banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 00:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 10:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 11:47
ja nevolim puno male kucice nego velike ali ako vec imas kuce i malo dete drziga podalje dok se nesdruze ali dali znate mozda dali je pas bio sa gazdama od malena ili su ga kupili ovako velike kad sam bila mala kada bi smo kupovali psa moji su kupovali stene2-3 dana staro da uzraste uz nas da posle nebi bilo problema ili nedaj boze takvih slucajeva jel neverujem da bi te pas onda povredio tako ako je uzrastao uz vas sta vi mislite?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Joj Lola al' me napati sa ovim postom. Ni tacke ni zareza. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ja odustajem od rasprave. Noga ne misli...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 22:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Helena je napisao:
Joj Lola al' me napati sa ovim postom. Ni tacke ni zareza. :wink:

joj Helena rekoh ti da mrzim da stavljam te znakove nije ti valjda tesko d aprocitas bez zareza?
nije valjda da mislis da sam nepismena? :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2006, 04:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lola, mrzila ti ili ne, nadam se da si svjesna koliko su nepregledni i nerazumljivi postovi koji su naslagane rijeci. Mislim, pishi ti kako hoces. Meni je svejedno. Ono sto mi se ne chita, ja preskocim:) Ne uzmi za zlo sto kazem. To je moje misljenje. A ti samo nastavi po svom.

(Samo mi reci odakle si ti?) :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2006, 09:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Kao neznas a gore u zabavi kao ono bese
''Lola ti si iz Srbije......." jel se secas i da jel ti sad lakse procitati?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2006, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

wtf?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2006, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lola ne znam dal' si iz Srbije ili bijelog svijeta. Ne mogu da vjerujem, da neko iz Srbije pise ovako kao ti. "Ti si iz Srbije!!??" - znaci vise kao pitanje.

Ma samo ti sestro pisi kako ti volja (ili kako vec najbolje znas). Ko hoce nek cita ko nece...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2006, 15:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Lola, ne moras da stavljas interpukcijeske znakove, samo sledeci put "dali" pisi odvojeno. Prihvati ovo kao moju dobru namjeru, posto si ju napisala vise puta, a ja se inace gnusam od te vrste gresaka. Naravno, ne kazem da si nepismena....daleko od toga. :fadein:

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2006, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Necu da pisem ... i .

:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2006, 10:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Sta je ovo, pun mesec, sta li? Ceo forum otisao u persun, samo se svadjaju... pun mesec definitivno... ili onaj sa onom telepatijom unosi nemir u nase redove...

... ni zrna zita neprijatelju ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2006, 22:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Da se vratimo na naslovljenu temu. Jedan teskt iz Vecernjeg lista Zagreb od 4.07.06.gdoine

SUSJEDSKE SVAĐE U šibenskim Bilicama pas ugrizao dječaka, uslijedila osveta
Otac puškom ubio psa koji mu je napao sina
Autor Antonija Mrša

Nakon što mu je susjedov pas u petak ugrizao sina Borisa, pobjesnjeli otac Bore Karega s tri hica iz puške usmrtio je psa. Nesvakidašnji događaj zbio se u šibenskim Bilicama, gdje je dvogodišnji pas Pablo, vrste dogo argentino, ugrizao 12-godišnjeg dječaka za bedro.
Strah i trepet
Prelazio sam cestu kad je pas istrčao iz dvorišta i krenuo na mene. Počeo sam se vraćati na magistralu, ali sam pao nasred ceste. Pas me je zaskočio i ugrizao za desnu nogu. Odmah sam se uspio otrgnuti, ali me je pokušao ponovno zaskočiti. Tada je naišao automobil i spasio me od sigurne smrti kaže prestrašeni dvanaestogodišnjak.
Sat i pol nakon incidenta, bivši HSP-ov vijećnik Karega uzeo je pušku "rusku bokericu" te hladnokrvno pucao u psa u vrijeme dok je njegov vlasnik Tomislav Jakšić bio na poslu.
Nije ovo prvi put da to čudovište nekoga napada. Taj pas je bio strah i trepet ulice i trebalo ga je ubiti. Osim toga, i sam vlasnik je rekao da će se "pobrinuti" za njega. Kako tu večer nije bio doma, učinio sam to bez njega kaže Bore Karega.
Vlasnik jednog od najkrvoločnijih lovačkih pasa na svijetu tvrdi da je Boris često izazivao psa pa mu se Pablo osvetio.

