banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 19:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Ima li osnove i vjerujete li ???
Glasanje se završava 11 Okt 2005, 19:52
Vjerujem 60%  60%  [ 12 ]
Ne vjerujem 40%  40%  [ 8 ]
Ukupno glasova : 20
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2006, 20:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Mar 2006, 18:16
Jest da kasnim jedno 3 meseca al imadoh potrebu da i ja kazem par reci na ovu temu. Necu ulaziti u to da li su vanzemaljci, neko ko ce u sledecem poslati ziro racun (kao sto che kaze) ili je neko treci pisao ovaj mail. Niti cu ulaziti u to da li je ovaj mail o vanzemaljcima, "tajnim" grupama ljudi zeljnih moci (masoni, iluminati etc.) i trenutnom stanju u svetu (kao sto aragorn rece) ili o necemu trecem. Cisto htedoh da kazem da mislim da ipak tamo negde postoje "mali zeleni".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2006, 22:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
...svi ih nazivaju "mali zeleni" niti su mali, niti zeleni...samo su drugaciji...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2006, 14:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2005, 11:27
Aragorn je napisao:
I dugujem pojašnjenja pojmova koje sam pominjao:
Stakleni grad je pojam kojeg jedan od najpoznatijih istraživača u bivšoj YU Željko Malnar pominje u svojoj knjizi "Potraga za Staklenim Gradom" i koja se (čini mi se) u stvari odnosi na Tibetanski podzemni grad koji neki zovu Šambala ili Agarta (ali nije mi jasno na kraju šta je on stvarno tu mislio iako sam baš nedavno osjetio poriv i tu knjigu ponovo pročitao).

U toj knjizi ima čitav niz zanimljivosti, a jedna je i svjedočanstvo da je po pećinama zapadne Bosne i Like tragao za nečim što je u vezi sa tim (ako sam ga dobro shvatio):energetskim središtem kojim počinje "put svile" (karavanska trgovačka "cesta" iz Evrope u Kinu), ali čini se u stvari energetsko spiritualni meridijan koji počenje na Tibetu a završava ovdje ili počinje ovdje a završava na Tibetu.

@Aragorn, ne cusmo se duze...

Shambala ili Agharta...???! Da li si tragao po internetu za tim zadnjim imenom. Obzirom da vecina sumnja u internetske rezultate treba potraziti knjige na amazon.com vezano za to sto si rekao.
Ja imam jako zestoke reference za taj grad koji nije jedini pod zemljom... Tu se podrazumijeva i dosta informacija a nadam se i mislim da mislimo na isto jer nije pametno bas svukud postati :)
NAvodno, dovoljno je samo reci da duhovni OCI najviseg reda, poticu odatle kroz svjetsku istoriju...
Rekao si knjiga "Potraga za Staklenim Gradom" od Zeljka Malnara i da tamo nisi skontao sta je Malnar tu stvarno mislio kad je trazio taj grad???
Jer po mojim i zajednickim referencama taj grad cuvaju Tibetanski templari Shaolinskih hramova koji su upuceni u Pranu, energiju nulte tacke, kosmicku en. ili jednostavno Chi, i ono sto bih rekao vezano za to ovdje bi djelovalo mozda i smijesno :roll: ali kad se uzme u obzir ono sto sam navodio za piramide i koordinate kao i neke datume ukljucujuci i 9/11 dobija se uklopljena slika koja veze Shambalu ili Aghartu u pocetak zbivanja.
Znam da sam vise naceo nego rekao ali to je to.
Sad me interesuje imas li tu knjigu i gdje mogu da je nabavim jer tek sad kad sam ponovo citao ove postove naisao sam na to i povezao Aghartu sa interneta sa Shambalom? I mogu ti reci da se tu krije kljuc stvari.
Ta knjiga je vazna s te strane jer je Malnar isto naceo nesto sto eventualno moze da upotpuni sliku.
Rekao si "Tibetanski podzemni grad koji neki zovu Šambala ili Agarta (ali nije mi jasno na kraju šta je on stvarno tu mislio iako sam baš nedavno osjetio poriv i tu knjigu ponovo pročitao)", a osjetio si poriv da je procitas jer moze da se desi da se sa ovim informacijama stvari uklope na svoje mjesto, jer ova Agharta na koju ja mislim, je u stvari link i centar zbivanja ka jednoj od najcuvanijih baza "Pine Gap" u Australiji.
Inace jedino mi nije jasno zasto tebi nije jasno sta je Malnar tu na kraju mislio, mozda nije dorekao sto je sumnjao za Shambalu a mozda nije ni znao ovo sto se dokazuje i prica na netu danas???

Cuveni Admiral Byrd je oko prvog svjetskog rata poslije, uletio u pukotinu na svjernom polu sirine nekoliko milja i nasao sa u podzemnom svijetu...

Ako imas info potrebne, molim Te, prokomentarisi...
Zamolio bih i Vadera da prokomentarise ovo jer je barem meni jako bitno... Bitno je naglasiti da je vezano za Bih podrucje i ovo sa piramidama sto se sad dokazuje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2006, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nažalost ne znam ništa o tome.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 00:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Da malo podignem temu:
Veceras je u emisiji "Na rubu znanosti" gost bio David Icke. Stosta zanimljivog se imalo za cuti. Nazalost, nisam vidio ranije pa da javim za to, vec sam i sam "upao" na pola emisije. :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 13:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2005, 11:27
BACK AGAIN! :fadein:

Vader je napisao:
Nažalost ne znam ništa o tome.

Mislim da ipak "ne zelis" da komentarises nego "ne znas" nista o tome...!
Ali opravdavam, potpuno, obzirom da znam o cemu smo pricali prosli put...
Zanimljivo je da ima dosta odziva na ovu temu iako je preslo na optuzivanje manje vise ali istu ljudi su non stop podizali svijest ovdje na visi nivo na cemu stvarno zahvaljujem.

Druga stvar me iznenadilo da nije niko komantarisao analogiju i logiku koje sam naveo za piramide u prethodnim postovima kao ni ovaj zadnji post.
Mislim da nam ipak nedostaje svjezih ideja i racionalno logickih i otvorenih razmisljanja.
Ne znam je li koncept sporijeg proticanja vremena na vecim nebeskim tijelima i u svemiru toliko tezak za predstaviti sebi.
Ako jeste, onda zato niko nije komentarisao to...?! :oops: :cry: :roll: :)

@Flash
Ickea trebam da preuzmem od @Not now John.
Ako ga nije obrisao sa hub servera... :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Sva vremena su u UTC [ DST ]