banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 20:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 422 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2006, 14:41 
DELETED

Poslednji put menjao DELETED dana 19 Mar 2006, 15:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2006, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Аха...
Филм је одличан, у сваком случају...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2006, 15:25 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2006, 17:43 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2006, 19:23 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2006, 00:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2006, 09:36
Lokacija: zemlja piramida, oskara, medvjeda, olimpijade,nobelovaca
tovarišu micelijusu je sve super ako se poklapa sa njegovim misljenjem
o slobodanu krvniku balkanskom se sve zna, svijet zna sto je najvaznije pa ce ostati upisan u historiji kao takav a ne kao neki velikan a sam pokop govori sve o tome sta njegov narod o njemu misli i da su svjesni( izuzev bosanskih pravoslavaca koji i dalje zive u magli barem u bijeljini )
bilo mi je tako lijepo gledati one reportaze i izjave gradjana po srpskim gradovima o njemu :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2006, 09:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Citiraj:
bilo mi je tako lijepo gledati one reportaze i izjave gradjana po srpskim gradovima o njemu

Da i svi su bre govorili samo dobro o njemu....!!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2006, 10:04 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2006, 10:48 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2006, 11:38 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2006, 02:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Bit ce prije da se sam ubio u zelji da se dokopa Moskve i ruske bratje, jer je to bio i jedini nacin da se spasi dozivotne kzne i epiteta zlocinca. Ovako je ostao samo osumnjicenik, kome ni majcica Srbija nije mogla dodijeliti pristojunu parcelu za sahranu, nego je sahranjen u kucnom dvoristu. Sve prema zaslugama.Da li se tako sahranjuju velikani i zasluzni ljudi za narod o otadzbinu???????????? Pozdrav Zah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2006, 15:53 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2006, 22:45 
Veteran
Veteran

Po smom starom obicaju nas "uvazeni moderator" se stavlja u ulogu tumaca tudjih stavova i misljenja, a ne poznaje neke elementarne stvari iz logickog misljenja. Jedno je Micelius postaviti nesto u upitnom obliku, a drugo je Micelius nesto kategoricki trvditi. Ja sam mislio, da imam posla sa ljudima koji tu razliku razumiju.

Postavljeno pitanje je iamalo za cilj da razmisljamo sta smo sve cinili, i gdje smo se zbog tog cinjena nasli, da li je to sve bilo potrebno ili je moglo bez toga. Kad to kazem, onda mislim i na manje srposkom zastovaom pod kojom je poklano oko 100.000 muslimana u onako uzavrloj atmosferi. Svadba je mogla biti i bez mahanja zastavom. Da li bi bilo umjesno, da je neko u isto to vrijeme u onako uzvrjeloj atmosferi mahao sahovnicom pred Domom kulture u Banja Luci.

Stvar treba objektivno sagledati i ne ciniti ono sto nije pozeljeno u datom trenutku, a sve u cilju izbjegavanja prilkijevanja krvi. Na nasu zalost, logike, a po svoj prilici ni volje nije bilo, da se nadje izlaz iz nastale situacije, nego se trazio nacin dolijevanja ulja na vatru.

Mahsuz pozdrav "cijenjenom moderatoru". Zah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2006, 09:00 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Citiraj:
Дакле, "зах" је изгледа видовит па зна како би у то вријеме прошао сват са заставом сда у Бања Луци, а онда каже како је, цитирам, у другом свјетском рату под Српском заставом убијено близу 100.000 муслимана, што је, сасвим очигледно, његово ОПРАВДАВАЊЕ убиства српског свата само зато што је носио Српску заставу на свадби.

L O G I K A .... :D , je cudna nauka.

Mani se logike .... nego, druskane Bosnjaci su u ta doba u isli u Seher da se vjencavaju ili tiho, tiho u jednom autu do skupstine opstine u Banjaluci samo sa svjedocima i poslije obavljene ceremonije brzo nazad kuci na minimalno "privatno" slavlje.
Kakve zastave (do duse mi zastave ni nenosimo :D ), kakve svadbe .... NIJE SE MOGLO DISATI u Banjaluci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2006, 16:39 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2006, 17:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Maj 2005, 11:51
zah je napisao:
Bit ce prije da se sam ubio u zelji da se dokopa Moskve i ruske bratje, jer je to bio i jedini nacin da se spasi dozivotne kzne i epiteta zlocinca. Ovako je ostao samo osumnjicenik, kome ni majcica Srbija nije mogla dodijeliti pristojunu parcelu za sahranu, nego je sahranjen u kucnom dvoristu. Sve prema zaslugama.Da li se tako sahranjuju velikani i zasluzni ljudi za narod o otadzbinu???????????? Pozdrav Zah

Bit će prije da nisi pratio suđenje :D .
Taj sud je osnovan zbog ratnih zločina u bivšoj Jugoslaviji.Šta bi se desilo da ih Milosević porazi? Ako si gledao, četvrtinu optužnica su morali da povuku jer nisu imali nikakve dokaze za navodne optužbe.

