banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 17:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Nikola Zigic
PostPoslato: 28 Apr 2006, 03:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Jul 2005, 16:13
Draco_Malfoy je napisao:
Evo bas gledam Arsenal - Viljareal, i kontam nesto, ako su istinite price da ce Zigic najvjerovatnije od sljedece sezone igrati za Arsenal, da bi se on tu bas slabo uklopio. Prebrz je to fudbal za njega, a malo se igra na taj neki nas fazon da se zagradis ispred sesnaesterca i predas loptu nekom iz drugog plana. Odnosno, malo se igra i na neko ubacivanje sa strane, tj. tesko da ce biti kao u Zvezdi da se stalno gura na tu njegovu visinu.
Mislim da bi se Zigic mnogo bolje pokazao u nekom spanskom timu, tipa Atletiko Madrid ili eventualno malo jacoj ekipi. Cak mi i italijanska liga djeluje kao povoljnije rjesenje za igraca njegovih sposobnosti.

Sta mislite?

...za njega je najbolja bugarska II. liga ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2006, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Jeli podpiso sa Arsenal?

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2006, 11:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
Nitro je napisao:
Pa sad... Ako neko igra fudbal iskljucivo da bi zaradio lovu, onda mu je recimo uvjek bolja opcija Katar ili Saudijska Arabija, gdje seici zlatom placaju osrednje fudbalere, cisto da podignu nivo svog fudbala... Znaci mislim da nije svima iskljucivo novac u mislima... Ima valjda nesto i u prestizu, titulama, napretku u karijeri, izazovu igranja sa jakim klubovima... Mislim da se do toga tesko dolazi u Rusiji ili Ukrajini, bez obzira koliko naftasi ulagali u fudbal... Uostalom da je tu tolika perspektiva, zar ne bi ruski milijarderi kao sto su Abramovic i Gajdamak, prije ulagali u ruske klubove nego u engleske...

Ma naravno da nisu samo pare (slazem se da ima nesto i u prestizu, titulama... - to je "generalni" motiv, ali ja govorim za "trenutni", pa u Rusiju/Ukrajinu odun jer imaju i pare i koliku-toliku paznju trenera i skauta evropskih klubova), ali su one na najvisoj stepenici prilikom odluke. Jer da nije tako u pitanju on uvjek moze otici u Holandiju ili neki osrednji klub iz Evrope (mislim iz najjacih evropskih liga). Kad bolje razmislim i nisu se evropski klubovi nesto pretjerano trudili u poslednjih par godina da dovedu nase igrace u svoje redove za raziku od ruskih/ukrajinskuh, tako da i tu ima razloga odlaska na istok.
Katar - dosta igraca to ostavlja za kraj karijere.
Sto se tice razloga sto rusi kupuju I evropske klubove mislim da su to vec mnogi razjasnili.

Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 18:38 
Banjalucki_Behar je napisao:
Jeli podpiso sa Arsenal?

Kazu da nije,ali je 99% sigurno da ce preci.Ima da bude odlican tandem sa Henry-jem.Inace Nikola Zigic je najbolji igrac Zvezde,i najbolji napadac SiCG,mozda je bolji jedino Vucinic.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Zigic izgleda ide u Hamburg,tako prenose njemacke agencije.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 15:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Banjalucki_Behar je napisao:
Zigic izgleda ide u Hamburg,tako prenose njemacke agencije.

Nije lose - prvo malo godinu-dve Hamburg, pa onda nesto tipa Bayerna, Reala, Milana, i sl...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 19:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Citiraj:
RAT ZA ŽIGIĆA
Hamburger spreman da za šest miliona evra kupi Zvezdinog dugajliju
Nikola Žigić u Hamburgeru! Drugoplasirani tim Bundeslige spreman je da izdvoji šest miliona evra kao obeštećenje za visokog fudbalera Crvene zvezde. Nemci ne žele da svoju ponudu povećavaju, iako su spremni da Zvezdinom dugajliji daju platu po njegovoj želji. Pored Hamburgera, u trci za Nikolom Žigićem i dalje su Arsenal, Roma i moskovski klubovi Dinamo i Lokomotiva.

Želja predsednika Crvene zvezde Dragana Stojkovića je da Nikolu Žigića proda pre početka Svetskog prvenstva u Nemačkoj, a ponuda Hamburgera je barem za sada najrealnija. Menadžer visokog centarfora Milan Ćalasan pregovarao je sa Arsenom Vengerom iz Arsenala, ali je londonski klub stopirao pregovore, zbog neizvesnog statusa Tjerija Anrija. Ponuda od deset miliona evra, koliko su prvobitno nudili Englezi, više nije aktuelna, pa se rukovodstvo crveno-belih okrenulo drugim opcijama.

