banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 22:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 20:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Slika
3 gola u prvom poluvremenu, 3 gola u drugom. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 20:58 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
sve te jajare koje igraju po evropskim klubovima strogo zabraniti da nastupaju za reprezentaciju..pa zar trener mora da ime kaze da argentinci igraju sa odbramrenim igracima u napad. zar treba biti corav pa tu taktiku ne vidjeti. kod prvog gola sredina je stala i gledala sta ce uraditi odbrana i tako nam je uvjek..ne bi im dao vise da igraju nikako..samo sastaviti igrace koji igraju po srbiji, a ove nase - evropljane na klupu pa ga na zagrijavanje 45 min. stoka jedna..sad moram da navijam za hrvate.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
joj, jest ti ova dobra...
Ma vidjeli ste dobre taktike kod SCG ma kakva Argentina...
Vidjeli ste kako se igra...
Hehe...

Zalosno...

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 16 Jun 2006, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
U principu mogu da kažem da sam saglasan sa Nitrovih posljednjih nekoliko postova. Petković jeste griješio, ali krivicu u potpunosti dijeli sa igračima. Mi zapravo jednostavno nemamo nijednog dobrog igrača u timu. Žigić je solidan i ima potencijala, ali ne može se iz naše lige direktno na Svjetsko prvenstvo. Nadajmo se da će u inostranstvu da stekne iskustvo u igri protiv vrhunskih igrača i da postane kompletan igrač.
Mi u suštini nemamo nijednog vrhunskog igrača, imamo nekoliko solidnih (Stanković, Kežman, Đorđević), ali njihova motivacija u igranju za reprezentaciju je nikakva. Ja vjerujem da je sigurno bilo nekakvih svađa poslije meča sa Holandijom, vjerujem da ćemo kasnije saznati ko s kim kad i gdje. Argentinci jesu za klasu bolji od nas, ali 6:0 je ipak previsok rezultat. Ne razumijem zašto naši igrači odbijaju da idu prema lopti. Nama je premija kad uspijemo da pređemo na protivničku polovinu, dok nam protivnici sijeku odbranu ko puter. Sigurno ste primijetili koliko su naši igrači sporiji od protivnika, i protiv Argentine i protiv Holandije kao da su se kretali po katranu. Tačno je da nam je reprezentacija jedna od najstarijih, ali ovo je ipak bizarno.
Mi naravno momentalno treba da napravimo radikalan rez, ali dok u rukometu to nekako i možemo da uradimo, ovde je priličan problem jer jednostavno nemamo dobrih igrača ni u mlađim selekcijama (mladi su ako ne gori, bar jednako loši kao ovi matorci). Prvo nam treba neki jako dobar strani trener, a onda nekako skrpiti tim od mlađih igrača koji će bar da trče za loptom i bore se, ako već nemaju neki kvalitet (naši donekle podnošljivi igrači koji treba da budu oslonac buduće reprezentacije su Žigić, Stojković, Vukčević, Luković, Basta, Neziri, Marić, Ivanović, možda i Veselinović i još poneko od ovih mlađih iz Partizana, ali apsolutno je neophodno da dotični što prije odu u neki solidan evropski klub). A onda treba da molimo Boga da nam se u narednih nekoliko godina pojavi kakav genije koji će da bude vođa ekipe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Ebiga ovo je katstrofa i sramota.

Mislim da su igraci usli zbunjeno u tekmu.Neznam zasto,ali eto desava se to,mada je 6-0 ogroman poraz.

Mislim da trener nije kriv,ogroman je pritisak bio na njega,i ocigledno da je covjek podlegao tom pritisku. Pokusao je da promjeni taktiku,i to je nakraju kostalo ovoga debakla.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 22:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2003, 00:36
A sta ce tek da nam urade Drogba i co!
Objektivno gledajuci poslije svih desavanja u repki i ono nje a i onih politickih,nije ni cudo a i jebli su nas kod izvlacenja parova sa onim specijalnim sesirom!Za utjehu,ipak smo medju 32 najbolje reprezentacije na kugli!

Sve sto god obuhvatim zasvetli
Sve sto iza sebe ostavim ugljenisano je
Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 16 Jun 2006, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Harvester je napisao:
Mi u suštini nemamo nijednog vrhunskog igrača, imamo nekoliko solidnih (Stanković, Kežman, Đorđević), ali njihova motivacija u igranju za reprezentaciju je nikakva.

