Vidusa je napisao:
Logican put: bezboznici i sektasi su jedno te isto i uvijek staju nasuprot Boga i Crkve.Djavolja sorta: isto sssnje, drugo pakovanje.
E moj dečko, dečko, treba te uokviriti za izložbu

. Sve je relativno, znaš, jer evo ja tvrdim da je ovo tačnije : "Logičan put: Bog i crkva su jedno te isto i uvijek staju nasuprot Bezbožnika i Sektaša, isto ****"
A sada da te sahranim odmah ovdje, ti nehrišćanine
Sudeći po tvojim porukama, zaključio sam da ne poštuješ
OSNOVNE zakone hrišćanstva. Za tebe kao "ko fol" hrišćanina trebalo bi da važe neka od ovih pravila, parafraziram:
Ne sudi
Ne klevetaj
Ne psuj
Ne pričaj gluposti
Ne mrzi neprijatelja
Ne pominji riječ "sssnje" jer nije fino
Ne huli
Ne gmiži
Ne budi Viduša
Ne diraj "komunjare" jer su prvi hrišćani (dakle uzor) bili u velikoj mjeri komunisti
itd, etc ...
i tako dalje. Čak je i sam Isus prekršio neka od svojih pravila. Tako da ni on nije hrišćanin. Vrhunac ANTIHRIŠĆANSTVA je bog naravno, koji je
žrtvovao svoga sina radi tuđe krivice !??!?!?! Hahahaaaaaa. Ono... Psihologija je zakon.
Sve u svemu ja samo hoću da, eto, podijelim malo "ljubavi" sa ostalim ateistima, jer nije fazon da mi sve praznike vama čestitamo, a nama niko ništa ... Doduše mi i nemamo praznike, tog tipa, ali bi nam ova tema, čisto za pozdravljanje i "da se zna da postojimo" - dobro došla

iz simboličnih razloga.
Aj živjeli. Vader, odličan odgovor. Vidiš, ponekad znaš fino nešto reći. Samo kad se dotakneš astralnih ćiribućiriba e onda mi puca glava ...
[/u]