banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 11:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

da cujem
3. mjesto u grupi 19%  19%  [ 10 ]
4. mjesto u grupi 15%  15%  [ 8 ]
1/8 finala 17%  17%  [ 9 ]
1/4 finale 17%  17%  [ 9 ]
polufinale 9%  9%  [ 5 ]
finale 9%  9%  [ 5 ]
prvak svijeta 15%  15%  [ 8 ]
Ukupno glasova : 54
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2006, 21:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Dok se ona zove SiCG ne zanima me nista sto se tice nje...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2006, 23:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
eto jednog pravog sportski utemeljenog odgovora :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2006, 23:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
josephine je napisao:
eto jednog pravog sportski utemeljenog odgovora :roll:

hehe

ma obala ce nas oderat, to je bruka..mislim uvijek se nadat najboljem, al stvarno nam je teska grupa..
bar da prodjemo grupu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 00:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Ljudi kao da gledam - Svaka nasa pobjeda (pa i ona u finalu :D) ce od strane hrvatskih komentatora biti prokomentarisana kao pobjeda nepostojece zemlje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 12:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
DusanSilni je napisao:
Dok se ona zove SiCG ne zanima me nista sto se tice nje...!!!

a kako treba da se zove ? tasmanija, bangladeš, bosna ? ne seri dušane.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
kao sto vidim najvise nas je 29 % glasalo za 1/4 finala.......to ako bude trebamo biti zadovoljni....a sve preko je senzacija ruku na srce...

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 18:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
senzacija ce biti ako prodjemo grupu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 19:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jan 2006, 17:32
obala slonovace...ma ne samo da ce nas pobijediti, nego ce pobijediti i holandiju oko 7:0 i argentinu otprilike 14:0, jer argentina nema vodju, a obala ima. zar je, pored te cinjenice, uopste bitno sto je svih 11 igraca iz prvog tima argentine bolje od odgovarajucih igraca obale slonovace?

a sad, realno, obala slonovace nema apsolutno nikakve sanse. dobro je poznato da igraca dobrim cini klub u kojem igra i taktika trenera...da nije tako, liberija bi bila prvak svijeta (posto su svojevremeno imali najboljeg igraca evrope, veu) makar jednom...koliko je mocna ta obala slonovace vidjeli smo kad su izgubili od egipta na kupu africkih nacija, egipta koji nije bio ni na putu da se plasira na sp...dakle, drogba i kolo ture mogu da budu dobri u celziju i arsenalu, kad pored sebe imaju lamparda i anrija, tj. murinja i vengera...

zakljucak: obala slonovace bezopasna, lagano uzimamo sa 1:0. mislim da nasu grupu osvaja holandija, mi smo drugi...

argentina ce propasti, ali ne zato sto nemaju vodje, jer je to nevidjena glupost...vidjeli smo kako je "vodja" barselone vukao svoju ekipu u finalu ls, da im nije bilo larsona, ne bi mogli ni primirisati arsenalu. a prije utakmice su se svi oslanjali samo na zubu...dakle, argentina propada iz istih razloga kao i na proslom prvenstvu, umor i prezasicenje igraca...

IDEMO DALJE!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 22:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Citiraj:
kako treba da se zove ? tasmanija, bangladeš, bosna ? ne seri dušane

Treba da se zove Srbija.....!!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 23:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja ipak mislim da cemo holandiju uzeti jer smo zesce nalozeni na osvetu, dok oni nemaju takvih opterecenja. Problem ce biti ako uzmemo tu prvu utakmicu pa se momci opuste i zayebu stvar sa argentinom - tad bi nastala panika u zadnjem kolu... hm...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 00:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 00:48
Draco_Malfoy je napisao:
Ja ipak mislim da cemo holandiju uzeti jer smo zesce nalozeni na osvetu, dok oni nemaju takvih opterecenja. Problem ce biti ako uzmemo tu prvu utakmicu pa se momci opuste i zayebu stvar sa argentinom - tad bi nastala panika u zadnjem kolu... hm...

Uzimate Obalu Slonovace,igrate sa Holandjanima nerjeseno ali gubite od Argentine.E kako ce oni izmedju sebe igrati to cemo vidjeti.Ma ljudi vazno je da ste na svjetskom prvenstvu,drugi bi dali guze da su tamo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 03:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

cosak2 je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:

Uzimate Obalu Slonovace,igrate sa Holandjanima nerjeseno ali gubite od Argentine.E kako ce oni izmedju sebe igrati to cemo vidjeti.Ma ljudi vazno je da ste na svjetskom prvenstvu,drugi bi dali guze da su tamo.

