banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Jul 2025, 14:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 173 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2005, 12:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2004, 20:40
Послао: Сре Сеп 21, 2005 4:17 pm Наслов:

--------------------------------------------------------------------------------

Наставак...
А остаде ми Твојом вољом Господе у ПРВОЈ просторији, након печаћења и тамошњих врата, отворен онај нерукотворено иконописани каменити прозор, па ћу с тога морати и у Твојој намјери држати га за још полуотвореним до одређеног времена његовог затварања. Јер се тамо у тој земљи (СЕ)нару, (Зах. 5, 11), кроз онај (Б)је-(Л)и прозорчић, 21.12.2004 год. небеском Женом и заче ово Спаситељево СВЈЕДОЧАНСТВО по ширини.

Чије ће ''ефино ОКО по свој земљи'' (Зах. 5,6) Жена Богородица (Зах.5,9) и да доврши и постави на своје постоље (Зах. 5,11), као вагу од Господа у свачијем мјерилу ПРОКЛЕТСТВА. Али тек по његовој комплетираној десетолакатној књижној ширини (Зах. 5,1) неопходног садржаја, који се и са овог бурног БСН линчовања својом најављеном пророчанском недореченошћу, у њему недостајући назире.
Достигавши пак, на овом ''пустињском'' мјесту, специфично изнуђен крај ове 20-то лакатне дужине другог Жениног крила, преостаје још само овој Окастој Ефиној књизи Свједочанства да њиме и ПОЛЕТИ свом његовом снагом и из овог Жениног прогонства. На точковима свих оних возача небеских пилота који желе са овим каменитим теретом поћи за Њом у ту обећану БОСНАИХ СЕ(мбер)нарску земљу, к ВРАТИМА од Дома Божијег. Да је тамо заједно хране и у ширину Њезиног првог крила, све до одређеног времена његовог 10-лакатног израстања.

Јер је тамо, она Спаситељева ''...ВОДА ЖИВА која ће протећи у ЈЕДАН ДАН, који је познат само Господину, пола к источном а пола к западном мору (Зах. 14,7). Излазивши испод ПРАГА од Дома к ИСТОКУ, гдје лице дома бијаше к истоку; и вода тецијаше доље с ДЕСНЕ стране дома с јужне стране олтара. (Језекиљ 47,1-2).

На чије подножје Маслинасте горе, Матице(српске), стадоше ноге Господинове (Зах. 14,4) крајем тих деведесетих година (од 94-97 по НСП Провиђењу) која је према Бијељини, (Јерусалиму Новом) с истока. Када се Света Маслинастосрпска гора (по Дејтону) распаде ВОДЕНОМ продолином по среди (Дрине) на два дијела, ИСТОК и ЗАПАД. Јер дође ГОУсподин Бог мој, и СВИ ће СВЕТИ бити с тобом. (Зах. 14,5)

А крај ријеке по бријегу ОТУД и ОДОВУД рашће дрвета свакојака родна, којима лишће неће опадати нити ће рода на њима нестајати; сваког ће месеца рађати нов род, јер јој вода тече из светиње; зато ће род њихов бити за јело и лишће њихово за лек. (Језекиљ 47,12)

Симболички слично као што то данас у СВЕТОМ СЕ(мбер)нарском ГРАДУ Бијељини, заиста чини ријека Дрина. Која тај град, гледано лицем према истоку од његовог Светог Дрвета чије годове Спаситељ Провиђењем Посвети у једном од главних уличних УГЛОВА средишњег градског трга за свједочанство Његовом Новом Имену ''Глава од угла'' на Бијелом Камену, од новијег времена (тачније од времена настанка НСП Провиђења када је завршен и пуштен ријечни канал Дрина-Сава око Бијељине) РАЗДВОЈЕНО ОПТИЧЕ својим ЈУЖНИМ долазним током и ДЕСНО и лијево од Светог Дрвета. Почев од самог улаза с јужне стране Православних црквених олтара па све до краја његове периферије према сјеверу, када скреће на исток. Чиме га тако опасавајући са обје стране напаја и храни истим крвотоком као новонастало ДУХОВНО СРЦЕ које куца и на источну и на западну страну својих и свих других народних плућа.

Наставља се...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2005, 12:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Послао: Сре Сеп 21, 2005 4:26 pm Наслов:

--------------------------------------------------------------------------------

Наставак...

Псалам 118

20. "Ево врата Господња, на која улазе праведници!"
21. Хвалим Те, што си ме услишио, и постао ми Спаситељ.
22. Камен који одбацише зидари, поста ГЛАВА ОД УГЛА.
Зах. 4:7, Мат. 21:42, Мар. 12:10, Ефес. 2:20, 1 Пет. 2:4, 1 Пет. 2:7
23. То би од Господа и дивно је у нашим очима.

Јер Он окреће руку своју к МАЛИМА, (Захарија 13,7), гдје даље стоји (13,8) ; ''...И у свој земљи, говори Господин, два ће се дијела истријебити у њој и погинути а трећи ће остати у њој...'' ; па тако и у тој гдје је СЕ-мбер-НАР земља ''...И ту ћу ТРЕЋИНУ МЕТНУТИ у ОГАЊ, и ПРЕТОПИЋУ их како се претапа сребро, и ОКУШАЋУ их како се куша злато; они ће ПРИЗВАТИ ИМЕ моје, и ја ћу им се ОДАЗВАТИ и рећи ћу ; ТО ЈЕ МОЈ НАРОД; а они ће рећи ; ГОУсподин је БОГ наш.'' (Зах.13,9)
Мада...,

Малахија, глава 3
13. Жестоке беху ваше речи на ме, вели Господ; а ви велите: Шта говорисмо на Тебе?
14. Рекосте: Залуду је служити Богу, и каква ће бити корист да држимо шта је наредио да се држи, и да ходимо жалосни пред Господом над војскама?
15. Зато хвалимо ПОНОСИТЕ да су срећни; напредују који чине безакоње, и који искушавају Бога, избављају се.
Али, да ли је тако?,
Малахија, глава 4
1. Јер, гле, иде дан, који гори као пећ, и сви ће ПОНОСИТИ и сви који раде безбожно бити стрњика, и упалиће их дан који иде, вели Господ над војскама, и неће им оставити ни корена ни гране.

Међутим...,

Малахија, глава 3
16. Тада који се БОЈЕ Господа говорише један другом, и погледа Господ, и чу, и написа се КЊИГА за спомен пред Њим за оне који се боје Господа и мисле о ИМЕНУ Његовом.
17. Ти ће ми бити благо, вели Господ над војскама, у онај дан кад ја учиним, и бићу им милостив као што је отац милостив свом сину који му служи.
18. Тада ћете се обратити и видећете разлику између праведника и безбожника, између оног који служи Богу и оног који Му не служи.
Зато...,
Малахија, глава 4
2. А вама, који се БОЈИТЕ ИМЕНА мог, грануће Сунце правде, и здравље ће бити на зрацима Његовим, и излазићете и скакаћете као теоци од јасала.
5. Ево, ја ћу вам послати Илију пророка пре него дође велики и страшни дан Господњи;
6. И он ће обратити срце отаца к синовима, и срце синова к оцима њиховим, да не дођем и затрем земљу. Амин!

Наставља се...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2005, 12:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Послао: Сре Сеп 21, 2005 4:32 pm Наслов:

Наставак...

А ко је тај Илија пророк, ако не онај који је како већ рекосмо један од два свједока по Откр. 11, 3-4 који прорицаше хиљаду и двјеста и шездесет дана. Или који по Захарији 4, 11-14 на другој страни представља једну од ГРАНЧИЦЕ МАСЛИНОВЕ које стоје с десне и с лијеве стране свијетњаку. Или што је још прецизније по Захарији 4,6 он је РИЈЕЧ ГОУсподинова ЗОРО(вавељу) ; не силом ни кријепошћу него ДУХОМ МОЈИМ, како вели ГОУсподин над војскама.

Тако сазнајемо по Писму да је пророк Илија, и она МАСЛИНОВА ГРАНЧИЦА и РИЈЕЧ Спаситељева ЗОРО(ВАВЕЉЕВУ), и СВЈЕДОК који срцем срца обраћа, с тога... ,

'' Што си ти ГОРО ВЕЛИКА пред ЗОРО(вавељом)? РАВНИЦА; и он ће ИЗНИЈЕТИ највиши КАМЕН, с усклицима; милост, милост њему...Руке ЗОРО(вавељове) основаше овај ДОМ, руке ће његове и довршити, и познаћеш да ме је ГОУсподин над војскама послао К ВАМА. Јер ко је презрео ДАН МАЛИЈЕХ СТВАРИ? јер ће се радовати кад виде КАМЕН МЈЕРАЧКИ у РУЦИ ЗОРОВАВЕЊУ онијех седам очију ГОУсподинових које прелазе сву земљу...''. (Захарија 4,7-10).

А тај Зоро(вавељ) син С. који је из рода Давидовог, (Прва. књига дневника 3,17-19), таквим својим корјеном који се даље преноси преко Спаситеља по Откр. 22,16 на Његов хришћанско-јеванђеоски изданак као (С)јајна (З)вјезда (Д)АНИЦА (СЗД), би изабран да прими тај мјерачки КАМЕН.

Који му се по Откр. 2,17 откри на БИЈЕЛОМ КАМЕНУ као ''ГОУ''сподинова РИЈЕЧ од Спаситељевог Новог Имена, што се по тумачењу Писма означава као ''ГЛАВА ОД УГЛА'', чије име нико не сазна осим онога (Зор. сина С.) који га прима.

Нека је зато вјечна слава и хвала нашем ГОУсподу Спаситељу Исусу Христосу у све вијекове вјекова.

Амин !

Бијели камен...који је (З)ор. син (С). кћи (Д)анице по свом Роду и (З)ор. муж (С). кћи (Д)анице по свом Изданку СЗД.., и који тако ни својим матичним потписом на ДУЖИНУ садржаја ове 20-то лакатне књиге, ништа не додаје нити одузима од значења и по Светом Писму.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2005, 13:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Послао: Сре Сеп 21, 2005 4:37 pm Наслов:

На крају, опредјелимо се драго браћо и сестре у својој будућој одлуци док је још вријеме!

Овим сликовитим садржајем нерукотворено иконописаног Спаситељевиог Провиђења на Бијелом Камену, (Откр. 2,17 па по Мат. 21,42) по коме смо и видљиво позвани по Писму да својим духом стојимо на страни иза (Б)ијелог (к)аменитог престола (Откр. 20,11 и 19, 11-18 ), уз (ГО)У и (МА)РИЈУ, (Откр. 12,1) као њихове (Б)ЛАЖЕНЕ (Откр. 20,6) и СВЕТЕ слуге од СВЕТАЦА ВИШЊЕГ (Дан. 7,27) пред наше Прво ВАСКРСЕЊЕ. (Откр. 20,6) .

