AdelonE zar je bitno kako glasi nick.Nisam ja kriv sto imas zapetljan nick pa sam pogrijesio-apelujem da promijenis nick ovaj puno zapetljan:).Pa necu jos i to pamtiti.Ma boli me briga prelazite ili ostajte meni tako svejedno(meni ni u dzep ni iz dzepa sto se kaze)
Slash ja ne znam koji je tebi djavo sto se ti toliko nerviras.Cuvaj zivce trebace.Ocigledno si frustriran Mobisom pa to sad na meni kompenzujes.
Ja,a i svi ostali ljudi koji ne rade u Telekomu ocekuju integralnu sekundu i na pre i na post paid-u.Zasto bi morali naplacivati vecu pretplatu za ono sto su obavezni kao i svi ostali normalni operateri mobilne telefonije u svijetu,a to je drzati se principa koliko potrosis toliko ti i naplate(sto bi nas narod rekao Koliko para toliko muzike).Taj princip je u skladu sa potrosackim pravima.Ovo sto sad rade to se zove kradja.To je isto kao da ti u prodavnici naplate 20KM umjesto 15KM pravdajuci se da nemaju sitno na primjer.Samo tu je razlika sto mozes doci kasnije da ti vrati kusur.
Ili mozda jos bolji primjer kad ti konobar sam uzme baksis a da mu ga ti prethodno nisi dao.Znate ono sad cu doci samo dok razmijenim i onda se zamijeni sa drugim konobarom za reon tj.predje na drugi dio sanka da sluzi.Samo i tu ima rijesenja odes i obracunas se sa konobarom,ma sta to znacilo:)
Samo mogu reci obecanje ludom radovanje.Od toga ce neke male vajdice imati nekih cirka 5% ljudi,ako i oni budu imali koristi jer ce ih Mobis oderati sa visokom preplatom.
Toliko od mene Hvala lijepo na paznji.Divix