banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 21:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2006, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Lear ne bih rekao da se jos ista o tome govori na mobisu.Cim na forumu mobisa administrator nece da o tom prica ni da obecava(a on kad obeca jos poslije tog prodje dosta vremena).
Mislim da Mobis jedino moze spasiti privatizacija inace ovako kako je sad nece sigurno biti najpovoljniji.
Cuo sam price za Eronet ali ni oni jos nista nisu odredjeno rekli.Sumnjam da ce to uvesti mozda prebace na 10 sekundi integralno na pre paid,a na post paid sekundu.
Sad za sad za pre paid najbolje rjesenje je 061.To znam sigurno promijenio sam sve 3 kartice-za kratko vrijeme.
Problem za 061 je nesto slabija pokrivenost u BL-mada je u gradu O.K.prijem.Kazu da ce ove godine raditi prosirenje pokrivenosti signalom u BL.
Eronet zasad valja jedino zbog besplatnog GPRS.Ali mislim da ce sigurno nesto uciniti kako bi zadrzali ljude da i dalje koriste 063 i poslije naplacivanja gprs.Moguce da ce tad uvesti integralnu sekundu ili sniziti cijene zasad su preskupi za moj pojam.pozzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2006, 13:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
2 osobe zaposlene u Eronetu su rekle da u februaru sa ovih 10 ili 15 sec. planiraju totalno preci na int. sekundu

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2006, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vrlo moguce ja sam ove iz eroneta preko podrske na netu pitao ali nisu nista odredjeno rekli.Kazu samo nadamo se da ce to biti narednoj velikoj akciji.E sad aj znaj.Dok na mobis forumu onaj kaze "nisam ovlasten da komentarisem cijenovno tarifiranje i ne bih mogao reci tacan datum".A nevjerujem da ce mobis to uciniti dok eronet ne uvede ili dok se 065 ne privatizuje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2006, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma ljudi moji vi pitate narod koji radi na tehnici il' je cistacica u mobis'u il eronet-u....ko to moze reci kad ce biti....osim vrha i glavonja koji sjede u vrhu....narod klafra ono sto bi volio da bude........daaaaj

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2006, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam ovi u Eronetu su zasad najiskreniji.Meni onaj lik sto radi na kontaktu na webu dosad uvijek iskreno govorio.I lik odmah isti dan ili eventualno sutradan odgovori a ne ko ovi zaboravis da si ih i pitao.Ako ne zna kad ce ne obecava.
Tako mi je rekao prije negdje godinu dana za ovaj GPRS na Eronetu i stvarno taj mjesec kad je rekao su i uveli.
Sad za ovu integralnu sekundu nije rekao kad ce tacno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2006, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vidis kako se oni brinu za tebe.... :lol: :lol: :roll:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2006, 13:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Godfather cuti majke ti.Kazem ti da ljudi imaju najbolju brigu o korisnicima.Ne koristim inace njihove usluge(koristim sad kad je free gprs) vec usluge BH Telecoma ali ko zna ako snize cijenu mozda i predjem.
Nisu ko ovi iz BH Telecoma i Mobisa pitas ih nesto a oni i ako odgovore to bude za jedno 2 sedmice(zaboravim i sta sam ih pitao)
Takvi ko ti i doprinose ovakvo stanju na trzistu telekomunikacija.Bas zbog toga se ovi i osjecaju kao da nemaju konkurencije(i izmedju ostalog zbog tog placamo vise cijene nego sto bih inace placali).Mislim da kad bih na ostala 2 operatera bile dzaba usluge ti bi i dalje bio na mobisu.Licno nemam nista protiv svako ima svoj izbor.Za svoje pare kupujem sta ja hocu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2006, 19:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Mislim da kad bih na ostala 2 operatera bile dzaba usluge ti bi i dalje bio na mobisu.

naravno......kad bolje rusko govno nego americka pita :lol: :lol: ...
e moj majzec