Наспрам пак свих ових на другој страни (Б)ЕЗДАНСКИХ (Откр. 20 1) Сатанских слуга, који стоје иза (Б)ијеле (к)уће као претходница прве ПОГИБЕЉИ (Откр. 19,19-21) од (ГО)Г и (МА)ГОГА. (Откр. 20,8-9). !?

Ако сте уз ГОУсподина и Марију, онда не будимо на њиховој страни само у оном пуком изразу свог НЕПРОСВЈЕЋЕНОГ ВЈЕРОВАЊА у то, пошто се у могућностима данашње спознаје не може потом сутра и оправдано говорити пред Њим о некаквом нашем кривом вјеровању (Зах. 5,4) у Његово Ново Име (Откр. 2,17). Такви се будући кривци налазе у обмани Сатане, који свачију теоретско практичну оскудност знањем у вјери, дотјерује одмах до амбиса.
У чију провалију ови потом олако ТЈЕЛЕСНО и сами упадају, као на хиљаде оних леминг мишева који собом не размишљајући скачу по инерцији свог вође за њим у провалију неког кањона ријеке коју он одреди.
Невидећи тако, опет као и сваки СЛИЈЕПИ МИШ шта је бачен камен у ваздуху док их у он у главу не удари, и ови у свом духовном незнању оно Бјелокаменито Божије мјесто на којем се тик уз њих и Његов ОДБАЧЕНИ СИОНСКИ КАМЕН ОД РАНИЈИХ ЗИДАРА са новим Именом налази. Јер га својом неразумном вјером никад непроналазе, вјероватно док их и Овај у њиховом среброљубивом лету за Њим у главу не удари. Јер праведник треба да живи и по вјери али и од сваке ријечи што изађе из уста Божијих.(Мат. 4,4)

Зато је потребно својим што ПРОСВЈЕЋЕНИЈИМ и ДОСЛЕДНИЈИМ ДУХОВНИМ ВЛАДАЊЕМ у ПРАВО-СЛАВНОЈ ВЈЕРИ , тако се и ПРАКТИЧНО понашати у животу. Како појединачно тако и колективно, као непобједиви борци у АПОСТОЛСКОМ ПОДВИЖНИШТВУ Светописане Божије истине. Који се ЗНАЛАЧКИ и ВИДЉИВО мудро труде да стоје цијелим својим унутрашњим бићем христољубивог духа иза Спаситељевог Главоугаоног Божанства, како то и стоји по Писму.

Амин!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2005, 13:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Послао: Сре Сеп 21, 2005 4:41 pm Наслов:

Откр. 19, 19-21

[img]http://img.photobucket.com/albums/v623/kamen/Kompletzvjeri.jpg[/img]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2005, 13:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Послао: Сре Сеп 21, 2005 4:46 pm Наслов:

Откр. 19, 11-17

[img]http://img.photobucket.com/albums/v623/kamen/KompletGou.jpg[/img]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 23:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Авакум, глава 2
3. Јер ће још бити утвара до одређеног времена, и говориће шта ће бити до краја и неће слагати; ако оклева, чекај је, јер ће зацело доћи, и неће одоцнити.

До тада разгледајте мало боље ово СВЕТО ДРВО у Бијељини, како би увидјевши нерукотворени иконопис и Оца и Сина на истом Светом мјесту, потом прочитали и исказ њиховог одабраног слуге свједока М. Јовића из Бијељине поводом тога.

Свједока кога собом одредише да му се из лиснате крошње јасеновог дрвета на углу двију градских улица, Божанским гласом УЖИВО обрате за ОБЈАВУ Свога Новог Божијег Лика ''ГЛАВА ОД УГЛА'' и на ДРВЕТУ, као неодвојиву потврду овом КАМЕНИТОМ свједочанству...

Slika Slika Slika

Камен... '' Јер је Господ праведан, љуби правду; лице ће Његово видети праведници.'' (Псалм 11,7)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 22:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Исповјест М. Јовића, јединог свједока о истини Божијег јављања на Светом дрвету у Бијељини ;

- Недјеља је, 17 јули 2005 године. Враћам се из центра града око 15 часова. Идем улицом Кнегиње Милице од поште према Мајевичкој улици, у чијој се близини налази моја кућа. Тако пролазећи покрај засађеног дрвореда, негдје на самој половини те улице гдје се спаја под правим углом са улицом Светога Саве, ЧУХ НЕЧИЈИ ГЛАС; -'' ПОДИГНИ ГЛАВУ''.

Одмах сам дигао главу и усмјерио поглед према крошњи најближег дрвета одакле је допирао тај глас и видио мјесто гдје је неко одсјекао грану . Чим сам се боље загледао препознах на годовима Лик Исуса Христа. Спустио сам главу и опет погледао, кад оно исти Лик.

У том моменту, сећам се да сам себи рекао у мислима – О Боже, шта ми је- и одмах сам малтене побјегао кући. Идући кући помишљах на све, а највише сам мислио недај Боже да сам почео лудити, а имам дјецу.

Дошавши кући одмах сам легао да спавам. Нисам хтио никоме ништа да говорим. Навече кад сам устао заборавио сам на тај догађај и на то нисам више мислио. Следеће јутро отишао сам на посао нормално радећи и не мислећи о томе.

Када сам завршио своје радно вријеме кренуо сам кући. Ишао сам опет оном истом улицом ни сам не знајући зашто, јер иначе кад се враћам са посла идем другом улицом, ближе ми. Али тог понедељка пођох том улицом гдје ми се то дан раније десило.

Идући нисам о томе ни размишљао, једноставно сам заборавио. Када сам наишао покрај истог дрвета опет чух глас; ''ПОДИГНИ ГЛАВУ'' . Тада сам стао, добро погледао и видим поново Христов Лик на годовима одсјечене гране исто као дан прије. Прекрстим се и опет помислим да нешто није у реду.

Кренем једно двадесетак корака и сретнем једног човјека који ради у болници, иначе мог бившег земљака из Тузле. Замолио сам га да пође до оног дрвета да нешто види. Када је то видио, само се прекрстио и рече ми- Ко наслика овдје Исуса Христа, и оде.

А ја пођох одмах кући и замолим супругу да пође са мном да нешто види. Питала је -Шта да видим, када сам рекао, она рече- Шта ти је ниси валда полудио. Ја сам је ипак наговорио и она је са мном кренула. Идући ка том мјесту срео сам и једног комшију зубара, па сам и њега замолио да дође и види то.

Када смо стигли ја сам им показао мјесто гдје је грана одсјечена . Супруга је одмах с усхићењем видјела Лик а комшија зубар је рекао да нешто види. Кад супруга рече да то види, ја сам је упитао – Јел сигурно видиш. Она каза- Видим, видиш да сам се најежила.

Тада ми је било много лакше, јер сам тиме сазнао да сам оно што би се рекло у реду, и да се стварно указао Лик Исуса Христа.Супруга је касније отишла кући а ја пођох мало даље код једног свог пријатеља што продаје сладолед на улици и замолим га да дође да нешто види.

Прво је пошла његова супруга са мном и видјевши то указање поче се крстити. После је дошао њен муж, јер не могу заједно пошто једно остаје да чува сладолед и робу за столом, и он је то исто у чуду видио.

Замолих га да одемо у манастир недалеко одатле и да то саопштим у нашој Цркви. Кад тамо убрзо дођосмо питали смо неког свештеника коме да се обратимо за ово виђење, јер му то претходно испричах. А он рече- Ено Владика излази из манастира и њему се обратите.

Стигавши га испричах му шта се десило. Он упита- Гдје је то, и ми га тамо поведосмо. Кад смо стигли, Владика Василије Качавенда је видјевши Христов Лик пришао дрвету и помиловао га а онај други свештеник, рекло би се младић, поче се крстити.

Владики сам ту опет испричао шта ми се тачно десило рекавши му да нисам неки вјерник а и супруга ми је друге вјере јер је била муслиманка и да се чудим да се то мени десило. Он је рекао да се то указује онима који имају добру и чисту душу.

Било је ту коментара да се тај Лик састављен од годова на одсјеченој грани усјече и однесе у манастир, али уз грехоту коју би тиме нанијели, што помену нека старија госпођа, Владика рече оном младом свештенику да се врати у манастир и да обавјести о томе некога. А он пође у једну кући у близини.

После сам ја и тај мој пријатељ Томо Т. што продаје сладолед довели доста још другог свијета да то види. И тако се следећег дана прочуло о том ЧУДУ у читавој Бијељини а преко БН –Тв и штампе даље у свијету.

Јовић М. с.р.

Текст лично преузео и уз његову ауторску сагласнаст објављује ''Бијели камен''.

Б. Камен...''Тада који се боје Господина ГОВОРИШЕ ЈЕДАН ДРУГОМЕ, и погледа ГОУсподин, и чу, и написа се КЊИГА за СПОМЕН пред њим ЗА ОНЕ који се боје Господина и МИСЛЕ о (Новом) Имену његову''. (Мал. 3,16)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 22:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Рече Господ по Мат. 11,13-15 ;
'' Јер су сви Пророци и Закон прорицали до Јована. И ако хоћете вјеровати ОН ЈЕ ИЛИЈА ШТО ЋЕ ДОЋИ. Ко има уши да чује, нека чује.'' ...
А потом у Откр. 11, 3-4 каже;
...'' И даћу двојици свједока мојих и прорицаће хиљаду и двјеста и шездесет дана, обучени у вреће. Ови су ДВИЈЕ МАСЛИНЕ и два свјећњака што стоје пред Господаром земље'' ...
Што је по Зах. 4, 2-7 следеће;
... '' И рече ми шта видиш? А ја рекох;...и ДВИЈЕ МАСЛИНЕ уза њега, једна с десне стране чаши а једна с лијеве. И проговорих анђелу који говораше са мном, и рекох; што је то, господару мој? А анђео који говораше са мном одговори и рече ми; зар не знаш шта је то? И рекох; не господару мој. А он одговори и рече ми говорећи; ТО ЈЕ РИЈЕЧ ГОСПОДИНОВА ЗОРО(ВАВЕЉУ); не силом ни крјепошћу него ДУХОМ МОЈИМ, вели Господин над војскама. Што си ти, ГОРО ВЕЛИКА, пред ЗОРО(ВАВЕЉОМ)? Равница; и он ће изнијети НАЈВИШИ КАМЕН, с усклицима; МИЛОСТ, МИЛОСТ ЊЕМУ ...''

У томе је утемељен и смисао садржаја Откр. 2,17;
...'' Ко има ухо нека чује шта Дух говори Црквама. Ономе који побједи даћу да ЈЕДЕ од МАНЕ САКРИВЕНЕ, и даћу му КАМЕН БИЈЕЛИ, и на КАМЕНУ Ново ИМЕ написано, које нико незна осим ОНОГА који га прима...''.

