Znam da je Nitro rekao da ne stavljamo komentare citalaca sa B92 ali ovo sam morao okaciti.Ovo je par komentara koji podrzavaju selektora (i ja sam jedan od njih).Prosto je nevjerovatno kakav smo mi narod.Svako ziv mu jebe sve po spisku i proziva ga.OK i ja kazem...mogao je pozvati boljih igraca aloi TO JE NJEGOV IZBOR.I covjek je rekao da stoji iza toga.Ne znam sta ljudima vise treba...
Citiraj:
Secam se kad je Petko drzao ledja Piksiju posle sjajnog rukovodjenja u FSSCG. Majstor sa Pasi poljane lepo mu vratio, sansa za lake poene u narodu i evo ga Piksi na talasu narodnog bunta. E moj Petko, odvede ti Indijance koje je sa Piksijem na celu i Azabejdzan preslisavao na mundijal, pobedi cak i u grupi ispred mocne Spanije i zacas postade od heroja narodni neprijatelj br 1. Ocekujem i prigodne komentare od Bjeke, Cureta i slicnih, ej sansa je ovo za njih da se malo poprave u ocima nacije preko tvojih ledja. Mozda te zapljune i koji politicar, ili estradni umetnik, bice vajde.
A ti zapni. U fudbalu su cuda moguca. Setimo se Grka na evropskom, ili ove nase jadne mladjarije u Portugalu. Ako slucajno, ali ponavlajam samo slucajno bude i rezultata, pa Piksi i slicni ce prvi da te prigrle i pohvale, a ovi sto te pljuju cekace masovno ispred skupstine klicuci tvoje, a mozda i sinovljevo ime.
Za Duleta je inace ok, ne zna narod. Ali nije ok za Paunovica, Lukovica, Krasica, mozda i Jestrovica, Stefanovica, Basu. Ne mogu da se otmem utisku da ih nisi pozvao bas zato sto si pravio kompromis sa vecitim rivalima i njihovim gazdama. Oni to ovako vracaju.
Sretno ti bilo cestiti selektore nebeskog fudbalskog naroda i zapamti ovu lekciju.
(caja, 30. maj 2006 23:04)
Citiraj:
Prvo, mi nismo narod, mi smo stoka.
Drugo, mi bi smo, svi znaju, bili garant svetski prvaci, ali ovako Ilija za...o stvar, necemo proci ni prvi krug.
Trece, posto sve kod nas ima neku "pozadinu", neki zakulisni motiv, konspiraciju, teoriju zavere, iza ovoga mora da se krije, recimo, da su prodate utakmice unapred tim fudbalskim amaterima (Argentini i Holandiji), pa je Petkovic dobio naredjenje odozgo (a sve uz debelu novcanu naknadu) da izvadi stvar i malo zataska i ublazi vec dogovorene poraze od tih gulanfera.
Cetvrto, jos nam jedino preostaje da ukoliko nasi "evropski brazilci" ne ispostuju dogovor, pa naprave neki dobar rezultat, za to nikako pohvale ne treba da dobiju Petkovic i sin, jer ce oni automatski provesti jos nekoliko dana u Nemackoj, jer mozda je i to bio cilj selektora, da povede dete da vidi kako je Nemacka sredjena za prvenstvo.
Peto, kod nas jos uvek suvise mnogo ljudi malo radi, a jos manje misli svojom glavom, za razliku od selektora, koji se drznuo da upotrebi istu, pa ga sad i pljuju, jer se brecnuo da iskoci iz tradicionalnog srpskog miljea i stavio svoj potpis ispod svog dela. Jednom recju Pekovic je obavesten (obavestava samog sebe), a ostali lezilebovici, lenjivci, jajare i fukare (od kojih je najveci na celu nase fk zvezdice- cetvri stub srpstva) mogu samo sa zaviscu da gledaju kako jedan covek bez ledja, novcane sive podrske i mafijaskog muvanja uspeva da casno i posteno pokusava(!) da uradi najbolje sto moze u datom trenutku sa svojih deset prstiju. Ali to Srbija nikad nije znala, niti ce ikada umeti da ceni. Stvari su kristalno jasne, zar ne?
(Colin_bgd, 30. maj 2006 23:53)
TO DIE for!!!