banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 15:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Hm...
PostPoslato: 05 Jul 2006, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
U početku sam navijao za Portugal, ali nimalo mi nije žao što su ispali. Ono je katastrofa. Igra im se bazira na padanju u šesnaestercu. Nažalost, to će im vjerovatno proći bar jednom kad budu protiv nas igrali u kvalifikacijama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2006, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
OK... Krecemo... :D :D :D

VIVA LA FRANCE!!!

Drago mi je zbog Francuza, k'o da su nasi prosli u finale...
Evo i zasto. Imali su ubjedljivo najtezi put do finala. Od pocetka nokaut faze, igrali su sa favoritima za visko plasman i niko od njih (Spanija, Brazil, Portugal) nije uspio da ih nadigra. Da ih nadigra? Niko nije uspio da stvori ozbiljniju sansu protiv njih. Igraju najdiciplinovaniji i najorganizovaniji fudbal. Igraju nepopularno taktiku sa jednim spicem, ali Anri je sposoban da zamijeni dvojicu u napdau, jer se odlicno gradi kao sidras, a brz je kao munja i dovoljno pokretljiv za drugog napadaca. Kad se tome dodaju eksplozivni i pokretljivi bocni igraci Maluda i Riberi, dobija se odlicna ekipa. O odbrani ne treba trositi rijeci. Po imenima, iskustvu, igrama sigurno ponajbolja na SP (uz Italiju). Vijera i Makelele su dva nevjerovatna igraca. Nisu tipicni panjevi zaduzeni iskljucivo za rusenje portivnickih koncepcija, vec imaju zavidnu ulogu u gradjenju igre, a smek svemu tome daje Zidan, koji je prosto receno kralj...

A Portugal je objetkivno dostigao vrhunac. Vise od ovoga i nisu mogli. Za reprezentaciju koja tek treci put ucestvuje na SP ovo je vise neog realan domet, ma koliko kvalitetni bili... Figo je odlican igrac, vodja i sve naj, ali ipak nije kalibar jednog Zidana, da moze reprezentaciju da odvede do samog vrha...

A utakmica je bila jos jedna partija saha, gdje je Domenek ipak nadigrao velikog Skolarija...
Strah od eventualnog zutog kartona, malo je okovao noge Francuzima, pa je izostala uobicajena agresivnost, pogotov veznog reda, gdje se vidjelo da Vijera i Zidan ne smiju jace da idu na protivnika. To je Portugalcima dalo malo vise prostora pa su poceli bolje, pa su i sanse proizasle bas iz te slobode koju su dobili Deko i Manice, koji su i jedini ozbiljnije zaprijetili. Poslije toga egal. Portugalci su stali cekajuci gresku i priliku, koju nisu docekali, i ostavili Kristijana Ronalda da improvizuje. S obzirom da je doticni pandan Robenu i po igrama i po sebicnosti, logicno je sto nisu mogli puno da ocekuju od toga, a pogotovo sto je i Figo bio dobor cuvan od strane Abidala, pa sam Krisitjano Ronaldo nije mogao puno protiv dobro organizovanih Francuza. Deko i Manice su totalno podbacili, a morali su puno vise da rade na sredini, jer su Portugalci zrtvovali jednog veznog igraca (Kostinju) koji je bio prikacen na Zidana i bilo ga je komisno gledati kako stalno trckara za njim gdje god ovaj krene. Portugalci su i protiv Engleza imali problema, a sinoc portiv Francuza su bili nemocni. Sve se svelo na padove u sesnaestercu, koji su u par navrate bili smijesni, neke pokusaje centarsuteva od strane Figa i soliranje Ronalda. Premalo za jednog polufinalistu. Nisu ni Francuzi blistali, ali oni su iskorsitli ono malo prostora sto su imali i ipak bili konkretniji taman za taj jedan gol...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2006, 13:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Nitro je napisao:
Evo i zasto. Imali su ubjedljivo najtezi put do finala. Od pocetka nokaut faze, igrali su sa favoritima za visko plasman i niko od njih (Spanija, Brazil, Portugal) ...

