Dark Man je napisao:
Ja nisam prisao ima vec 3 godine

Mozda je to razlog sto se nista ne desava?
Citiraj:
Mozes ih vidjeti izmjesane, ali tamo gdje su mamini i tatini sinovi, pa mogu obrnuti nekoliko turi pica...
Ona koja obrne nekoliko tura pica (ovdje mislim na pice pice, ne na pizza), mozda nije ona sa kojom bi htio da budes. Mozda ona hoce samo pice. Postoji razlika izmedju koka-kolicarke (koja ce dobiti osteoporozu za koju godinu od silne koka-kole) i alkoholicarke (ciroza jetre).
Citiraj:
Prodje dosta vremena, kad se opet odlucim izaci s zenskim drustvom, ne isplati se...
Pa dobro, ostao ti je muski svijet u svakom pogledu.
Citiraj:
Nemas nista posebno od takvog provoda, nemas postenog mjesta u gradu da se mozes fino komforno smjestiti, isplesati...
A reci mi, koliko muskaraca ima osjecaj za ritam? Pri ovom mislim za ples, a ne za skakanje?
Citiraj:
...a da se u tom krugu potrefi neka dobra djevojka, ufff, kao dobiti na loto-u...
Problematika lokacije.
Citiraj:
To sto muskarci manje prilaze je problem sto su djevojke dosta "hladne"... Pa sta mozete onda ocekivati od nas muskaraca...
A otkad ti brines za citav muski rod? Trazis ispriku za sopstvenu neaktivaciju?
Citiraj:
ima njih koje te smekaju citavo vrijeme, pa kad im pridjes onda glume neku princezu...
Sve zavisi od toga da li volis glumice ili ne.
Citiraj:
... ili kad ih pitas za broj ili da izadjete koji dan na kafu, svakoj bude spika: "joj, ne dajem ja tako lako brojeve, pa imam ispite ovih dana, mnogo ucim" i sl. fazoni...
Posto ne dajem svoj broj, meni se desilo da tip 'ladno nije htio da mi da svoj broj - a prvo mene pitao za moj. Sta onda?
Citiraj:
Pa se onda ubij nekom spikom, hoce li se smilovati dati broj ili da izadjemo, pa nismo mi muskarci "prosjaci"...
Sta ce mi neko bez dobre spike? Ne spika zbog spike, nego da vidis kako klikeri rade.
Citiraj:
Stoje dve djevojke pored nas, mozda 20-ak god. imaju, i neki momci preko puta nas ih non-stop gledali, posalju konobara da ih pita sta ce piti, da ih caste oni momci, one odmah naruce i jedna i druga Bacardi Breezer...
Ako je neko nezreo, moze da bude nezreo u bilo kojoj godini zivota. Ovo sto narucuju - njihova stvar. Ono kako se ponasaju - stize iz kuce. Da li ces da budes sa takvom osobom - tvoja stvar.
Citiraj:
... i ajde znaj sad kome prici, a kome ne
Ako ne pokusas, nista se nece ni desiti, nego ces nastaviti da pises kako te niko ne muva.
Citiraj:
Pored takvih cura, svaki muskarac bi izgubio samopouzdanje... pa se zato djevojke, nemojte cuditi sto ne prilazimo...
A je li, mene bi bas trebalo potresti to sto neke ljude (djevojke u tom slucaju) rodjena majka nije stigla vaspitati?

Velika stvar. Otkad se to tvoje samopouzdanje drma kada vidis da se neko tako ponasa?
Kad si posljednji put vidio kako se muskarci ponasaju? Evo nekoliko slucajeva (hvala Bogu pa nisu licni):
Naruce ti pice, i ti im se zahvalis, a onda si duzan da pricas sa njima jer su hm... kupili vrijeme da budu sa tobom!? Otkad to?
Dodje sa bocicom pive u jednoj ruci, i cigarom u drugoj ruci. Gdje tu ima mjesta za konverzaciju, pored zadaha koji zaudara, oblaka dima, i kojim 'stuc' zvukom?
Tip pridje jer se njegovom prijatelju svidja djevojka. Gdje je taj prijatelj? Nema petlje da pridje? Sto bi se neko bavio tipom koji nema svoje 'ja'?
Problematika oko spike je posebna tema.
Sve u svemu, svi ovi primjeri nisu razlozi da neko odustane, niti da se razocara. Srecno.