banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 11:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2005, 19:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Koliko ovdje kostaju prosjecni 5.1 sistemi? Od koliko do koliko?

btw, ja imam 5.1 i super zadovoljan sam. Koristim ih uz dvd i kompjuter. Dobio sam iz uz kucno kino, Sony DAV-D150. :)
O's da ti prodam zadnja dva zvucnika? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2005, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ja ne bih uzimao ništa preko 200 KM, mislim da se neki sasvim solidan Altec Lansing 5.1 može naći za oko 180 KM, prijatelj mi ima neke takve.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2005, 19:47 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Nov 2005, 18:23
Logitech X-530 je dobar 5.1 za oko 150-160KM...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 15:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2004, 18:04
Planiram da kupim Altec VS2121 ili mozda Vs3121 . Ako neko ima ove zvucnike , jel mi moze reci kakva su iskustva? Vredi li ih kupiti? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2005, 09:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
Imam ja...Vrijedi...Kad su mogli ozvuciti sidnejsku operu valjace i tebi... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 15:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2004, 18:04
Evo ja se ponovi sa Altec-om vs2121 , odlicni su! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2005, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
krofnica84 je napisao:

Primjećeno je da se i na SK forumu hvališ sa ovim zvučnicima :)

Šalim se, glavno je da si zadovoljna.

Jesi li ih kupovala u Beogradu ili negdje ovde? Ima li ih ovde?

Zna li neko ima li ovde kod nas Altec Lansing ATP3 zvučnika (isto 2.1)?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2005, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Stef, kolike su cijene tih zvucnika koje si ti pokazao ? Zna li iko ima li ih u Banjaluci ?

Eh sad, imam jos jedno pitanje vezano za zvucnike, pa da ne otvaram novu temu. Imam 2 stara Philipsova zvucnika (ustvari to su 2 kutije u kojima se nalaze po 1 8" woofer i 1 1" tweeter - sta god ovo drugo bilo ;) Ukupna deklarisana snaga je 50W po kutiji. E sad problem je sledeci - zvucnici su pasivni. Do sad sam ih ja kopcao na racunar na taj nacin sto sam pomocu onog konektora ubacio kao sluske u obicne zvucnike od racunara. Zvucnici sada rade, ali mi je to skroz neprakticno. Interesuje me, postoji li kakav subwoofer koji se prodaje sam, ili neko pojacalo koje bi mogao iskoristiti da "aktiviram" te zvucnike. Imate li neko drugo rijesenje? Ja sam totalni laik sto se ovoga tice tako da su svi savjeti dobrodosli.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2005, 21:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 04 Jul 2005, 11:12
V@nja je napisao:
Stef, kolike su cijene tih zvucnika koje si ti pokazao ? Zna li iko ima li ih u Banjaluci ?

Eh sad, imam jos jedno pitanje vezano za zvucnike, pa da ne otvaram novu temu. Imam 2 stara Philipsova zvucnika (ustvari to su 2 kutije u kojima se nalaze po 1 8" woofer i 1 1" tweeter - sta god ovo drugo bilo ;) Ukupna deklarisana snaga je 50W po kutiji. E sad problem je sledeci - zvucnici su pasivni. Do sad sam ih ja kopcao na racunar na taj nacin sto sam pomocu onog konektora ubacio kao sluske u obicne zvucnike od racunara. Zvucnici sada rade, ali mi je to skroz neprakticno. Interesuje me, postoji li kakav subwoofer koji se prodaje sam, ili neko pojacalo koje bi mogao iskoristiti da "aktiviram" te zvucnike. Imate li neko drugo rijesenje? Ja sam totalni laik sto se ovoga tice tako da su svi savjeti dobrodosli.

49
52

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2006, 17:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kupih danas Altec Lansing vs2121.

