banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 20:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 18:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Micelijus je napisao:
Onaj Materazi je 0 od sportiste...

A provukoše se pacerski, kukavički...
Nisu mogli drugačije nego isprovocirali Zidana...
A mogu misliti šta mu je onaj papak sve govorio kad je uspio isprovocirati najkorektnijeg igrača i najvećeg sportistu...
Užas...

Džaba im sto pehara kada će uvijek biti 0...

Ma, siguran sam da je Materazzi stvarno nesto gadno mu rekao. Mi svi znamo kakav je rasizam u Italiji i Spaniji, pogotovo. Ja sam cuo da ga je zvao "terorista" ili da je nesto rekao u vezi sestrom. Znam da nije mu to trebao ali je ljudina, jebiga, od krv i mesa, skoro kraj utakmice i jednostavno za split sekundu pukao

.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 18:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Što reče komentator Trezege je vratio Talijanima ono što im je uzeo 2000.-te na Evropskom prvenstvu :)

A ovde se na ovu utakmicu mora reći još nešto - Kanavaro je igračina i po.
I još jednom - Kanavaro je igračina i po.

To važi i za cijelo ovo prvenstvo.

Dobro, Vaderu, vratili su to sto su im "uzeli" u 2000. Ali ipak su Francuzi ih pobjedili u penalima SP 1998 :wink:
Siguran sam da su imali onaj tim od '98 tj. Djorkaef, Lebeuf, Desailly, Pires, Petit, Blanc, Lizarazu, Dugarry i tkd oni bi pobjedili sinoc. Ali, nazalost....

:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Vader je napisao:
Daljac je napisao:
Французи су заслужили побједу и наслов првака више од Италијана, јер су на цијелом првенству играли отвореније, љепше

Molim?! :)

Отвореније и љепше од Италијана...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Grigorii Rasputin je napisao:
Ali ipak su Francuzi ih pobjedili u penalima SP 1998 :wink:

Da :)

ma sve se to vrti u krug, danas pobjede jedni a sutra drugi

to je mnogo zanimljivije nego da recimo Brazil stalno pobjeđuje :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 18:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Grigorii Rasputin je napisao:
Ali ipak su Francuzi ih pobjedili u penalima SP 1998 :wink:

Da :)

ma sve se to vrti u krug, danas pobjede jedni a sutra drugi

to je mnogo zanimljivije nego da recimo Brazil stalno pobjeđuje :)

Pa jeste, sigurno. Jer dosadno kad stalno Brazil pobjedjuje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Da li je sinoc Goran Maric gostovao u Goleu? Kako ga je on prokomentarisao?

Maric je rekao da je sudio odlicno, ali da je imao previd kod starta Zambrote nad Maludom koji nije okarakterisao kao penal, na sta mu je Mateo Beusan kasnije rekao "Kako mozes reci da je sudio odlicno, kad nije vidio penal" :lol:

Inace kad smo vec kod sudije Elizonda ja i nisam bio nesto odusevljen njegovim pristupom. Kad je na samom pocetku propustio da bilo sta dosudi u situaciji kad je Kanavaro onako nokautirao Anrija, bilo je jasno da ce pustiti cvrscu igru, a to su Italijani bolje iskoristili... A sudija je stvarno precesto stajao u liniji dodavanja, i to samo kad su Francuzi bili u napadu sto je i meni stalno upadalo u oci... Onda recimo kad je iskljucio Zidana na osnovu snimka, trebao je mozda da dodijeli zuti karton i Materaciju zbog provokacije, pa tako dalje. Mislim da bi Lubos Mihel daleko bolje obavio posao u finalu ili jedan od one dvojice sto su sudili polufinala...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 23:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Cudno. Maric je inace bio dosta objektivan. Sinocnje sudjenje definitivno nije bilo na nivou.

Kako se zove sudija koji je sudio Italija - Njemacka?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Nitro je napisao:
Kad je na samom pocetku propustio da bilo sta dosudi u situaciji kad je Kanavaro onako nokautirao Anrija

Natrčao čovjek na njega.

Ali šta bi od Anrija...djelovao je kao da nije pri (potpunoj) svijesti?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Citiraj:
Zidan je pokazao da je covjek od krvi i mesa i da kao i svaki drugi u pojedinim momentima nema kontrolu nad sobom. A taj "ovan" je maestralnim igrama doveo Francuze do finala.

