aaa vidi vidi shto se brani profesija

tako treba
dnevno - politicka su ok, komentar naroda na aktuelna zbivanja je bitan.. (najcrnji su mi oni sto kazu: "nemam komentara".. moras imati bar neki komentar)..
nego, 'glupa' pitanja. glupo pitanje je kad novinarka hoda po gradu za Bozic, komentarise kako nikog nema na ulici, svi su na porodicnom rucku, blabla. naidje neki covjek i ona mu postavi pitanje : "kako to da ste vani?" eee, molim te.. vjerovatno je shvatila da je ovo big brother doba i da bi narod volio da zna da li je slucajni prolaznik mozda posao kod ljubavnice ili nije pravoslavne vjeroispovjesti, pa zamisli cuda, smije da seta po gradu
ili recimo kad postavi prodavacici u kiosku pitanje :"koliko vremena vam treba da poredate sve novine??"

.. pa onda hodaju po pijaci na -20 i svakom prodavacu postavljaju identicno pitanje: "kako se borite protiv ove hladnoce?", odgovor isti: "obucem se dobro." i tu bi kraj priloga. ..pa bolje da su od toga napravili neku dobru pricu, kritikovali one koje su trebali- sto ti ljudi moraju da stoje na -20 vani
cini mi se da je u sva 3 slucaja rtrs bio u pitanju..
ne znam, mozda ja nemam srece kad gledam tv, pa ubodem lijeve priloge..
Citiraj:
i čemu drugom da se čudimo?
pa eto, ja sam se nacudila njenoj nekulturi.. ako ona voli da jede i prica i to jos pred kamerom, neka to obavlja u svojoj ruzicastoj galaksiji, ali neka se ne cudi sto neko na ulici nece da odgovori na pitanje jer ne zeli da mu hrana ispada iz usta dok prica..