banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 12:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Zinedin Zidan
PostPoslato: 26 Apr 2006, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Jedan od najvecih fudbalera u istoriji izjavio je da ce se oprostiti od fudbalskog terena, nakon predstojeceg svjetskog prvenstva...
Zidanova posljednja zvanicna utakmica u dresu madridskog Reala, bice susret sa Viljarealom, 6. ili 7. maja.

U svojoj karijeri Zidan je nosio dresove Kana, Bordoa, Juventusa i Real Madrida. Za reprezentaciju Francuske dosad je odigrao 98 utakmica i postigao 28 golova.
Takodje moze se slobodno reci i da je u karijeri osvojio sve sto je mogao.
Sa Francuskom je osvojio titulu svjetskog sampiona 1998. i titulu evropskog sampiona 2000.

Sa Juventusom je osvojio dvije titule prvaka Italije, evropski i italijanski superkup i interkontinentalni kup.
U dresu Real Madrida osvojio je ligu sampiona, sampionat Spanije i interkontinentalni kup, a od licnih priznanja tri puta je bio proglasavan za najboljeg igraca svijeta (1998, 2000 i 2003. )

Fudbal pratim od malih nogu, gledao sam dosta fudbalskih majstora, ali moram reci da je za mene bio i ostao najveci od najvecih... Svaka cast Ronaldinju i svima ostalima, ali jedan je Zinedin Zidan...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2006, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Prikljuchujem se. Zizu ce uvek biti bog, nikada necu zaboraviti ono finale Bayer Leverkusen - Real Madrid, kad je Zidan proshao nekoliko igracha (nishta neuobichajeno) kad ce komentator na HRT: Evo ga, apsolutni gospodar sredine terena, kralj lopte, njegovo velicanstvo Zinedin Zidan. A ni onaj gol iz voleja nije za zaborav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2006, 20:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jan 2006, 15:25
Čovjek je legenda jedan od najboljih igrača svih vremena! Ipak je većinu vremena proveo u JUVENTUSU!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2006, 09:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Citiraj:
Jedan od najvecih fudbalera u istoriji

Citiraj:
Zizu ce uvek biti bog

Koji Bog u pm...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2006, 10:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
neka ode covjek u penziju a ja se pitam sta je sa mihajlovicem cica ima 39 godina i nikako da ode u penziju!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2006, 10:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
HuntEr je napisao:
Čovjek je legenda jedan od najboljih igrača svih vremena! Ipak je većinu vremena proveo u JUVENTUSU!

Koliko je proveo u Juventusu-toliko je proveo i u Realu,tj. u obadva kluba je proveo po 5 godina,medjutim najveci klupski uspeh je slavio sa Realom.

jovica85 je napisao:
neka ode covjek u penziju a ja se pitam sta je sa mihajlovicem cica ima 39 godina i nikako da ode u penziju!!!

Da je bio pametan zavrsio bi jos krajem prosle godine,a ovako odlazi sa gorcinom treceg mesta i ispadanjem u 1/4 finalu LS.

Sinisa po zvanicnim informacijama zavrsava na kraju sezone,pitanje je samo gde ce biti odigrana oprostajna utakmica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2006, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Evo ga, apsolutni gospodar sredine terena, kralj lopte, njegovo velicanstvo Zinedin Zidan. A ni onaj gol iz voleja nije za zaborav.

Meni ce jos vise ostati u sjecanju utakmica protiv Mancestera na Old Trafordu. Revans u kojem je Ronaldo postigao tri gola, ali je terenom gospodario kralj Zizu. Prije utakmice Ferguson je dao izjavu nesto u stilu:"Ne plasim se Zidana. Ti njegovi trikovi i fazoni na terenu vise ne prolaze." Mislim da je poslije utakmice pozelio da pojede sopstvene rijeci jer su na terenu igrala dva tima i jedan covjek iznad svih. Ili kad je hladnokrvno uzeo loptu i izveo penal protiv Portugala u zadnjim minutama polufinalne utakmice na Euro 2000. Pa dva gola u finalu svjetskog 1998, pa pomenuti volej u finalu LS 2002. Svaka cast danasnjim majstoraima, Ronaldinju posebno, svaka cast i onima koji su igrali prije njega, ali za mene je sigurno medju prvom trojicom svih vremena...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2006, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Po meni najbolji igrac svih vremena.Nazalost,nisam gledao asove davnina ali on je u poslednjih 20 ak godina najbolji igrac koji je zaigrao na terenima Evrope.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2006, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Zaboravio si ono Francuska - Engleska, penal u 90. i slobodan udarac u 92. minutu i Engleska je na kolenima :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2006, 09:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Milina ga je gledati. Mrzim Real ali samo radi Zizua sam ga pratio.Ostavio je velik trag u fudbalu, od siromsnoga stranca iz geta Marseja, stigao je na vrh svijeta. Svaka mu cast!

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2006, 22:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 22:10
Sigurno jedan od najboljih igraca svih vremena, i definitivno najbolji igrac sveta zadnjih desetak godina!!! Licno moj omiljeni igrac!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2006, 15:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jan 2006, 17:32
pravi igrac zna kada treba da se povuce...sjajan igrac, veliki gospodin (osim sto je znao ponekad da se "lakta", ali boze moj)...
svaka cast, majstore!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2006, 12:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2005, 15:12
Velicina kompletnog sportiste je da zna kada se povuci. To je ujedno i velicina mudrog covjeka, a Zidan je oboje.
Za mene, Zidan je bio drugi najbolji igrac na svijetu kojeg sam gledao, prvi je ipak Maradona. ono sto me je odusevljavalo kod njega je nacin na koji je baratao loptom, imao sam osjecaj da njegovo stopalo duze vremena provodi na lopti, da je u pojedinim situacijama cak i miluje.
Neosporan je kvalitet Ronaldinja, ima sve predispozicije da dostigne i prestigne Zidana, ali mu treba vremena da postigne sve ono sto je postigao Zidan. Ujedno mislim da posjeduje kvalitet da se u presudnim trenucima u presudnim mecevima ponasa i reaguje kao sto je to Zidan cinio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2006, 13:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jan 2006, 17:32
licno smatram da ronaldinjo nikad nece biti igrac kakav je bio zidan na vrhuncu karijere...

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 26 Maj 2006, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ne sporim njegov kvalitet, ali obožavao je da zavali protivničkog igrača (što nogom, što glavom) kad ne gleda sudija. Nije baš prljav ko Bergkamp, al nije ni nevinašce.

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 30 Maj 2006, 19:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Apr 2003, 21:06
Harvester je napisao:
Ne sporim njegov kvalitet, ali obožavao je da zavali protivničkog igrača (što nogom, što glavom) kad ne gleda sudija .

ma znao je on lupiti protivnika i kad gleda sudija 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]