banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 08:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2006, 03:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
ma shto se mene tiche nek uzme bosna GY ligu, jedino da sa Partizanom ne igra u finalu. pa Partizan je pod pritiskom ne igranja u euro ligi morao da pochne da igra u GY ligi.

ps tomo nemoj nikad zaboraviti Saletovu trojku :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2006, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
AdelonE je napisao:
ma shto se mene tiche nek uzme bosna GY ligu, jedino da sa Partizanom ne igra u finalu. pa Partizan je pod pritiskom ne igranja u euro ligi morao da pochne da igra u GY ligi.

ps tomo nemoj nikad zaboraviti Saletovu trojku :wink:

Partizan je daleko najaci tim na ovim prostorima. Bosna ih je dva puta pobjedila u Skenderiji. Ali nerealno je ocekivati da Bosna dobije GY ove god.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2006, 23:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2006, 09:36
Lokacija: zemlja piramida, oskara, medvjeda, olimpijade,nobelovaca
jeste al ko ce znati ja sam optimistican ako se ufate 6,5 mjesta imaju vise sanse...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2006, 03:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Citiraj:
Partizan je daleko najaci tim na ovim prostorima. Bosna ih je dva puta pobjedila u Skenderiji. Ali nerealno je ocekivati da Bosna dobije GY ove god.

Ma pocemu je bre Partizan najjaca ekipa na ovim prostorima....reci mi keve ti....po cemu je Partizan jaci od Zvezde.....eto ja sam neutralan...mrzim i Zvezdu i Partizana ali eto kazem da Partizan nista nije jaci od Zvezde....!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 14:22 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2006, 15:06
jaci je partizan od zvezde to se vidi i u njihovim medjusobnim duelima<bez obzira ko pobijedi po meni partizan pokaze bolju igru> partizan ima strasnog strucnjaka na klupi koji forsira mlade igrace i za koju godinu ako ostanu igraci i uprava nece im moci niko nista

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 14:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
O cemu ti pricas majke ti,Partizan ima mlade igrace koje je oteo,medjutim i pored toga njihova igra zavisi od jednog coveka (Milojevic) i cim on stane njih nigde nema.

Medjutim mene nesto drugo zanima,a to je da li ova nametnuta liga vise ima smisla?

Prosirili su zavrsno takmicenje na 8 ekipa i kako stvari stoje od 8 cak 5 ce biti iz Srbije,a od toga prve 4 pozicije u lizi upravo drze srpski klubovi.Sad me zanima da li ce prvak srpske lige uci u GY-ligu i da li ce neki od srpskih klubova morati zbog toga ispasti?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 15:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Avg 2002, 16:27
Pa ako je nametnuto izađite, niko vas ne drži. Ako su prva 4 srpska pa neka su takmičenje je otvoreno pa ko je bolji neka ide dalje. Zašto uvijek okrećeš na politiku. Ko neće da igra nemora a vjerujem da im se više isplati igrati GY Ligu nego domaću (financijski sigurno)!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 15:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

iso,
iako je ta liga politicka ja nigde u mom prethodnom postu nisam pomenuo politiku.
Postavio sam jasna pitanja,a ti umesto odgovora nudis bledunjav i providan post.
Ti ili stvarno nemas pojma ili se pravis lud,jer trebao bi da znas da je postavljen uslov srpskim ekipama ili ce igrati GY-ligu ili nema evropskih takmicenja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 20:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
jaci je partizan od zvezde to se vidi i u njihovim medjusobnim duelima<bez obzira ko pobijedi po meni partizan pokaze bolju igru> partizan ima strasnog strucnjaka na klupi koji forsira mlade igrace i za koju godinu ako ostanu igraci i uprava nece im moci niko nista

E nemas pojma bre...u Srbiji trenutno nema veceg strucnjaka od Sakote...ali cune da se raspravljam o Zvezdi i Partizanu....ne volim ta imena ni izgovorit...!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa dobro Partizan je prvi na tabeli.

Bosna je pobjedom protiv Zagreba je jako blizu zavrsnice,-.

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 12:44 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2006, 15:06
sikman je napisao:
O cemu ti pricas majke ti,Partizan ima mlade igrace koje je oteo,medjutim i pored toga njihova igra zavisi od jednog coveka (Milojevic) i cim on stane njih nigde nema.

Medjutim mene nesto drugo zanima,a to je da li ova nametnuta liga vise ima smisla?

Prosirili su zavrsno takmicenje na 8 ekipa i kako stvari stoje od 8 cak 5 ce biti iz Srbije,a od toga prve 4 pozicije u lizi upravo drze srpski klubovi.Sad me zanima da li ce prvak srpske lige uci u GY-ligu i da li ce neki od srpskih klubova morati zbog toga ispasti?

ma idi gramatika kako si glup ne kaze se LIZI tupko,a nema potrebe da nekog zavaravas da znas nesto o kosarci i stanju u GY LIGI kad nisi nista pametno rekao otkad citam tvoje postove

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 20:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Jest vam i liga,Cibona se tu poigrava.Dajte malo euroleague.
Cibona-Benetton 90-81!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 16:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Jako tuzno...:D

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2006, 10:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

sahbazoglu je napisao:
ma idi gramatika kako si glup ne kaze se LIZI tupko,a nema potrebe da nekog zavaravas da znas nesto o kosarci i stanju u GY LIGI kad nisi nista pametno rekao otkad citam tvoje postove

Zalosno je sta se desava sa srpskom kosarkom,medjutim jos je zalosnije kad neko pokusava drzati casove srpskog jezika iako o istom nema nikakvo znanje.
Verovatno nikad nisi cuo za pojam sibilarizacija gde se glasovi k,g,h menjaju u c,z,s ili č,ž,š.Naravno svako pravilo ima izuzetaka,pa tako i sibilarizacija,tj. kad rec gubi znacenje onda ne dolazi do pomenutih promena.
Standardi se stalno menjaju,pa ces tako npr. naci u staroj gramatici da se pise Lika=Lici ili Liki (iako je ovaj drugi pojam vec odavno izumruo).
Dakle pravilno je i jedno i drugo.