Зато, ево тог дана 21.12. из 2001. године, када Спаситељ по Откр. 12, 1 нерукотворено ''НАПИСАНО'' на Бијелом Камену ДАДЕ свом слуги и онај ЗНАК ВЕЛИКИ у НЕБЕСКОЈ равни да се појави и свједочи. Као ЖЕНА, Његова БОГОМАЈКА, обучена у сунце ( извор топлоте и живота) која тог дана роди своје мушко Дијете са НОВИМ ИМЕНОМ БОЖИЈИМ, ГЛАВА ОД УГЛА. По Његовом Голготском изгледу ГЛАВЕ у вертикалној равни која стоји као МЈЕСЕЦ под ногома њезиним између неба и земље. И која ће убудуће напасати са свог престола СВЕ НАРОДЕ палицом ГВОЗДЕНОМ до Судњега дана. (Откр. 12,5.)
Slika

Б.камен... Јер Господин Господин не чини ништа не откривши тајне своје слугама својим пророцима. Кад лав рикне, ко се неће бојати? Кад Господин рече, (на Бијелом камену) ко неће пророковати?
(Амос 2, 7-8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 14:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Драги брате, поштовани оче Живојине! Опростите ми на досадашњем оклијевању затраженог одговора са овог мјеста, ако сте то раније уопште и очекивали!

Да ли је то и чиме заслужила ова моја нулта маленкост, да на овом (К)рајеугаоно (К)аменитом ''ГОУ'' зиду, одскоро примјети како јој се у оној већ виђеној њезиној ОДБАЧЕНОЈ НЕДОСТОЈНОСТИ као бившем ''Бијелом камену'' са Вашег ранијег форума ''О иконама'', од сада придружујете и Ви у својој недостојној свештеничкој ПОНИЗНОСТИ.

Или је то пак моја ''ГРЕШКА'' у процјени. А ако пак стојим са грешком у таквој првостеченој својој тврдњи о Вама, онда ме покушајте Ви са своје стране са мало више духовног а не циркуларног рачунарског напора кроз додатни одговор у тој грешци демантовати, да то није тако, већ да је друго ИСТИНА.

Коју требате потврдити ако је напротив мени, те да се одиста сасвим случајно на том списку одаслатих е-маил адреса међу многим оним вјероватно од преко хиљду и нешто, нашло и моје псеудо значење. Коме сте као и свим осталим послали исту обавјест о новом покретању сајта о ''духовним разговорима'' после тог његовог ''чудног'' задњег ерор испадања из интернет система. А чије име још нисте стигли избрисати и ништа више од тога. У противном, каквог смисла има позивати неког на свој форум да вам смета ако сте га раније већ прогласили на том мјесту за непожељно анатемисано лице.

Зато Вас молим да ми још одговорите, како би и то јавно одагнали у Вашој поменутој свештеничкој недостојности којом сте се вјерујем не само декларативно изјаснили у тој обавјести и на моју адресу, да ли и даље стојите доследни иза оне Ваше СВЕШТЕНИЧКЕ (НЕ)ДОСТОЈНОСТИ над спорном пресудом брисања Бијелог камена са тог форума.

При чему сте изоставили образложити јавности, зашто је било потребно да тема о нерукотворено иконописаном Спаситељевом Провиђењу на Бјелом камену, са далеко највишим бројем посјете у тој области, не остане постављена и даље после незваничног ауторског или уредничког закључивања као и сваки други тематски материјал за преглед.

Јер то исто није урађено у првој просторији на Блиц форуму, са неправославним уредником, гдје је ако ништа у једном сличном моменту било више разлога за то. Него сте Ви напротив учинули да то Спаситељево иконописано Провиђење, оним Вашим (не)наумовским брзопотезним брисањем његовог комплетног садржаја чије су Ликове потврдно препознавали и неправославни вјерници, не постане као небески светионик са иконописаном Његовом свјетлошћу са Охридског брда, већ заувјек угашена црна тама у његовим подземним пећинама.

Чиме сте себе и пред Богом и народом оставили за ускраћеним и у неизбјежној пастирској одговоности због онога што рече Господ; '' Ако зло рекох, докажи да је зло; ако ли добро, зашто ме бијеш?''...(Јован 18,23) . Јер '' Гле, ИМЕ Господње иде издалека, гњев његов гори и врло је тежак, усне су му пуне љутине и језик му је као огањ који сажиже.'' (Иса. 30,27)

С тога, овај пут припазите да поново не погрјешите у тумачењу ове сада назовите предпостављене '' моје грешке о Вама''. Која Вас може у њезином потврдном смислу, исто као и у оној првој ''Вашој грешци о мени'', тако директно одвести у посрнуће. Јер би сте се тим, ајде да кажем преосталим избром о себи са оном ГОРДО испољеном свештеничком недостојношћу као погубном грешком која Вас у том случају карактерише, унапрјед сврстали у ту евентуално претпостављену тачност о Вама.

Но ипак, по оној првобитно процјењеној вриједности о Вама, добро ми свакако дошли на ово БИЈЕЉИНСКО БЈЕЛО-КАМЕНИТО СЕ(МБЕР)НАРСКО мјесто. Са том ИСКРЕНО речено недостојном свештеничком ПОНИЗНОШЋУ, свакако Њему на част и славу! Јер је пред Њим, како већ знамо, само оним храбро ПОНИЗНИМ слугама побједницима отворен и Свети пут спашења као оних будућих ИЗАБРАНИХ. Који иза тога не стоје само у неком свом добитку ствари, него подједнако и у њиховом губитку.

Радујем се зато од свег срца у својој смјелости ако кажем да сте Ви један од таквих, на чији ће се позив у таквом духу, када дође за то вријеме, моја невидљива маленкост свакако форумски одазвати.

Зато опростите овом одбаченом грешном човјеку за све изречено, уз захвалу у сваком случају за указано повјерење тим вашим новим позивом у мјерењу наше обостране јачине напора ка стицању сваке могуће тјелесне понизности. Чији ћу садржај текста из неких одређених мени разлога прослиједити и јавности на Бањалучком форуму ; http://forum.blic.net/viewtopic.php?p=343194.
Наставља се...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 14:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Наставак...

Гдје је тренутно ново мјесто за наставак кушања сваке моје личне недостојности кроз даље свједочење оне исте започете теме о нерукотворено иконописаном Спаситељевом Провиђењу на Бијелом камену. На који се и Ваша понизност позива да учествује. Јер, љекара више требају они обољели, небитно гдје су они, но они здрави! Или, нпр. не приличи никоме па тако и Вама, да у вријеме овог звјерског свенапаствовања Косметског тора, бринете више о барикади свог неугроженог Наумског, него рецимо тог царског Лазаревог.

Већ требате изразити спремност да у име нашег Првопастирског чувара кренете из њега својим с.р. потписом ''недостојног свештеника Живојина'' кроз мисионарски апостолски пут по другим духовним форумима. Како би у потрази за вапајима сваке изгубљене овчице лијечили њихова имелоидна оболења што добише заразом по туђим стаблима. (Мат. 18, 12-14 ; и Лука 15, 4-7,). Те враћајући се свакодневно својој БСН кући као с посла давали примјер и другим свештеним утјешитељима да то исто трпељиво раде по другим двориштима, снагом Спаситељеве ријечи без скидања чинова са својих рамена кад тамо дођу.

Јер сте иначе по служби на то позвани а камоли овим знаковито приказаним нерукотвореним иконописаним ПОЗИВОМ са Бјелог камена послатог од стране Оног Вјерног и Истинитог што се спрема да сједа на свог бјелог коња из Откр.19,11 да по правди суди и ратује. Из чијег се даљег садржаја дневног реда по тачки Откр.19,19. тог позива, јасно види како Му се требате што прије одазвати и ставити на располагање. Као љекари по струци, који могу квалитетније помоћи многим обољелим по другим торовима у здравом православном регрутовању за војску Његову. Да их рат не затекне неспремне.

На тај би се начин, кроз свако СТРУЧНО убризгано објашњење еванђеоске науке по одређеним тематским питањима, стварала препрека и оздрављење у њиховим духовним оболењима. Те да својим ДУХОМ ПРАВИЛНО ОБУЧЕНИ већ сутра узму у руке то моћно ''...свеоружје Божије да би се могли одупријети у зли дан и одољевши свему одржати се. Стојећи тако опасавши бедра своја истином и обукавши се у оклоп правде. Јер не ратујемо против крви и тијела, него против ПОГЛАВАРСТВА, и ВЛАСТИ и ГОСПОДАРА ТАМЕ овога свијета, против духова ЗЛОБЕ у поднебесју...''. (Еф.6,12-18) .

А не као што се то данас често ради, шутнући му Писмо у руке као дјетету лопту, да се сам или од другова учи. По чему заиста испада да душу(ицу) носе само тек лопте ногомета. Које самоуке учитељски тјерају. Драги пријатељу, зато морамо знати да као што за добру репрезентацију мора да постоје добри играчи у бази лигашког такмичења иза којих стоји стручан тимски тренерски рад, тако и за добру Јагњетову репрезентативну војску сутра требају да стоје не мање лоши позадински духовни учитељи. Који морају, почев од зонског до прволигашког система такмичења својим стручним теоретско практичним савјетима духовођења на сваком нивоу, помагати у обуци Његових будућих ИЗАБРАНИХ побједника.

Тако би се многим НОВОИЗАБРАНИМ који су себе, тим спортским рјечником речено, стручно ојачали додатним приливом силе Светога духа, пружала прилика да и они опет даље пруже много више сваке врсте духовне и братске помоћи ближњима у окружењу него што то могу самоуко. Као нпр. у овом случају за одбрану своје до гуше угрожене браће и сестара на Светом Лазаревом мјесту, када се вјерујући у одлуци требају духом руководити иза представника Његове (Ц)АРСКЕ а не иза нечије самозване (Ц)ИВИЛНЕ главе.

С тога, спремајмо се унапријед КАМЕНИТО обучени иза Новог Спаситељевог Имена, да будемо као они небески бјели орлови спремни да будемо тамо гдје и када се Његов стјеновити труп појави.( ''...Јер гдје је труп, ондје ће се и орлови окупити''; Мат. 24.28). А тај Камен који одбацише ранији зидари (Мат. 21, 42) и који постаде ГЛАВА ОД УГЛА, се спрема за Косметску правду. Да сатре сваког на кога (на)падне, а разбиће се сви они који на њега (на)падну. (Мат.21.44).

А доћи ће вријеме када ће ЗВЈЕР заратовати против Камена и Његовог Новог Имена ''ГОУ'' ,Откр. 2,17, само док омрзне још ону жену блудницу, град велики који има царство над царевима земаљским, који сама створи и сада сједи на њој. Тј. када се једна од њезиних седам бивших глава, досадашњих седам царстава, излијечи и постане оно задње Г-8-НСП. Толико још само, док мало ово седмо остане. !? Откр. 18,10-11. Немојмо при том заборавити да ће змија сатанска учинити све да својим лажним пророком потури свијету туђу главу за обману од те своје осме. Као што у случају Космета спрема.!? Размислите да на то не насједнемо?