Uhhhh Nitro,
delimicno se slazem s'tobom,medjutim pre nego se upustimo u diskusiju voleo bih znati koje si parametre koristio iznoseci ovu konstataciju.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2006, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nisu tipicni panjevi zaduzeni iskljucivo za rusenje portivnickih koncepcija

Čitaj: Nađ :D

A inače, izuzetno je zabavno čitati novine na dan utakmice i izjave raznih Španaca, Brazilaca, Portugalaca tipa
"Penzionisaćemo Zidana"
"Pokvarićemo planove Zidanu"
itd. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2006, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Francuzi nisu imali tešku grupu a opet su jedva ušli u osminu finala. Ali poslije su blistali. Kao da je druga ekipa bila na terenu. Čudno. Da su i Španija i Francuska nastavili igrati kao u grupi Španija bi pomela Francusku u osmini finala, što su vjerovatno mnogi i očekivali. A sinoć se vidjelo da je Portugal nemoćan protiv Francuske, mada ni Francuska nije briljirala, nisu imali neke šanse, tek pokoju, i taj penal. Više su se iskazali u onemogućavanju Portugala da nešto uradi nego što su sami imali agresivnost u napadu i šanse. Možda su kao što neko reče namirili svoj dug kletvi koji vuku od osvajanja svjetskog prvenstva kod sebe, pod sumnjivim okolnostima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 01:15 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2006, 23:39
tipujem na italijane...cim sam video da su dobili onakvu grupu znao sam koliko je sati...a i brat bratu igraju dobro i cle cuda atraktivno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

I ja bih volio da uzmu Talijani.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
voleo bih znati koje si parametre koristio iznoseci ovu konstataciju.

Grupa u kojoj je bila Francuska je recimo bila prilicno lagana, ali je bilo i laksih grupa (Njemacka, Spanija, pa i Portugal su dobili takodje lagane grupe)...
Dalje - nokaut faza. Francuska - Spanija, Francuska - Brazil, Francuska - Portugal - sve favoriti za sam vrh. Trebam li dodavati jos nesto...

Italijani - grupa teska, svakako. Nokaut faza Italija - Australija (Australija opasan protivnik, ali za renome jedne Italije daleko od opasnog). Italija - Ukrajina (Ukrajina zalutala u cetvrtfinale) Italija - Njemacka gdje su Nijemci ipak precijenjeni, sto su dokazali u sudaru sa najjacim selekcijama (citaj: opet nisu uspjeli da pobjede nikoga od jacih selekcija)...

Nijemci - grupa smijesna. Naivni Ekvador, jos naivnija Kostarika i Poljaci koji na najvecim takmicenjima uvjek totalno podbace. Osmina finala - precjenjena Svedska, cetvrtfinale Argentina (prolazak na penale)

Portugal - grupa relativno laka. Ozbiljniji protivnik jedino Meksiko (protiv kojeg su jedva sacuvali pobjedu iako su Meksikanci igrali sa igracem manje). U osmini finala Holandija - jos jedna selekcija cija je vrijednost debelo precjenjena. U cetvrtfinalu bezlicni i totalno anemicni Englezi, koji ionako nista nisu pokazali na sijelom SP

Spanija je nakon igara u prvom krugu izbila u sam vrh liste favorita, a Brazil je ionako uvjek najveci favorit. U grupi sa Francuzima su bili polufinalisti proslog SP - Juzna Koreja i Svajcarska koja je jedina reprezentacija na SP koja nije primila gol. Znaci daleko do toga da im je grupa bila lagana. Mozda su Italijani imali tezu grupu, ali su im protivnici u drugoj fazi bili daleko slabiji od francuskih protivnika, a u drugoj fazi kiksevi nisu dopusteni. Zakljucak - Francuzi su imali puno tezi put do polufinala i finala...

Ja licno bih volio da Francuzi uzmu titulu, jer bi to bio dostojan zavrsetak karijere za jednog od najvecih fudbalera svih vremena, ali sta je realnost veliko je pitanje. Ugalvnom ko god da pobjedi nece biti iznenadjenje, ejr su u pitanju selekscije priblizno istog kvaliteta. ali Francuzi imaju genija u svojim redovima i ako Zidan odigra jos jednu partiju na svom nivou, to bi trebalo da prevagne na stranu Francuza. Prednosti Italije su dalpeko opasniji bocni igraci Groso i Zambrota. Odbrane su prilicno ujednacene (Kanavaro i Materaci protiv Galasa i Tirama). Vezi red tu i tamo ujednacen, mada je Pirlo nesto bolji od Makelelea i Vijere, ali je Gatuzo slabiji od obojice u fazi napada, dok su Francuzi opasniji na bocnim pozicijama gdje su Maluda i Riberi. Toti je pandan Zidanu, ali daleko je on od Zidanove klase, a i iga prlicno rezervisano na prvenstvu. U napadu je Anri kvalitetniji od Tonija igracki gledajuci, ali je Toni snalazljiviji u sesnaestercu, tj. malo se bolje snalazi kad igra kao jedini spic... Zakljucak - sanse su podjednake, a odlucivace nijanse...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
gdje cu nabavaiti original dres zambrote ......??