:D Tko zna, zna.( Ko ne zna, nece nikad ni znati ). :D

Je li istina da je Zizou proglasen najboljim igracem SP ( da 'prostite ) ? :D :D :D

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Natrčao čovjek na njega.

Ali šta bi od Anrija...djelovao je kao da nije pri (potpunoj) svijesti?

Onda je trebao suditi faul nad Kanavarom.
Nekako je Kanavaro podigao ruku tacno u visinu Anrijevih grudi... Nije mi bas izgledalo kao slucajnost, ali nebitno. Kazem da je to odredilo kriterij sudjenja. Pustena je cvrsca igra, a to je vise odgovaralo Italiji. A mislim da je Anri izgubio dah u tom momentu, mozda i svijest, ko zna...

Citiraj:
Kako se zove sudija koji je sudio Italija - Njemacka?

Toru Kamikava, Japanac. Sto bi rekao Ciro, ne znam po kojoj linije je on dosao da sudi. Vjerovatno nisu htjeli evropske sudije, jer su sva cetiri polufinalista iz Evrope...

Citiraj:
Je li istina da je Zizou proglasen najboljim igracem SP ( da 'prostite ) ?

Jeste. Zvanicno je najbolji igrac svjetskog prvenstva...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
stigmata je napisao:
Macro je napisao:
... Zamjeram Zidanu samo sto onog magarca nije udario u usta da vise nikome ne moze nista reci. Taj Materaci je inace poznat kao posebno fer igrac, sto po startovima sto po provokacijama, dusa jedna fasisticka.

skontaj ti samo pokvarenog smecara koji igra hinjski i provocira. zao mi je samo sto zidane nije ubio boga u njemu! trebao mu je i ruke i noge polomiti! i ko jos kaze da talijani nisu smecari? fuuuuuuj!!!

Bravo! Absolutno se slazem.

Dakle, nije fino kada ga Zidan zvekne glavom u prsa ali je , naravno, jako fino kad Materaci provocira igraca na naljigaviji moguci nacin i to prodje nekaznjeno. Naprotiv, ironija je u tome sto je jos i nagradjeno ( zlatna medalja). Takvo necasno ponasanje nagradjeno. To moze samo nasa FIFA :)

Italijani = ljigavci, simulatori, prepedenjaci, pokvarenjaci
Francuzi = precizni, drze se ljudskih principa u sportu, a ne principa 'rusi sve pred sobom', vrlo kvalitetni igraci, vrhunski, na celu sa Zidanom.

Da li je Zidan pokazao svoju ruznu stranu onom gestom prema Materaciju. NE. Samo ljudsku i emocionalnu. ( Navodnu mu je Meteraci j**** majku teroristicku, a Zidanova majka lezi u bolnici, skoro na samrti).

Da li je italijanski pitbul Materaci znao da mu je majka u bolnici, pa ciljao bas u Ahilovu petu, vi prosudite sami.

Eto pozdrav.

[/i]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 01:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Vecernji list Zagreb 11.07.06.godine.

"Prljavi teroristu ili islamistu najvjerojatnije je bila uvreda talijanskog reprezentativca Materazzija upućena Zinedineu Zidaneu zbog koje je toliko uzavrela krv francuskom reprezentativcu da ga je nokautirao udarcem glavom u prsa. To je potvrdio Zidaneov rođak Rabah, dodavši da ga je, usprkos svemu, Zizouov potez šokirao". Da li je bas tako, kazat ce sam Zidaneu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 08:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Pazite ovo.Nije ni Zidan cvjecka ali gledajte "naseg" Markana...
http://video.google.com/videoplay?docid=5142970568688502787&q=Materazzi
Ja ne znam sta bih mu ja uradio ako je istina sto se pise po novinama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne opravdavam postupke kakav je Zidanov, ali znam sta znaci kad ti padne mrak na oci. Dozivio sam licno to par puta i mogu da razumijem...

Tijeri Anri je izjavio da nije fer bilo iskljuciti Zidana, na osnovu snimka...

"Ako se vec koristila tehnologija, onda se pomocu kamera i mikrofona trebalo saznati i sta je Materaci rekao Zidanu i cime ga je isprovocirao", rekao je Anri.

Materaci je rekao da je dobacio Zidanu nesto sto je uobicajeno na fudbalskim terenima, ali je negirao da ga je nazvao teroristom, rekavsi da uopste ne zna sta ta rijec znaci...

