banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 00:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 75 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 16:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
BL Boy je napisao:
Slash koje teritorije R.S. mozda.061 istina ima nesto losiji signal u BL nego u ostalim gradovima RS-gdje imaju dosta dobar.Ali ce ove godine raditi BL tako su rekli.
Ako gledas cijelu BIH,onda je 061 najbolji.Pogledaj karte pokrivenosti pricas napamet.

/CUT

Covjece jesi li normalan? Fino sam napisao (i uz sve to obrazlozio - a i prije toga napisao da se vise necu raspravljati oko pokrivenosti) da je to PRETPOSTAVKA - znaci samo navodim primjer i ti se opet uhvatio toga.

Inace, za ostale, citat sta mi je moderator mobisovog foruma povodom ovog obavjestenja odgovorio

Slash je napisao:
...Da li ce ce postojeci korisnici automatski preci na taj nacin obracuna ili ce biti novi tarifni paketi?...

MOBI'S je napisao:
...Korisnici će dobrovoljno prelaziti na željeni tarifni model, kao što je i do sada bio slučaj. Kod starih tarifnih modela neće doći do promjene obračunske jedinice....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Adoleone nebitno kako se zove bitna je poenta te price.
Goodfather ne zovem se Mirsad.Tebi izgleda ko god koristi drugu mrezu nije Srbin.E pa ne valja ti to druze,jer sve je vise ljudi odavde koji napustaju Mobis.Ko vam je kriv.Da ste bolji bili niko ne bi isao jos bi privukli raje iz federacije.Ali valjda cete doci sebi.
I nemojte loziti ljude sa integralnom sekundom kad i sami znate da od tog nema nista.Ponavljam vec sam se naslusao tih prica kao evo sad ce samo sto nije pa nista(npr. na mobis forumu ljudi su za tu sekundu pricali jos prije 2 godine isto i za GPRS na pre paidu).Zivi bili pa vidjeli.Eto vidjecemo za mijesec dana.Cucemo se ponovo pa cemo vidjeti hoce li Vas po ko zna koji put slagati.Cudi me kako samo nasjedate stalno na iste fore.
Slash nemoj pretpostavljti pricaj argumentovano.A sto se tice mobis foruma ne vjerujem im vise nista toliko su puta slagali da je to smijesno.
Nije Vam nikakva fora ovo sa zakljucavanjem foruma.Sto se mene tice nebitno zakljucajte i ovaj,ali svrha foruma i jeste u tome da se cuju razliciti stavovi a svako naka iz toga svega zauzme svoj stav-naravno bez vrijedjanja po bilo koj osnovi sto do sada nikako nije slucaj.Vec sam ponovio nemam nista protiv bilo kog na ovom forumu cak i kad se najzesce raspravlja.To je samo razmijena misljenja.Izgleda mi se da se vracam na jednoumlje.Sve valja dok svi imaju isti stav cim se neko pojavi ko malo drugacije razmislja odmah vam ne odgovara.Ne znam sta imate protiv argumentovanog iznosenja misljenja.Mozda Vas istina boli pa ne mozete da prihvatite cinjenice.
Bilo bih dobro da administrator hitno otkljuca sve teme da vise ne narusavate ugled Blic foruma.Ovako cini mi se da se vracamo u Titina vremena gdje je svako suprotno misljenje osim dominirajuceg najstrozije zabranjeno.U nadi da cete ispostovati gore navedenu sugestiju unaprijed se zahvaljujem.pozzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 14:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
BL Boy je napisao:
I nemojte loziti ljude sa integralnom sekundom kad i sami znate da od tog nema nista.Ponavljam vec sam se naslusao tih prica kao evo sad ce samo sto nije pa nista(npr. na mobis forumu ljudi su za tu sekundu pricali jos prije 2 godine isto i za GPRS na pre paidu).Zivi bili pa vidjeli.Eto vidjecemo za mijesec dana.Cucemo se ponovo pa cemo vidjeti hoce li Vas po ko zna koji put slagati.Cudi me kako samo nasjedate stalno na iste fore.

Čovječe, jel' ti shvataš šta znači najaviti nešto u dnevnim novinama... A? Nije to za*ebancija, sad ce biti - e sad nece...
Ako si čitao onaj CRA pravilnik, znao bi da su već tražili odobrenje od CRA i dobili ga, i sad samo 30 dana prije morali objaviti najavu.
A kad su vec usli u svu tu pricu oko odobrenja, onda su se sigurno i tehnicki osposobili za nove obračune.