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Boli me ona stvar sta je cije gledam sta mi se vise isplati.I preko glave mi je tog laznog patriotizma,a ovamo iza ledje kradu sta i koliko stignu.jel to patriotizam?I onako ce sve to biti privatno nadam se da ce ih kupiti neki strani operater pa da i mi razgovaramo ko sav normalan svijet po nekim pristojnim cijenama.I onda nece biti bitno kiji je ciji-ovo o cemu ti sad pricas.
Pa gledaj u Hrvatskoj Tele 2 juce dosao vec imaju SMS Parking a ovi nasi najavljuju to od kad su postali pa nista.Nema tu konkurencije.Boli njih briga za nove usluge.Privatizacija je tu jedino rjesenje.Ali vidim da ce Telekom Srbija valjda kupiti Telekom Srpske pa tako da opet u neku ruku drzavno preduzece.Sto bi nas narod rekao iz supljeg u prazno.
I opet kazem ja svoju lovu krsim na sta ja hocu.Svako ima izbor mada konkurencije prave jos nema,ali opet i ovako htjeo ti to priznti ili ne i corav vidi da je BH Mobile najpovoljniji(makar za pre paid).Takva je trenutna situacija.Ja nekazem ako se 065 popravi da necu preci.
E moj pitaru najesces se ti tih ..... cini mi se .I onda se ljudi ovdje pitaju zasto su nam ovako skupe usluge.Djelimicno i zbog nas samih.pozz

Poslednji put menjao BL Boy dana 18 Jan 2006, 14:57, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 02:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
da, sigurno nam je ovako zato shto smo na mobisu :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Adoleone ne nisam rekao da nam je zbog toga sto su svi na 065 i da sad svi trebaju preci na 061.Ali kad bi znacajnije krenuli prelaziti budi siguran da bi vrlo brzo i 065 reagovao uvodeci integralnu sekundu.Za sad izgleda da im ide dlicno i ne pada im napamet da tu bilo sta mijenjaju.Mislim da grijese jer bi vise love zaradili da je po sekundama.Zvuci malo nelogicno,ali tako je.Jer bi onda vise ljudi zvalo sa mob. i na kolicinu bih zgrnuli lovu.To ti je trziste ali posto kod nas ovdje nema konkurencije,a zbog toga smo djelimicno i sami krivi bas zbog ovakvih razmisljanja placamo vecu cijenu.Jer oni da znaju da ce izgubiti puno ljudi ne bih isli sa integralnom minutom sigurno.Mislim da je puno veca konkurencija izmedju 061 i 063 i zato su im i cijene nize.
Ja sam rekao svako ima izbor.Zasto u svemu gledate politiku,a ne ekonomiju to je problem.Kradu svi ne samo Mobis.I nisam presao zbog toga na 061.Vec jednostavno sto mi vise odgovara.(ne samo zbog integralne minute),nize su i cijene roaminga,a i po uslugama je ispred.
Potpuno sam operisan od tih nacionalnih gluposti.
A kada je u pitanju domaci proizvod uvjek sam za ako je priblizno ista ili niza cijena,takodje i kvalitet.Sto ne bih rekao da je kod vecine slucaj-inace ne bih imali ovoliko uvoza.Domace ako nemoze biti jeftinije u odnosu na strano onda ne znam.To je sad vec problem i politike zasto ne vrse benificije,ili podsticaj domaceg.A realno 061 nije uvozni proizvod.
Priznajem vrsim zakonitu evaziju tj.utaju poreza kupujuci usluge koje su manje oporezovane.To stoji.
Nisam olako presao sa mobisa zato sto su mi svi sa 065 u imeniku,ali evo sad ne kajem se,jer mi se puno vise isplati.Jedino sto ne mogu mms slati i primati.A i nisam nesto pretjerano to koristio.Mislim da mobis sa tim mms-om maze oci(kao promo cijene) samo da bi skrenuo paznju ljudi sa bitnog a to je normalno racunanje kao svuda u svijetu (integralna sekunda).Pozzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 15:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ajde razumijem eventualnu isplativost zbog obracunskog perioda, ukoliko ti razgovori traju manje od minuta. Ali Mobis je uvijek bio ispred po uslugama. Da si bar rekao da su sada tu negdje, vec reci da je Bh telekom bolji pa jos i jeftiniji, e to je vec komedija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 08:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Macro je napisao:
Ajde razumijem eventualnu isplativost zbog obracunskog perioda, ukoliko ti razgovori traju manje od minuta. vec reci da je Bh telekom bolji pa jos i jeftiniji, e to je vec komedija.

