banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 18:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 15:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
jojjjjjjjjjjj kako te nekad volim citati :lol: uhhh!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 19:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
The Godfather je napisao:
BL Boy je napisao:
.Vecina naroda u RS trosi i manje od 20KM mjesecno da ne kazem da ima masu onih koji ne potrose ni 10KM za 45 dana tj.po isteku kredita.Inace bi bilo vise post paid pretplatnika.Nije to nista cudno kad nam je takva ekonomska situacija,a cijene astronomske.

e vidis u tom zecu cuchi grm...

pa jel ti rodijak mislis da to sve na mlijeko i de da sa neba pada oprema ta...
ove gore boldirane bih ja sve pogasio...svako dijete i baba i majzec ima mob. koji ce mu *urac.
95 % korisnika veze nema sta je gprs wap voice mail roaming i sva ta sranja o kojima ti razglabas...
Znas li ti da je jedina usluga koja je ispaltiva u mobi's-u SMS sve je ovo tanano i mala manjina koristi...
daaj vise mani se suplje price....
pa kolika je usteda tebi i takvima koji mjesecno 10 KM trosite...a ti si nakuckao 5 strana o tome da nas ubijedis...
Ja cu ti dati mjesecno 2 KM i tu razliku izbiti samo ne kenjaj vise ziv bio ozenio se..... :wink:

e brate, lako je tebi kad radis tu gdje radis, ali daj malo imaj sluha za prosjecne, da ne kazem siromasne ljude.. lako je tebi kad imas platu blizu hiljadarke(koja stotka gore-dole) i trosis na racun basnoslovne cifre...
sta ce onaj covjek koji jedva izdvoji i 10km za telefon, jer mu druge zivotne potrebe ne dozvoljavaju previse..
ubi te prepotencija, G

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 11:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
To bi bilo kao da se ja zalim zasto je CLK toliko skup pa ga ja sebi ne mogu priustiti. To su ipak luksuzne stvari i imamo ih onoliko koliko nam mogucnosti dozvoljavaju. Ako ti ne mozes dati 100 KM mjesecno za tel. daj 10, i dobro. Ako ne mozes ni toliko, nemoj ga ni koristiti. Bez mobilnog telefona neces umrijeti. Ali umisljati da se za 10 KM mjesecno moze 'slobodno razgovarati', e to nema ni u bajkama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 12:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

slazem se...
ali ne treba kuditi ljude cije materijalne mogucnosti ne do\zvoljavaju da imaju za racun vise od 10km...
i zasto im oduzeti telefon jer nemaju vise da daju za racun, ko sto kaze Godfather..
imaju koliko imaju i gotova prica

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 13:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Godfather tacno je da malo ljudi koristi wap,mms i slicno,a da li se iko zapita i zasto.Zato sto je to puno skupo.Eto zato.Ako jedna baba zna poslati sms,onda bi ta ista baba znala i jos stosta da to drugo pojeftini.Da je integralna sekunda znalo bi dosta ljudi umjesto sms nazvati ako procijeni da im je jeftinije.
Nekazem da sad treba starije ljude uciti na ove novotarije jer oni imaju odbojnost prema tome kao i prema samim telefonima.Ali nisu valjda sve starci uvoj nasoj drzavi.Ako cemo se orijentisati tako da udovoljavamo starcima i njihovim potrebama onda nismo ni trebali uvoditi mobilnu telefoniju.Mislim da bi orijentacija trebala biti prema mladjima i naprednim tehnologijama.Zasto mislis da je npr. u Hrvatskoj stanje drugacije.Jel tamo jedna prosjecna baba zna surfovati preko 3G telefonije.Zna malo sutra ali ipak ljudi uvode 3G.Smatram da kod nas i vecina mladih ne zna sta je gore navedeno,ali to bi se sigurno poprvilo sa razvojem mobilne telefonije i pojeftinjenjem usluga.Sramota je da je jedan TELE 2 u Hrvatskoj jos malo premasio Telekome u BiH po uslugama,a rade tek par mijeseci.(ovi im samo bjeze za GPRS i MMS,..)Juce dosli a vec sms parking u 20-tak gradova.A koliko to ovi nasi najavljuju pa nikako.
Ne znam gdje radis Gudfather i ne zanima me ,ali kazes ako neko trosi samo 10KM mjesecno ne treba mu telefon.
Nije na tebi da procijenjujes treba li nekome telefon.Vec sam rekao za svoje pare ljudi kupuju sta hoce i sta smatraju da im treba i tu je kraj price.Na bh telecomu recimo jedna baba moze 10KM razvlaciti 2 mijeseca.U Srbiji na Mobtelu i u Evropi uopste su uveli da dopuna vrijedi godinu dana.Nije stvar u tome stvar je da se ne odredjuje ljudima rok za potrosnju.Koliko ljudi ima koji dolaze da obidju rodbinu ili su turisti sto bi oni svake godine ponovo kupovali broj.
Ja trosim u skladu sa potrebama i sa primanjima naravno,a ti ako radis u telekomu vjerovatno ti je dzaba pa ti onda svejedno.Znam ljude koji iamju super zarade a opet ne uspijevaju potrositi kredit-nemaju potrebu toliku ze tel.Nema uvijek veze primanje i trosak.Ne ubjedjujem nikoga-(svako ima svoj izbor) samo kazem da niste u pravu kad kazete da je 065 jeftiniji.ne mozes ti meni pricati bio sam na sve 3 mreze valjda ja najbolje znam koji je najeftiniji-ne moras mi ti ubijedjivati.I nije usteda 2KM mjesecno.Sve zavisi,ali i da jeste opet se isplati.Ako nista usteda je najmanje 1KM pri kupovini dopune.A i to je u procentima velika razlika.pozzz

