskoteke, sva sreca da se znam kontrolisat i opreznije vozim kad sam pijan nego trijezan, ubacim u drugu, lamele svjeze promjenjene i picim 40.... i obavezno me uvjek zaustave (valjda auto puno ruci, pa im sumnjivo :D ) i ja covjece jedva otvaram prozir, neko automatsko otvaranje, jedva nabasm na dugme, uopste ne mogu centrirati pogled na njih, dam im 10 KM i zatvorim prozor... To je banalan primjer koji je svako od nas dozivio.
Ali velika se igranka igra oko ukradenih automobila, zastite lokalnih dilera, jer je poznato da se drzava jednim djelom izdrzava od droge, cak djelimicno za potrebe same policije, a drugo parce uzimaju sebi politicari... Nikome ne odgovara da se taj lanac prekine.

Tanka je linija izmedju policije i vas koji dajete 10 KM da se izvucete jer ste i jedni i drugi picke, jedni "prodaju" obraz za 10 KM a vi ga "gubite" jer im dajete te pare!!!
Jadno!!!

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Upravo tako! Rispekt!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Meni je samo jednom rekao da duvam, ja fino rekla da neću i otišla svojim putem... :D Još sam ja odglumila da sam uvrijeđena, čak ga bilo sramota što mi je rekao da duvam.... :iconbiggrin: :toothy10:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
pa, sta god da je jaro uradio, NE SMIJU upotrijebiti silu osim ako nisu ugrozeni... njih dvojica, zdravi/mladi, sa pendrecima i pistoljima, a u automobilu invalid od 50 ljeta. Bas je on neku pretnju predstavljao... Ako se vec drcno ponasao, uvijek ga mogu privesti zbog vrijednjanja ograna javnog reda i mira bla bla bla...

Mene su mnogo puta zaustavljvali, ali nisu cvonjka vidjeli, posto uvijek vozim po propisanoj brzini, privezan i trijezan, tako da mogu da kazem: Monument NEK' SI IM REK'O
:lol: :lol: :lol:

Q: Koja je jedina zivotinja koja nosi rep sa strane?
A: Pandur!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 12:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Lisa_Simpson je napisao:
Meni je samo jednom rekao da duvam, ja fino rekla da neću i otišla svojim putem... :D Još sam ja odglumila da sam uvrijeđena, čak ga bilo sramota što mi je rekao da duvam.... :iconbiggrin: :toothy10:

Je li specifirao sta... da duvas? :D

Poslednji put menjao Macr0 dana 19 Jul 2006, 12:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 12:38 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 14:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
*Sisiban* je napisao:
Čim ju je vidio bilo mu je žao...

:x
Sisibane, dosta sa provokacijama na Lisin račun. Ako imate neriješenih računa, riješite to putem PP. Ne moraš je prozivati na svakoj temi. Tako se ne ponaša jedan džentlmen. ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 15:41 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 21:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Gdje ba zapelo ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 22:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Samo udri...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 00:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
To se tako ne radi - saceka se da se situacija smiri, a u to vrijeme se uprati gdje doticni policajac zivi. Onda se pozove kum i ekipa prijatelja pa sa maskama preko lica se polomi svaka koscica u kretenu kad se ovaj pijan i pun para bude vracao kuci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 12:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2006, 16:31
The_One je napisao:
Matjaz je napisao:
Iz ovih razlga me nervira sto s nasi odbijaju taj novi policijski ustroj... Da je sve islo kako treba, da su nasi imali makar malo profesionalnosti i muzga u glavi, imali bismo 1.1.07. zajednicku policiju. U pocetku ne bi sve islo glatko, a onda posle izvjesnog perioda bi se sve to ustimalo... Imali bismo:
1. profesionalniju policiju sa vecim platama (federalne su duplo vece od nasih...)
2. Mile iz Ljubinja bi komotno mogao ganjati Seju iz Visokog, jer bi za to imao sve ovlasti;
3. Uveo bi se kodeks ponasanja i izgleda, a ne kao sada da su 120-kilasi ljubazni samo ujutru kad narucuju 3 bureka...
4. Opremljeniji bi bili;
5. Kontrola bi bila jaca, broj policajaca manji ali efikasniji, sto ce reci da oni koji prave greske lete, na njihova mjesta ulaze drugi;
6. Konacno bi se izvrsila revizija psihickog stanja doticnih, jer je u ratu isprimano masa budala koji nikada nisu testirani ninasta...

Mane (za nase politicare): ne bi mogli mjenjati lako papire ukradenih vozila i tako ih legalizovati ovdje; ne bi se mogao tako lako kupii svaki prekrsaj za 10 KM... NE bi se moglo tako lako reketirati i osiguravati putevi droge...