Nemam ja tebi sta dokazivati Macro ti sam sebe demantujes kazes isplativiji su ,aposlije da nisu jeftiniji.Nije li isto isplativiji i jeftiniji:)
Ti kao uvjek pricas tacno 60 sekundi.Daj molim te.Mani me se te price.
Mobilni nije za duge razgovore zato sto je skupo,ako ces razglabati s nekim uzmi fiksni pa nazovi.
Ne bih nesto puno da diskutujem o ovoj temi posto sam vec sve o istom rekao na temi Eronet uvodi GPRS.Pogledaj pa ako imas sta dodati rado cu ti replicirati.Mislim da i corav vidi ko je povoljniji.Ne vidi samo onaj ko nece ili iz nekih razloga ne zeli da vidi.
Evo ipak nesto cu ti i sad odgovoriti.
Mobis uvjek bio bolji po uslugama mozda na post paid jeste,ali koliko ljudi koristi post paid molim te.Na pre paid skoro sve znacajnije je prvi uveo BH Mobile,a to je GPRS,Ko je zvao(eronet prvi uveo,pa 061),EDGE,i slicno na kraju krajeva prvi su u bih poceli pruzati usluge mobilne pa to i ne treba da cudi.Treba da cudi cjenovna politika mobisa koja je u najmanju ruku cudna.Pogledaj BH Telecom u fiksnoj sad uvodi slanje i primanje sms-a/Kad ce to kod nas?Za jedno 2 god. ili kad se privatizuje.U fiksnoj telefoniji je tek pravi monopol.I mislim da tu treba uvesti konkurenciju pod hitno.Pogledaj u Hrvatskoj sad i VIP podnjeo zahtjev za fiksnog operatera. Nemoj ko adelone reci nije isto mobis i telekom srpske.Sve je to ista firma.Ko je prvi uveo ADSL?Nemoj govoriti o necemu sto ne znas ili nisi prethodno provjerio.Mozda je tebi mobis prvi u svemu zato sto posjecujes samo njihov sajt.Neznam.
Jeftiniji pogledaj cijene roaminga i u koliko zemalja na pre paid ima mobis a u koliko BH Telecom.Uporedi jos integralna sekunda pa malo je reci da su povoljniji.Plus sto su medjunarodne cijene razgovora iste i za pre paid i za post paid.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 09:14 
Veteran
Veteran

Ti uopste nisi skontao sta sam ja rekao. Ali nema veze.
Pozivi mi rijetko kad traju manje od minuta, a ako imam nesto kratko za reci, koristim sms. Sto ne znaci da za vecinu ne bi bilo bolje da se tarifira po sekundama, ali meni to ne znaci toliko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

O.K. je to ali nisi to gore tako napisao ali nema veze.Pa i ja koristim sms.Ne zovem ni ja uvijek,ali kad trebam nazovem.I puno cesce zovem nego kad sam bio na mobisu a kredit mi ne curi brze naprotiv sporije.Nego reci mi sto zakljuca(ako si ti,ako nisi izvini) Temu Mobis jel ti krivo sto cura dokaza da je BH Telecom povoljniji u roamingu ili sta.aj zakljucaj i ovu posto vidim da nemas vise argumentacije.I tamo nisi na kraju imao nista pametno za reci.Nego "jesi li ti sad srecna zbog toga"-nidje veze.Posto nisi nista dalje komentarisao za usluge ko je prvi i to zakljucujem da sam dokazao da ako nista na pre paid prvi je 061.pozzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 09:52 
Veteran
Veteran