Privatne tužbe
Ne znam kako se mogao otrgnuti s lanca. Međutim, jedno je sigurno: da mu je Pablo htio napakostiti, vjerojatno bi ga odmah rastrgao. Pas je dječaka zagrizao samo s pola svoje snage tvrdi Jakšić i dodaje da do tog incidenta sa psom nije imao nikakvih problema.
Obje strane najavile su privatne tužbe, a policija je Boru Karegu prekršajno i kazneno prijavila.

Dogo argentino jači od pume

Kinološki stručnjaci tvrde da je dogo argentino, poput onoga koji je napao dvanaestogodišnjeg dječaka, bez sumnje najjači pas na svijetu, ali da uz odgovarajući odgoj može biti više nego drag kućni ljubimac. Koliko je snažan govori podatak da je riječ o psu koji je iz dvoboja s pumom izašao kao pobjednik.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2006, 01:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A da jebeno prestanete ove stvari ovde da postavljate??? POSTOJI TEMA CRNA HRONIKA!!!!
Ovaj podforum nije namijenjen za ovakve stvari!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2006, 09:40 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2006, 09:49 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2006, 10:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
@Kingica:

1. Bik je imao jednog Rota dugo godina, a sad ima drugog, jos je mladunce. (Imas negdje u nekoj temi ispod!)

2.
Citiraj:
Пас може напасти без икаквог разлога. И увијек можеш негдје прочитати овакав чланак.

I ko sad moze dokazati da ga je napao bez razloga? Gazda je izjavio da je klinac psa prije toga cesto izazivao. Zasto se mora vjerovati ocu napadnutog djecaka, kad se ne moze znati koji od njih dvojice govori istinu?

3.
Citiraj:
Посудићу ја од бабе краву, другарица ће посудити козу, а родица ће ми довести овце. Хоће ли имати ико ишта против?

Ja necu! Javi, ako to budes radila, da izadjem da vidim tu scenu! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2006, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I ja bih to da vidim.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2006, 11:10 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2006, 11:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Kingica je napisao:

Нећеш имати ту прилику да то гледаш. Прије ћеш имати прилику да видиш како убијам неког рота. :lol:
Снимићу ти па ћу да ти пошаљем ако не будеш у близини.

Ma jok, nisi ti taj tip... :laughing6: :^o :evil4:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2006, 13:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Kingica je napisao:
Blind_Guardian je napisao:
U vecini slucajeva ista svrha zasto i ti setas gospodskom....

Иста сврха?!
Па хајмо онда повести све животиње да шетају Господском.
Посудићу ја од бабе краву, другарица ће посудити козу, а родица ће ми довести овце. Хоће ли имати ико ишта против? Па напротив то су мирољубиве животиње. Више сам да свиње шетају него ти ваши мили ротвајлери. Без корпице. И у пратњи неког нејаког чељадета.

Pa koliko znam ti si pitala zasto psi setaju gospodskom a ne koze ili krave. Ja sam odgovorila. A ne znam kakva je to logika kad stavljas pse i zivinu u isti kos. Valjda si sama mogla i mozes zakljuciti da psi imaju potrebu za setnjom dok koza, krava i ovca nemaju. Msilim, ja licno necu imati nista protiv toga ako vidim da setas neku od gore navedenih zivotinja gospodskom, ali i krava moze biti jednako opasna kao i svaka druga zivotinja. Milion puta sam cula da je krava povrjedila nekog ali o tome sad ovde nije rijec, naravno, pa to necu ni spominjati, niti argumentovati ovu izjavu.

Citiraj:
Нећеш имати ту прилику да то гледаш. Прије ћеш имати прилику да видиш како убијам неког рота.
Снимићу ти па ћу да ти пошаљем ако не будеш у близини

Jao, kako smo satanisticki raspolozeni. To je izjava kojom zelis da dokazes svoj stav i argumentujes ga, a upravo si pokazala da taj isti rot ima razlog da od tebe napravi pogacicu a ti nemas razlog da se bunis :wink:. Btw, bice zanimljivo gledati taj snimak ako se situacija okrene. Tad cemo imati pravu izjavu "zasto je rot ubio gospodjicu koja ga je pri tom htjela brutalno izbrisati sa lica zemlje".... Kako jadno i cemerno razmisljanje od strane jednog RAZUMNOG covjeka. Grozim se od ljudi koji neprestano svoju silu pokazuju kroz ubijanje i mucenje zivotinja protiv kojih nesto imaju. Evo, ja ne volim zmije ali ni u jednom trenutku ne pozelim smrt istoj.

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]