- Hamburger je jedan od najvećih klubova u Evropi. Ako njihova ponuda bude odgovarajuća, ne bih imao ništa protiv da zaigram u Nemačkoj. Bundesliga je vrlo kvalitetna i tamo se igra fudbal koji meni odgovara. Ukoliko novcem koji nude Nemci budu zadovoljni u Crvenoj zvezdi, otići ću u Hamburg - rekao je Nikola Žigić.

Hamburger, po ranijem dogovoru sa Ćalasanom ima prvenstvo kupovine Nikole Žigića, ukoliko on bude dolazio u Nemačku. Izvor Kurira iz Nemačke, blizak rukovodstvu Hamburgera, tvrdi da je dolazak Nikole Žigića u HSV vrlo izvestan.

- Rukovodstvo Hamburgera, na čelu sa direktorom Ditmarom Bajersdorferom, spremilo je budžet za predstojeći prelazni rok. Nemci planiraju da za Nikolu Žigića Zvezdi ponude šest miliona evra. Njegova plata nije problem i spremni su da plate Žigića koliko traži. HSV je potreban napadač, jer Japanac Takahara nije kalibar za Ligu šampiona i on sigurno napušta klub. Žigić je po treneru Tomasu Dolu idealan partner Brazilcu Ailtonu za sledeću sezonu.

Sve su to prazne price jedan put ide tamo, drugi put tamo.
Ja mislim da ce ostat u Zvezdi ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 20:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

[Rs-Clan] je napisao:
Sve su to prazne price jedan put ide tamo, drugi put tamo.
Ja mislim da ce ostat u Zvezdi ...

Cak i da totalno kiksamo na svjetskom prvenstvu, sanse za to su krajnje male...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Piksi nije u potpunosti odbacio mogucnost da Zigic ostane i pomogne u pokusaju da se Zvezda dokopa lige sampiona... Naravno da ga ne treba pustiti u bescjenje i po svaku cijenu, jer bi sa njim u timu Zvezda imala daleko vece sanse da udje u LS, a to je poprilican ulog... Ako stvarno Hamburger sad nudi 6 mil. eura ne bi ga trebalo prodavati... Sad govorim ono sto je najbolje za Zvezdu. Ako ga prodaju za te pare, nista nisu napravili jer ZIgicev menadzer Calasan raspolaze sa polovinoom njegovog ugovora, pa prema tome Zvezda na Zigicu koji trenutno vrijedi 7-8 mil eura, zaradjuje samo 3 miliona. Logicnije bi bilo da ga zadrze, pokusaju da udju u LS. AKo u tome uspiju, potez se isplatio jer ucesce u LS donosi ogromu dobit, a ako Zigic odgira i koju dobru utakmicu, vrijednost moze samo da mu poraste... Ako ne udju u LS, postoji zimski prelazni rok naredne sezone, u kojem uvijek mogu da ga prodaju za iste pare koje sad nudi HSV, jer mu cijena tesko moze pasti ispod te cifre, pogotovo ako na svjetskom prvenstvu odgira dobro...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 23:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Nitro je napisao:
Piksi nije u potpunosti odbacio mogucnost da Zigic ostane i pomogne u pokusaju da se Zvezda dokopa lige sampiona... Naravno da ga ne treba pustiti u bescjenje i po svaku cijenu, jer bi sa njim u timu Zvezda imala daleko vece sanse da udje u LS, a to je poprilican ulog... Ako stvarno Hamburger sad nudi 6 mil. eura ne bi ga trebalo prodavati... Sad govorim ono sto je najbolje za Zvezdu. Ako ga prodaju za te pare, nista nisu napravili jer ZIgicev menadzer Calasan raspolaze sa polovinoom njegovog ugovora, pa prema tome Zvezda na Zigicu koji trenutno vrijedi 7-8 mil eura, zaradjuje samo 3 miliona. Logicnije bi bilo da ga zadrze, pokusaju da udju u LS. AKo u tome uspiju, potez se isplatio jer ucesce u LS donosi ogromu dobit, a ako Zigic odgira i koju dobru utakmicu, vrijednost moze samo da mu poraste... Ako ne udju u LS, postoji zimski prelazni rok naredne sezone, u kojem uvijek mogu da ga prodaju za iste pare koje sad nudi HSV, jer mu cijena tesko moze pasti ispod te cifre, pogotovo ako na svjetskom prvenstvu odgira dobro...

Izvini, a otkud ti to da Žigić sa svojih 26 god. bez nekog značajnijeg iskustva (i uspjeha) u karijeri vrijedi 7-8 miliona EUR?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2006, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Izvini, a otkud ti to da Žigić sa svojih 26 god. bez nekog značajnijeg iskustva (i uspjeha) u karijeri vrijedi 7-8 miliona EUR?