Само јој у нашој истовјетној мјери змијске мудрости и голубијем миру са своје стране, можемо препознати њезине будуће намјере у звјерској убојности што их вјешто скрива као свака змија ноге? Не одајући јој при том тајне нашег одбрамбеног лукавства. Јер се сатански циљеви једино могу примјетити кроз његово отровно језичко палуцање према жртви као нпр. у пустињи Сахар(и)??? гдје изриче; '' Христос је на једном ђубришту сахрањено цркнуто псето'' . Са таквим својим отровом у устима има за циљ да успостави свој звјерски закон по коме ће ''...све оно, што је у вези са хришћанском црквом, уништити''. (Ш..... а..., Ј.... д... 146).

Те ће у тој противрјечности нашем Христу Спаситељу, морати како рече Он у Откр.17,14, ''...ови с Јагњетом заратовати и Јагње ће их побједити, јер је Господар над господарима и Цар над царевима; и ОНИ КОЈИ СУ С ЊИМ, ПОЗВАНИ И ИЗАБРАНИ И ВЈЕРНИ...''

Нека је зато вјечна слава и хвала нашем свемилостивом Богу Оцу и Сину Спаситељу Господу Исусу Христосу и Светоме Духу у све вјекове вјекова!

Амин!

Бијели камен...''...Ако претрпиш губитак, или на ма који начин будеш лишен ствари које теби припадају, и тиме се ожалостиш, НЕМАШ СТРАХА БОЖИЈЕГ. Ако о теби кажу нешто неистинито и ти се смутиш- немаш страха Божијег. Ако у разговору с браћом тражиш да твоја ријеч буде изнад ријечи других – немаш страха Божијег. Ако се не обрати пажња твојим ријечима и ти се нађеш уврјеђен због тога- немаш страха Божијег...'' (Свети Вл. Николај Велимировић.)
Зато тамо, гдје у души сваког човјека Свети Дух жели да пребива, СТРАХ Господњи се прво усељава. По том испољеном садржају имања страха Божијег у себи препознаћемо у коме Он пребива...
П.с. за нестрпљиве;
''Није море што се површином види, већ што га дубина чини''.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2006, 15:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Најмилији, ГОУсподе Христе Боже, Спаситељу наш!

Обраћам Вам се у овим тешким и ОДСУДНИМ тренутцима по Ваш Каменито ИЗАБРАНИ народ Светаца Вишњег у нади да нас што прије у томе ПОГЛЕДАТЕ. Истовремено пред Вама и у име своје истомишљене Православне браће и сестара, од срца апелујем-о међу свим људима на земљи онај пријеко потребни МИР и ДОБРУ ВОЉУ. Као неопходних фактора за разумјевање покрај себе своје преостале браће и сестара у сваком њиховом неистомишљеничкoм ''(не)знању''.

Знајући да једино на такав АПОСТОЛСКИ нелицемјеран начин можемо сачувати постојећу земаљску СЈЕТВУ од уништења Вашим оштрим српом (Откр. 14,14-20) пред све већом најездом огромне количине међусобне људске МРЖЊЕ. Коровом којим се звјерски КУКАВИЧЛУК у многоме данас служи како би њиме између свих осталих ЗАРАЗИО и овај у повоју КАМЕНИТИ ВИНОГРАДАРСКИ род. Као Право-славни народ Светаца Вишњег који у будућности треба да ЗРИ својом пуном СВЕТОНЕБЕСКОМ ХРАБРОШЋУ.

У чијој смо се СЛАВЉЕНИЧКОЈ ВРЛИНИ ХРИСТОЉУБИВЕ ВЈЕРЕ од самог оливенинтно Еванђеоског зачетка у 12 вијеку до 21 вјека Женине (Светосавске) мученичке трудноће, тачније кроз 9 мјесеци-вјекова нашег маслинасто-питомог Црквеног прикалемљења, (Откр. 12,2), и до сада несебично пред Вама истицали. У сусретима са разноразним царевима земаљског зла, почев од оног Косметског (А)вадонског анђела бездана па до овог данашњег (А)полионског Косовар(вар)ског. (Откр. 9,11).

Кроз чије смо канџе смрти, не одричући Вас се ни једног момента непрекидно СЛАВИЛИ Истину о Теби. Како би се у данашње вријеме задњег најстрашнијег звјерског царства, та дуготрпљива народна трудбеност започета на Космету ПРЕТВОРИЛА у ''БОЖИЋНУ'' СЛАВУ Твог Новог Каменитог РОЂЕЊА до самог неба.

Матично овјереног дана 21.12.2001 године на петак у 17 часова, истовременом појавом Жене мајке Богородице и Дјетета Богомладенца нерукотворено иконописаним Ликовима на Бијелом камену (Откр. 12,1). Што Српској Православној Цркви представља КРШТЕНИ УПИС Вашим заједничким сликовитим присуством у ЖРТВЕНИК Јагњећег КАМЕНИТОГ СВЈЕДОЧАНСТВА (Откр. 6,9).

Гдје почивају и све остале убране душе на земљи, обучене у БИЈЕЛЕ хаљине што им се дадоше да носе докле се не напуни вријеме од преосталог БРОЈА сатрудника из цјелог христољубивог братства њиховог, (Откр. 6,11). Чекајући своје Светонародно Слављеничко опело, када ће оне које су посјечене за свједочанство и ријеч Божију, које се не поклонише звјери и лику њезином и не примивши жига на челима својим и на руци својој, (Откр. 20,4), ПРВО оживјети Вашом Ријечју и приступити хиљадугодишњем Небеском царству. (Откр.20,5) а остале тек по Судњем дану.

До када ће се преостала земљска Светост УЗГАЈАТИ и ОДАБИРАТИ у свом ПОДВИЖНИЧКОМ Еванђеоском расту до пуне АПОСТОЛСКЕ зрелости, како би се тек потом, да се неби осушило, пожњело од Жетеоца са оштрим српом. (Откр. 14,15). Потпомогнуто приносом руку НОВО-ИЗАБРАНИХ слуга виноградара из народа Светаца Вишњег (Дан. 7,27), у Ваша Нова Православна спремишта. Чији сте вриједни жетелачки дух ГОУсподе Ви својим БЈЕЛОКАМЕНИТИМ печатом одредили, предавши га по Зор... сину С... што га собом изабраште (Агеј 2,23) за то земаљско Богослужење свом народу.

Тиме задужујући и све нас заједно, да као Ново-изабрани КАМЕНИТИ ЗИДАРИ (Мат. 21.42-43), испред свих других Православних изабраника, својим Апостолским ''БОСНАИХ'' организовањем Српске Православне Цркве, слично као и Израелски зидари у Старозавјетно доба, ПОСВЈЕДОЧИМО за Ваше Ново напасајуће Каменито рођење (Откр. 2,17). Као испуњење пророкованог Свједочанства народу Светаца Вишњег (Дан. 7,27) за времена ''трећег дана''. У чије се доба по Писму и односи ''садржај и карактер'' Ваше КАМЕНИТЕ Спаситељске улоге, а која се у основи ништа битније не разликују од улоге из Ваших Голготских првих дана.

Чак шта више, остали сте ИСТА МЕТА и ИСТО ОСТОЈАЊЕ међу својим СТАРИМ народним ''саучесницима'', тим прије ако их правилно препознамо запаковане у НОВЕ технолошке обланде са непромјенљивим ''старо-звјерским'' гађањем свог ''старо-новог'' Христовог лика. А чије нам намјере нерукотворено иконописано РАЗОТКРИШТЕ Провиђењем свог Божијег Имена ''ГЛАВА ОД УГЛА'' на УГАОНОМ ПЕЧАТУ Бијелог Камена (Откр. 2,17).

Као Божије главе која се по Писму означава као (М)ЈЕСЕЦ што стоји под ногама небеске Жене, Богородице Марије, (Откр. 12,1) рођена као (М)УШКО Дијете по ИКОНО-ПИСАНО ВОДЕНОЈ оплодњи. Које се потом својом ''каменитом угаоном ГЛАВОМ'' (Откр. 12,5) ТРЕБА да Њезиним рукама УЗДИГНЕ к Богу (Зах. 4,7) и небеском престолу, да одатле гвозденом палицом свим народима суди.
Наставља се...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2006, 16:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Наставак...

И чији Га домаћи, тамо гдје се роди, требају као своје Чедо од Жене Богомајке да ПРЕПОЗНАЈУ и ПРИХВАТЕ међу свој НОВОИЗАБРАНИ народ Светаца Вишњег, и да Га у ДУХУ пророкованог времена од 1260 дана, УЗНЕСУ на небо. (Агеј 1.12-14...Зах. 4,7). Упознавши претходно све своје вјернике о том ''практичном полагању КАМЕНИТО-ДУХОВНОГ испита'' Његове Свете вожње, који се кроз народ успјешно може спровести само на основу раније положеног ''теоретског дијела библијско-ЖИВОГ сазнања'' о томе.

Јер како другачије протумачити и назвати оне домаће пред чијим се изабраним слугом по Откр. 2,17 иконо-ПИСАНО од Спаситеља предаде Његово Ново Име на Бијелом камену, него као његови НОВОИЗАБРАНИ ВИНОГРАДАРИ (Мат. 21,42) пред којима се тај одбачени Сионски камен што га одбацише ранији зидари ПРЕТВОРИ и поста ГЛАВА ОД УГЛА.(Псалм. 118,22). Што се потврђује Писмом Мат. 21,43...'' Зато вам кажем да ће се од вас узети Царство Божије и даће се НАРОДУ који доноси плодове његове...'' .

Не спорећи да су и остали Изабрани из других народа Његови нови виноградари и сви смо тако домаћи у Њему. Али само ако , Исаија 2,10...'' ... УЂУ у ову (Камениту) СТИЈЕНУ, и сакрију се у прах од страха Господинова и од славе величанства његова...''. Чија се СРЕДИНА покреће СРЦЕМ Српског Апостолског Православног народа на чијем се сазиданом зиду дадоше ова КАМЕНИТА МЈЕРИЛА, како то стоји по Писму; Амос 7,7-8...'' Тада ми показа, и гле Господин СТАЈАШЕ на ЗИДУ сазидану по МЈЕРИЛИМА, и у руци му бјеху МЈЕРИЛА. И рече ми Господин; што видиш Амосе? И рекох; МЈЕРИЛА. А Господин ми рече; ево ја ћу МЕТНУТИ МЈЕРИЛА ПОСРЕД НАРОДА СВОЈЕГА Израела (Новог), нећу га више пролазити.''.

