banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 20:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 09:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
i zaboravih............
dragi muskarci, onda se od sada drzite strogo muskih tema ,i ne zavirujte na zenske.... inace cete pokvariti 8)

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 12 Jul 2006, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Čitao sam vjesti na jednom sajtu pa sam vidio da upućuju na drugi sajt sa ovim člankom

http://www.vjesnik.hr/html/2006/07/11/C ... ?r=spo&c=1

Ovo je odličan članak, Vaderu! Preporuka svima da pročitaju.
Samo da dodam da je bilo mnoštvo vrhunskih igrača i prije Zidana i ne mogu da se sjetim da je neko od njih ovako reagovao (sjećam se npr. onog udarca glavom dok je igrao za Juventus, mislim da su čak tad on i Davids na istoj utakmici dobili po crveni karton).

Inače, neko je ranije spomenuo Sinišu Mihajlovića. Ako se dobro sjećam, njemu su i Vijera i Mutu rekli da je "cigansko g...." prije nego što ih je ovaj nazvao "crnim g....." odnosno pljunuo, respektivno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Eh sad...Miha je Srbenda Harvester.Znas da smo mi "pod lupom" za te stvari. :D
Inace...Zidan se zajebao sto je ovo uradio ali ne krivim ga toliko.Kazu da mu je majka dosla u bolnicu taj dan.I da mu je onaj fasista rekao da je "sin teroristicke kurve".Ne znam da li sebe mozete zamisliti na mjestu Zidana u tom momentu.Ja znam sta bih uradio. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Inače, neko je ranije spomenuo Sinišu Mihajlovića. Ako se dobro sjećam, njemu su i Vijera i Mutu rekli da je "cigansko g...." prije nego što ih je ovaj nazvao "crnim g....." odnosno pljunuo, respektivno.

Hm... Ispade, po tebi, da je dostojanstvenije pljunuti nekoga nego udariti ga? Ne slažem se baš sa tim. Mihajlovićevi potezi su nažalost još gori od ovoga Zidanovog, ali nisu baš za poređenje. I dalje tvrdim da se sačeka sa osudom, dok se ne utvrdi šta je to Materaci rekao. Mihajlović je pljunuo Mutua zato što ga je nazvao "cigansko g..no". Šta onda da uradi čovjek kome neko vrijeđa bolesnu majku, ako je istina da je Materaci to uradio?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Eto sad mozete 'odlijepiti' ovu temu sa vrha. Prvenstvo je proosloo.
Sve smo culi i vidjeli. Sve je receno. Od 6:0 do ZiZu-a. :)

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 13 Jul 2006, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Pazi Nitro, nisam poredio te incidente i određivao šta je gore. Mihajlović je poznat kao "lak na obaraču", baš kao i Zidan. Ali htjedoh da kažem da je Mihajlović kažnjen zbog pljuvanja, a da niko nije analizirao šta je Mutu njemu rekao prije toga. Tj. zna se šta mu je rekao, ali ne sjećam se da je bilo ikakvog govora da se kazni zbog toga. I u principu stvari tako funkcionišu - provokacije se stalno dešavaju, a uvijek nadrapa onaj ko "pukne" i klepi protivnika. Tako je uvijek bilo i ne vidim zašto bi se sad zbog Zidana pravili izuzeci. Svaka utakmica je puna raznih provokacija i kad bi se zbog svakog verbalnog duela kažnjavalo, utakmica bi se završila poslije pola sata.

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 13 Jul 2006, 19:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Harvester je napisao:
Pazi Nitro, nisam poredio te incidente i određivao šta je gore. Mihajlović je poznat kao "lak na obaraču", baš kao i Zidan. Ali htjedoh da kažem da je Mihajlović kažnjen zbog pljuvanja, a da niko nije analizirao šta je Mutu njemu rekao prije toga. Tj. zna se šta mu je rekao, ali ne sjećam se da je bilo ikakvog govora da se kazni zbog toga. I u principu stvari tako funkcionišu - provokacije se stalno dešavaju, a uvijek nadrapa onaj ko "pukne" i klepi protivnika. Tako je uvijek bilo i ne vidim zašto bi se sad zbog Zidana pravili izuzeci. Svaka utakmica je puna raznih provokacija i kad bi se zbog svakog verbalnog duela kažnjavalo, utakmica bi se završila poslije pola sata.

Pa, znas zasto Harvester? Zato sto u ovom SP-om poruka je bila dosta jasna:
"Reci ne rasizmom"

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 13 Jul 2006, 21:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jul 2006, 20:34
[quote="Harvester"]Pazi Nitro, nisam poredio te incidente i određivao šta je gore. Mihajlović je poznat kao "lak na obaraču", baš kao i Zidan. Ali htjedoh da kažem da je Mihajlović kažnjen zbog pljuvanja, a da niko nije analizirao šta je Mutu njemu rekao prije toga. Tj. zna se šta mu je rekao, ali ne sjećam se da je bilo ikakvog govora da se kazni zbog toga. I u principu stvari tako funkcionišu - provokacije se stalno dešavaju, a uvijek nadrapa onaj ko "pukne" i klepi protivnika. Tako je uvijek bilo i ne vidim zašto bi se sad zbog Zidana pravili izuzeci. Svaka utakmica je puna raznih provokacija i kad bi se zbog svakog verbalnog duela kažnjavalo, utakmica bi se završila poslije pola sata.[/quote]

