Kingica je napisao:
A joj, ne napadaju bez razloga! Haaalooo ljudi cujete li vi sebe i cujete li vi mene? Milion puta sam bila u prilici da me psi napadaju bez ikakvog razloga. Prolazim mirno i gledam svoja posla, a oni pobudale. Sta je vama? Ne bih pricala bez razloga. Sta mislite o rotvajleru koji bude ispred kuce kod pekare Manja u Boriku? Dovoljno sam odrasla da mi zanimaciju ne predstavlja guranje prstiju psima u oko. Prolazim normalno a on dobija napad ludila. Halooooo!!
O kakvoj djeci pricate, o kakvim roditeljima. Samo se na to izvlacite. Hajde objasnite ovo. Zasto dobija napad ludila kad idem normalno ulicom i ne obracam paznju na njega?
Zasto je onda onaj krenuo na mene, a samo sam izasla iz ulaza? Da sam pocela bjezati ko zna sta bi sa mnom bilo. Na to niste nista rekli ni prokomentarisali. Samo djeca, guraju prste u oci. Kakve gluposti!!!
Zasto ne mogu a da ne prokomentarisem ovako stur komentar?
Ne mogu da shvatim ljude koji obozavaju da dramatizuju stvari. Po tvojoj prici ti si od strane tog rota brutalno napadnuta i ozljedjena! Pises, kao da ti je pas bilo sta ucinuo a kasnije se i sama pobijes komentarom da je pas otisao svojim putom?! Ne znam sta se desava u tvojoj glavi ali molim te prestani toliko dramtizovati pricu. Hajd, shvatila bih da te je ugrizao, otkinuo ruku, ili na bilo koji drugi moguc nacin povrjedio, nego, i sama kazes da ti pas nista nije uradio. Da li ti cujes sebe?
Hmmmm...da li si ti procitala "pricicu" koju sam ja postirala o tornjaku koji, takodje neprestano laje, cak i na mene, a ja sam ga na svu tu opasnost (ahm) milovala i odvela kuci? Taj rot, kao i svaki drugi pas, jednostavno laje, ne samo na tebe, nego i na sve prolaznike. Dobro, moon je druga prica jer kako je i sam Warlock rekao "namirisu losu osobu"

! Uopste ne znam zasto si toliko zapela za jednu te istu pricu. Ni jedan od tih pasa ti nista nije uradio. Jedan ti je dotrcao a drugi lajao (sta li je ovde cudno)...i sta je tu tako sokantno ili katastrofalno? Pa gledam svog psica i pitam se zasto laje u prazno? Psi su takvi. I ti bi prolajala da nemas nikakvu drugu zanimaciju.
Btw, pas uopste nije dobio "napad ludila", kako se ti izrazavas. Kad ne znas o psima onda bolje ih ne komentarisi. Ja, takodje, ne znam nista o njima ali imam makar toliko mozga da skontam i ne pitam "zasto pas laje". Zapravo, na kraju me ni ne cudi ako dobije napad ludila....