Koliko god da pesimisticno zvuci, to je mozda cak najblize istini. Ali s druge strane opste poznata stvar je da u grupama smrti lako moze doci do situacije da sve ekipe osvoje po 4 boda. Nedavno se to negdje i desilo, samo ne sjecam se gdje.
Ali realno, SCG po prikazanoj igru u kvalifikacijama, a jos bitnije atmosferi u timu, zasluzuje bar 6 bodova u ovoj grupi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 06:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Zlikovac je napisao:
obala slonovace...ma ne samo da ce nas pobijediti, nego ce pobijediti i holandiju oko 7:0 i argentinu otprilike 14:0, jer argentina nema vodju, a obala ima. zar je, pored te cinjenice, uopste bitno sto je svih 11 igraca iz prvog tima argentine bolje od odgovarajucih igraca obale slonovace?

a sad, realno, obala slonovace nema apsolutno nikakve sanse. dobro je poznato da igraca dobrim cini klub u kojem igra i taktika trenera...da nije tako, liberija bi bila prvak svijeta (posto su svojevremeno imali najboljeg igraca evrope, veu) makar jednom...koliko je mocna ta obala slonovace vidjeli smo kad su izgubili od egipta na kupu africkih nacija, egipta koji nije bio ni na putu da se plasira na sp...dakle, drogba i kolo ture mogu da budu dobri u celziju i arsenalu, kad pored sebe imaju lamparda i anrija, tj. murinja i vengera...

zakljucak: obala slonovace bezopasna, lagano uzimamo sa 1:0. mislim da nasu grupu osvaja holandija, mi smo drugi...

Обала Слоноваче је на купу нација изгубила од Египта (који је уз то био домаћин) претежно због изморености од утакмице против Камеруна (продужеци + милион пенала). На сваком свјетском првенству једна црна репрезентација "искочи", тешко да ће то бити Того, могуће да Нигерија нешто направи, али ОС је јача од Нигерије.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 09:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
nigerija?

pa ono se ni ne takmiče

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Bonaventura Kalu, Didije Drogba, Kolo Ture, Didije Zokora, Emanuel Ebue, Aruna Dindan... Mislim da je dovoljno razloga za respekt... Normalno je da se ne treba plasiti, ali respektovati treba svakoga. Mislim da je Obala Slonovace svakako najjaca africka selekcija...

Citiraj:
dobro je poznato da igraca dobrim cini klub u kojem igra i taktika trenera...da nije tako, liberija bi bila prvak svijeta (posto su svojevremeno imali najboljeg igraca evrope, veu) makar jednom...koliko je mocna ta obala slonovace vidjeli smo kad su izgubili od egipta na kupu africkih nacija, egipta koji nije bio ni na putu da se plasira na sp...dakle, drogba i kolo ture mogu da budu dobri u celziju i arsenalu, kad pored sebe imaju lamparda i anrija, tj. murinja i vengera...

zakljucak: obala slonovace bezopasna,

Slika

Obala Slonovace je sve, samo nije bezopasna. Svasta ti naprica ovdje covjece... "Drogba je dobar zato sto igra u klubu gdje je Murinjo trener, a Lampard prvi igrac." Sta je bio u Marselju? Kljucar svlacionice, pa ga doveli u Celzi da i njima zakljucava svlacionicu, pa onda Murinjo odlucio da od njega napravi igraca...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 15:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jan 2006, 17:32
Citiraj:
Obala Slonovace je sve, samo nije bezopasna. Svasta ti naprica ovdje covjece... "Drogba je dobar zato sto igra u klubu gdje je Murinjo trener, a Lampard prvi igrac." Sta je bio u Marselju? Kljucar svlacionice, pa ga doveli u Celzi da i njima zakljucava svlacionicu, pa onda Murinjo odlucio da od njega napravi igraca...

