banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 19:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2006, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Pero_Bombas je napisao:
jebalo vas karajevo zasto ste se toliko zakacili za njega??!?!??!!??!

nisam bio u sarajevu, mada bih volio ali kako niko nije primjetio kako je Atina, jedan prejak grad, tako nisko pozicionirana...

a vi zapeli za sarajevo... c c c c

Nije mi ni Atina nesto.... smog, guzva, smrdi... uzas...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2006, 23:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
...Barselona je vrh...nisam bio na opustenijem mjestu, a dosta sam putovao...loodilo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2006, 23:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
DusanSilni je napisao:
Citiraj:
Da bi shvatio bre moras bre da imas dusu bre

Ajde bre begaj....ako je tebi Sarajevo lepo to ne mora da znaci da je svakom....!!!

Ako je tebi Sarajevo ruzno ne znaci da je najruzniji grad na Svijetu ... kako si rekao.
BTW nisi kompetentan da pricas, u Srbiji jedini grad koji je dobar je Beograd sto krenes i kilometar juznije sve je tuznije .. dakle brini svoju brigu bre.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 00:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
u Srbiji jedini grad koji je dobar je Beograd sto krenes i kilometar juznije sve je tuznije ..

A gdje si ti to bio/bila juznije?
A sta kazes za sjever?Novi Sad,Sombor,Subotica?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 01:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 17:43
Objektivno, danas što se tiče kvaliteta života Ljubljana je daleko ispred svih gradova u bivšoj Jugoslaviji, pod pretpostavkom da tamo živiš i radiš. Na drugo mjesto bih svrstao Zagreb, pa odmah tu i Beograd. Maribor bih stavio na četvrto mjesto. Onda dolazi plejada gradova koje ne odskaču mnogo jedan od drugoga, Novi Sad, Split, Rijeka, Sarajevo, Banja Luka, itd.

Što se tiče bh gradova, mislim da nema velike razlike između Banje Luke, Sarajeva i Mostara. Turistički, možda su Sarajevo i Mostar za nijansu atraktivniji, ali samo kratkoročno - ono u smislu dođem jednom, vidim i ne poželim da se tu vratim. Sarajevo iako glavni grad u suštini je kao Banja Luka, samo X2, što znači veći haos, veći nered, veća prljavština, ali i veća mogućnost za zaposlenje, veća vjerovatnoća za vidjeti neki zanimljiv kulturni događaj.

Meni lično, u BiH Banja Luka je grad po mjeri i ne bih je, osim u nekom izuzetnom slučaju (poslovno ili emotivno) mijenjao za Sarajevo. Naravno da Banja Luka ima svojih mana, da sami građani moraju da u nekim stvarima promijene svoj odnos prema gradu (o tome je bilo više u prethodnim postovima), ali s obzirom na opštu atmosferu u zemlji, Banja Luka je dobro mjesto za živjeti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 05:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

laoce je napisao:
Citiraj:
u Srbiji jedini grad koji je dobar je Beograd sto krenes i kilometar juznije sve je tuznije ..

A gdje si ti to bio/bila juznije?
A sta kazes za sjever?Novi Sad,Sombor,Subotica?

To vec spada u Vojvodinu koju nisam racunala. Pomenuti gradovi jesu jako lijepi i vrijedni spomena.

Bila sam u par Srbijanskih gradova, nije mi se ni jedan svidio sem BG.
O mentalitetu ljudi nebi ni pocinjala jer je to vec sasvim druga tema. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 09:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Citiraj:
To vec spada u Vojvodinu koju nisam racunala

A Vojvodina nije Srbija jel...???:D:DPodesecas me na nekog ali nema veze...:D:D

Citiraj:

Ako je tebi BG lep onda......ja zivim ovde svoje 24 god. i nista lepo nisam vidio....!!!!