Sateliti daju cist, a opet dovoljno glasan zvuk. Subwoofer je takodje jako dobar. Sve u svemu, u paru sa onim starim Philipsima, soba mi je postala prava mala koncertna dvorana - prezadovoljan sam :)

Inace, uzeo sam ih u Pan-EX Computers. Cijena sa PDV-om im je 82.16KM

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2006, 22:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 11:43
krofnica84 je napisao:

Eto da ne otvaram novu temu pitacu ovdje da li neko zna mogu li se sada ti zvucnici naci igdje u BL. Ja trazio u Zecomu, Biscomu, Mediamarketu, Pan-Ex-u, HG Spotu ali nema pa nema a ja bas te zvucnike hocu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2006, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Ja imam creative zvucnike 5.1 sistem sa daljinskom kontrolom.
Jeste da nemam zvucnu karticu za te zvucnike ali imam prenosne kablove sa kojima sam sve to spojio ok.Ja sam prezadovoljan sa zvucnicima.Platio sam ih 90 eura i nije mi zao ni 1 eur za njih.
Kad ih pojacam u kuci mi se tresu prozori...Tako ako neko bude imao prilike da ih kupi naka ih obavezno uzme.
Cretaive Inspire T6060

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2006, 22:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

lakisat je napisao:
Ja imam creative zvucnike 5.1 sistem sa daljinskom kontrolom.
Jeste da nemam zvucnu karticu za te zvucnike ali imam prenosne kablove sa kojima sam sve to spojio ok.Ja sam prezadovoljan sa zvucnicima.Platio sam ih 90 eura i nije mi zao ni 1 eur za njih.
Kad ih pojacam u kuci mi se tresu prozori...Tako ako neko bude imao prilike da ih kupi naka ih obavezno uzme.
Cretaive Inspire T6060

Naglasio sam da ja hocu bas Altec VS2121 tako da tvoja reklamica nema smisla, ali nema veye mozda nekom zatreba. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 09:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
da to i nije upuceno tebi, nego inace ako je neko u nedoumici koje zvucnike da kupi ja mu te predlazem....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
ljudi ja sam pre 2 god uzeo 2.1 sistem marke MS(230W) u media marketu i ne da udara i super sam zadovoljan a platio sam ga samo 30km tako da neznam cemu rasprava o zvunicima od 80Eur kad se i jeftinije moze naci.
Mislim da ove moje zvucnike sad mozes naci u zekomu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 04 Jul 2005, 11:12
ratkop je napisao:
ljudi ja sam pre 2 god uzeo 2.1 sistem marke MS(230W) u media marketu i ne da udara i super sam zadovoljan a platio sam ga samo 30km tako da neznam cemu rasprava o zvunicima od 80Eur kad se i jeftinije moze naci.

Mozda zato sto ovdje ljudi ne raspravljaju toliko o cijeni koliko o kvalitetu. MS zvucnici su od najlosije vrste, najjeftiniji i imam ih na stanju za 22,00 KM (sa PDV)

Ili jednostavno ljudi zele da se reklamiraju, ko zna?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 19:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
ratkop je napisao:

eee lidabo znas li ti koliko je 230W???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 19:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
ratnik666 je napisao:
eee lidabo znas li ti koliko je 230W???

Ta oznaka ne označava jačinu zvučnika, već potrošnju (a tu je uključeno i pojačalo, odatle naziv "aktivni zvučnici").

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ratkop, i ja sam isao tom logikom .. zasto da bezveze istresam vise para kad za nekih 20ak maraka mogu dobiti zvucnike koji 'lupaju'. Ne mogu ti opisati preporod koji sam dozivio sa ovim Altecom (koji uopste nije nesto posebno). Mogu samo misliti na sta lice neki skuplji sistemi, sa podrskom neke dobre audio kartice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 22:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hehe ja iscupao ovu temu boga ti pitaj odakle sa namjerom da saznam da li se moze naci Altec Lansing VS2121 u Banjaluci, da se preporodim kako kaze V@nja, ali vidim da nista od toga.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]