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2006, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Obrij glavu, obuci dres Zidana i kad se utakmica završi uleti u teren i zamijeni dres sa Zambrotom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2006, 07:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Nitro,
ne mogu se oteti utisku da se,u ocenjivanju ekipa,koristis sa dva razlicita parametra(reputacija i stvarno stanje),u zavisnosti kako ti odgovara.

Ne znam na osnovu cega mozes tvrditi da francuska grupa bila slabija od italijanske?

Francuska-igra u finalu i mislim da je to vec dovoljan podatak o njihovoj snazi.
Svajcarska-u kvalifikacionoj grupi igrala 2x nereseno sa Francuzima,ima jednu od najmladjih,ali i najneiskusnijih (osnovni razlog ispadanju u 1/8-finala, i najperspektivnijih ekipa u Evropi.Pred samo SP igrala "prijateljsku" utakmicu sa Italijanima 1:1,a na SP odigrala sa tim istim Francuzima nereseno (vise nego zasluzeno i da Fraj nije odigrao rukom na kraju ko zna sta bi bilo).
Juzna Koreja-jedna od vodecih ekipa azijskog kontinenta i polufinalista proslog SP,ekipa koja trci od prvog do zadnjeg zvizduka,takticki igra dosta dobro.
Togo-najveca nepoznanica,medjutim svojim nastupima opravdala ucesce na SP,veoma nezgodan protivnik koji se uz sve druge probleme borio i sa sopstvenim savezom sto sigurno nije beznacajno na ovakvim takmicenjima.

Italija-vazi isto sto i za Fnancusku
Ceska-veoma dobra ekipa koja po imenima moze biti medju najboljima,medjutim povrede i starost su ucinile svoje.
USA-solidna ekipa,dolazi iz zemlje u kojoj je fudbal jos uvek na niskim granama,a reprezentativciigraju uglavnom u nekim manjim klubovima.Fizicki izuzetno spremni,medjutim takticki i tehnicki jos uvek ne pripadaju gornjem delu SP.
Gana-pokazala se ka dosta dobra ekipa,medjutim i kao tipican predstavnik africkog fudbala (igraju se fudbala,umesto da igraju fudbal).Najmladja ekipa na SP (to im je bio veliki nedostatak) i buducnost ce pokazati njihovu stvarnu vrednost.

Put do finala:
Italija
Australija-ekipa bez reputacije,medjutim samim prolaskom u 1/8-finala vec su napravili cudo (zbog sastava grupe),ekipa koja ima madjionicara na klupi i po meni najboljeg moguceg selektora ('98-sa Holandijom u 1/2-finalu SP,'02-u 1/2-finalu sa JK i sad ovakve igre i 1/8-finala sa Australijom).
Ukrajina-prvi put na velikom takmicenju (verovatno najveci minus),medjutim ekipa koja ima Sevcenka ne moze biti losa.3:0 protiv Italije ne odslikava pravo stanje stvari na terenu.
Nemacka-3xsampion,tipicna turnirska ekipa i domacin SP,ekipa sa najboljim parem napadaca na SP (8 golova),ekipa sa prosecnim pokusajem kombinovanja iskustva i mladosti,jer su najvise zakazali najiskusniji (Balak i Snajder).

Francuska
Spanija-najveci potencijal na SP,medjutim isto tako i vecita prica o tajnom favoriti i neuspehu.Klasicna primer ne trunirske ekipa (isto kao i SCG),dok je u grupi (osecaj da se sa 2 dobre utakmice moze sve ispraviti)igraju fenomenalno,medjutim kad dodje ispadanje 0,mentalni sklop na nivou amaterskih igraca.
Brazil-svetski prvaci,pobednici kupa konfederacija,najbolji igraci = glavni favorit SP,tako je bilo pre takmicenja.
U stvarnosti prestarela ekipa puna egoista sa trenerom koji im je unistio dusu.To bi bio najkaraci opis (danas-suta cu otvoriti novu temu posvecenu najveceim razocarenjima i najprijatnijim iznenadjenjima).
Portugal-solidna ekipa sa dobrim trenerom koji je znao da izvuce 101% iz ekipe,umornim kapitenom,sa najlosijim napadom,losim glumcem i nesebicnom pomoci sudije (za nagradu dobio i finale da sudi).Izvukli su i vise od maximuma.