eto ti, kad se svako petlja u fudbal...george weah je bio milion puta bolji igrac nego sto ce drogba ikad biti, pa liberija nikad nista nije postigla...sto ce reci da ekipa sa jednim dobrim igracem ne moze bas puno da postigne...
da, bili su izmoreni na kupu nacija protiv kameruna, koji se nije ni plasirao na svjetsko prvenstvo...a imao je u svojim redovima eto-a, koji je, opet, za klasu bolji igrac od drogbe...
a kolo ture je za arsenal isto bitan igrac kao i nemanja vidic za mancester...

prema tome, svima, osim potpunim fudbalskim analfabetama, je jasno da smo mnogo jaci od obale slonovace...dakle, dobijamo 1:0

a to da svakoga treba respektovati...uvijek mi se vraca primjer partizana, sa svojim velikim respektom prema artmediji...prosto su sami sebe natjerali da se boje jedne mediokritetne ekipe od koje su, zbog tog kompleksa koji su sami sebi nabili, i izgubili...
dakle, slabije od sebe ne treba respektovati nego samljeti...sa 1:0 :)))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 16:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

josephine je napisao:
nigerija?

pa ono se ni ne takmiče

My bad, мислио сам на Гану.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Zlikovac je napisao:

eto ti, kad se svako petlja u fudbal...george weah je bio milion puta bolji igrac nego sto ce drogba ikad biti, pa liberija nikad nista nije postigla...sto ce reci da ekipa sa jednim dobrim igracem ne moze bas puno da postigne...
da, bili su izmoreni na kupu nacija protiv kameruna, koji se nije ni plasirao na svjetsko prvenstvo...a imao je u svojim redovima eto-a, koji je, opet, za klasu bolji igrac od drogbe...
a kolo ture je za arsenal isto bitan igrac kao i nemanja vidic za mancester...

prema tome, svima, osim potpunim fudbalskim analfabetama, je jasno da smo mnogo jaci od obale slonovace...dakle, dobijamo 1:0

a to da svakoga treba respektovati...uvijek mi se vraca primjer partizana, sa svojim velikim respektom prema artmediji...prosto su sami sebe natjerali da se boje jedne mediokritetne ekipe od koje su, zbog tog kompleksa koji su sami sebi nabili, i izgubili...
dakle, slabije od sebe ne treba respektovati nego samljeti...sa 1:0 :)))

E ti si krajnje zanimljiv... Sta si se uhvatio Weaha i Liberije. Liberija nikad nije ni bila u prilici da nesto napravi, jer pored Weaha nikad nije imala nekog makar prosjecnog igraca... Znaci porediti Liberiju tada i sadasnju ekipu Obale Slonovace je smijesno...
A ako nisi shvatio, Obala Slonovace ima bar 5 ili 6 odlicnih igraca i svi isticu upravo cinjenicu da Drogba nije sam Obala Slonovace. Svakog protivnika teba respektovati jer niko nije slucajno dosao na SP. Tako smatra vecina fudbalskih strucnjaka, medju njima i nas selektor, a jedini se ti fudalski znalac nasao da kazes kako je "Obala Slonovace bezopasna"... Ne budi smijesan, danas u fudbalu nema lakih ni slabih protivnika, posgotov ne na SP. Uostalom ta slaba Obala Slonovace je bolje od nas rangirana na listi FIFA...

A sto se tice Partizana i Artmedije, zar ti strucnjace ne mislis da ekipa koja jedan Seltik raznese sa 5:0, zasluzuje makar respekt... A Partizan je izbacio sam sebe, jer nije bio u stanju da postigne gol za 180 minuta igre...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 21:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Nitro je napisao:
A sto se tice Partizana i Artmedije, zar ti strucnjace ne mislis da ekipa koja jedan Seltik raznese sa 5:0, zasluzuje makar respekt... A Partizan je izbacio sam sebe, jer nije bio u stanju da postigne gol za 180 minuta igre...

Е морам се сложити с ликом са циганским аватаром :) Нема ко дати гол. Био сам на обе утакмице, и у Братислави и у Београду. Наш основни проблем је био што је зеко мислио да без нападача може ући у ЛШ. Може курац. Замало је и успио, сва срећа да није (ово сваки прави навијач Партизана мисли).
И Шерифа смо прошли само захваљујући случајним головима Одите (онакав гол са 30м никад више у животу неће дати)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 21:09 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2006, 21:27
Kontam da će nas momci prijatno iznenaditi na SP. Nema tu nekih ekstra umišljenih zvezda kao što su bili Mijat, Dejo i ekipa, koja je bila raspoložena samo za slikanje :mad:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]