Citiraj:
Kopiras tudje tekstove, ne navidis ime autora, naslov djela, stranicu, pa ispada da si ti taj znalac koji sve znas, a ustvari obicni kopirant tekstova. Ne postujes nikakav slije-red, nego onako na sto naletis na internetu, a onda lijepos li lijepis, sve bez nekog reda.
kopiram koliko i ti. ne postujem nikakav slijed-red

daj jarane uozbilji se, ovo je forum, a mi smo samo diskutanti.
oces da sitnicarimo, nema problema, napisao si sljedece:
Citiraj:
Sto se tice nastavnih planova i programa po kojima se izvodila nastava, pogledaj poslijeratne planove i programe za osnovne i srednje skole u BiH, pa izvedi zakljucak. Ko si bili ministri, direktori republickih prosvjetno-pedagoskih zavoda, itd. Pozdrav Zah
daj izvore, ili cinjenice, tj imena, kazes znas ko su bili ministri, direktori, ajde istoricaru daj imena.
jedno je kad ne navedem izvor za opste poznatu cinjenicu. u petom osnovne sam naucio da je boj na kosovu bio 1389. i da je tad poginuo Lazar, isto tako naucio sam da je 2. svjetski rat trajao od 41-45, od koga sam to cuo i gdje sam procitao ne znam, ali to je svima poznata istorijska cinjenica, i nema potrebe da ikoga citiram.
Kad smo vec kod navodjenja izvora, ovo sam te pitao vise puta i svaki put izbjegavas izgovor. Bosanska istorija tvrdi da su se srbi i hrvati u bosni osjecali kao bosnjani sve do 19. vjeka kada pravoslavni popovi iz srbije sire srpstvo medju pravoslavcima u bosni. Da cujemo koji su to popove, gdje, kad i sta propovjedali i sirili velikosrpsku ideju po bosni???