Како би се на тај начин ПОДИГАВШИ Га заједно до дана када се Сатана буде зацарио на красном светом мјесту, (Дан. 11,45), спремили као ИЗАБРАНИ са свим другим ПОЗВАНИМ богобојажљивим Јагњетовим вјерницима из других народа, да дочекамо УЖИВО Његово Ново Каменито Име са неба, ГЛАВА ОД УГЛА. (Отк. 17,14...''Ови ће с Јагњетом заратити и Јагње ће их побједити, јер је Господар над господарима и Цар над царевима; и они који су с Њим , ПОЗВАНИ и ИЗАБРАНИ и ВЈЕРНИ...'')

Као једино под небом Спаситељско Божије Име које нас може све ЗАЈЕДНО, као духовни вођа после тог побједничког рата када звјер дође свом пакленом крају, (Откр.19,20) себи васкрсло преузети. (Агеј 2,7...'' И потрешћу све народе, и доћи ће ИЗАБРАНИ из СВИХ НАРОДА, и напунићу овај дом славе, вели Господин над војскама...'').

До тада, треба да добро знају сви у ово вјерујући, да цијело вријеме увелико рачунају на ту себи и Богу демонски опредељену, паклену звјер Сатанску. Као неког ко се већ дуже вријеме, и прије два дана по Васкрсењу Христа Спаситеља на земљи, безочно трудио да се својим старим змијским лукавством преко досадашњих земаљских царстава што прије овде зацари. Уништивши пред собом Јеврејски извор живе Светости као старозавјетног Израелског народа који Га се ослијепљен похлепом властитих среброљубивих руку неславно на Голготи одрече. Преузимавши на себе и дјецу своју кривицу проливања Његове Богочовјечије Спаситељске крви.Мат.(27,25).

Слично ће се и данас у Новом Израелу десити, када ће многи у Христу ИЗАБРАНИ вјерници тако ПАСТИ и изгубити моћ продуховљеног КРИПТОКЛЕРИКАЛНОГ начина размишљања. Не схватајући за озбиљним између осталих и ово поучно Каменито изрицање по Откр. 2,17, да долази од Господа. Гдје се правилним тумачењем препознаје да ће се Он ЈАВИТИ негдје у свјету својим нерукотворено иконо-ПИСАНИМ ИЗРАЗОМ на Бијелом камену. Кроз рођење свог Новог Имена са мјесечевом главом која стоји испод Жене Богородице обучене у сунце. Чије Дјете као Сионски камен који ранији зидари одбацише сада поста на сазиданом зиду ''Глава од угла'', (ГОУ- Псалм 118,22).

Предатог НА ТАЈ НАЧИН и у овом презентираном случају преко једног слуге у СРПСКОМ Право-славном народу, који то ПОДИЗАЊЕ Његовог СЛИКОВИТОГ КАМЕНИТОГ ОБЛИКА (Б)ожијим (О)рганизовањем (С)ветог (Н)арода (А)постолима (И)суса (Х)ристоса (БОСНАИХ) до Новог доба, јасно по Црквама свједочи.

Зато ће Сатана учинити многе изабране ОБЕЗГЛАВЉЕНИМ у примату њиховог духовног смисла овоземаљског побожног живота, Откр. 13,8....''...Јер им имена нису записана у Књизи живота Јагњета закланог од постања свијета...''. Служећи се лукавом игром карата у рукама Америчког среброљубивог трговачког царства, помоћу чијих се ''чаролија'' ОБМАНЕ и демонске преваре свим могућим триковима и манипулацијама, то задње дворогато сатанско звјерство и само као феникс из земљиног ''пепела'' саградило.(Откр. 13,11).

Наставља се...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2006, 16:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Наставак...

Говорећи у данашње вријеме свима онима који живе на земљи, Откр. 13,14...'' да начине лик звјери (доларски ''анти-сем'') која имаде рану од мача и оста жива...''. Јер чињаше Откр. 13,13...'' знамења велика, па учини да и огањ (атомски) силази с неба на земљу пред људима...''. И учини све, Откр. 13,16...''...мале и велике (земље), богате и сиромашне, слободњаке и робове, да им дају жиг на десној руци њиховој или на челу њиховом...''. Да нико, Откр. 13,17...''...не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, (НСП) име звјери (''$em'' ili ($)-državnо-dolarska, (e)konomska (m)oneta) или број имена њезина...''. Овдје је мудрост, Откр. 13,18, ...''...Ко има ум нека израчуна број звјери; јер је број човјеков,(333=9) и број њезин (333=9) је шест стотина шездесет и шест (666=18 )...''.

И у чијој ће демонско-МАТЕРИЈАЛНОЈ ПОХЛЕПИ огромног Вавилонског богаства и ВЛАСТИ над сваким родом и народом и језиком и племеном, (Откр. 13,7) које по свијету звјерски оплођује, и многи изабрани својим сродним ГОРДОЉУБИВИМ послушништвом убудуће заједничарит. Како би саучествовали као његов народ који не изађе из те блудне жене (Откр. 18,4), да се сва земаљска власт ПРВЕ звјери, чија се смртна рана излијечи, поново поклони њој, (Откр. 13,12).

Служећи се издашно њезиним неодољивим грешним искуством заразног среброљубивог убризгавања и кроз своје ''еротско'' искушење многих морбидних тјелесних навика. Правдајући се пред Богом наводним спашавањем посрнуле домаће економије, не знајући да је ту пропаст она сама изазвала, помоћу НСП диригованих закона о трговинској наруџби куповине само његових кодирано жигосаних сертифицираних роба. Чија ће их зараза и обожавање на крају директно одвести у овисничко стање таквом начину безбожничког смисла вавилонског живота. У коме ће се као изабрани, опијени примамљивим изазовима материјално-тјелесне сладострасти, сами довести до расапа и пропасти своје из почетка задобијене Свете силе. (Дан. 12,7).

Копирајући све те звјерске моделе и начине њених трговачких фалсификата, превара и прљавих игара исисавања и прања новца у криминалном богаћењу и у своје властите џепове. Око чије ће борбе покрића сталног новчаног недостатка, кад им то као оправдавано средство прерасте у поменути циљ, силом прилика изгубити ту неопходну чистоту одгајивања своје Еванђеоске душе. После чега им у том вражијем новчаном колу, неимајући сврху кад о Њему да мисле, тако престаје свако вјеровање у Бога.

Слично као и некад раније кад су ондашње свештеничке старјешине сазнавши за Васкрснуће Христа Спаситеља, (Мат. 28, 11-15), учиниле вијеће и дале војницима који тада чуваше гроб довољно НОВАЦА говорећи да казују Јудејцима како тобоже ученици Његови дођоше ноћу и украше га док су они СПАВАЛИ. У што многи њихов народ том подмуклом ''игром новаца'' на превару повјероваше до данашњих дана .

Чиме се ти исти ''мудраци'' данас поново служе као да се ништа није промјенило, сада ПОДМИЋИВАЊЕМ својих ''војника'' по загосподареним медијским кућама у свијету, (о томе опширније можете погледати на овом истом форуму у другом дјелу теме ...''Ко влада Америком'' http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=17734, ). Чијим средствима новчаног ПОДКУПЉИВАЊА у свему успостовљају незамјеровање својим МЕГАЛОМАНСКИМ националним интересима, па тако тим поменутим поступцима утичу и у сфери обавјештавања и информисања јавности на исход у случају НОВОГ СПАСИТЕЉЕВОГ ПРОВИЂЕЊА на Бијелом Камену.

Тачније у заташкавању ове ИСТИНЕ од стране тих подплаћених УРЕДНИЧКИХ лица у својим и марионетским медијима. Које као своје искривљене мултиетничке маске фигуративно потурују испред себе како би тобоже њиховим а не својим доларским тоном сакрили од свијета своје праве подле намјере. Као и онда када су им то преци чинили плаћајући војнике у обмани против Једног из сопственог народа, данас то исто чине у обмани против једног из сваког другог народа.

Јер им је то сада циљ, освајање ДОМОВИНЕ СВИХ НАРОДА ликвидацијом њихових руководећих глава, без обзира на нечију партијску народну опредељеност. Зашто им треба присуство домаћих гласника као њихових плаћених обмањивача по читавом свијету, како би оправдали упаде својих и квинслишких крвавих руку за њихово касније покоравање.

Тако су ове плаћене медијске кукавице принудили да свачију судбину препусте њиховом систему масовног медијског дезинформисања. Тиме између осталих и ову Камениту, филтрирањем Његових стјеновитих руковети кроз њихове етно-мулти-уредничке прсте цензурисаног РАЗМИШЉАЊА. Чије се купљено понашање у ствари базира на ''научно'' филозофским стандардима ''психоанализе личности'' о испирању и брисању из људских мозгова сваке у свијету непожељно искрсле истине по њиховог главног медисјког налогодаваца. Другачије речено, тактички увјек спремног за све могуће ''неприлике'' њиховог диктата ОБМАНЕ, чијим се ''над-знањем'' из њихових епикурејских саучесничких уста, унапријед игнорантски карактеришу свачије чињенице праве истине као најобичнија ''небулоза''.

Наставља се...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2006, 16:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Наставак...

Да би се потом као исмијана или скандалозна информација која се никад и не покушава доказивати као нетачна, незаобилазно овјерила њиховим Базелским ''анти-семитским'' печатом. На такав би дијагностички начин по тим медијима била у старту оспорена и ова КАМЕНИТА ИСТИНА, кад би је овај аутор изразио њима као приједлог своје објаве. Јер се од мозгова таквог поткупљивог уредништва и не може боље очекивати.

Пошто су још уз то одшколовани дијелом људског погледа на свијет као оног вида науке који се звјерским путем увео у образовање. Конкретно као примјером преко недодирљивог фарисејског сународника и ''феноменолога'' Сигмунда Фројда. Чијим су прихваћеним учењем сами себи додатно ЗАКЛОНИЛИ небеско Божанско СВЈЕТЛО и приморали се на усвајање знања преко његове фамозне БЕЗБОЖНИЧКЕ психо-идеологије. Путем којих дотични бивши зидар индиректно наступа, потурајући свијету своје лажно научно кукавичје знање мимо свих других, као ''једино вјерно самом себи''.

Зато су ови плаћеници уствари њихови навијени психо-роботи, који данас несвјесно допингују јавност тим Фројдовим ''душебрижничким'' средствима психотерапије. ''Знањем'' које су својом грешном одлуком у себи обезбједили на основу његовог ткз. ''реално немаскираног начина размишљања''. А које им наводно путем контроле рационално стеченог искуства из свијета науке, јединоприхватљиво може да доприноси развоју и еманципацији њиховог савременог смисла личности.