Pa ako je istina da je Vest Hem nudio zvezdi 10 miliona eura za Niklolu Zigica onda je trzisna vrijednost igraca nesto ispod toga, znaci nekih 5-6 miliona... S obzirom da je u medjuvremenu Zvezda osvjila titulu u prvenstvu SCG, a da ce upravo Nikola ZIgic vjerovatno biti proglasen za najboljeg igraca pomenutog prvenstva, to znaci povecanje cijene za jos koji milion, tu je i veliko interesovanje finaliste LS Arsenala, Rome, Hamburgera i Lokomotive koja je takodje bila spremna da iz cuga izdvoji 10 miliona za ovog igraca, a da dodam i da je u pitanju profil igraca kakvih je danas malo u svijetu... Visok napadac, odlicna tehnika, sa odlicnim smislom za igru i kretnjama bez lopte...
To bi bilo to otprilike. Dodaj, oduzmi, pomnozi i podijeli, dobije se otprilike ta cifra...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2006, 02:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bilo kako bilo, Zigic vrijedi i to je pokazao ove sezone. Ja mislim da najduze sto ga Zvezda moze zadrzati je kao Pantelica prosle godine - do kraja kvalifikacija. Al' stavite se u kozu Nikole Zigica koji ce igrati na svjetskom: Momak ce sigurno izgarati ne bi li se sto vise ekipa takmicilo za njega nakon prikazane igre.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2006, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Mislim da bi na SP trebao samo da potvrdi klasu. Ali imam neki los predosjecaj, mislim da ce ulaziti samo kao Miloseviceva zamjena.
U svakom slucaju, mislim da su on i Kezman idealna kombinacija. Kao sto je saradjivao sa Pantelicem, moze i sa Kezmanom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2006, 14:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Mislim da bi na SP trebao samo da potvrdi klasu. Ali imam neki los predosjecaj, mislim da ce ulaziti samo kao Miloseviceva zamjena.
U svakom slucaju, mislim da su on i Kezman idealna kombinacija. Kao sto je saradjivao sa Pantelicem, moze i sa Kezmanom.

Nakon ovog finala kupa, sa onako rasterecenom i rastrcanom ekipom ofk-a, samo bi "mahnit" selektor dao prednost Milosevicu. Uostalom, Milosevic se pokazao kao sjajan poluspic u posljednjim utakmicama, tako da tandem Milosevic (iza njih dvojice) - Zigic - Kezman uopste ne zvuci lose. Al' da li ce selektor imati hrabrosti..?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2006, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ma to i ja mislim, samo ne vjerujem bas da ce Savo sjediti na klupi.
A za poluspica je Ljuboja nije los.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2006, 23:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

bigman je napisao:

PA nemam pojma - ali Savina sadasnja uloga poluspica ne da funkcionise, nego malo je za rec... Kad bi bilo tako i u reprezentaciji, ladno bismo 9 bodova uzeli u prvom dijelu SP-a.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2006, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
bigman je napisao:

ljuboji puno vishe lezhi lijeva strana...e sad, tu bi negdje trebalo onda i stankovica staviti. koroman je strasno puno uradio za selekciju, ali za portsmut je jako malo igrao pa mu mjesto u startnih 11 i nije zagarantovano. tu bi mogao recimo dejo djelovati...ali treba pustiti spekulacije i sacekati ponedeljak kada ce petkovic objaviti konacan spisak. tada mozemo glumiti selektore i traziti prvih 11...samo da sasu ilica ne gledam, valjda ce nam se ilija smilovati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2006, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
uh, kakav zajeb...nisam kontao postovati na temi koja se odnosi na zigica. a inace sto se toga tice, volio bi ga vidjeti bilo gdje, samo ne u nekoj od ruskih ili ukrajinskih ekipa. kako slusam zadnjih dana, hamburg je za sada najkonkretniji

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2006, 17:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pilot babo je napisao:
samo da sasu ilica ne gledam.

NE DAJ BOZE!!! Sto ga uopste spomenu, 'os urec' reprezentaciju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2006, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I dok mi tako trubimo o tome kuda ce i kada Nikola Zigic, uprava u koju su se svi navijaci (naravno i ja sa njima) kleli, ucini nevidjenu glupost i proda jednog od najperspektivnijih golmana Evrope "velikom" Nantu za "ogromnih" 2 mil. eura...

Vladimir Stojkovic, covjek koji je odbranama protiv Brage uveo Zvezdu u ligu UEFA, prodan je Nantu za cifru koja je pream nezvanicnim informacijama veca od 2 mil. eura.

E zivote. Pa sezona se nije posteno ni zavrsila, nije ni prelazni rok zvanicno poceo, a ode vec golman. Kakva je sad to politika u klubu. I laici znaju da je dobar golman oslonac ekipe i predstavlja polovinu tima. A kad u timu imas odlicnog golmana, koji je uz to i mlad i moze jos da napreduje, onda treba sve da ucinis da ga zadrzis...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]