banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 10:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 15:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2006, 11:13
goca je iz borika , ali je zivio na mejdanu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 15:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Nov 2005, 14:58
ma uzas...
znal mu iko familiju? joj koji je to sok za porodicu...
nedaj boze

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 15:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
goca ima mladju sestru i majku...boze sacuvaj..mogu misliti kako se osjecaju..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
sjajno. dobra stvar taj motor nema sta....zabrane prodaju alkoholnih pica poslije deset sati al motori se prodaju klincima sve u sesnaest....

gdje je zakon kojom bi se linija za dobijanje vozacke dozvole za A kategoriju pomakela na 18 godina?? to je po meni apsolutni minimum, gledaju kako voze ko majmuni, ja bih je podigao na 43 godine sto se mene tice ... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
hoce li se ikad opametiti???
i roditelji i djeca...
uzas

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 15:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Nov 2005, 14:58
*ebi ga sad je nazalost kasno
nadam se da cu im se drugari malo opametiti jer su i oni takvi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 16:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2005, 14:51
eeee ljudi, rosic dejan i taj neki mali zove se galic. strashno. inace mi je rosic rodjak. znam jos da je neki golf na autoputu bio uklljucen, cuo sam da se zapalio. cekam ovog jednog sad iz saobracajne policije, bio na uvidjaju, da cujem iz prve ruke.
to ti je kad se vodis onom " zivi brzo, umri mlad i budi lijep les". mislim da ide tako. to je katastrofa. inace, rosic ima mladjeg brata. ja jos ne mogu vjerovati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 16:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

da strasno , ... samo ispravka , Golic

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 16:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jun 2006, 18:41
Jedan od momaka koji je nocas poginuo je ubio covijeka na tranzitu prije pola ili godinu dana i nije mu bilo malo. Sve je to zalosno al trazio je gu... cepa. Pun je grad tatinih sinova koji voze auta od 50/100.000 KM i skuplja a vozacko iskustvo 0 bodova.
JOS JEDNOM ZALOSNO.
ispravite me ako nije tacno da ne ispadnem da se nasladujem tudoj muci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 16:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

nije tacno zato sto ga nisu roditelji finansirali ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Goran Golic, a tom Rosicu ne znam ime. Sad sam vidjela smrtovnicu u gradu. Poznat mi je taj Goca, moguce iz grada....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Jos jedna u nizu tragedija izazvana zbog preseravanja,naravno majicice kratkih rukava ,glava gola pa naravno mora svako da vidi ko vozi a od zastitne opreme ni tragani glasa,neka.Necu da ispadnem ovde najgori ali dok se narod ne opameti i shvati neke stvari bice jos ovakvih nesreca,steta zivota mladih ljudi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 17:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
hmm, sada sam cuo cijelu pricu...rosic i goca su se trkali...izletio je neki auto pred njih i spucali su se u njega...sa jednim od njih dvojice je bila cura koju su nasli zivu na nekom drvetu :-? isli su iz budzaka prema boriku (valjda) kod onog votjeprometa ili kako se vec zove, pa prema boriku..

goca je nedavno pricao oko one saobracajke kad je ubio covjeka, kao da se nista nije desilo i odbilo mu se od glavu...nazhalost...meni je bio super lik..sad vidim pirgu i ostalu raju kako lijepe smrtovnice, kad nisam zaplakao...

pokoj im dushi obojici...valjda nece vise niko ginuti...tek tako...zbog ludosti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 17:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Zalosno je to... A jos zalosnije je sto takvi "Vozaci" obicno sa sobom povuku i nekog neduznog u smrt... Ovaj put se to nije desilo ali...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Jedan od momaka koji je nocas poginuo je ubio covijeka na tranzitu prije pola ili godinu dana i nije mu bilo malo.

Dobio je ono sto je trazio.

Citiraj:
pokoj im dushi obojici...valjda nece vise niko ginuti...tek tako...zbog ludosti...

Dok je njemu slicnih hoce, ginuce .. sto je najgore, ginuce nevini kao onaj covijek na tranzitu.

Nije da mi je drago sto je poginuo, ali .. zalije mi je bilo onog covijeka kojeg je ubio na tranzitu.

Izgleda da nije bilo drugog nacina da se smiri ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 18:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
Ovo potvrduje onu staru moses kako hoces ali nemozes dokle hoces......a potvrduje i to da ima neka sila koja ocjenjuje nase postupke u zivotu,ubio je covjeka u februaru kurceci se a danas je ovako zavrsio........samo mi nije jasno imaju li ti klinci oca mater ,nekog starijeg ko im moze objasniti neke stvari o zivotu,ali opet mislim da najvecu krivicu za izgubljene zivote ovog covjeka sto je pogino na tranzitu i ovog djecaka sto je pogino sinoc snosi drustvo odnosno drzava..............u normalnoj zemlji deck bi odmah bio sankcionisan po prvom prekrsaju u saobracaju ,kazne su strasne za saobracajne prekrsaje,voznja bez dozvole po nekoliko godina robije ili voznja u pijanom stanju....itd a on ubio covjeka i nastavio da se ponasa kao da se nista nije dogodilo

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 19:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
hmm, sada sam cuo cijelu pricu...rosic i goca su se trkali...izletio je neki auto pred njih i spucali su se u njega...sa jednim od njih dvojice je bila cura koju su nasli zivu na nekom drvetu Confused isli su iz budzaka prema boriku (valjda) kod onog votjeprometa ili kako se vec zove, pa prema boriku..

goca je nedavno pricao oko one saobracajke kad je ubio covjeka, kao da se nista nije desilo i odbilo mu se od glavu...nazhalost...meni je bio super lik..sad vidim pirgu i ostalu raju kako lijepe smrtovnice, kad nisam zaplakao...

da...i meni je bas bio super lik, a pirgo meni bas sinoc prica , kako onaj motor nije za njega...da ne vozi najbolje... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
To je isti lik koji je udario starca na Tranzitu u februaru?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 19:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Da

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 20:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Citiraj:
Banja Luka: Dvoje poginulih, vozila potpuno izgorjela

BANJA LUKA - Na magistralnom putu Banja Luka- Klašnice noćas u 00.35 sati dogodila se teška prometna nezgoda u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a četiri zadobile tjelesne ozljede.

U prometnoj nezgodi sudjelovali su Goran Golić (1986.) koji je upravljao motociklom marke ''yamaha'' bez registarskih oznaka, Dejan Rosić (1987.) koji je upravljao motociklom ''yamaha'' bez registarskih tablica, S. N.(1975.) koji je upravljao putničkim automobilom marke ''BMW'' i B.M. (1959.) koji je upravljao putničkim automobilom marke ''opel vectra''.

Na licu mjesta smrtno je stradao vozač motocikla Dejan Rosić, dok je drugi vozač motocikla Goran Golić preminuo na putu do bolnice.

Tjelesne ozljede zadobili su Š.D.(1987.), kao suputnik na motociklu, S.N.(1975) vozač putničkog automobila ''BMW'' i dva suputnika koja su se s njim, u trenutku nezgode, nalazila u vozilu.

U ovoj prometnoj nezgodi potpuno je izgorio automobil kojim je upravljao S.N. i oba motocikla.

Zalosno ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]