Sve mi se cini da se ipak previdjaju neke veoma vazne cinjenice.U finalu su se nasle ekipe koje su imale najvise igraca sa manjim brojem utakmica u toku sezone i ekipe koje najbolje odgovaraju modernom fudbalu,tj. ekipe koje svoju igru zasnivaju na liniji 4.
Golman-kvoterbek-kreator-napadac,Italija i Fnacuska imaju u odnosu na ostale ucesnike SP bolja resenja na tim pozicijama.
Bufon-Pirlo-Toti-Toni sa jedne strane i Bartez-Viera-Zidan-Henri sa druge.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2006, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
dva razlicita parametra(reputacija i stvarno stanje),u zavisnosti kako ti odgovara.

U zavisnosti od toga koji od ta dva parametra presudjuje u datom trenutku... Italija je Australiju dobila na reputaciju, Ukrajinu na suv kvalitet, Njemacku na strpljenje i kvalitet kombinovano...
Brazil je Ganu dobio na reputaciju, Francuska je dobila Brazil na osovu stvarnog odnosa snaga itd. Ne moze se gledati iskljucivo na osnovu jednog ili drugog parametra

Citiraj:
Juzna Koreja-jedna od vodecih ekipa azijskog kontinenta i polufinalista proslog SP

Na proslom SP su igrali dobro, ali su do polufinala uz kvalitetne igre dosli zahvaljujuci ogromnoj pomoci sudija. Najbolja su azijska ekipa, ali kokurenacija u Aziji i nije bas reprezentativna...

Citiraj:
medjutim ekipa koja ima Sevcenka ne moze biti losa

sikman jedan igrac ne cini tim, bio on i sam Maradona. Ukrajina je jednostavno imala puno srece, ali pokazala nije nista cime bi opravdala nastup u cetvrtfinalu.

Manje vise sam i ja rekao sve sto i ti.
Francuska je imala puno tezi put do finala od Italije. Gledao ti to po reputaciji ili po stvarnom stanju na terenu, ne mozes tvrditi drukcije. Australija i Ukrajina su ipak slabije ekipe od Spanije i Brazila, po bilo kom parametru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2006, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
NJEMACKA-POTUGAL 1:2
ITALIJA-FRANCUSKA 2:1

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2006, 21:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Svaka cast Njemcima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 01:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bogami Svajnstajger odvuce Nijemce do bronze... Nije da je nezasluzeno. Ako nista drugo bar zbog te kolektivne euforije koja ih je i odvela tako daleko, a i u ovom mecu su pokazali vecu zelju da pobjede... Mada ni jedni ni drugi nisu prikazali nesto blistavo ipak su Nijemci pokazali vise i bili bolji. Mozda ne ovako ubjedljivo kako rezultat pokazuje, ali bilo je ocito da porugalski padavicari i ne mogu bolje... Svajnstajgera je bas krenulo. Dobro je i startovao na prvenstvu, ako se dobro sjecam, prvu utakmicu je odigrao sjajno, drugu nesto slabije, ali solidno, a onda se negdje izgubio, ali je talant dokazao u odlicnom momentu. Portugalci ipak ne mogu da se bore sa svojim epilepticarima koji padaju cim im protivnicki igrac dune za vrat... Skolari je pokazao da se zapostavljanjem Nuna Gomesa mozda i zeznuo, ali kao da je bitno... Mec je uglavnom bio ravnorpavniji nego sto to rezultat oslikava...

P.S.
Iznenadio me Rikardo. Kod prvog gola lopta mu je prosla kroz "usi"... Mogao je bolje da intervenise, ali moze biti da je to posljedica i timgajst lopti, za koje su mnogi golmani pred SP rekli da bi se lako moglo dogoditi da neko od cuvara mreze zbog njih ispadne smijesan. Imaju cudnu putanju. Puno lelujaju, naglo padaju i naglo mijenjaju pravac... Da su igraci vise koristili osobine ove lopte, mozda smo mogli da vidimo i vise golova na SP...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 02:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Bas fini komentari. Neki bi mogli pomalo da rade kao sportski novinari, da zamijene ove koji pisu kao da utakmicu nisu gledali. Dopada mi se ovaj tim Njemacke. Mladi moci, mlad trener, buducnost je pred njiema.
Pozdrav Zah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 08:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Hajde da cujem Vase misljenje za vecerasnju utakmicu...
Sta mislite ko ce pobijediti?
Italija - Francuska
Ja mislim da ce Italija da pobijedi....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 10:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
Nitro je napisao:
OK... Krecemo... :D :D :D

VIVA LA FRANCE!!!

