imam jedno pitanje za one koji su in u ovoj vrsti muzike
elem, neko vrijeme nisam u BL-u i manje pratim scenu tu ali starih dana bio sam neizostavni clan svih partija te u jos "starije" vrijeme zacetnih techno scene sa dobrim starim dr skendy-em
bavio sam se i DJ-ejstvom ( u kucnoj radinosti
uglavnom sad citam line up za taj party u Music H.
DJ sagor i Dj woody
Hmmm sta reci, ta dva 3-4 godine unazad nisu znala ni nabrojati sve pravce elektronske muzike ( sagor je bio rocker ) a sad rade kao DJ i to organizuju partije ( kad se sjetim onih mucenja dok su se ucili u mister x-u, ma tad sam poceo slusati hip hop i izlaziti u fensi lokale, samo da nemam nocne more...boze dragi sa njima je bio i Tibor Cavic, antitalenat za sve osim za gluposti, dobro je da nije i on postao DJ, ili jeste :/ )
Sinisi kapa dole, od njih dvojce je za 3 koplja bolji i tuzno mi je gledati njegovo ime odma do njihovih :/
da ne bude sad da ih blatim zbog "starih" vremena slusao sam ih 3 puta u 2 godine ( sagora i vudija ) i pustali su isto ( citaj slabo ) nimalo trendi
sredina nam jeste jadna ( soc stanje, politika ) ali to nisu izgovori. Imao sam priliku jendo vrijeme boraviti i Turskoj i necete vjerovati kakvu oni imaju razvijenu techno scenu.
grooozno na kakve kompromise su ljudi u BL primorani samo da slusaju elektro muziku
No sad mi vi recite cemu se radujete u tim partijima, sa neta se daju potegnuti takvi setovi cak i anonimnih Londonskih ili Amsterdamskih DJ-ova koji su toooliko dobri da mi je 100% bolje i zdravije to poslusati u kuci nego davati pare za upad na takve partije ( da nije Sinija i ponekih kul gostiju mislim da niko ziv nebi dao ni centa za to, bar pametan
pozz