Citiraj:
Ako je tebi Sarajevo ruzno ne znaci da je najruzniji grad na Svijetu ... kako si rekao

Pa dobro mozda je jedino Tirana ruznija....ali samo malo....nije puno..!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
ljepota poroka je napisao:
To vec spada u Vojvodinu koju nisam racunala. Pomenuti gradovi jesu jako lijepi i vrijedni spomena.

Racunala ili ne Vojvodina je Srbija :)

Svi smo mi individue sa razlicitim kriterijima. Tebi se svidja nesto sto je meni mozda ruzno i obratno. Ja sam obisla malo vise gradova u Srbiji i odusevljena sam mentalitetom ljudi koji zive tamo. Njihovom jednostavnoscu i gostoprimstvom... / Gdje celjad nije bjesna nije ni kuca tjesna

A mozda smo na iste ljude gledali drugacijim ocima?!? Mozda si ti isla sa predrasudama. Ko zna?!? SVa ova rasrava je bezvezna i nepotrebna :-? Koliko god su neki od nas emotivno vezani za Sarajevo, koliko god neko nalazio ljepotu u zgradama koje krase taj grad, ljudima koji mu daju dusu ( ili oduzimaju?!?) - reci da se Sarajevo ubraja u top listu sa ugodnim zivotnim standardom, je vise nego smijesno. Na ovoj listi je München samo par mjesta ispred Sarajeva?!? :o Halooooooo, samo tupan moze povjerovati u takvu nebulozu i prihvatiti je za ozbiljno :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 09:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ajkula cista 10-ka za post...!!!

Sarajevo je grad u onoj ebenoj kotlini okruzen planinama...non stop magla,kisica neka rominja....!!!
Kad prodjes bre Bascarsijom imas utisak kao da hodas nekim Istambulskim vasarom....pa bre zasto onolika Turska muzika...ali bas Turska.....a da ne pricam o smradu....uf fuj fuj...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 09:47 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Citiraj:
Što se tiče bh gradova, mislim da nema velike razlike između Banje Luke, Sarajeva i Mostara. Turistički, možda su Sarajevo i Mostar za nijansu atraktivniji,

:lol:
Sta bi ti to turistu pokazao u Banjaluci .... Bosku, dvoranu Borik .... ili mozda KMC.
Banjaluka je lijep grad .... ali turisticki - cista NULA.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
To je opet tvoje misljenje :) Meni setnja Bascarsijom pase, na muziku sam se osvrtala samo na pocetku a onda sam ju prihvatila i na nju vise ne obracam paznju :) Nista mi ne smrdi jedino mi cevapi mirisu :angel: Volim kaldrmu i one male prodavnice... Opet je u pitanju ukus. Sto je meni lijepo tebi ne mora biti.

A da je vazda u nekoj maglustini - jeste :-? Licno ne volim kotlinske gradove jer imam osjecaj skucenosti ( ocigledno imam blazi oblik klaustrofobije :lol: ).. A i prljav je poprilicno :cry:

Najbolje je ovu temu zakljucati jer nema neke vajde od daljnje rasprave :-? Stvar ukusa i tacka :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 09:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
To je opet tvoje misljenje Meni setnja Bascarsijom pase, na muziku sam se osvrtala samo na pocetku a onda sam ju prihvatila i na nju vise ne obracam paznju Nista mi ne smrdi jedino mi cevapi mirisu Volim kaldrmu i one male prodavnice... Opet je u pitanju ukus. Sto je meni lijepo tebi ne mora biti

Ma sve je to OK,ali sto je previse previse je.......ja licno ne volim te vasare...a brateeee Bascarsija je cisti vasar...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
cosma je napisao:

nemas ti izgleda pojma sta je aleja.. niti kako je BL izgledala prije rata.. kao i vecina gradova u BiH..

nemam, izgleda. samo ti mora da nekom magijom sve to znaš. evo, aplaudiram ti. klap, klap. pametno čedo.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 10:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 17:43
EZAN je napisao:
Citiraj:
Što se tiče bh gradova, mislim da nema velike razlike između Banje Luke, Sarajeva i Mostara. Turistički, možda su Sarajevo i Mostar za nijansu atraktivniji,

:lol:
Sta bi ti to turistu pokazao u Banjaluci .... Bosku, dvoranu Borik .... ili mozda KMC.
Banjaluka je lijep grad .... ali turisticki - cista NULA.

