banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 20:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
ventilator je napisao:
Ima fine pune usne i oci joj prosto zrace. :)
Ali da bih je bez sminke svrstala u 10 najljepsih zena svijeta - ne bih. :wink:

jeste lijepaje i bez sminke. Ali to je i cilj -da mala sminka istakne tvoju ljepotu josh vise, iliti "kad ima stofa, lako ces sasiti komplet " :wink:

Smatram da top ljepotice moraju da budu glamorozne i nasminkane(pri tom ne mislim namalterisane od sminke i izvjestacene..)

A citajuci ovo gore , koliko vani ljudi ne obracaju paznju jedne na druge, dok je kod nas popot modne revije, pogotovo parkic .. :P

Evo primjera, sto sam licno dozivjela...

Verona, Ita-muz i zena imaju po 75 godina minimum, ona u sorcu a on u bermudama, silaze sa bicikla i na sred ulice, ona izbaci jezik kao i on, i kad krenuse da se lizu jezicima i kad se poljubise... o mama miaaa nismo sebi mogli doci od gadosti..jer to nma se desilo na 1 m udajenosti... :roll:

Drugi primjer : Cannes, Fr- Kanski festival, glamur, vecernje toalete, mi sjedimo na klupi i posmatramo, pored baste luxuznih kafica, ribe dotjerane, muski u smokinzima, i dolazi neka (najvise lici na dugogodisnju narkomanku) i na pola metra od ulaza u kafic, na sred La Croisseta, na par metara od crvenog tepiha, zena cucnu u sorcu, razgrnu sorc tj. pomjeri ga na stranu i kad poce da pisha (ali bukvalno) :roll: :roll: ....mi smo ostali frapirani...naravno niko to nije ni zarezivao, osim nase grupice , nas par BLucana :))) Uglavnom Kan smo dozivljeli vrlo originalno... \:D/

A sto se tice casopisa o ljepoti, malo je reci da daju krivu sliku, ono sto mene iritira, nije samo lazni idelai i iskrivljena ljepota , vec stvari koje su ljudima plasiraju o zdravlju i navodnom poboljsanju istog a zaparavu su kontra efekat ...
Pocevsi od dijeta, celulita, plasticnih operacija, njege zuba, izbjeljivanja istih, povecanja grudi itd..
Ali nazalost, sve je komercijalizavano pa tako i to.
Danas imate ljude koji su dipl. estete (sam bog zna , sta im je gl. opis rada, kad gl. misao filozofije i svih vremena je da ne "postoji univerzalno lijepo" ili "lijepo je ono sto je oku priajtno u tom trenutku")...
A zalosno je sto svi stavraju neke klisee i hoce od nas da naprave identicne kopije..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2006, 18:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Okt 2004, 16:03
Ja ovdje u mom selu tacno znam da li je zenska iz neke od republika bivse juge samo po tome koliko zarezuje druge zene oko sebe. Onaj pogled: "je l' lijepa? nije? jeste? nije? jeste? nije?" samo ima kod nas (i kod nama bliskim susjedima, ruskinje su slicne).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Citiraj:
Verona, Ita-muz i zena imaju po 75 godina minimum, ona u sorcu a on u bermudama, silaze sa bicikla i na sred ulice, ona izbaci jezik kao i on, i kad krenuse da se lizu jezicima i kad se poljubise... o mama miaaa nismo sebi mogli doci od gadosti..jer to nma se desilo na 1 m udajenosti..

Ovo nije ništa čudno.... Viđala sam to stalno tamo, ljudi su prebludni... A pogotovo ti stariji... Na početku (konkretno prvi put u Veneciji) sam se zgražala, a onda sam shvatila da je kod njih blud i raskomot od 13-te do 103-će godine života.... I boli ih dupe što imaju 100 godina, uživaju u životu i ne interesuju ih drugi... A kamo li da oni nekog posmatraju.... Kod nas je toliko bitno što će komšinica reći..... Užasss.....
Što se tiče Eve Longorije, pa ona je meni lijepa i bez šminke. Čak je napravila i neku užasnu facu (što se dešava i normalnim ljudima na slikama), a opet je slatka. Samo je niska... Meni je Anđelina najljepša... One usne i one lijepe mršave ručice....
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
Meni je Anđelina najljepša... One usne i one lijepe mršave ručice....