I da, hajde da se vidimo za mjesec dana na ovom forumu... da popričamo malo o lakovjernosti i tvrdoglavosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 14:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Moze Elixir za mjesec dana eto pa da vidimo.Ja ti garantujem da na pre paidu mobisa nece biti sigurno jos-mozda post paid ali i to nevjerujem.Cudi me da su objavili u Glasu jer radim u toj firmi i citam skoro uvijek i nisam procitao tu najavu.A sigurno bi se pohvlalili dosad na sajtu mobisa ili telekoma da je to tacno.Ne kazem mozda i bude ali cisto sumnjam.U svakom slucaju ni ostali operateri nece sjediti skrstenih ruku.Povuci ce onda i oni neki ostriji potez siguran sam,tim prije sto su lider na polju telekomunikacija u bih-mislim na 061.To ti je oligopol ako si cuo za to.
Vec sam rekao ovo za CRA rok je vec istekao tako da su bili obavezni vec bi to morali imati uvedeno.U obavezi su bili samo za fiksnu telefoniju.pozzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 15:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 17:43
Poznajuci dosadasnji rad Mobis'a, vrlo lako je moguce da zaista ukinu integralnu minutu samo postpaid korisnicima i to onima koji predju na jedan od dva nova tarifna modela. Medjutim, to bi znacilo diskriminaciju prepaid korisnika, pa bi postojao osnov za zalbu RAK-u. U svakom slucaju, vidjecemo sta ce biti koncem mjeseca kada su sve to i najavili.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 15:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Ja ti garantujem da na pre paidu mobisa nece biti sigurno jos

Niko nije spominjao pre-paid... Govorilo se o tarifnim modelima post-paida.

BL Boy je napisao:
A sigurno bi se pohvlalili dosad na sajtu mobisa ili telekoma da je to tacno.

Da bi imale puni efekat, zvanični PR se tempira na početku marketinške kampanje. A nema smisla previše ulagati novca u marketing ako nešto već nemaš zvanično u ponudi. Znači, sačekaj malo.
Iz tog famoznog oglasa vidljivo je da Mobis čak nema ni nazive tarifnih modela (pisalo je "Tarifni model 1 i 2"). Nazivi će se očito pojaviti tek u kampanji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
coki13 je napisao:
The Godfather je napisao:
a jooj NE, sta ce sad BL-Boy i caki13... neeeeee

oh, evo i mene...
sta to mobis ko fol neke integralne sekunde uvodi... aha ali u Limburgu..
nema od te pjesme nista kako ce onda mlatiti pare od naroda ako uvedu integralnu???
ma bezveze je raspravljati sa ovima iz Mobisa, zakljucace temu.. to je sve sto mogu da urade, jadni

Sto stalno svi kazu u Limburgu :)?

Lijep je to grad, 40 km od mene...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Medolino je napisao:

Lijep je to grad, 40 km od mene...

Pa u Limburgu su uveli integralne sekunde. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sumnjam da ce i na post paid ali vidjecemo.
Ne bi im bilo prvi put da vrse diskriminaciju pre paid korisnika.A ako i uvedu na post paid sigurno ce biti skupa pretplata na tom tarifnom modelu tako da koristi od toga imace samo rijetki pojedinci i ovi sto imaju love za bacanje.
Diskriminaciju vec vrsi Eronet tako sto je pre paid korisnicima obracunska jedinica 30 sek,a post paid 15 sek.Pa zasto onda po istoj logici to ne bi mogao i Mobis.
Ma 061 zakon za pre paid.Njima se isplati zato sto imaju puno korisnika i idu na kolicinu poziva.A mobis sumnjam da ce se odreci fine zarade pogotovo sto ga CRA na to jos ne primorava(a ovo za post paid sigurno ce naci oni i tu sebi dobru racunicu)
Pozzz.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 12:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
A ako i uvedu na post paid sigurno ce biti skupa pretplata na tom tarifnom modelu tako da koristi od toga imace samo rijetki pojedinci i ovi sto imaju love za bacanje.

Zašto malo pažljivije ne čitaš tuđe postove? Pisalo je već kolike će biti pretplate za oba tarifna modela...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 13:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
BL Boy je napisao:
Slash nemoj pretpostavljti pricaj argumentovano.

Ej, 'ajde procitaj onaj moj post jos jednom i pokusaj skontati sta sam napisao. Cilj mi uopste nije bio nesto tvrditi nego vam skrenuti paznju na to da ne dajete argumente selektivno (gdje vama odgovara stavite, a gdje je suprotno stanje da to "zamaskirate")jer to nije objektivnost, i ono je samo primjer uz tu moju sugestiju, pa sam zato pretpostavio (recimo jos zamislite da tamo umjsto naziva opetarera pise "Operater1"...). Jel' sad jasno?

