Kingica je napisao:
Blind_Guardian je napisao:
U vecini slucajeva ista svrha zasto i ti setas gospodskom....
Иста сврха?!
Па хајмо онда повести све животиње да шетају Господском.
Посудићу ја од бабе краву, другарица ће посудити козу, а родица ће ми довести овце. Хоће ли имати ико ишта против? Па напротив то су мирољубиве животиње. Више сам да свиње шетају него ти ваши мили ротвајлери. Без корпице. И у пратњи неког нејаког чељадета.
Pa koliko znam ti si pitala zasto psi setaju gospodskom a ne koze ili krave. Ja sam odgovorila. A ne znam kakva je to logika kad stavljas pse i zivinu u isti kos. Valjda si sama mogla i mozes zakljuciti da psi imaju potrebu za setnjom dok koza, krava i ovca nemaju. Msilim, ja licno necu imati nista protiv toga ako vidim da setas neku od gore navedenih zivotinja gospodskom, ali i krava moze biti jednako opasna kao i svaka druga zivotinja. Milion puta sam cula da je krava povrjedila nekog ali o tome sad ovde nije rijec, naravno, pa to necu ni spominjati, niti argumentovati ovu izjavu.
Citiraj:
Нећеш имати ту прилику да то гледаш. Прије ћеш имати прилику да видиш како убијам неког рота.
Снимићу ти па ћу да ти пошаљем ако не будеш у близини
Jao, kako smo satanisticki raspolozeni. To je izjava kojom zelis da dokazes svoj stav i argumentujes ga, a upravo si pokazala da taj isti rot ima razlog da od tebe napravi pogacicu a ti nemas razlog da se bunis

. Btw, bice zanimljivo gledati taj snimak ako se situacija okrene. Tad cemo imati pravu izjavu "zasto je rot ubio gospodjicu koja ga je pri tom htjela brutalno izbrisati sa lica zemlje".... Kako jadno i cemerno razmisljanje od strane jednog RAZUMNOG covjeka. Grozim se od ljudi koji neprestano svoju silu pokazuju kroz ubijanje i mucenje zivotinja protiv kojih nesto imaju. Evo, ja ne volim zmije ali ni u jednom trenutku ne pozelim smrt istoj.