A sto se tice kosarke i mog poznavanja ili pojma o tom sportu,ne tvrdim da sam expert (daleko bilo),cak bih rekao da sam laik,medjutim cinjenica je da je pad srpske klupske kosarke,ali i reprezantativne,dogodio sa pocetkom GY lige.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2006, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Finalni turnir ipak u Skenderiji

Prema svemu sudeci, zavrsnica Goodyear lige ipak ce se odigrati u Velikoj dvorani ''Mirza Delibasic'' Kulturno-sportskog centra Skenderija, kaze predsjednik Kosarkakog kluba Bosna ASA BH Telecom Nihad Imamovic nakon sastanka koji je klupska delegacija odrzala sa Miralemom Zubovicem, pomocnikom ministra za sport i kulturu Kantona Sarajevo.
Podsjetimo, posto dvorana ne zadovoljava mnoge tehnicke kriterije, pocela su razmisljanja da se turnir ''preseli'' u Olimpijski centar Zetra.

- Posto je premijer Kantona Denis Zvizdic bio sprijecen, u njegovo ime primio nas je Miralem Zubovic. Definirali smo neke stvari, prije svega, dobili smo potvrdu da je Kanton u budzetu predvidio 300.000 maraka za postavljanje novog parketa u Skenderiji. Pored toga, dobili smo garancije da ce Kanton finansirati ovu manifestaciju - kaze Imamovic.

Tokom vikenda trebao bi se postici dogovor o nabavci ostale opreme, odnosno, koseva i semafora, a neophodna je i sanacija svlacionica.

- Vidjet cemo koliko je Kanton spreman finansirati u ovom dijelu, s tim da moram naglasiti da ce, u slucaju potrebe, i KK Bosna preuzeti odredjene obaveze - kaze Imamovic.

Prema njegovim rijecima, u ponedjeljak bi se moglo definitivno znati u kojoj ce se dvorani igrati finalni turnir.

- Preferiramo da to bude Skenderija, vjerujemo da ce tako i biti, radi atmosfere, imena Mirze Delibasica... - kaze Imamovic.

Finalni turnir osam najboljih ekipa Goodyear lige odrzat ce se od 19. do 23. aprila.

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2006, 22:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sramota ovo nije normalno :lol: :lol: :lol:
Svi pustaju Bosnu samo da bi otisla na Final 8
a drago mi je sto ce srediti da se igra u Skenderiji Zetra mi i nije bas privlacna ovako ce karta biti luksuz i ekskluziva :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2006, 22:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

sikman je napisao:
sahbazoglu je napisao:

Zalosno je sta se desava sa srpskom kosarkom,medjutim jos je zalosnije kad neko pokusava drzati casove srpskog jezika iako o istom nema nikakvo znanje.
Verovatno nikad nisi cuo za pojam sibilarizacija gde se glasovi k,g,h menjaju u c,z,s ili č,ž,š.Naravno svako pravilo ima izuzetaka,pa tako i sibilarizacija,tj. kad rec gubi znacenje onda ne dolazi do pomenutih promena.
Standardi se stalno menjaju,pa ces tako npr. naci u staroj gramatici da se pise Lika=Lici ili Liki (iako je ovaj drugi pojam vec odavno izumruo).
Dakle pravilno je i jedno i drugo.

A sto se tice kosarke i mog poznavanja ili pojma o tom sportu,ne tvrdim da sam expert (daleko bilo),cak bih rekao da sam laik,medjutim cinjenica je da je pad srpske klupske kosarke,ali i reprezantativne,dogodio sa pocetkom GY lige.

a fino ti to o arhaicnim rijecima a dobro je poznato da samo papci i brdjani kazu LIZI sada o polemici u vidu rijeci Lika i sl. je suvisno govoriti a na ovom forumu kako sam dosad vidio pise se bosanski ili bilo kakav osim srpski :D neka me ispravi neko ako se varam
mozda samo dusan i jos koji pise srpski :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 03:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Krso...nemoj kenjati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pivovarna Laško - Bosna ASA BHT 81:88

Zagreb - Zadar 81:73

Partizan - FMP 88:77

Helios Domžale - Hemofarm 79:69

Geoplin Slovan - Union Olimpija 81:86

Široki ERONET - Crvena zvezda 65:79

NIS Vojvodina - Cibona 73:80

1. Partizan 17 / 5

2. Zvezda 15 / 7

3. FMP 15 / 7

4. Hemofarm 15 / 7

5. Cibona 14 / 8

6. Bosna 13 / 9

7. Zadar 11 / 11

8. Vojvodina 11 / 11

9. Slovan 11 / 11

10. Široki 10 / 12

11. Olimpija 9 / 13

12. Helios 6 / 16

13. Zagreb 4 / 18

14. Laško 3 / 19

Bosna je prakticno osigurala cak 6 mjesto sto ima otvara malo vece sanse da naprave nesto na final 8.
8)

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 13:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ako ostanu šesti, možda i prodju prvi krug! Peto, sedmo i osmo mjesto je garantovano kantanje u prvom krugu!!! FMP je najslabiji od srpskih klubova kada su gostovanja u pitanju, ali ako Cibona propusti neku šansu pa Bosna završi peta Hemofarm će ih samljeti!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]