Tačno, Banja Luka turistički nije atraktivna kao Sarajevo ili Mostar, to sam i rekao u svom postu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 10:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ahahahahaahahahahah Pa Kopac...keve mu stare...sta ti radis ovde opet..??:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:Dhahaahh

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
Meni lično, u BiH Banja Luka je grad po mjeri

Upravo tako,po mjeri covjeka.Imas gotovo sve u njoj,a nije prevelika, sto sa sobom nosi guzvu i trku.U tu kategoriju spadaju i Split i Novi Sad.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 12:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hmmm kakvi su to experti samo da mi je znati
Beograd, Zagreb i Sarajevo i nisu takvi biseri kakvima su prikazani ovom listom
ajd sva sreca pa se nisu obrukali stavivsi Bl na listu

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 19:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
ljepota poroka je napisao:

Racunala ili ne Vojvodina je Srbija :)

Svi smo mi individue sa razlicitim kriterijima. Tebi se svidja nesto sto je meni mozda ruzno i obratno. Ja sam obisla malo vise gradova u Srbiji i odusevljena sam mentalitetom ljudi koji zive tamo. Njihovom jednostavnoscu i gostoprimstvom... / Gdje celjad nije bjesna nije ni kuca tjesna

A mozda smo na iste ljude gledali drugacijim ocima?!? Mozda si ti isla sa predrasudama.

Vojvodina jeste Srbija, no mnogo je drugacija od juznije od BG Srbije.
Ne znam kolikodugo si provela u Srbiji i gdje,ja sam provela dvije godine , dvije godine kojih se nerado sjecam, sto zbog uslova pod kojim sam bila tamo sto zbog mentaliteta ljudi. Da isla sam tamo sa predrasudom da su nam mentaliteti isti..... sto je ogromna greska, nismo ni blizu.
Smjesna mi je sada tvoja izjava gdje celjad nije bjesna ni kuca nije tjesna... ja nisam naisla ni na sta drugo sem na bjesnilo i negostoprimstvo cim bi mi culi izgovor.
Opet nisu svi isti , no meni se tamo nikako nije svidjalo, ni ljudi , ni gradovi, nacin zivota, nista..............praznina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 19:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Vojvodina jeste Srbija, no mnogo je drugacija od juznije od BG Srbije.
Ne znam kolikodugo si provela u Srbiji i gdje,ja sam provela dvije godine , dvije godine kojih se nerado sjecam, sto zbog uslova pod kojim sam bila tamo sto zbog mentaliteta ljudi. Da isla sam tamo sa predrasudom da su nam mentaliteti isti..... sto je ogromna greska, nismo ni blizu.
Smjesna mi je sada tvoja izjava gdje celjad nije bjesna ni kuca nije tjesna... ja nisam naisla ni na sta drugo sem na bjesnilo i negostoprimstvo cim bi mi culi izgovor.
Opet nisu svi isti , no meni se tamo nikako nije svidjalo, ni ljudi , ni gradovi, nacin zivota, nista..............praznina.

Jao sta reci i ostade ziva...ma idi bre gde si to bila....sta oces da kazes da su u Sarajevu ljudi bolji nego u BG...ma daj bre smesna si....pali..!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 20:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Odlican post BSE. Kako li vam je tako svima trn u oku bas Sarajevo??? A sta li je to lijepo u BL? Ja kad sam bila tamo sa nekim kanadjanima, nisam imala sta da im pokazem. Morala sm ih voditi u Rajvosa i svi su se odusevili. (Ovo je mala provokacija, a mosda i nije :D ).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]