Poslednji put menjao BL Boy dana 20 Jan 2006, 14:12, izmenjena 4 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 14:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Godfather tacno je da malo ljudi koristi wap,mms i slicno,a da li se iko zapita i zasto.Zato sto je to puno skupo.Eto zato.Ako jedna baba zna poslati sms,onda bi ta ista baba znala i jos stosta da to drugo pojeftini.Da je integralna sekunda znalo bi dosta ljudi umjesto sms nazvati ako procijeni da im je jeftinije.
Nekazem da sad treba starije ljude ociti na ove novotarije jer oni imaju odbojnost prema tome kao i prema samim telefonima.Ali nisu valjda sve starci uvoj nasoj drzavi.Ako cemo se orijentisati tako da udovoljavamo starcima i njihovim potrebama onda nismo ni trebali uvoditi mobilnu telefoniju.Mislim da bi orijentacija trebala biti prema mladjima i naprednim tehnologijama.Zasto mislis da je npr. u Hrvatskoj stanje drugacije.Jel tamo jedna prosjecna baba zna surfovati preko 3G telefonije.Zna malo sutra ali ipak ljudi uvode 3G.Smatram da kod nas i vecina mladih ne zna sta je gore navedeno,ali to bi se sigurno poprvilo sa razvojem mobilne telefonije i pojeftinjenjem usluga.Sramota je da je jedan TELE 2 u Hrvatskoj jos malo premasio Telekome u BiH po uslugama,a rade tek par mijeseci.(ovi im samo bjeze za GPRS i MMS,..)Juce dosli a vec sms parking u 20-tak gradova.A koliko to ovi nasi najavljuju pa nikako.
Ne znam gdje radis Gudfather i ne zanima me ,ali kazes ako neko trosi samo 10KM mjesecnio ne treba mu telefon.
Nije na tebi da procijenjujes treba li nekome telefon.Vec sam rekao za svoje pare ljudi kupuju sta hoce i sta smatraju da im treba i tu je kraj price.Na bh telecou recimo jedna baba moze 10KM razvlaciti 2 mijeseca.U Srbiji na Mobtelu i u Evropi uopste su uveli da dopuna vrijedi godinu dana.Nije stvar u tome stvar je da se ne odredjuje ljudima rok za potrosnju.Koliko ljudi ima koji dolaze da obidju rodbinu ili su turisti sto bi oni svake godine ponovo kupovali broj.
Ja trosim u skladu sa potrebama i sa primanjima naravno,a ti ako radis u telekomu vjerovatno ti je dzaba pa ti onda svejedno.Ne ubjedjujem nikog samo kazem da niste u pravu kad kazete da je 065 jeftiniji.I nije usteda 2KM mjesecno.Sve zavisi,ali i da jeste opet se isplati.Ako nista usteda je najmanje 1KM pri kupovini dopune.A i to je u procentima velika razlika.pozzz

to BLBoy, ti si moj Bog...
hvala Bogu i Alahu da se javio neko sa normalnim razmisljanjem... a ne neko pun love, pa iz pticje perspektive gleda sve ostale na nacin da su glupi i da im nista ne treba ako ima je skromniji budzzet..
ko da narod ne bi volio da ima para

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hvala na podrsci coki vec sam mislio da sam sam protiv svih.Interesantno na ovom forumu su svi za mobis a ovako kad pricas sa nekim svi su protiv i hoce da se prebace.Joj da vas hoce preuzeti privatnik sve,pa bi vidjeli onda kako moze sve pojeftiniti i jos uz to uvesti puno novih usluga.Ali nismo mi te srece izgleda.I ako kupi ih kupi to ce biti kao i do sad neki lopovluk.pozz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 14:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

a ovako svi govore: "joj, kako je dobar eronet... jes ultra extra"...
ocigledno je da mobis podrzavaju samo oni koji u njemu rade, jer za dz imaju dopune hahahahahaha...
a ja cim pokrenem temu kontra njih, odmah me zakljucavaju i brisu..
jos kad im prikazem nepobitne cinjenice, pucaju od muke..
i opet me brisu..
istina boli... hahahahaha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 14:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

imam osjecaj da ce i ovu temu uskoro zakljucati..
uh kakav osjecaj imam

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
coki13 je napisao:
jos kad im prikazem nepobitne cinjenice, pucaju od muke..
istina boli... hahahahaha