I meni je Angelina lijepa i senzualna u licu, kosa,grudi, ali ruke su joj katastrofa, po mom misljenju, ima tako izrazene (ispupcene) vene a to mi je na zeni jako ruzno vidjeti....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 23:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ja sam se dvoumio ko je na toj slici. Po komentarima znam da je Angelina, ali je nemoguce koliko podsjeca na Rose McGowan...
Slika

Inace, veceras je bila 'Latinica' sa temom 'Sve za ljepotu' i tu se moglo vidjeti dosta razlicitih misljenja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 08:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Većina naših medija nastoji da bude kao jedan, kao televizija. Što bitno utiče na ponašanje ljudi, evo kako:

Karakteristika televizije je brzina. Na televiziji nema vremena za mišljenje. Ako obratite pažnju vidjećete da se gledanje televizije svodi na prepoznavanje šablona. (uzoraka)
Ako ste nekad prelistavali neku knjigu tražeći određen pasus onda ste se bavili prepoznavanjem uzoraka. Ništa niste čitali, nije bilo vremena, tražili ste pasus koji -izgleda- kao onaj koji tražite.

Stotine slika u minuti se bori za čovjekovu pažnju, i to samo za trenutak pažnje. Da bi čovjek nešto prepoznao u toj gužvi, ta slika mora da bude prepoznatljiva, da bude neki šablon.

Danas je većina tabloida samo gomila slika. A to su najčitanije novine. Neke pomodne knjige nemaju slika, ali su pune baš tih uzoraka, tj. opštih mjesta.

E, sad dolazim do ljepote, hirurgije i šminkanja. :) Sve to me neodoljivo podsjeća na argumente nekih ženskih s foruma. Cijela poenta je privući pažnju, jer će primijećena cura da nađe sebi momka, moći će da bira između svih onih koji su je primijetili.
Elem, da bi se privukla pažnja u gomili našminkanih i uređenih cura, mora se biti najprepoznatljiviji šablon. Jer, najlakše prepoznatljiva će biti prva primijećena, i najviše primijećena.

Slično važi i za muškarce.

Šta je loše u svemu tome? Pa bezličnost. Ako već postoje šabloni, onda je čovjek sve ono što nije šablon.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nažalost ovo je istina. Ali sve je manje i manje onih koji nisu šablon.... Cure su nam, brate, sve iste... A momci.... No comment... :roll: :toothy5:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ja nisam isti. Ja sam poseban. Ja sam savrsen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blue je napisao:
Cijela poenta je privući pažnju, jer će primijećena cura da nađe sebi momka, moći će da bira između svih onih koji su je primijetili.
Elem, da bi se privukla pažnja u gomili našminkanih i uređenih cura, mora se biti najprepoznatljiviji šablon. Jer, najlakše prepoznatljiva će biti prva primijećena, i najviše primijećena.

Ne znam kako vecina, ali ja znam da se ja iskljucivo zbog SEBE nasminkam, skockam frizuru kao i sve ostalo..
Bitno je da sam ja zadovoljna , samim tim dolazi sve ostalo. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 13:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Malo je takvih, simplicity.... Puno se riba šminka da bi našle momka.... :roll: Naravno da se i ja šminkam zbog sebe, konkretno - volim se šminkati i imam puno šminke kod kuće... :iconbiggrin: :iconbiggrin: :iconbiggrin:
Ali mora se priznati da su nam cure stvarno slične... I sve kontaju da su "IN"... Mrzim taj izraz... Juče sam sjedila u kafani i vidjela sam par cura s televizije.... Fuj bljak. Ajmo svi u solarijum i kod frizera Želje...! Btw, da me neko ne shvati ozb - nikako kod Želje, mene je upropastio pramenovima prije 2 god. Totalno desete boje su ispale...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Joj, Lisa, prvo kažeš da su ribe koje idu kod Želje fuj i bljak, pa onda da si i ti išla. De se malo saberi. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Najgora je napisao:
Joj, Lisa, prvo kažeš da su ribe koje idu kod Želje fuj i bljak, pa onda da si i ti išla. De se malo saberi. :roll:

Ja sam išla prije nego što je postao "in" i radio frizure na ATV. I bilo mi bezze. Poslije sam čula da ribe idu kod njega jer su čule da je dobar (skup). A nije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Ima ih da teško rade mjesec dana za 300km, pa onda daju njemu 100 za frizuru. Svarno ne znam šta im je u glavi. Ono što sam vidjela na ATV mi se ne sviđa, upropasti kosu i ošiša je skroz neupotrebljivo, ne znam šta rade s takvom frizurom poslije jednog pranja :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 23:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Sinoc sam gledala "Latinicu" tema je bila "Sve za ljepotu".
Bile su 2 cure koje su htjele izgledati kao A.Dzoli, ljudi moji to je tuga Bozja.
One su toliko zapale u bulimiju, da je jedna od njih 7 puta pokusala samoubistvo, a i ova druga je pokusala par puta. Apsolutni gubitak energije i svega sto ima veze sa zdravim mozgom, teska depresija.
Nikad nikome ne bih preporucila da se ugleda na ljepotice sa naslovnih strana casopisa( lica odradjenih u Photoshopu) ni na bilo kakve tv face.
Dajte cure, sve smo mi lijepe i sa frizurom koju same napravimo i same kako se nasminkamo i obucemo. I sa kojim kilogramom vise manje, mene iskreno zaboli cosak, ako ce me neko cijeniti prema fizickom izgledu, takav mi covjek ne treba u zivotu.
Normalno je da se sredimo i uljepsamo i na ravno budemo uredne, ali ici radikalno i upropastavati sebi zdravlje i "skrenuti" u pogresan sistem vrijednosti i ne prepoznati onu srz postojanja i ljudskosti, a samo da bismo nasle frajera???
Pa mislim stvarno, kome to treba?
Da mi takav covjek postane muz i vaspitava moju djecu, a tako razmislja samo o povrsnim stvarima?
Hvala lijepo, ne treba mi to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Najbolje mi je kad odu na estetsku hirurgiju i ponesu sliku npr. Džulije Roberts i kažu ja hoću ovako da izgledam!? A doktori stalno govore da to ne rade, jer ne mogu od njih napraviti drugog čovjeka već samo malo promijeniti izgled.
Gledala sam dio Latinice. Kako ovim curama nije palo na pamet da kada bi bilo kako one misle, na svijetu bi postojali parovi samo kao A. Džoli i B. Pit, a ostali puno veći dio čovječanstva bi bio jadan i utučen, bez prijatelja, cura, momaka, muževa, žena, porodice...
I zaista, što će mi neko ko bi me volio samo jer ličim na nekog drugog... koga onda tu varam? Sebe, valjda.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 13:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Pa misli da ne nosaju slike i govore "Hocu ovakav nos,usne ,dupe ......"
Ne znam,ja ako se sredim ,nasminkam,obucem suknjicu,haljinicu,to je samo zato sto cu se ja tako lijepo osjecati. A ako cu nekom samo takva biti lijepa,a ne rascupana,bez sminke,u trenerci,pa onda je tu sve jasno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2006, 09:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
odu na estetsku hirurgiju i ponesu sliku npr. Džulije Roberts i kažu ja hoću ovako da izgledam

Kažu da se bogastvo duha odmah primijeti, između ostalog i na licu. Mislim da je to zbog neverbalne komunikacije, lice uvijek nešto govori. Ako ima išta da kaže, to jest.

Šta sa licem koje kaže 'ja sam k'o Džulija'?

Mislim, veoma je teško uhvatiti prirodu nečega čija je jedina svrha da privlači pažnju. Pomalo kao sa ogledalom, npr., svako vidi sebe u ogledalu, a ogledalo niko ne vidi.
Tako i osoba koja hoće pažnju radi ono što će tu pažnju privući, tj. prilagođava se drugome i pokazuje mu ono što hoće da vidi. Magično ogledalo, je li. To mora da ima za posljedicu osjećaj ispraznosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2006, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

-delilah- je napisao:
Pa misli da ne nosaju slike i govore "Hocu ovakav nos,usne ,dupe ......"
Ne znam,ja ako se sredim ,nasminkam,obucem suknjicu,haljinicu,to je samo zato sto cu se ja tako lijepo osjecati. A ako cu nekom samo takva biti lijepa,a ne rascupana,bez sminke,u trenerci,pa onda je tu sve jasno!

Znam ja šta doktor misli :) samo se pitam kako ovi što nosaju što nosaju slike već jednom ne shvate.
Naravno da se treba uređivati, to ne dolazi u pitanje i nema veze sa ovima što imaju opsesiju izgledati kao glumica iz novina. Eto vidjeli smo u Latinici kuda to vodi, zajedno sa savjetima koje su u tim novinama pročitali.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2006, 12:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Takve osobe imaju manjak samopouzdanja i vjerovatno su iz samo njima znanog razloga nezadovoljne sobom,a posto dusu ne mogu staviti pod noz i prepravititi,onda operisu ono sto se moze. A to rade ,vodjene zabludom da ce nakon te operacije sve biti ok,kad ne bude,onda ide druga ,treca .......sedma operacija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2006, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, njihov problem nije fizičke nego psihičke prirode, i operacija ga ne rješava.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]