banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 06:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Leona je napisao:
Covijek ne moze i NE-MO-ZE i ne moze biti perfektan. Covjek ima i vrline i mane.

Може и мора.

То му је задатак.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Not now, John! je napisao:
Da, što neko reče, čovjek ne može ostati ravnodušan na onaj Karleušin komentar. Mislim da se čovjek može:
1. nasmijati tj. narugati
2. sažaliti
Ovo drugo je mnogo gore za JK.

Ja ne mogu da se odlucim da li da je zalim ili da joj se smijem.

Cak mislim da ona i hoce da joj se svijet smije. Vjerovatno je prije bila prosjecna cura kao i sve ostale, sa normalnom, umjerenom ljepotom. I zato se vjerovatno nije mnogo pricalo o njoj. Pa je dosla na ideju da se unakazi, da ne bude kao druge, znaci da ne bude ista, nego da bude drugacija, smijesnija. A sta je smijesno, o tome se i prica. Uvijek ce se pricati o zabavnim stvarima. O ruznim i zabavnim stvarima se uvijek prica. Bas zato sto su zabavni. Ljudi su 'osjetljivi' kad je rijec o zabavi. Svako zeli da se razveseli, da bude nasmijan... nekako se covijek opusti. Bude zadovoljan sa svojom 'sirotinjom' sto ima. Uljepsa sebi dan kad vidi kakve rage haraju svijetom. :D Dzaba im pare kad nemaju ni srece ni pameti. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Daljac je napisao:
Leona je napisao:
Covijek ne moze i NE-MO-ZE i ne moze biti perfektan. Covjek ima i vrline i mane.

Може и мора.

То му је задатак.

Hoces ti da kazes da si ti perfektan? :oops:

Nas 'zadatak' je da cinimo dobro djelo, a to nas jos uvijek ne cini perfektnim. Jer, dosta je sitnica koji nam ruse tu perfekciju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 19:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 12:07
Citiraj:
Da, što neko reče, čovjek ne može ostati ravnodušan na onaj Karleušin komentar. Mislim da se čovjek može:
2. sažaliti

Moze

zena je dala konfuznu izjavu, i to je to,
nema vrednovanja izjave, stav u odnosu na izjavu: neutralan

Svi smo mi ponekad konfuzni i nedoreceni

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Sta reci na njenu izjavu nego : Je..m je u zdrav mozak. Mislim,kad joj je vec to polni organ..
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 20:50 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 21:01 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 21:04 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 21:05 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 21:10 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Micelijus je napisao:
Како знаш да је нпр. конкретно Јелена Карлеуша глупа? Можда је дјевојка интелигентнија од свих нас овде на форуму заједно?

pa , mico dragi, svaka osoba, bila to jelena karleusa ili neko drugi, da izjavi tako nesto bi ispao/la nevidjeno glup/a.
´ajde, priznaj da si njen fan :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

micelijus ako neko izjavi nesto takvo mora ocekivati reakcije. Ako nesto bubne i misli da to nece naici na reakcije onda je stvarno glup. Uostalom zar da dozvolimo da takve osobe sa takvim izjavama budu idoli nasoj djeci??? Svako ko je javna licnost mora stajati iza svojih izjava i snositi posljedice. Stvarno mi ne pada na pamet da je zalim isl.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 08:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Not now, John! je napisao:
2. sažaliti
Ovo drugo je mnogo gore za JK.

S ovim je sve receno.NNJ Respect. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Е нека си ти сада испао "духовит" па да сви мисле како си ти "кул", како си вееелика "фаца"...

Izmedju ostalog i ova tvoja recenica se moze protumaciti kao pokusaj ismijavanja mene... Tako da svr sto pises o ovome pada u vodu. Pa pobogu i ti ismijavas druge :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 15:19 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Micelijuse... Ja sad ozbiljno mislim da ti trebash ici zivjeti u manastiru... Tamo te nece uznemiravati uticaji iz spoljashnjeg zivota i necesh morati gledati ismijavanje Jelene Karleushe....
Ovo sam bila ozb. Idi u Hilandar.

Citiraj:
Ja to vidim ovako. Ismijavanje drugih (npr. kod djece) dolazi do toga kada osoba koja ismijava nema sta konkretno da kaze, da bi "pobijedila" protivnika, nedostatak znanja, pa onda uzima ismijavati njegove/njene osobine (fizicke/psihicke), da bi se pokazalo da je ona iznad ismijavanog, da osjeti dominaciju, da bude "prva", a kako tad ismijavana osoba (ponovo zbog nedostatka znanja i samopouzdanja) ima strahopostovanje prema samoj sebi, i nadje se prozvana, ne zna da odgovori, dolazi do nadmoci prve osobe. Uglavnom, kako sam primijetio, do "pravog" ismijavanja dolazi tako, a ono tamo definitivno nije to, vec vise iz sale, nego iz potrebe za nadmoci (kakvu bi uopste nadmoc mogao dobiti, pisuci na forumu; briga J.K. za to :) ).

Ovo "pravo" omalovazavanje i ismijavanje je u stvari, maltretiranje osoba, uglavnom slabijeg karaktera.

@ FLASH:
Potpuno se slazem sa konstatacijom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ako se ne varam, micelijus bi i htio u Hilandar. I ici ce kad ostari. Jesam u pravu? I ja cu mozda :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 10:42 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 10:53 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Pozdrav svima!

FLASH, slazem se sa tobom, samo moramo da pazimo da od ljudskog problema ne stvaramo akademski problem kroz puno psiholoskih definicija, jer onda od covjeka stvaramo zrtvu a ne aktera.

Evo da kazem, po mome misljenju, mi svi (ovo "SVI" kazem sa sasvim odredjenom namjerom) spadamo u onu ekstremnu grupu, koja se ne zadovoljava time da kaze: "Glupa izjava" vec ide da otvara temu gdje ce da pljuje po drugima, takav je slucaj sa Jelenom Karleusom, sa Paris Hilton, itd.... Ako se ne zadrzim na komentaru poput "Glupa izjava" i idem dalje sa "Bas je gadna" ili "Glupaca" ili "Silikonska glupaca", pa onda otvorim temu i pokusavam da smislim sto duhovitiju i podmukliju uvredu, onda se ne radi samo o "psiholoskom" fenomenu, vec o necemu drugom. A tezinom i podmukloscu uvrede se mjeri stepen mrznje i ljudske pakosti koja traze svoje zasicenje kroz takve uvrede.

Nadam se da se neko slaze sa mnom, ako ne, nemojte otvarati temu o meni :D :-)

Pozdrav svima!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Dak je napisao:
po mome misljenju, mi svi (ovo "SVI" kazem sa sasvim odredjenom namjerom) spadamo u onu ekstremnu grupu, koja se ne zadovoljava time da kaze: "Glupa izjava" vec ide da otvara temu gdje ce da pljuje po drugima, takav je slucaj sa Jelenom Karleusom, sa Paris Hilton, itd.... Ako se ne zadrzim na komentaru poput "Glupa izjava" i idem dalje sa "Bas je gadna" ili "Glupaca" ili "Silikonska glupaca", pa onda otvorim temu i pokusavam da smislim sto duhovitiju i podmukliju uvredu, onda se ne radi samo o "psiholoskom" fenomenu, vec o necemu drugom. A tezinom i podmukloscu uvrede se mjeri stepen mrznje i ljudske pakosti koja traze svoje zasicenje kroz takve uvrede.

Hhahhahah... Pa, inache kad komentarishem ovakve gluposti, takve izjave mi same padaju na pamet... Ta zena prosto inspirishe svojom pojavom... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]