Sorry, ali ne da mi se dalje raspravljati na ovu temu. Neka svako koristi ono sto mu je bolje, i sve dobro. Ako malo bolje pogledas vidjeces da ja nemam nikakve veze sa zakljucavanjem tema. Ali ti sve povrsno gledas, pa tako i to. Zato me i ne cudi da si na BH telekomu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i sta smo zakljucili ko je bolji i prvi medju prvima a ?? :lol: :lol:

rek'o sam vec x puta: najzesci u raspravi su ovi sto trose 10-20 KM mjesecno....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 10:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
Macro je napisao:
Zato me i ne cudi da si na BH telekomu.

ne kontam, sto to ne valja? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:
i sta smo zakljucili ko je bolji i prvi medju prvima a ?? :lol: :lol:

rek'o sam vec x puta: najzesci u raspravi su ovi sto trose 10-20 KM mjesecno....

Godfather zakljucak se sam namece samo pitanje da li ga neko hoce realno da sagleda trenutnu situaciju i istini pogleda u oci.Posto vam je izgleda ponestalo argumentacije sad vam je kao dosadilo da diskutujete o tome.Ja se ne svadjam ni sa kim vec ovo je cisto razmjena misljenja.
Ja mjesecno na mobilni trosim upravo toliko koliko si napisao.Ne mislim da si ti ista pametniji od mene ako trosis vise.Vecina naroda u RS trosi i manje od 20KM mjesecno da ne kazem da ima masu onih koji ne potrose ni 10KM za 45 dana tj.po isteku kredita.Inace bi bilo vise post paid pretplatnika.Nije to nista cudno kad nam je takva ekonomska situacija,a cijene astronomske.
Macro ti sto dubinski gledas izgleda da ti treba malo veca dioptrija da vidis ko je jeftiniji ili jednostavno neces da vidis pa se drzis se one gore pomenute "bolje rusko govno nego americka pita".Slazem se sa onim sto si rekao neka svako koristi sta mu je bolje.Dobro je da bar ima nekakav izbor iako je konkurencija ako se tako uopste moze nazvati na podrucju mobilne specificna tj.dogovorena.Niko nece zacajnije da napada tudje trziste.Sto se najbolje uocava po pitanju fiksne tel. gdje jednostavno nece da budu konkurencija jedni drugima.
Ja nekazem mozda se mobis popravi ali za sad je takva situacija.pozzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
.Vecina naroda u RS trosi i manje od 20KM mjesecno da ne kazem da ima masu onih koji ne potrose ni 10KM za 45 dana tj.po isteku kredita.Inace bi bilo vise post paid pretplatnika.Nije to nista cudno kad nam je takva ekonomska situacija,a cijene astronomske.

e vidis u tom zecu cuchi grm...

pa jel ti rodijak mislis da to sve na mlijeko i de da sa neba pada oprema ta...
ove gore boldirane bih ja sve pogasio...svako dijete i baba i majzec ima mob. koji ce mu *urac.
95 % korisnika veze nema sta je gprs wap voice mail roaming i sva ta sranja o kojima ti razglabas...
Znas li ti da je jedina usluga koja je ispaltiva u mobi's-u SMS sve je ovo tanano i mala manjina koristi...
daaj vise mani se suplje price....
pa kolika je usteda tebi i takvima koji mjesecno 10 KM trosite...a ti si nakuckao 5 strana o tome da nas ubijedis...
Ja cu ti dati mjesecno 2 KM i tu razliku izbiti samo ne kenjaj vise ziv bio ozenio se..... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]