I ja mislim ovako. Nešto nisam bio optimističan kad je SCG u pitanju ni prije prvenstva. Nije bilo pametno hvaliti se sa "samo jednim primljenim golom u kvalifikacijama" i uzdati se u to. To nam je pokazala Argentina sa 6:0. Ne bi nas ni Vidić izvukao, ni neki drugi pojedinac, kolektiv čitav mora biti jak, a mislim da to nemamo. Petković tu skoro ništa ne može.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 23:16 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Not now, John! je napisao:
Slika
3 gola u prvom poluvremenu, 3 gola u drugom. :lol:

:wav:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 23:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
ja se pravim da ovoga nije ni bilo, ne gledam tv, neću uzeti sutra "sport", neću čitati komentare, samo ću ovo napisati. neću gledati tekmu ni sa onim afrikancima. za mene je svjetsko prvenstvo završeno poslije 3-0. sad čekam ligu šampiona i našu zvezdu, te kvalifikacije za evropsko prvenstvo :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
nek' se svi oni fino zabiju u TRI PICKE MATERINE!!! jebeno sam nadrkan zbog njih citav dan, iako sam na sve nacine jednostavno pokusavao da iskuliram i sto prije zaboravim ovaj debakl. ne ide i gotovo. zavidim onima koji svoje slobodno vrijeme nisu posvetili gledanju ovog cirkusa...predajte zadnji mec afrikancima momci, blamaze mi je vise preko glave. predlazem im da ne izadju na teren, sluzbeni rezultat od 3:0 u korist slonova i ne djeluje previshe nakon danasnjeg dana. taman uknjizimo desetku u broj primljenih golova, budemo prepoznatljivi i udjemo u anale.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 23:40 
Pripravnik
Pripravnik

i kod mene je bila ista stvar, a onda sam odlučio da ne razmišljam o tome više. kad mi padne na pamet 6-0, samo prebacim mozak na ljepše stvari. jer kad njima nije stalo, što da se ja bezveze sikiram. baš neću, evo baš mi je svejedno što su izgubili. a opet, to nije bila srpska reprezetacija, nije bila naša zastava, nije se pjevala naša himna ... tako da me boli kita.

hm, pa koooga ja lažem ? da ... grozno se osjećam, nadrkan sam čitav dan, uhvatila me neka depresija i ne znam šta ću od sebe ! al' je istina da izbjegavam televiziju, novine, sportske web stranice i slično.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jos malo, moram jebiga...ajde u redu, za sve postoji opravdanje, vjerovali ili ne, i za ovakav poraz. razni su tu bili problemi, da ih ne nabrajam sad, sve znate. ali nesto mi nije jasno - kako to da mi u dvije utakmice nismo ozbiljnije zaprijetili golmanima holandije i argentine?! u 180 minuta igre mi nismo imali izglednu sansu! prosto nevjerovatno! iako sam imao silno povjerenje u ove momke, demantovali su me tako da vise nikad ne pozelim gledati fudbal. ono sto nasa selekcija prikazuje u njemackoj ne zove se fudbal, to je igra pod samo njima znanim imenom cija pravila isto tako samo oni znaju. znamo da je osnovni cilj u fudbalu ubaciti, ili bar pokushati ubaciti loptu u protivnicku mrezu. nasi nisu demonstrirali na koji nacin se to radi, pa odatle ovi sarkasticni zaključci. strasno boli ovo od danas, trudio se ja ili ne da zaboravim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jos samo malkice...nakon svih ovih silnih krahova kosarkasa, odbojkasa i rukometasa, nekako sam se potajno nadao da ce fudbaleri, od kojih se najmanje i ocekivalo, zabljesnuti i u velikom stilu nakon duze stanke (ne racunam vaterpoliste) obradovati naciju i natjerati nas da se ponosimo postignutim rezultatom, kakav god bio. ali eto, sve otislo u kurac, a nema vajde kukati...konacno da se zavrsi i ta farsa oko nepostojece drzave, pa da neki novi klinci zauzmu svoje pozicije u kolektivnim sportovima, te uz zvuke "Boze pravde" konacno, i onako bas iskreno i sa ponosom ostave srce na terenu. prije ili kasnije rezultati ce stici...blah, ovako ogorcen jebene govore ovde drzim. necu vishe, al' ono bash stvarno...