"To apsolutno nije tacno. Nisam ga nazvao teroristom. Ja sam ignorant. Cak i ne znam sta ta rijec znaci", izjavio je Materaci za italijansku agenciju ANSA.
(cuj ignorant i ne zna sta je terorista? zvuci kao kad se ameri pozovu na 5. amandman. " Optuzeni je odlucio da se brani sopstvenom gluposcu")

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Italijani = ljigavci, simulatori, prepedenjaci, pokvarenjaci
Francuzi = precizni, drze se ljudskih principa u sportu, a ne principa 'rusi sve pred sobom', vrlo kvalitetni igraci, vrhunski, na celu sa Zidanom.

Moracu da se slozim. Evo recimo, koliko vremena su Italijani proveli valjajuci se po terenu i kraduci vrijeme? Francuzi su tri puta trazili pomoc od ljekara i to kad je Kanavaro nokautirao Anrija, kad je Vijera napustio teren zbog povrede i kad je Zidan trazio pomoc zbog povrede ramena.
Onda te kritike na racun Zidana, posebno su licemjerne kad dolaze sa italijanske strane. Zaboravaljaju kako je njihova mlada nada De Rosi razbio laktom glavu MekBrajdu u utakmici sa SAD i to bez provokacije i bez valjanog razloga. Da nema italijanskog lobija i protekcije, trebao je da bude izbacen sa mundijala. Sad se svi kao sablaznjuju nad Zidanovim postupkom, a De Rosi je izrastao u jednog od junaka, jer je postigao gol sa bijele tacke u finalu. Ako neko ne smije da prica o fer-pleju, to su svakako Italijani...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 15:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Ma da mu je rekao "Ej ja sam onaj sto ti je prvo sinoc jebo zenu, a poslije i sestru..."
Zidan ga je samo trebao iskulirati i reci nesto tipa "zato cu sad bas tebe predriblati i dati gol za kraj"... A ne reagovati ko neki klinac koji debituje na prvenstvu.
Uostalom pa sta ako mu je rekao da je Terorista, koliko se ja sjecam Zidan nije musliman, i jedino sto ga veze za muslimane tj. muslimanske zemlje je to sto je rodjen u Aziru. To ko kad bi neko nas ovde iz RS prozvao Teroristima jer je BiH poznato leglo AlKaide i sl... Veze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
ah... kakva kuknjava za porazom ujedinjenih afričkih provincija!!!!
pardon, francuske.

šta mislite šta je sve zidan rekao materaciju. hehe. možda kako ima fin dres? ne budite smiješni.

talijani jesu prgavi, ali ni francuzi nisu cvećke. posebno ne zidan koji je imao mnogo takvih ispada.

a, šta tek reći za argentince ili špance.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Draco_Malfoy je napisao:
Ma da mu je rekao "Ej ja sam onaj sto ti je prvo sinoc jebo zenu, a poslije i sestru..."
Zidan ga je samo trebao iskulirati i reci nesto tipa "zato cu sad bas tebe predriblati i dati gol za kraj"... A ne reagovati ko neki klinac koji debituje na prvenstvu.

Pa tako je nekako i pocelo izgleda... Materaci je povukao za dres Zidana u akciji koja je prethodila iskljucenju. Zidan mu je rekao nesto u fazonu "Ako toliko hoces moj dres, dacu ti ga kad se utakmica zavrsi" na sta je ovaj po sopstvenom priznanju reagovao provokacijom, mada se meni ne cini da je bila bas jedna...

acrobatico je napisao:
šta mislite šta je sve zidan rekao materaciju. hehe. možda kako ima fin dres? ne budite smiješni.

Pa ne znam da mu je bas svasta izgovorio, posto je Materaci rekao sta je prethodilo incidentu. A Matereci je daleko od korektnog igraca i siguran sam da bi javno rekao da ga je Zidan provocirao ili vrijedjao...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 17:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
obostranog vrijedjanja je bilo, to je sigurno.
samo je zidan u toj prici ispao budala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Nitro je napisao:
Materaci je povukao za dres Zidana u akciji koja je prethodila iskljucenju. Zidan mu je rekao nesto u fazonu "Ako toliko hoces moj dres, dacu ti ga kad se utakmica zavrsi" na sta je ovaj po sopstvenom priznanju reagovao provokacijom, mada se meni ne cini da je bila bas jedna...

Stvarno?
Prava informacija?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]