Slazem se s tobom u potpunosti!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 01:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa sad, ako ćete iskreno, meni je pljuvanje mnogo bijedniji potez od udaranja protivnika. Odraz lične nekulture i odraz krajnjeg poniženja...
E sad Mihajlovića Mutu sigurno ne bi mogao da uvrijedi na rasnoj osnovi, a to je ono što FIFA pokušava da sazna. Znači da li je Materaci vrijeđao Zidana na rasnoj osnovi i tu je razlika između slučaja Zidana i Mihajlovića.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 11:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jul 2006, 20:34
To je tacno...i upravo zbog toga nema svrhe vise raspravljati na ovu temu... dok se tacno ne sazna o cemu se radi, tj. sta mu je materazzi tacno rekao...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nažalost zavjesa polako pada na ovaj slučaj... Zidan je rekao šta je imao i mislim da će na tome da se završi. Izjavio je da je Materaci teškim riječima uvrijedio njegovu sestru i majku i to ponovio nekoliko puta. materaci tvrdi da to mu nije vrijeđao majku, da ga nije nazvao teroristom niti da ga je vrijeđao na rasnoj osnovi. Pošto svi znamo kako je Materaci u stvari korektan i fer igrač, jasno je i zašto ljudi i nisu baš uvjereni da Materaci govori istinu...

U prilog Zidanu ide i snimak gdje se jasno vidi da Zidan nije imao namjeru da ulazi u bilo kakav sukob sa Materacijem. Sve u svemu, FIFA će da istraži, Zidan će da zaradi simboličnu kaznu, Materaci vejrovatno da bude drastičnije kažnjen pošto će FIFA da ga iskorsit kao primjer ostalima koji imaju sličen namejre da provicraju protivnike na rasnoj ili nacionalnoj osnovi. Doduše FIFA bi bolje uradila kad bi malo istražila kako to da isti sudija Medina Kantaleho, inače jedan jako prosječan sudija, koji je progurao Italiju protiv Australije, bude četvrti sudija u finalu i na njegovu intervenciju dođe do Zidanovog isključenja. Koincidencija? Pogotovo što je Francuska izbacila Španiju u 1/8 finala...

Kraj SP.Kraj priče. Zidan je otišao. Italija je svjetski prvak. Nijemci us treći. Zlatnu loptu treba dodijeliti Zidanu bez obzira na sve. I Maradona je 1986. postigao gol rukom protiv Engleza, pa mu titula najboljeg nije oduzeta, pa čak ni osporena...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
A...da li je (za FIFU) uvreda na rasnoj osnovi teža od uvrede na porodičnoj osnovi?

To je po meni isto - uvreda je uvreda. Ali FIFA se bori (samo) protiv rasnih netrpeljivosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
juče je u novinama izašao spisak zidanovih prljavština još iz vremena njegovog igranja u francuskoj pa sve do danas.
lijepo je vidjeti sve te silne crvene kartone, udarce, te ostale prljavštine na jednom mjestu. a, bilo ih je .... dokaz da se radi o izuzetno prljavom igraču.

i naravno da nije zaslužio titulu najboljeg igrača na SP. ne samo zbog udaranja protivničkog igrača, već prosto jer NIJE BIO NAJBOLJI. u prve dvije tri utakmice uklopio se u sivilo francuske ekipe. kasnije je proradio.

ako je iko zaslužio, to je kanavaro. briljantan od početka do kraja prvenstva. bez greške.
i udaranja protivnika.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 16:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

moj glas za canavara

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

I moj glas za Kanavara. Igračina i po.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 17:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vader je napisao:

ajmo sad svi!!!!!!!!!!
ko je josh za Kanavara?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 17:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
coki13 je napisao:
Vader je napisao:

ajmo sad svi!!!!!!!!!!
ko je josh za Kanavara?

Po meni je Zidan bio bolji. Jednostavno on je mnogo vise talentovan od Kanavara.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 18:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

no way... zidan je shupak

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Grigorii Rasputin je napisao:
Po meni je Zidan bio bolji. Jednostavno on je mnogo vise talentovan od Kanavara.

Bira se najbolji igrač prvenstva. Cijelog prvenstva.

Zidan je talentovan za nešto, Kanavaro za nešto drugo. Teško je reći koji je talentovaniji. Zidan je samo atraktivniji, jer je igrač sredine terena, a takvi igrači mnogo češće ponesu titulu najboljeg igrača nego odbrambeni igrači, iako i jedni i drugi u svom segmentu igre mogu biti odlični. Mnogo se više cijeni "dati gol" i "dati dobru loptu napadaču da on postigne gol" nego "odbraniti svoj gol i prostor ispred njega".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 18:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

dzaba ti da das i 100 golova ako ces na kraju primiti 101... izgubis i ko te onda pita koliko si golova dao?????????

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]