BL Boy je napisao:
Moze Elixir za mjesec dana eto pa da vidimo.Ja ti garantujem da na pre paidu mobisa nece biti sigurno jos-mozda post paid ali i to nevjerujem.

Ti stvarno nista ne citas. Jesam li ja fino napisao da su u pitanju novi paketi na post paid-u, a ti se opet uhvatio pre paid-a.
I naravnod da ce biti skuplja pretplata za te pakete. Sta ti ocekujes? Da ti oni jos daju 20KM mjesecno zato sto si na tom paketu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2006, 04:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
BL Boy je napisao:
Adoleone nebitno kako se zove bitna je poenta te price.

da da nebitno, samo shto ja nisam adoleone vec AdelonE. i sve je to nebitno, bitno je da se predje na nulashestjedan! Je'l tako hadzialagicu? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2006, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

AdelonE zar je bitno kako glasi nick.Nisam ja kriv sto imas zapetljan nick pa sam pogrijesio-apelujem da promijenis nick ovaj puno zapetljan:).Pa necu jos i to pamtiti.Ma boli me briga prelazite ili ostajte meni tako svejedno(meni ni u dzep ni iz dzepa sto se kaze)
Slash ja ne znam koji je tebi djavo sto se ti toliko nerviras.Cuvaj zivce trebace.Ocigledno si frustriran Mobisom pa to sad na meni kompenzujes.
Ja,a i svi ostali ljudi koji ne rade u Telekomu ocekuju integralnu sekundu i na pre i na post paid-u.Zasto bi morali naplacivati vecu pretplatu za ono sto su obavezni kao i svi ostali normalni operateri mobilne telefonije u svijetu,a to je drzati se principa koliko potrosis toliko ti i naplate(sto bi nas narod rekao Koliko para toliko muzike).Taj princip je u skladu sa potrosackim pravima.Ovo sto sad rade to se zove kradja.To je isto kao da ti u prodavnici naplate 20KM umjesto 15KM pravdajuci se da nemaju sitno na primjer.Samo tu je razlika sto mozes doci kasnije da ti vrati kusur. :D
Ili mozda jos bolji primjer kad ti konobar sam uzme baksis a da mu ga ti prethodno nisi dao.Znate ono sad cu doci samo dok razmijenim i onda se zamijeni sa drugim konobarom za reon tj.predje na drugi dio sanka da sluzi.Samo i tu ima rijesenja odes i obracunas se sa konobarom,ma sta to znacilo:)

Samo mogu reci obecanje ludom radovanje.Od toga ce neke male vajdice imati nekih cirka 5% ljudi,ako i oni budu imali koristi jer ce ih Mobis oderati sa visokom preplatom.
Toliko od mene Hvala lijepo na paznji.Divix
:mad: :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2006, 15:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2005, 09:57
Gledao sam danas na mobis forumu, nazalost, samo za post paid.

Ostace i stari postpaid paketi, i oni kazu "da ce prelazenje na nove pakete biti na odbrovoljnoj bazi" :-? :-? :-?

Znaci, za nas pre-paid, jos nista :( :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2006, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
pre-paid je za djecu do 12 godina. :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2006, 11:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2005, 09:57

:lol: :lol: :lol:

sta je, tu je :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2006, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Opet ovaj telekomov covjek.On svoje tjera :D Pa covjece jeste vi svjesni da vam je preko 80posto korisnika pre paid.Ako se tako budete odnosili prema pre paidu ostace vam samo onih 15 posto korisnika.Pa nije valjda da su svi djeca na pre paidu.Meni licno vise odgovara pre paid i preci cu jedino ako se budu djelili neki extra povoljni telefoni po jos povoljnijim cijenama.A to nece skoro.Mozda na eronetu jer su oni najpovoljniji sa telefonima sada.pozzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2006, 09:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a ti si k'o krpelj mladinac....!!!! :roll:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2006, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Godfather mojne ti komentarisati cijene i sta je bolje,kad ti ne placas iz svog dzepa+sto radis u Telekomu(ako radis).Pa i ja da radim hvalio bi sto ne bi besplatno pricam+super plata,a skoro nista ne radim.Ma gotivica tebi.Samo doci ce i tome kraj uskoro-znas kako kazu sve sto je lijepo kratko traje.Kad vas kupi privatnik onda ces morati znati raditi svoj posao ili neces ni raditi.Ne vrijedjam nikog samo kazem.pozzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2006, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dzaba tebi pricat' d aja ne radim u telekomu omladinac.....
i mobilnog platim svaki mjesec sto ti ne nakuckas sms-a za 12 mjeseci. :wink: .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 75 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]