Evo i zasto. Imali su ubjedljivo najtezi put do finala. Od pocetka nokaut faze, igrali su sa favoritima za visko plasman i niko od njih (Spanija, Brazil, Portugal) nije uspio da ih nadigra. Da ih nadigra? Niko nije uspio da stvori ozbiljniju sansu protiv njih. Igraju najdiciplinovaniji i najorganizovaniji fudbal. Igraju nepopularno taktiku sa jednim spicem, ali Anri je sposoban da zamijeni dvojicu u napdau, jer se odlicno gradi kao sidras, a brz je kao munja i dovoljno pokretljiv za drugog napadaca. Kad se tome dodaju eksplozivni i pokretljivi bocni igraci Maluda i Riberi, dobija se odlicna ekipa. O odbrani ne treba trositi rijeci. Po imenima, iskustvu, igrama sigurno ponajbolja na SP (uz Italiju). Vijera i Makelele su dva nevjerovatna igraca. Nisu tipicni panjevi zaduzeni iskljucivo za rusenje portivnickih koncepcija, vec imaju zavidnu ulogu u gradjenju igre, a smek svemu tome daje Zidan, koji je prosto receno kralj...

A Portugal je objetkivno dostigao vrhunac. Vise od ovoga i nisu mogli. Za reprezentaciju koja tek treci put ucestvuje na SP ovo je vise neog realan domet, ma koliko kvalitetni bili... Figo je odlican igrac, vodja i sve naj, ali ipak nije kalibar jednog Zidana, da moze reprezentaciju da odvede do samog vrha...

A utakmica je bila jos jedna partija saha, gdje je Domenek ipak nadigrao velikog Skolarija...
Strah od eventualnog zutog kartona, malo je okovao noge Francuzima, pa je izostala uobicajena agresivnost, pogotov veznog reda, gdje se vidjelo da Vijera i Zidan ne smiju jace da idu na protivnika. To je Portugalcima dalo malo vise prostora pa su poceli bolje, pa su i sanse proizasle bas iz te slobode koju su dobili Deko i Manice, koji su i jedini ozbiljnije zaprijetili. Poslije toga egal. Portugalci su stali cekajuci gresku i priliku, koju nisu docekali, i ostavili Kristijana Ronalda da improvizuje. S obzirom da je doticni pandan Robenu i po igrama i po sebicnosti, logicno je sto nisu mogli puno da ocekuju od toga, a pogotovo sto je i Figo bio dobor cuvan od strane Abidala, pa sam Krisitjano Ronaldo nije mogao puno protiv dobro organizovanih Francuza. Deko i Manice su totalno podbacili, a morali su puno vise da rade na sredini, jer su Portugalci zrtvovali jednog veznog igraca (Kostinju) koji je bio prikacen na Zidana i bilo ga je komisno gledati kako stalno trckara za njim gdje god ovaj krene. Portugalci su i protiv Engleza imali problema, a sinoc portiv Francuza su bili nemocni. Sve se svelo na padove u sesnaestercu, koji su u par navrate bili smijesni, neke pokusaje centarsuteva od strane Figa i soliranje Ronalda. Premalo za jednog polufinalistu. Nisu ni Francuzi blistali, ali oni su iskorsitli ono malo prostora sto su imali i ipak bili konkretniji taman za taj jedan gol...

ma kakva crna teska grupa? francuzi su grupu prosli na srecu, a tek kasnije su se ko fol trgnuli... u grupi su igrali ocajno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 10:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
lakisat je napisao:
Hajde da cujem Vase misljenje za vecerasnju utakmicu...
Sta mislite ko ce pobijediti?
Italija - Francuska
Ja mislim da ce Italija da pobijedi....

Uuuuu, stvarno neznam. Ja bi volio da obadvoje pobjede :D mada znam da je to nemoguce. May the best team win!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Nijemci su sinoć zaslužili da pobjede. Taj mali što je dao dva i po gola je tek sinoć proradio. Klinsman mi je bio simpatiča cijelo prvenstvo, a nisam očekivao da će biti nešto kao selektor, jer za to treba više od toga da si bio dobar igrač. Simpatičan mi je bio koliko je strastveno proživljavao svaki trenutak na utakmicama, koliko se iskreno radovao kod svakog gola i dobrog poteza.

I ja se ne mogu oteti dojmu da je Rikardo morao odbraniti prvi gol.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]