Не видећи у свему томе и себе као његове дириговане заблуђеле шофере који се служећи таквим ВИДЉИВИМ ''научним'' средствима јахања уједно крећу у погрешном правцу ''спознајног'' научног ПРЕТИЦАЊА. Као нпр. спознајом коришћења енергије НЕВИДЉИВИХ електомагнетских таласа и у њихове мулти-медијске сврхе. Гдје им се научном или фројдовом логиком никад и ничим не може доказати каква је заиста стварна и прецизна структура те невидљиве енергије. А чије благодати знају исцрпно да користе у своје научне основе, нормално као туђе злато, како би се њиме китили негирајући свако духовно-религијско размишљање о невидљивој Божијој науци.

Чијим ''поставкама'' минимизирају и овакав Каменити ''невидљиви'' израз ВЈЕРЕ у Бога, ниподоноштавајући при том његово ''Невидљиво Божанско биће'' као илузију из нестварног свијета мојих жеља и потреба. Стрпавши га у кош незнања и ПОЛУИСТИНА по чијем би рецепту логично окарактерисали и свачије другачије поимање ИСТИНЕ о Спаситељевом новом имену. Као по садржају Писма свих могућих ''слика из представе'' на бијелом камену које неко у мислима треба да замисли.

Јер им је тако наложено, да то опонирано фарисејски виде као прљавштину којом се наводно крше уставна правила и по медијској мултиконфесионалној неповрдивости свачијег религисмуса, изузев њиховим садукејским, као и строга правила унутар саме цркве по оној заповјести ''не прави себи идола нити каква лика''. Не знајући да би онда по Ријечи Божијој и све остале врсте изражавања сликовитих представа о Њему, као што су нпр. слике о њему као Краљу, ГОУсподару, Цару, Пастиру, Оцу и Сину и Светоме Духу и слично а које морамо у себи да ПРОЈЕКТУЈЕМО ако желимо да схватимо и разумијемо њихово симболичко значење у Писму, представљале то исто назови ''кршење'' заповјести.

Зато ови пијуни, задовољавајући се дубином своје џепне поткупљивости морајући у исто вријеме бити адекватно слијепи, овако поразно виде ово Божије Каменито васкрснуће. Као њиме, тј.фројдом посматрану психолошку визију у машти ''каменито-болесног'' пацијента, који је тако творио својим унутрашњим либидом док је спавао у слободном вјерском занесењаштву. Пресуђујући му тај ''сан'' као његову ''лудост'' како би и у случају код иконо-писаног Божијег јављања на Бијелом камену, аутоматски та појава и на јави постала спорна чињеница са водомемљиво непијућом фразеологијом измишљеног Новоименог уздизања к Богу. Чија ће их зато ''Невидљивост'' у њиховој ''видљивој'' научној заблуди којом свјесно друге трују у паклу држати на вјечним мукама.

Јер вјерујући у Христа Бога и све оно што од Њега виђох, биће ипак на крају онако како то од Њега као од Бога а не од њих као људи бива. Пошто не могоше ни прије, тако ни сада неће моћи сакрити пред свијетом све могуће по њих пророчански НЕУГОДНЕ, ватрено сунчане импликације, самом потврдом и Маријиног, Богородичног свједочења обученог у СУНЦЕ (Откр. 12,1) .

Почев од онда када се стварала хришћанска Црква, после Њезине де-факто живе појаве на земљи као Апостолски виђене (С)вето-писане (Е)ванђеоске Личности. Кроз извјесност Његовог тјелесног ВОДО-МАТЕРИЧНОГ оваплоћења у (В)итлејему од Ње као мајке Богородице Марије.

Наставља се...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2006, 16:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Наставак...

До данас у 21 вијеку када се Она непобитно поново појавила ВОДОМ са НЕБА у својој препознатљивој Нерукотворено Иконо-писаној Личности на Бијелом Камену. Гдје се јасно уочава тај сунчев ореол око Њезиног Лика, као Светост Жене Марије Богородице са Богомладенцем на рукама. Да учини потврдним по Откр. 2,17 рођење Новог Спаситељевог Имена ''ГЛАВА ОД УГЛА'' у ''(B)ijeljini''. Чији се Голготски Лик идентично таквом свом називу, већ нешто раније ту НЕРУКОТВОРЕНО ИКОНОПИСАО пред лицем овог слуге.

Исписујући се воденим проливањем ''крви'' са равничарско-(СЕ)мбер(нарског) НЕБА у облик угаоног Мјесеца под ногама Њезиним (Откр. 12,1), који ту стоји у свом као у крви ВОДО-НЕБЕСКОМ Бијело-каменитом рођењу. Чиме се потврђује да је Она овде у Бијељини по Писму, (Откр. 12, 1-5), као Жена Богородица силом Светога ДУХА родила водо-небеским зачећем из облака своје ВОДО-КАМЕНИТО мушко Дијете, које ће се УЗНИЈЕТИ к Богу и до Судњега дана напасати све народе палицом гвозденом.

Посвједочено КЊИГОМ Њезиног хиљадуидвјестошестедесетодневног (1260 дана) боравка у СЕмберНАРСКОЈ равници, (Откр. 12,6), чије Свето мјесто би Богом од раније ту припремљено. (Захарија 5,1-11). Тачније од 1994-7 до 2001 године од када се у Бијељини појавио Његов Голготски Лик на Бијелом каменитом зиду. У чијем се граду деценију касније 2005 године све то потврдило појавом Његовог Лика у углу двију градских улица на Светом дрвету.

Догађајем чије се испуњење тумачи по садржају пророчанства Авак. 2,11 које гласи ; '' Јер ће КАМЕН ИЗ ЗИДА ВИКАТИ, И ЧВОР ИЗ ДРВЕТА СВЈЕДОЧИЋЕ''. Као што се и деценију раније 1984 године исто тако ''УЖИВО'' појавио у сну пред овим слугом, да му припреми мјесто свог будућег Провиђења на Бијелом Камену. Како би се на њему ИКОНОПИСАНО ОТКРИО својим Новим Божијим Именом, по Откр. 2,17 ; 3,12 ; 11,3-4; 22,16; Агеј 1,12-14 ; 2,21-23; Захарија 4,3-10; .

Чији садржај ''КЊИГЕ ШТО ЛЕТИ'', (Малахија 3,16-18;) овим путем објављује на интернету. Почевши од 27.11.2004 године и све даље до завршетка у своје вријеме и времена и по времена. (Откр. 12,14). Као Објаву откривеног САЗНАЊА о Бјелокаменитом Спаситељевом ''ГОУ'' распећу у ратној ''БОСНАИХ'' ЗАВЈЕРИ од стране земаљске звјери против народа Светаца Вишњег (Српског народа). Откључавано КЉУЧЕМ од ''мане'' што му даде на Бијелом камену (Откр. 2,17) у времену од 21.12.2001 до Хиландарске ватрене ноћи 3.3.2004 године.

Знање које ће многи у последња времена ПРЕТРАЖИВАТИ (Дан. 12,4), али ће га само РАЗУМНИ разумјети (Дан. 12,10), пошто је оно ОТВАРАЊЕ запечаћених Спаситељевих ријечи које не даде онда Данилу. (Дан. 12,9...''иди Данило, јер су затворене и запечаћене ове ријечи до ПОСЛЕДЊЕГ ВРЕМЕНА...'' ). А које је по печаћењу Данилове књиге (Дан. 12,4...''А ти Данило затвори ове ријечи и запечати ову књигу до последњег времена;...'') предато ДВОЈИЦИ других свједока. (Дан. 12,5...''Тада погледах ја Данило, и гле, стајаху ДРУГА ДВОЈИЦА, један с ове стране на бријегу РИЈЕКЕ, а други с оне стране на бријегу ријеке...'').

Који ће сазнати у то задње вријеме, Дан. 12,6... ''...кад ће бити крај тијем чудесима''. Јер то један сазна упитавши од оног другог ЧОВЈЕКА обученога у платно, Дан. 12,7...''...који стајаше над ВОДОМ у ријеци, што подиже десницу своју и љевицу своју к небу, и који рече заклевши се онијем који живи у вијек, ...да ће се све ово ИСПУНИТИ ПО ВРЕМЕНУ, ПО ВРЕМЕНИМА И ПО ПО ВРЕМЕНА, кад се СВРШИ РАСАП силе СВЕТОГА НАРОДА''....

Када ће се јужни и сјеверни цар сударити (Дан. 11,40), а сјеверни ударивши на њега као вихор с колима и лађама који све плави, посегне руком својом и на земљу Египатску, Либијску и Етиопску ОСВОЈИВШИ њихово благо и злато.(Дан. 11,43). Када ће га (БЈЕЛОКАМЕНИТИ) глас с ИСТОКА смести, (Дан. 11, 44) те ће изаћи с великим гњевом да погуби и затре многе. И разапеће после тога шаторе (''Бјелог'') двора својега међу морима на красној гори; и кад дође свом крају, нико му неће помоћи.(Дан. 11,45).

Јер ће се у то вријеме подигнути Михаило велики кнез, који ће бранити Твој народ; и биће жалосно вријеме када ће се избавити само они који се нађу записани у Књизи, (Дан. 12,1), после чега ће многи они који спавају у праху земаљскоме ПРОБУДИТИ СЕ тада. Једни на живот вјечни а други на срамоту и пријекор вјечни. (Дан. 12,2).

Као и глас СЕДМОГА анђела који ће се тада појавити и када буде затрубио онда ће се свршити ТАЈНА БОЖИЈА, као што јави слугама својим пророцима. (Откр. 10,7). А тог ТРУБАЧА писац Откривења (Откр. 10, 1-11) Апостол Јован виђе како силази с неба одјевен у ОБЛАК, (воду) и у руци држаше своју КЊИЖИЦУ отворену гдје стаде својом десном ногом на море а лијевом на земљу (бијели камен). И који када повика својим гласом као лав тада ПРОГОВОРИШЕ и СЕДАМ ГРОМОВА гласовима својим. ''А када проговорише седам громова, хтједох да пишем, но чух глас са неба који говори: ЗАПЕЧАТИ оно што говорише седам громова и то не пиши''.(Откр. 10,4).

Наставља се...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2006, 16:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Наставак...

С тога је на вама је драга браћо и сестре да све ово препознате по Откр.11, 3. и 12,14 , гдје стоји... '' И даћу ДВОЈИЦИ свједока мојих и ПРОРИЦАЋЕ ХИЉАДУ И ДВИЈЕСТА И ШЕЗДЕСЕТ ДАНА обучени у вреће''. Јер... ''ЖЕНИ бише дана ДВА крила ОРЛА великога да одлети у пустињу на мјесто своје, гдје ће се хранити ВРИЈЕМЕ И ВРЕМЕНА И ПОЛА ВРЕМЕНА, далеко од змије''. Након чега се Сатана разгњеви и отиде да ратује са осталима из сјемена Њезиног, који држе заповјести Божије и ИМАЈУ (ГОУ) свједочанство Исуса Христа. (Откр. 12,17).

