Supporter je napisao:
Tentative je napisao:
Hehehe sta sam ja napisao.Malo me zeza tastatura,razdrndana.
Jbg,steta sto ne sviraju negdje blize.Nije los bend,ali ne bih samo zbog njih putovao u BL.A kakvo je to mijesto,gdje se odrzava koncert?Jel tu stalno dolaze poznati bendovi?
To mjesto ti je u stvari diskoteka, gdje maloljetnici ( a bogami i stariji ) brljave i bacaju sevdah subotom, dok se petkom obicno organizuju partyji i 'certovi, kao i rock veceri. Shto se tiche partyja tu su koliko sam ja skontao dolazila prilichno zvuchna imena, a sto se tice koncerata nije to mjesto bas imalo neke svoje slavne momente, ali posto su nam zatvorili vecinu ( serem - sva ) mjesta gdje su se u BL mogle odrzavati svirke, to je kao neka imitacija mjesta za svirku. Nastupali su ti tu vecina BL bendova, Kraljevski Apartman, neki Maiden tribute, Midnight Thunder Express, Edo Maajka i sad mi je mozak blank da jos nabrajam. Evo 4. maja Osmi putnik ima svirku u tom prostoru.
Cek,sva su mijesta u BL zatvorili?Toliki grad,a nigdje se ne mozes provesti.Pa sta se tamo pusta?Ovdije pustaju samo Viki i co.Jedino mijesto gdje mogu izaci u S.Sarajevu jesu neke privatne zurke,mog drustva,inace skoro nista

,al dobro valjda ce se promijeniti nesto.Iduce godine bih trebao u Banjaluku na studije,pa ce valjda pootvarati nesto do tada.