EZAN je napisao:
Ma znam ja da ti to nemas s cime uporediti .... jer tako starih dokumenata NEMATE .....
Ко нема?! Ко су ти који немају?? Шта ти причаш, Езанчићу??!!! Ко има?? Ко су ти који имају ??

Али хајде да те направимо будалом јубиларни десетхиљадити пут

:D:lol: (мада је глупо да поредим два српска текста, али ево чисто да видиш да си у заблуди, као и за већину ствари што ваљаш бестидно и патетично...)
Надам се да је твој ограничени мозак чуо за Мирослављево Јеванђеље, најстарији српски писани документ, који је уписан у Унесков програм ''Memory of the World'' уз напомену ''најбоље документује један од сегмената људског стваралаштва свога времен''...уз Мирослављево Јеванђеље у том програму се налазе Гутенбергова библија, Бетовенова, Шубертова и Шопенова дјела, дјела Ханса К. Андерсена, затим ту је и Дневник Џемса Кука итд....
Ово Јеванђеље се сматра једном од најљепших рукописних књига на свијету....Поред самог текста, исписаног руком "грешног дијака Григорија", посебну вриједност овог јеванђелистара представљају ликовни украси - иницијали - који се по љепоти и стилу израде сматрају јединственим у свијету, јер нису писани по познатом узору. Сликани украси овог рукописа, чудесне минијатуре са византијским мотивима флоре и фауне, чине ово Свето Јеванђеље ликовним и уметничким ремек-делом....
Ех, да, и писано је
1185....Шта каже СДА-је ли 1189. била прије 1185.??

:D Биће декрет и за то, а??

:lol::lol:
Чисто да те научимо још нешто , тај Мирослав је био Кнез Захумски и брат Немањин, и био је ожењен сестром Бана Кулина....
А ево види како изгледа једна страница....

Citiraj:
Dakle povelja je pisana BOSANCICOM i tako ostaje.
Босанчицом?!!!

Срећа, па ти оно постави босанчицу на овај форум, па сам себи показујеш колики си ограничени балкончић

..... ти баш требаш назад у основну школу....и шта си оно још извалио да се стећци налазе само на подручју БиХ?!!

Која си ти незналица....