Отуда је презентација ове ИСТИНЕ у многоме постала тајанствен памфлет чији ће исход у предвиђеном 1260-то дневном времену остати познат само АУТОРУ и никоме више. И то на начин избора одређених поступака који захтјевају најстрожију дискретност у томе, реализованих у вријеме како то од Њега а не од себе овај слуга препознаје.

Јер оно није његово лично транспарентно већ у ВЈЕРИ пророчанско СПАСИТЕЉЕВО СВЈЕДОЧАНСТВО јавности, које ће се због ЖИВОГ избора објављиваног садржаја увјек ослањати само на оне поуздане ''елементе'' у медијском начину информисања. Чија ће се разноврсна средства, начини, мјеста и услуге по потреби користити онако како то ситуација буде налагала, о чему ће те бити благовремено ''КАМЕНИТО'' обавјештавани.

То је обавеза овога слуге пред Богом, од кога се много иште пошто му је ''много'' дато, да то чува и приказује као Спаситељев одговор из народа Светаца Вишњег на све оно што САТАНА покушава урадити на земљи преко своје немани. Која ће се убудуће морати суочити са Његовим писаним казивањем по Откр. 11,5-6; ...'' И ако им ко учини НЕПРАВДУ, огањ излази из уста њихових и прождире непријатеље њихове; и ко им буде хтио учинити неправду, он мора тако погинути. Ови имају власт да затворе небо, да не падне дажд на земљу у дане њихова пророковања; и имају власт над водама да их претварају у крв, и да ударе земљу сваком муком кад год буду хтјели...''.

''...Јер не ратујемо против КРВИ и ТИЈЕЛА, (сатанског), него против ПОГЛАВАРСТВА, и ВЛАСТИ, (земаљског) и ГОСПОДАРА ТАМЕ ОВОГА СВИЈЕТА, (Америке) против ДУХОВА ЗЛОБЕ у поднебесју...'' (Еф. 6,12). Осмoг ''8''по реду, или нумеро 8, или No.8, или дешифровано уназад ''No.OSAM=MASO.оN '' .

Због тога ГОУсподе ...ПОГЛЕДАЈТЕ у вријеме овог трећег дана иза Голготе к подножју ногу својих. Да видите ону звјерску неман у људском облику која раније дође и Ваше главе, како је од тада до садашњег Вавилона седмоглаво умножена и у многоме челично звјерски ојачана. И са њоме наш Српски богобојажљиви народ као Твоје Нове Каменито убјељене виноградарске страдалнике из народа Светаца Вишњег у чијој се звјерској немилости данас налазимо.

Јер нас Сатана као Нове Камените Изабранике у томе и по Писму препознаје, Откр. 20,9 ; ''...И изиђоше на ШИРИНУ земље, и ОПКОЛИШЕ стан СВЕТИХ, и ГРАД вољени; и сиђе огањ са неба од Бога и поједе их...''. Да ли данашњи овај свијет мисли да ће можда Римо-Еврпски цареви опколити Америку или обратно Америка њих. Или Руски цар њих и ови њега, или пак Кинеског цара и он њих, или Индијског, Арапског.

Па они чине сав тај моћни људски свијет и у својој су атомској сили неопкољиви. Откр. 17,13...''Јер ови једно мишљење имају и своју силу и власт дају звијери...''. Значи опколит се може само нешто без такве своје јаке државе, као што је СТАНИШТЕ СВЕТИХ и Његов ГРАД ВОЉЕНИ који остаде без царске помоћи. А то је БИЈЕЉИНА у БиХ. Зато знајући за то и неман покушава на овим просторима СЈЕЧОМ Српских КНЕЖЕВСКИХ ГЛАВА спријечити, као онда Ирод, Ваше пророковано Ново каменито ИЗРАСТАЊЕ.

Тиме нас Сатана кроз ову сабласт у људском облику својим демонским лукавством обострано гази. Јер ови то као (не)људи не виде, све у недостатку имања Духа Светога у себи, гдје смо данас са њихове стране као ново-ИЗАБРАНИ зидари до истребљења ПРИТИСНУТИ. И то са оном врстом оружја којим су нас у свом стилу, као сада већ бивши зидари слободни од Вас не презајући од употребе сваке силе као и онда раније у Вашем случају, звјерски репресивно бомбардовали и унапријед милионима година осиромашеним уранијумом загадили наш природни животни простор. Чиме је овај народ присиљен у будућности на умирање својим властитим устима, као плијен који се пред њезиним лицемјерем беспомоћно копрца, до свог коначног истребљења .
Наставља се...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2006, 16:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Наставак...

Не схватајући у свом незнању, исто као кад су и Вас разапели, да данас на њиховим демонским леђима Сатана јаше свог коња (СИ)ВЦА (Откр. 6,8) који је онај ЈАХАЧ апокалипсе коме је име Смрт, а та неман коју он јаше је ОНА ''...што бјеше и потом није...'', по Откр. 17,11. Јер је већ некада изашла из безедана и међу 7 је оних звјерских глава које су отишле у пропаст. Да би данас постала поново она ОСМА или бр. 8, или ''-(н)ум.ОСАМ-'', или читано уназад ''-МАСО(н)-'',(Откр. 17,11).

Како би се тек потом уласком у своје крајње вријеме ЗАЧУДИЛИ они становници земље чија ИМЕНА НИСУ ЗАПИСАНА у Књигу живота од постања свијета, када се ОНА као звјер која ''тада'' бјеше и нема је, ПОНОВО пред њима ПОЈАВИ, Откр. 13,3, гледајући је ИЗНЕНАЂЕНИ у својој великој невјери како је то могуће.

А све зато, како би се ови као такви ОТПАЛИ у замислима самосталног јеретичког учења од противног им ТУМАЧЕЊА ЈЕДНЕ и само ЈЕДНЕ ПРАВЕ-СЛАВНЕ Спаситељеве ЦРКВЕ и њезине ОРТОДОКСНЕ непромјенљиве - као што је и свако слово Св. Писма- АПОСТОЛСКЕ СВЕТОДУХОВНЕ САБОРНЕ УПУЋЕНОСТИ, и истовремено тиме поклонили аждаји и њезиној звјери за којом пођоше.(Откр. 13,4). Протестујући и мјењајући својевољно сами собом многа ЕВАНЂЕОСКА ЗНАЧЕЊА која су по Светодуховном ПРАВО-СЛАВНОМ ПРЕДАЊУ усвојена на Апопстолским и Васељенским Саборима.

У чему их рјечито заводи онај лажни пророчки дух жабе, Откр. 16,13. Симболички речено као у недавном истинитом случају ураганом Изабела, који се десио 2002/3 године у Америчкој држави Конектикат. Чија је тада олуја како су медији објавили, иако изузетне разорне моћи на сву срећу прошла без већих последица по становништво. Али једна ''ситница'' остала је неразјашњена. У једном моменту, умјесто кише, из облака су падале ЖАБЕ. Ни научна им памет није помогла да открију одакле толико жаба. Једини одговор за сада по њима зна само оркан Изабела и жабе. Да ли је то тако. Гдје им је сада Фројд?

Но било како било, кроз жабе им се његовим демонизираним духом причињава заслијепљеност да од жртве виде звјер и обрнуто, од звјери жртву. Не видећи да је то било небеско упозорење народу његовом да изађу из ње и размисле о пропаганди њезиног лажног пророка из Вавилона. (Откр. 18,4). Који је наставак њихове задње посрнуле политике сијања ''СТРАХА'' од индијанаца до магичног ''ујка Сема'' у Хирошими и Нагасакију.

Када је отпочео слање тог знамења са неба (Откр. 13,13) у стилу свог '' 7-мо главо звјерског'' огњеног синдериона као побједника из другог свјетског рата над свих седам континената. Коме овданашња поборничка јерес у својој одлуталости има неславно у томе захвалити. Јер је успио да сакрије и од њих и цјелокупне свјетске јавности иза своје ''базелске'' затворске браве, том задобијеном ''с(ат)ан(омском)'' моћи страха потпуну ИСТОРИЈСКУ ИСТИНУ. И да таквом силином оштрице америчког сјечива НАМЕТНЕ страх и заслијепљеност у памети код ухваћених очију њиховог ОТПАЛОГ јеретичког свијета.

Не дозволивши им да се кроз та антисемитска америчка врата закључана ''базелским ПСМ кључем'' упитају КАКО и ЗАШТО је ујка Анти-СЕМ успио да не промаши многе пустиње у Јапану као упозорење атомском бомбом, а да тек тако олако успије погодити на хиљаде недужних ДЈЕЧИЈИХ глава у та два града. Што је касније диљем свијета користио као своје дивљачко диктаторско упозорење.

Чијим се замотаним ''поклонима'' најлицемјерније касније послужио и тадашњи представник моћног ''доларског зеленаштва'', мистер Рокфелер. Финансирајући у том рату туђу а не своју дјецу за покоравање она ''ТРИ ЦАРА'' (Дан. 7,20) . Јер је био из дјела народа који је чинио само 2 % државотворне Америчке популације по чијој се вјерској традицији ,(Т....., Т...... 113а) налагало да њихов сународник ''...последњи нека иде у рат, у том случају биће први код куће''. Како би потом ''душебрижнички'', остајући при својој дарежљивости доследан и после тог рата, ''поклонио'' свијету и свој властити комад земље за темељ зграде (УН) Уједињених Нација у Њујорку.

Чиме је у ствари, тачније у свом дворишту, (у)темељио мјесто (н)ацизма будуће '' демонске (ј)едне Наднације'' над свим осталим народима. Oвјерене пристанком његовог атомског предсједника, као противуслугу за исказанзу дарежљивост, признањем Рокфелерове бивше постојбине на другом крају планете у непознатим границама.???

Нормално ПРИТИСНУТ исто онако као што се то може закључити и на основу ухваћене телеф. конверзације каснијег најратоборнијег предсједника Ричарда Никсона са америчким вјерским лидером Били Грахамом. Гдје један другом наводе, без истицања ЈАВНЕ СМЈЕЛОСТИ, како ће опсада медија од стране Рокфелерових медијских пајтака одвести државу у септичку јаму. (Pogl. Rev. Billy Graham and Richard Nixon. Cnn Google usesrs enter: graham jewish media stranglehold).
Наставља се...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2006, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Наставак...

Прикривајући тако истину пред цијелом свијетом почев од Египатског до тренутно Иранског рата који је на помолу са оном истом кре(ке)тенском жабљом обманом жртва-звјер, звјер-жртва. У чему ће га ови ''...гласови са истока и сјевера смести у томе, после чега ће у гњеву изаћи да погуби и затре многе''. (Дан. 11,44). Док се не појави у то вријеме Михајло велики кнез, који ће бранити Његов народ. (Дан. 12,1). Када ће бити жалосно вријеме, каквога није било од како је народа до тада; И у то ће се вријеме избавити твој народ, сваки који се НАЂЕ ЗАПИСАН у књизи.