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2006, 00:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2006, 14:27
evo jedan komentar sa b92

I FEEL GOOD HAHAHAH 6:0. EJ GDE SU SADA NEBESKI IGRACI POPUT KEZMANA, VIDICA,KOROMANA I OSTALIH KOMPLEKSASHA ? AH BRUKE KEVE MI ,OVO SE NIJE DESILO DECENIJAMA .KAKVA DRZAVA TAKVI I FUDBALERI ZAR NE? AJDE DA NASIM BEDNICIMA ZAPALIMO JEDNU SVECU ZA OPROSTAJ.EJ JOS COBANI IZ MRKONJIC GRADA i BIJELJINE DOSLI DA NAS BODRE U NEMACKU,VEROVATNO SE NADALI U PROROCICU BABU STANU DA CE NAM DONETI SRECU HAHAHAHAHAHAH.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2006, 01:10 
Pripravnik
Pripravnik

baš glup komentar, ne znam ni što ga postavi ? šta nas briga što neka budala misli ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2006, 02:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
I mi smo ovdje plakali, sve jedan drugom glavu drzali. :cry:
A ljudi moji.Tacno me bilo sramota onih stranaca koje sam pokupio da gledamo zajedno utakmicu i da bodrimo nase. Nakon poluvremena, mislio sam da gore ne moze biti,ali su me nase "zvijezde" nazalost demantovale.
Ono je sramota kako su prolazili do gola, kao da je Jevric sam u odbrani igrao. A od napada i nisam ocekaivao bas previse, ali bar jedan gol. :mad:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2006, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
To nam je pokazala Argentina sa 6:0. Ne bi nas ni Vidić izvukao, ni neki drugi pojedinac, kolektiv čitav mora biti jak, a mislim da to nemamo. Petković tu skoro ništa ne može.

Ma kakav crni Vidić, sa njim bismo možda izgubili 5:0, ali usvakom slučaju bi bila blamaža. Po imenima igrača Argentina je mnogo bolja od nas, ali ne toliko da nas nabiju 6:0. Međutim, vidjeli ste kako to kod njih izgleda - prvo nas oderu Krespo i kompanija, onda uvode one mlade igrače željne igre i nametanja (Tevez, Mesi) i oni nam utrpaju svako po komad. Užas. Da nam je kojim slučajem igrala znatno podmlađena reprezentacija, sa Vukčevićem, Bastom, Jankovićem, Purovićem i ostalima, vjerujem da ne bismo ovako katastrofalno prošli, mada je i motivacija tih mlađih igrača pod znakom pitanja, kad se sjetimo kako su igrali na prvenstvu za mlade.
Ajd, ako ništa drugo, sad na miru možemo da gledamo ostale utakmice i uživamo u igri mnogo boljih reprezentacija.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2006, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
sad čekam ligu šampiona i našu zvezdu, te kvalifikacije za evropsko prvenstvo

Kuku Pavle, pa to su još dva razočarenja. Realno gledano, naši timovi su treća klasa i plasman Zvezde u Ligu šampiona bio bi ravan senzaciji (otprilike kao da je naša reprezentacija došla do polufinala).
A što se tiče kvalifikacija za EP, nek nam je Bog na pomoći. Ovaj tim bi vjerovatno mogao da izbori plasman na EP kroz grupu (mada se sad ne sjećam ko je s nama u grupi), ali oni više ne mogu da igraju na velikom takmičenju. Ne smijem ni da pomislim šta bi nam se desilo da tamo opet zaigramo s Holandijom. Treba nam pod hitno promjena kompletnog tima, stručnog štaba i vjerovatno Fudbalskog saveza, pa taman po cijenu da se ne plasiramo na EP. Bolje i da ne odemo tamo, nego da služimo za popravljanje gol razlike.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2006, 15:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2005, 14:29
bole je napisao:
Za utjehu,ipak smo medju 32 najbolje reprezentacije na kugli!

tacno trideset i druga! :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2006, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
Citiraj:
Treba nam pod hitno promjena kompletnog tima, stručnog štaba i vjerovatno Fudbalskog saveza, pa taman po cijenu da se ne plasiramo na EP. Bolje i da ne odemo tamo, nego da služimo za popravljanje gol razlike.
to je tacno pouka koju treba da izvucemo iz svega ovoga! glavni krivac je fudbalski savez! sta se promjenilo u FS od 1995?

postao je umoran

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]