И зашто је за све то што набрајаш потребно да буде јединствена полиција?

Da, zašto? fukala te zajednicka policija u glavu... arghhhhhhhh

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 13:40 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 23:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2006, 09:49
e jesu kreteni panduri, kako imam volju da zovem Laus da ih izmlate!!!

Poslednji put menjao dikicsrdjan dana 25 Jul 2006, 20:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 23:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2006, 17:02
Ne volim ih, ne volim, ne volim.... još od studenstkih protesta u BG. Treba ih sve popaliti da se ne razmnožavaju!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2006, 19:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2004, 15:03
Nisam odavno bio na forumu pa da pozdravim sve, a onda u vezi s temom!!!
Da da jos kad bi bila istina to sto je cicica izjavio i novine napisale.....
Kao prvo taj "jadni invalid" koga svi toliko zale nije nimalo jadan. Poznat je kao problematican i bezobrazan od ranije. A tog dana nakon sto se nije zaustavio ulicnoj patroli koja ga je zaustavljala, druga patrola u autu ga je presrela i zaustavila. Nakon sto je policajac krenuo da mu uzme dokumente ovaj je naglo zalupio vrata i prikljestio policajcu ruku i poderao mu kosulju, nakon toga je lisen slobode i odveden u stanicu.
Pre nego me neko napadne sto "branim" policiju izjavljujem slijedece:
-nisam policajac
-nemam rodbine i prijatelja koji rade ili su radili u policiji
-sticajem okolnosti znam to sto znam
-o policiji imam nekakav neutralan stav, najmanje su oni krivi sto je sistem napravio to sto jesu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2006, 02:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2006, 00:40
Srbin_delija je napisao:
Nisam odavno bio na forumu pa da pozdravim sve, a onda u vezi s temom!!!
Da da jos kad bi bila istina to sto je cicica izjavio i novine napisale.....
Kao prvo taj "jadni invalid" koga svi toliko zale nije nimalo jadan. Poznat je kao problematican i bezobrazan od ranije. A tog dana nakon sto se nije zaustavio ulicnoj patroli koja ga je zaustavljala, druga patrola u autu ga je presrela i zaustavila. Nakon sto je policajac krenuo da mu uzme dokumente ovaj je naglo zalupio vrata i prikljestio policajcu ruku i poderao mu kosulju, nakon toga je lisen slobode i odveden u stanicu.
Pre nego me neko napadne sto "branim" policiju izjavljujem slijedece:
-nisam policajac
-nemam rodbine i prijatelja koji rade ili su radili u policiji
-sticajem okolnosti znam to sto znam
-o policiji imam nekakav neutralan stav, najmanje su oni krivi sto je sistem napravio to sto jesu.

ima ovdje istine...
Neki dan neka saobracajka, i prica lik, prije se drotu davalo sto neko rece 10 km i to ako imas ako nemas das petaka i to je to, sada po novom zakonu kosta te i najmanje sranje poena plus troskovi preko 100 km, tako da sada samo na ovu nulu od prije dodas jos jednu , znaci ako neces pred sudiju da s mu 100km i bjezi kuci...
toliko onovom zakonu u sigurnosti na cestama...
Moram reci da je zakon inace odlican u teoriji, samo ga jebe praksa 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2006, 07:31 
Afrika_paprika je napisao:
Moram reci da je zakon inace odlican u teoriji, samo ga jebe praksa 8)

Kad sam ja to govorio...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2006, 13:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2006, 09:49
retardi...
udarili su me car-om neki dan na pjesackom da bi procaskali sa nekim likom na ulici o cevapima, i jos me startali za dokumenta da me pitaju jesam li normalna sto prelazim ulicu... iz pukog bijesa sto, umjesto da mi se izvinu i pitaju jesam li dobro, a priori kontaju da sa mnom nije nesto u redu sam im uzela podatke cisto da ih iscimam i krenula da urlam jer te glupan smatra toliko bolesnim da ne znas sta je prekrsaj, i da ces se usrati kad te "uniformisano lice prekori". djubrad!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2006, 03:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
samo ekoloska murija dolazi u obzir,i odredi specijalne namjene ...ovi
sto sacekuju mlade trebe da ih ispipaju da li mozda su sta sakrile u gacice,
oni trebaju dobiti otkaz i pomoci im da dobiju kakav drugi adekvatan posao kojeg u bosni ima na pretek....recimo branje djeteline samo sa cetiri lista i to da rade na komad...nek malo bleje u zelenu travu a ne samo da sacekuju i maltretiraju tako kulturno i vaspitano drustvo koje obitava u tim regijama bosne i hercegovine...bolje onda zaposliti dobre zenske pa da one prepipavaju muskarce..bice i dobrovoljaca za hapsenje..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]