A kao drugo, samo malo dijete vjeruje da se je on sam ubio pošto samo haško medicinsko osoblje može da mu da bilokakve lijekove, a ni u običnu policijsku stanicu nemožeš da uneseš tabletku a kamoli u jedan ŠEVENINGEN + nije imao nikakve razloge da se ubije pošto je bio sve bliže ka totalnom porazu tribunala.

Ako je iko imao motiv za ubistvo onda je to Zapad jer se znalo da će da dokaže svoju nevinost a sa tim beznačajnost suda.Ovako je bolje za njih, ubio se pa kao žao im što ga nisu mogli osudit :lol: .Paćenici, stvarno.Da su mogli do sada bi ga već triputa optužili, mogli su samo da mu hasaju kiflu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2006, 00:00 
Veteran
Veteran

Izgleda Micelius da ti tjeras po starom. Ti ne mozes ili neces da pravilno shvatis-protumacis neciji komentar. Ja nemam namjeru da ti to pojasnajvan nekoliko puta. Svoj stav zadrzi za sebe, a razumni ljudi ce shvati sta sam kazao prethodnim komentarom. Inace, od tebe me ne moze nista iznenaditi. Kako si traljav moderator, tako su ti i komentari traljavi.

Mi danas mozemo pricati sta hocemo o Milosevicu, jer Milosevica vise nema. Presuda nije izrecena jer je covjek umro. Ipak, on se grcevito trudio kako bi se dokopao Mozkve.Isto to radio je njegov brat u Moskvi. Iskreno receno, zao mi je, sto sudjenje nije okoncano kaznom ili oslobodjajucom presudom. Ovo je najgore rjesenje i za Milosevica, njegovu porodicu ali i Sud.
Pozderav Zah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2006, 15:29 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2006, 02:03 
Veteran
Veteran

Prouci malo svoje obicaje, svoju tradiciju sadasnju i proslu, pa onda dijeli pamet drugima.

Potrudi se da shvati sta neko kaze, i ne potvrdjuj onu poznatu Cosicevu izreku "..Laz je vid naseg patriotizma i potreba nase prirodjene inteligencije. Lazimo stvaralacki, mastovito i inventivno". Ako tako nastavis, onda ce ova tvrdnja uvazenog knjizevnika postati pravilo.

Vrati se malo na moj komentar od 26.03.06.godine, pa ga prouci i ne lupetaj svoje proizvoljnosti. Evo ti to objasnjenje jos jednom.

Jedno je Micelius postaviti nesto u upitnom obliku, a drugo je Micelius nesto kategoricki trvditi. Ja sam mislio, da imam posla sa ljudima koji tu razliku razumiju.

Postavljeno pitanje je iamalo za cilj da razmisljamo sta smo sve cinili, i gdje smo se zbog tog cinjena nasli, da li je to sve bilo potrebno ili je moglo bez toga. Kad to kazem, onda mislim i na manje srposkom zastovaom pod kojom je poklano oko 100.000 muslimana u onako uzavrloj atmosferi. Svadba je mogla biti i bez mahanja zastavom. Da li bi bilo umjesno, da je neko u isto to vrijeme u onako uzvrjeloj atmosferi mahao sahovnicom pred Domom kulture u Banja Luci.

Stvar treba objektivno sagledati i ne ciniti ono sto nije pozeljeno u datom trenutku, a sve u cilju izbjegavanja prilkijevanja krvi. Na nasu zalost, logike, a po svoj prilici ni volje nije bilo, da se nadje izlaz iz nastale situacije, nego se trazio nacin dolijevanja ulja na vatru.

Napomena: Mozda nakon treceg citanja nesto i shvatis, ako ti pamet nadvlada mrznju i sovinizam koji kao moderator prosipas po forumu. Izgleda da si ti shvatio da je ovo RAVNOGORSKI FORUM. Ali sta znam, mozda je ovo stvarno ravnogorski gorum, samo to nigdje ne opise.

Mahsuz pozdrav "cijenjenom moderatoru". Zah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2006, 16:30 
DELETED

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 422 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]