Zapita li se iko zasto teme ovoga tipa istog momenta kada se pojave na forumu postanu daleko najpopularnije? Nesto definitivno
nije kako treba.
Ruza pise Italicom otkako je tu, to svi znamo. Micelijus pak brise postove otkako za to ima priliku. I to svi znamo. Da li je za to imao valjan razlog? Nekada jeste, a nekada vjerovatno i nije.
Ono sto mene interesuje je :
Zasto Ruzo pises Italicom? (ne moras da odgovoris, nije mi uopste namjera da te na neki nacin provociram) Umjetnicki stih? Neki vid 'pobune' (npr : ajsmen je lijepo rekao da sve pise malim slovima kao vid njegovog revolta - sto ja postujem)? Nesto trece?
Zasto je Micelijusu bas
sad pocelo da smeta to sto Ruza pise Italicom? Do sada je ona bez problema komentarisala na oba foruma na kojima je on moderator. Ima li to veze sa time sto je rasprava (jedna ili vise) medju njima postala zustrija nego inace ili je pak jednostavno zaboravio da je u svoja pravila stavio i tacku kojom se zabranjuje 'prenaglaseno' pisanje?
Citiraj:
Ja mogu da razumijem tebe i tvoju želju da pišeš italicom ali ti i svi mi moramo da prihvatimo rizik da naši postovi budu izbrisani dok god kršimo pravila, jednostavnije od toga ne može biti.
Istina, ali kao sto rekoh iako su pravila postojala do sada, sankcija nije bilo.
Najlakse je da na ovaj ili onaj nacin pljujemo jedni po drugima. To smo vidjeli u pregrst navrata. Dugo sam clan na ovom forumu, nagledao sam se prepirki i prepirki. Neke su zavrsile lijepo, neke manje lijepo. Barem 10 clanova je otislo sa foruma (sto ban, sto svojevoljno). Da li je to OK? Definitivno nije. Nismo juce sa grana sisli pa da ne znamo da normalno diskutujemo. Razmimoilazenja u misljenima je uvijek bilo i uvijek ce biti. Nekada manjih, a nekada Boga mi i vecih. Uvijek je bilo povlastenih i podredjenih i uvijek ce ih i biti (mozda ovo i nije pravo poredjenje za odnos moderatora i clana, ali ..). Protiv toga definitivno ne mozemo. Administrator foruma se do sada nije 'oglasio' osim brisanja prethodne teme ovog sadrzaja (brat - bratu bila je poprilicno OT). Mozda bi mnogo nedoumica rijesio njegov konkretan odgovor. Da li on (i zasto) smatra da je Rose odnosno Micelijus upravu. Ipak, ma koliko mi drndali ovdje, njegova je zadnja. Mislim da bi jedan mirkov komentar (koji objektivno i ne mora biti pretjerano dug) rijesio ovu diskusiju.
I jos jedna stvar .. Daljac, stvarno ne zelim da te uvrijedim, ali da nisam procitao prvi Ruzin post u kome 'optuzuje' Micelijusa, zakleo bih se da je tema pokrenuta protiv tebe. Ti se grcevitije boris da ga odbranis nego sto to on sam cini .. :)
Pozdrav ;)