Отуда и задња сјеча Српских кнезова због предвођења ОДБРАМБЕНОГ ратовања, чије главе домаћи чувари народне ''демократске'' воље изручују ''праведним'' хашким очима на најлицемјернију осуду. Као Кајафе (Јован 18,14) по чему је боље да један њихов суграђанин умре неголи цјели народ (да сазна праву истину по којој су они потпалили ратни пожар за демонизовање народа Светаца Вишњег). Не схватајући зашто је пред Господом свака изгубљена овца из стада по проналажењу битна за народну РАДОСТ. А не скривати се и бјежати од њезиног гробног мјеста када јој је изгубљеност бивала од Њега допуштена како би се касније Савловим примјером из таквог негативног стања сви остали по томе знали позитивно преобраћати. Ако то неће кроз Њега да виде само једним земним мјестом, отвориће им се земља на више мјеста да то схвате.!?

С тога, не дајте се драга браћо завести, већ тражите ИСПОД ЖИТА онај ПРОПУШТЕНИ дио ИСТИНЕ и видјет ћете да то није све онако каквим се званична историја приказује. (пошто су готово сав историјски садржај изван Еванђеоске Христове науке писала увјек досадашња људска ЗВЈЕРСКА царства па тако и ово задње). Како би се свачије име, како каже Господ НАШЛО, разумимо ово ''нашло'' као нешто по заслузи, ЗАПИСАНО у Књизи.

Те да вас не затекне вријеме када ће се једна од оних сада већ седам бивших глава, од некадашњих седам палих царстава, пред вашим очима поново ''радиоактивно'' исцјелити. И појавиће се и нећете вјеровати да је ОНА та и у тој моћи њезиног звјерског СТРАХА она која, не кријући своју силу од остатка свијета, злурадо прераста у задњу најопаснију, ОСМУ по реду звјер.

Горопаднију од свих досадашњих царских власти, чије су немилосрдне звјерске канџе, због своје похлепне среброљубиве боје већ почеле да буквално уранијумски трују наш трпељиви Српски народ у овом 21 вијеку. Разбијајући нам стадо исто као и некад раније кад су овим просторима прохујале оних седам из (ј)аничарско-исламистичког, (ј)езуитско-католичанског, (ј)еретичко-протестантског и (ј)еврејско-марксистичког безбожничког одвајања, од цјелине српског православног стада.

У чијој нам муци Спаситељ и изабра да повјери на чување своје Бијело-Каменито Ново рођење као Божији одговор свим тим погромима. Због чега на ту и од срца искрену помисао у души ова звјерска помама жели у најцрњим бестијалностима да угуши. Као и у свему другоме што је кроз Српску Православну Цркву чинило и предстваља вјеру у славу Божију.

Баш зато, драга браћо и сестре, потрудимо се да исказујмо увјек своју истинску ЗАХВАЛНОСТ према Спаситељу и Његовој избавитељској руци СВЕТОДУХОВНОГ Божијег ПОМИЛОВАЊА и ОПРОСТА, којом нас свакодневно ИСПОВЈЕДА својом Апостолском Право-славном Црквом (Мат. 18, 18) посредством силе Духа Светога у нашем свештенству.

Чију је обавезујућу смисаону намјеру у нама пожељно узвраћат из дубине свег свог срца, и сваког могућег момента у току дана. Када смо значи ван Црквеног молитвеног простора и без обзира на исход неког доброг или лошег дешавања у животу које нас при томе може да затиче. Јер то је цијена свим ИЗАБРАНИМ побједницима, чију захвалу Спаситељ истински прихвата само онда када је она према Њему с ЈЕДНАКОМ ЉУБАВЉУ заживљена у свим могућим ситуацијама наших искушења.

Иначе, љубити Га другачијим начином захвале, представљало би исто што и из ИНТЕРЕСА учињено МИЛОСРЂЕ према својој браћи, како то другачије раде у својој подкупљивој побожној љубави и многи ЦАРИНИЦИ . Значи од НАЈПОЗВАНИЈИХ Божијих слуга се у сваком моменту захтјева потреба њихове НЕСУМЊИВЕ ДУХОВНЕ ОДАНОСТИ, са СТАЛНИМ УМНИМ ПОДСЈЕЋАЊЕМ НЕСКРИВЕНОГ ТРУДОЉУБЉА ЗАХВАЛНОСТИ према Богу.

У супротном ће се, и дјелом оног привремено изниклог заборава у томе, залијевати и јачати у коријену тог истог духа, његов ТЈЕЛЕСНО прикривени НЕСТАШЛУК ПОНОСИТО ГОРДОЉУБИВОГ Сатанског САЖИВЉЕЊА. Јер како тјелестан човјек хранећи се само земаљском храном не примјећује острашћеност језика у тјерању јела ка зубима, тако навикнут хранећи се острашћеним тјелесним духом не примјећује ни гурање језиком у рјечитом изражавању непромишљеним мислима.

'' У по ноћи устајем да те славим за праведне судове твоје''. (Псалм 119,62)

Амин!

Бијели камен...'' Слава је Божија СКРИВАТИ ствар, а слава је царска ИСТРАЖИВАТИ ствар.'' (Приче Солом. 25,2)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 14:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Најмилији Сине Божији, Христе Боже, Спаситељу свих нас!

Желимо да Те погледамо овај пут кроз прозор Павлових Свето-апостолских ријечи '' ...Један Господ, једна ВЈЕРА, једно крштење...'' Еф. 4,5. И нашавши и ми као Твоји Каменито-ИЗАБРАНИ Правосалвни вјерници да другачије не мислимо, желимо да учинимо заједно са Тобом овај напор како би ту превасходну духовну потребу у себи поставили на што правилнији начин, и то онако како Сте то ПРЕДАЛИ кроз ниже наведено Светоотачко упуство!

Но прије тога потебно је да подсјетим своју браћу и сестре у нечему у чему су нам многи залутали тумачећи ову еванђеоску поуку низ ону другу страну свог духовног бића, посрнулог услед јеретичког опредељења таквим злодухом у вјери. Оставивши се лакомислено без имало покушаја помоћи спасења духо-пастирским вођством Твоје Саборне Апостолске Цркве у тумачењу тога смисла.

Без чије се подршке не може ни у ком случају исправно прилазити тумачењу Ријечи Божије а камоли правилно процјенити онај појам ИЗАБРАНОГ од неизабраног духовног побједништва имањем силе Светога Духа у себи. Зато сви такви вјерници који се одлуче тумачити Еванђеоски дух Логосове Ријечи ослањањем искључиво на своје умне способности, не региструјући при томе на било који начин Провиђење Духа Божијега кроз оне људске особине које непобитно красе сваког вјерника у Његовом присуству, или се пак покушавају авантуристички ослонити на способности некаквих ''трећих'' сумњивих лица БУКВАЛНО вјерујући у све оно што од њих чују или прочитају, тиме себе тако исто буквално одводе низ ту самоувјерену гордољубиву странпутицу своје или њихове јеретичке лажи.

У чијој ароганцији саткано умно магновење потом губи сваку склоност ка ПРОВЈЕРИ свог спознајног компаративног духа поређењем кроз ПРЕДАЊЕ ЈЕДНЕ недјељиве Божије ИСТИНЕ, вјековима зидане у духовним њедрима непрекиданог Светоотачког баштинарства од самог почетка Спаситељеве Еванђеоске проповједи. С тога се овакви ''слободоумни'' философски вјерници, потиснувши кривицом своје тјелесне воље присуство Духа Светога у себи, (не)свјесно опредељују ка потреби СОПСТВЕНОГ трагања за насушним Спаситељевим хљебом, тачније у залуталост ка за то припремљеној јеретичко звјерској замци.

Не размишљајући и не узимајући у обзир као неодговорни духовни стријелци следеће, да Спаситељ у почетку своје мисије није истовремено поучавао и ПРАВО-СЛАВНО и према њему неко друго или треће или као до тристо неких начина вјероисповједања Еванђеља. Па тиме логично није желио по свом Васкрсењу да стоји мало на страни једне истине па затим да прелази на неку другу и тако све редом до крајњих '' ПРОТЕСТУЈУЋЕ откривених истина''. Он је био и остао у ЈЕДНОЈ Цркви, у ЈЕДНОЈ вјери, и у ЈЕДНОМ Духу Светом.

А самим тиме се одређује у којој. У оној НЕДЈЕЉИВОЈ ПРВОЈ Апостолској, старијој од сваке друге, која од Њега САБОРНО НАСТАДЕ а не од било које друге побуњеничким ''новаторијама'' да ОТПАДЕ. По томе нека свако позна и своје духовно мјесто гдје се данас у вјери налази. Нема, нити може пред Њим бити САБОРНЕ Апостоске сагласности у неком одцјепљеном дијелу његовог тијела, па ма који то дио и начин био. !?

Или сте у Његовој Апостолско САБОРНОЈ Право-славној Цркви или сте у некој другој било којој ОТПАЛОЈ протестујућој њој. Јер се одликом Апостолске Саборности већине епископа огледа присуство Његовог Светог Духа као потврде оној ЈЕДНОЈ нераскидивој Цркви Његовој. Која чува усвојена канонска начела са свих 7 досадашњих Васељенских Сабора као непромјенљиву догму која не подлијеже никаквој промјени без опет Саборности свих (К)атоличко-(П)раво-Славних Цркава. Као што то није случај у осталим (К)атоличким и (П)ротестантским црквама, гдје не постоји Саборно-Васељенска сагласност за њихове усвојене духовно догматске ''иновације''.

Схватимо ово док има времена, јер нас Господ на то подсјећа, пошто звјер цијело вријеме на томе злогрдно ради да Црквену Саборност у духовном јединству што више смете. Подмећући јој разноразне духовне сурогате о сто-начинском еванђеоском вјеровању као што је ово најновије и са њезине стране ПОДСМЕШЉИВО потурено, о наводном ''Јудином еванђељу'', као од оног ''тринаестог'' неправедно оклеветаног апостола издајника.

Преко чијих се фалсификованих ''јагњећих'' рукописа од стране ЛАЖНОГ ПРОРОКА данас поново подмеће јеретичка ''звјерска'' болест у Његовој Цркви. И то на тај једино могући перфидан начин, преко сатански поткупљеног Јудо-издајника. Чија среброљубива уста не имавши раније прилику, онда по распећу, да то уживо виде и потом практично увјере свијет, као и остали апостоли, у Христово васкрсење као оног главног еванђеоског смисла његовог Првог доласка. Него то Јудино наводно ''праведно изостајање'' данас звјерска демо служба жели ''ОПИСАТИ'' као протест НЕГИРАЊА садашње Цркве кроз већ познати аријевско јеретички сценаријо. Путем назови ''Јудиног еванђеоског'' свједочанства преко кога се у ствари ЗВЈЕР жели ''аргументовано'' преобући обмањујући изабрани народ Божији.
Наставља се...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 173 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]