:lol: :lol: daj jos koju 'nepobitnu cinjenicu' ziva bila . :lol: :lol:

od sad ne idem na temu Humor.samo voji dojdem i tebe coki imam.....

coki ko je jaci ?
Rambo ili Roki
.........

nemam mo dopune dzaba u firmi.....mi smo ofen neogranicen post paid....samo laufaj dok ima baterije :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

coki13 je napisao:
[
hvala Bogu i Alahu ..

sad ja vidim sto ti mrzis mobi's..........
pa swedska ............ah sad ti ne zamjerim ni malo :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2006, 22:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

coki13 je napisao:
[
hvala Bogu i Alahu ..

sad ja vidim sto ti mrzis mobi's..........
pa swedska ............ah sad ti ne zamjerim ni malo :lol: :lol:

DA SAM te vjere mozda bih se i uvrijedila, a mozda i ne bih kad bih uzela u obzir kako su suzeni vidici osobe koja je to napisala... i oprostila jer su jadne osobe koje imaju predrasude...

nemam razloga da ikoga branim.. ali to su cinjenice... naravno, za onoga ko razumije o cemu pricam... ko ne razumijenece ni razumjeti, jer ce morati jos mnogo da prosiri vidike... i ovakve jadne izjave ne dolikuju jednom moderatoru... jadnoSrpkinja sam ali koristim 061 i jedan argument je dovoljan da se vidi kakvo je sranje taj mobis

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

de ti nama vidike prosirio telefoniji.....
od kad si sjetovala narod...kazu 061 ne mozes nateci brojeva..narod k'o lud pazari....dzaba u odnosu na ove koljace.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo da se i ja malo umijesam nisam odavno
:D
Ma daj Coki pusti ih stalno govore jedni protiv drugih,a ovamo igraju se zajedno satro kao "Sportski susreti telekoma".Ako ne vjerujete pogledajte na
http://www.bhtelecom.ba/sa_novosti_deta ... 6b5c9.html
Boli njih briga za nove usluge.Uzivaju.Svako guli svoje i svima dobro, a konkurencija su nidje veze.E coki tako oni rade ne svidi im se ono sto pricas odmah obrisu ili zakljucaju skoro isto kao i na mobisovom forumu.
Godfather niko nikog ovdje ne ubjedjuje samo iznosimo cinjenice,a ljudi neka sami odluce.Sad mi je jasno sto je tebi Mobis najisplativiji.Radis u Telekomu pa ti je svedno bio minut ovoliko ili onoliko feninga.Tebi dobro ti imas za dzabaka.Onda molim te nemoj komentarisati ko je povoljniji kad ti ne placas usluge ni jednog operatera i ocigledno si pristrasan.Nemam nista protiv tebe licno samo mojne braniti neodbranjivo...
Shvatam te i ja bih govorio da su najbolji da radim za njih.Pozzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

joj sto cu se nadavati golova ovima iz bhtelecoma za tebe i coki jel' vazi ? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma daj i 2 komada.Samo se vi za.... proci ce i vase vrijeme.
Bar se nadam da si na nekom polozaju u Telekomu pa da im mozes prenijeti ovo na sta ti mi ukazujemo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Godfather i sam si rekao sledece na temi BH Telecom :"sve stoji da ipak 'kaskamo' u najmanju ruku tehnoloski...."
Tako da je bezveze da se raspravljamo,kad si sam priznao,ali naravno zagovaras Telekom Srpske jer i sam radis u njemu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dio smo Vaseg zivota :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2006, 10:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mog vise niste,bar sto se mobilnog tice,a fiksni je nuzno zlo.
A nazalost jeste,ali bi svi voljeli da niste-odnosno da Vas prodaju (svi koji ne rade u telekomima bi bili sretni).Kamo srece da su vas odmah prodali pa makar i dzabe vise bi ustedjeli(jer samo koliko se pokralo kad sracunas to ti je neka lijepa sumica sa kojom bi se mogao kupiti telekom).Jer se ponasate kao klasicni monopolisti(sva 3).Sramota za ovo sto sam ranije rekao da ce Vas Tele 2 u Hrvatskoj prestici po uslugama-za sms parking vec jeste.
Daleko ste vi od ovih ozbiljnijih Telekoma u svijetu,pa zato i nije cudo sto placamo najvece cijene,jer ste u okruzenju najskuplji,a nudite najmanje usluga.Nista licno,ali losi ste skroz.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2006, 01:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
Dio smo Vaseg zivota :wink:

:lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]